Dodaj do ulubionych

Spotkanie pod Iglicą

IP: *.* 27.08.02, 19:48
Witajcie wrocławskie emamy!Chciałbym przypomnieć, że 1 września zbliża się wielkimi krokami. Czy pamiętacie, że jesteśmy umówione?Przypominam - 1.09. godz. 16.00 pod Iglicą, "Dziecko" w ręku jako znak rozpoznawczy. Miejmy nadzieję, że pogoda dopisze.Mam propozycję - żeby nikogo nie pominąć w razie np.spóźnienia zróbmy sobie może listę obecności. Może po prostu napiszcie, kto się wybiera, żeby kiedy już będziemy pod Iglicą było wiadomo, czy to już wszyscy, czy jeszcze na kogoś czekać.Pozdrawiam,Sylwia z Gabrynką :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: magdasm Re: Spotkanie pod Iglicą IP: *.* 28.08.02, 10:52
      Ja się zapisuję na spotkanie!Mamy kochane, chyba nie zapomniałyście o spotkaniu :-)Sylwia, Dominik się ucieszy, że znów zobaczy Gabrysię :-) Mam nadzieję, że nasze dzieciaczki poznają jeszcze i e-dzieci :-)PozdrawiamMagda
    • Gość: SylwiaKarolina Re: Spotkanie pod Iglicą IP: *.* 28.08.02, 16:29
      Hej dziewczyny!Co się dzieje, tyle było chętnych na spotkanie i tylko jedna odpowiedź????(Magda, buziaki dla Dominika od Gabryśki)No co Wy? Wszystkie Was wymiotło z Wrocławia czy zmieniłyście zdanie?Pozdrawiam i czekam na jakiś odzew,Sylwia
    • Gość: adrian Re: Spotkanie pod Iglicą IP: *.* 29.08.02, 12:05
      Cześć Sylwia!Ja oczywiście pamiętam i na pewno będę z młodszym synkiem Krystianem. Mam nadzieję, że pogoda nie spłata nam figla i będziemy sie dobrze bawić (dzieci oczywiście też).PozdrawiamMagdaP.S.Przyjdę z koleżanka i jej małą córeczką.
    • Gość: Urszula1 Re: Spotkanie pod Iglicą IP: *.* 30.08.02, 10:02
      My też sie wybieramy, tzn. Ja i mój 4,5 mczny Krzyś. On jeszcze o tym nie wie ! ;)Tylko zaklinajcie pogodę, bo coś o deszczu wspominali :( . Do zobaczenia.Ulka
    • Gość: olaart Re: Spotkanie pod Iglicą IP: *.* 30.08.02, 18:27
      Przeczytałam o spotkaniu, niestety, 1 września stawiam się do pracy :( wobec niesprzyjającej sytuacji ekonomicznej jaka właśnie zapanowała w naszym domu :( A już się chwaliłam, że idę na wychowawczy :( Obawiam się, że o 16 będę okropnie zmęczona leciała do domu, do Maksia :(Ale bawcie się dobrze, może jak będzie spotkanie w weekend to do Was dołączę???
    • Gość: SylwiaKarolina Re: Spotkanie pod Iglicą IP: *.* 31.08.02, 17:37
      To co dziewczyny?Wygląda na to, że do jutra pogoda się nie zepsuje, tfu, tfu, odpukać w niemalowane :)Ja mam tylko propozycję, żeby może wziąć jakieś koce, bo to i maluszki można wypuścić albo położyć, a starsze sobie poganiają po trawce obok nas. No bo tak szpalerem spacerować po alejce to trochę niewygodnie, no i pogadać trudno.Co o tym myślicie?Pozdrawiam,Sylwia
    • Gość: SylwiaKarolina Re: Spotkanie pod Iglicą IP: *.* 01.09.02, 09:12
      No i zapeszyłam, pogoda pod psem. Macie jakiś pomysł, co z tym zrobić, czy przekładamy spotkanie na następną niedzielę???Sylwia
      • Gość: olaart Re: Spotkanie pod Iglicą IP: *.* 01.09.02, 10:03
        Ja jestem za przyszłą niedzielą! W taką pogodę jak dzisiejsza nic mi się nie chce, a jeszcze jutro do pracy...
        • Gość: Urszula1 Re: Spotkanie pod Iglicą IP: *.* 01.09.02, 10:46
          Ja też myślę, żeby przełożyć... Ale, czy nie byłoby Wam wygodniej w tygodniu, a nie w weekand?Na razieUlka
          • Gość: SylwiaKarolina Re: Spotkanie pod Iglicą IP: *.* 01.09.02, 11:23
            Ech, ja przed chwilą nabrałam nadziei, że już się przejaśnia, a teraz znowu słyszę stukanie w parapet :( . To chyba rzeczywiście nie ma sensu się dziś spotykać.Ula, w tygodniu to raczej odpada, przynajmniej dla mnie. Po pracy i przedszkolu, to mniej więcej wyrobiłabym się na 18 -tą, a i to z wywalonym językiem.Proponuję następną niedzielę o tej samej porze (znów przemawia przeze mnie prywata - w sobotę idę na ślub koleżanki). O ile oczywiście pogoda znowu nie nawali.Jeśli ustalicie inaczej, postaram się dostosować, albo cóż, poczytam sobie relację ze spotkania na forum ;) .Pozdrawiamy,Sylwia z Gabrynką
    • Gość: Urszula1 Re: Spotkanie pod Iglicą IP: *.* 02.09.02, 10:53
      No to kto się pisze na nastepną niedzielę (08.09.) ?Postaramy sie być.Ulka
      • Gość: PETRA Re: Spotkanie pod Iglicą - chciałabym być :-) IP: *.* 02.09.02, 18:54
        Cześć Ula,chciałabym się dołączyć... czy można?Mam nadzieję, że mi nic nie wypadnie.Ale zrozumiałam, że macie troszkę starsze dzieci - mój ma dopiero 9 miesięcy i dość szybko się nudzi (lubi zmieniać miejsce). Może nie będzie aż tak źlePozdrowienia :hello:
      • Gość: adrian Re: Spotkanie pod Iglicą IP: *.* 02.09.02, 21:11
        Cześć Dziewczyny!Mam nadzieję, że w końcu się spotkamy! 08.09 mi pasuje, także do zobaczenia.PozdrawiamMagda
    • Gość: AsiaW Re: Spotkanie pod Iglicą IP: *.* 07.09.02, 16:55
      Cześć dziewczyny!Bardzo się cieszę na jutrzejsze spotkanie - godzina 16 pod Iglicą, tak? Mam nadzieję, że będą też mamy całkiem malutkich dzieci. Mój Żuczek ma dopiero 10 tygodni.Pozdrowionka!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka