Dodaj do ulubionych

bukiet ślubny

IP: *.przemysl.hypnet.pl 24.07.12, 23:28
Proszę mi doradzić gdzie robią ładne bukiety ślubne,bo nie mam pojęcia na ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: on Re: bukiet ślubny IP: *.107.112.131.mediahost.pl 25.07.12, 07:45
      kwiaciarnia na ul. Rejtana vis a vis Bibliotecznej , i co najważniejsze skóry nie zedrą.
      • Gość: ala Re: bukiet ślubny IP: *.przemysl.hypnet.pl 27.07.12, 00:04
        w niektórych kwiaciarniach za bukiet uzgadniają np. 120 zł , a jak przyjdzie dopłacenia to o trzydzieści złotych więcej, bo właścicielka mówi, że za robociznę jakby wcześniej nie umiała policzyć.
      • Gość: megi Re: bukiet ślubny IP: *.przemysl.hypnet.pl 04.08.12, 23:03
        Po prostu nie reklamuj się sama.
    • Gość: ola Re: bukiet ślubny IP: *.przemysl.hypnet.pl 08.08.12, 00:18
      W żadnej kwiaciarni nie ma fachowca do bukietu ślubnego, a jeżeli jest rządzi nim właścicielka która uważa się za najważniejszą bo ma biznes i pracownik musi tak tańczyć jak mu grają.A ceny to pożal się boże.
    • Gość: Gosia Re: bukiet ślubny IP: *.ip.netia.com.pl 31.07.13, 12:03
      Witam!! Ja skorzystałam z usług kwiaciarni Koniczynka. Szczerze mówiąc to jestem bardziej niż zadowolona z wykonanego przez nich bukietu ślubnego! Szczerze mówiąc to do innej kwiaciarni już nie pójdę! Nie dość, że bukiety bogate (ale bez przepychu) i przepiękne to ceny mocno konkurencyjne! Namiar: www.panoramainternetowa.pl/Kwiaciarnia-Koniczynka-Zdzieszowice-wiazanki-kwiaty-dekoracje-kosciolow,f1618.html?akcja2=napisz
      • Gość: ada Re: bukiet ślubny IP: *.przemysl.hypnet.pl 31.07.13, 16:14
        czy ty masz rozum kto z przemysla po bukiet slubny pojedzie do zdzieszowic
      • Gość: Waldemar Re: bukiet ślubny IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.13, 18:58
        Po co odgrzebałaś temat z ub. roku ?
        Jesteś pracownikiem tej kwiaciarni, to reklama ?
        • Gość: ada Re: bukiet ślubny IP: *.przemysl.hypnet.pl 31.07.13, 21:27
          calkowicie sie zgadzam z tobą Waldemarze.nie maja ruchu w kwiaciarniach i nie wiedza jak sie zareklamowac to pisząwymyślone historyjki .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka