Gość: 30-let. singielki IP: *.Reja.K.PL 10.12.06, 11:31 Gdzie można spotkać wykształconych, inteligentnych i normalnych mężczyzn we Wrocławiu ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tezSam Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.generacja.pl 10.12.06, 17:00 w biurze matrymonialnym? :D Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_ciekawe_bardzo :) 10.12.06, 17:10 hmmmm... ja jestem wykształcony, inteligentny ale nie jestem normalny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 19:35 Siedzę przed kompem... Dziwne, mam kilku kolegów 30 letnich, wolnych, fajnych, przystojnych i też się zastanawiamy gdzie szukać prawie 30 latek... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30-let.singielki Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.06, 16:19 Panie "wolny", gdzie bywają tacy fajni faceci jak Pan ? Wszelkie informacje i namiary wysyłajcie na mail: singielkiwroc@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 09:19 Nie ukrywam się... Jest nas pełno, w piątki siedzimy w knajpie przy piwie, weekendy spędzamy różnie... Jesteśmy wysocy i szukamy wysokich dziewczyn (pow. 175 cm) o takie niestety trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.06, 11:03 Wcale nie trudno, wystarczy się tylko dobrze rozejrzeć ;) Mam 180 cm wzrostu i problem ze znalezieniem faceta wyzszego ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 12:35 Wrocław, abydo małpa o2.pl , jestem ja i paru wolnych kolegów, wszyscy mamy ponad 190 cm i nie lubimy się schylać jak do kogoś mówimy... a lubimy dużo mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.06, 13:55 Ja niestety nie mam tak wysokich koleżanek :( Moje gg:7021985 Odpowiedz Link Zgłoś
uliana00 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 14.05.07, 19:41 Hm.. a ja tak chciałabym zakładac obcasy....:) W nich mam ok. 180, może się nadaję na rozmowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreszcz110 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 07.06.07, 00:26 no - spotkać nas mozna w pracy zazwyczaj. siedzimy w niej po 10 h i wracamy do domu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
larissa2 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 02.04.07, 19:53 trudnooo ? ja mam 177 wzrostu i szukam wysokiego mężczyzny <ale zarazem inteligentnego który ma wiele do powiedzenie>bo o takich trudno .... i co ty na to ?? gg: 6268230 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anowi74 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.chello.pl 16.12.06, 18:49 ukrywają się w domu przed komputerami..... i dziwic sie ze normalna kobieta nie moze faceta spotkac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tezSam Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.generacja.pl 17.12.06, 14:00 a ja mam 175 cm, i odwrotnie: większość dziewczyn jest wyższa :-/ a małe zawsze były i są rozrywane. zonk..... Odpowiedz Link Zgłoś
wroc_77 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 17.12.06, 14:16 A czy moje 160 cm byloby dla Ciebie przeszkodą :)w nawiazaniu znajomosci ? mój meil wroc_77@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolna i sama 30 do "wolny" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 11:26 Wiec dlaczego sie ukrywasz? Korzystasz z GG?chetnie napisze tez chcialabym kogos porzadnego poznac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od "wolny" Re: do "wolny" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 13:13 podałem emaila nie ukrywam się... jeśli jesteś zainteresowana znajomością pisz proszę. Odpowiem na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: 195.68.232.* 20.12.06, 22:38 dziwne czasy nastaly...... z tego co widze ludzie +/-30 poznaja sie najczesciej w pracy, o ile sie w ogole poznaja tez prawie 30, wolna i raczej fajna, ale w pracy mam za maly wybór ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyler durden Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 14:46 pffff, a co jak sie pracuje w domu??? to jest dopiero problem (duzy) tez prawie 30, wolny, wysoki i raczej fajny (no bo jak inaczej!) :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: 195.68.232.* 08.01.07, 22:06 hmmm........... moze czas zmienic prace? swoją drogą nie meczy Cie to ze pracujesz sam? ja siedzę sama w biurze oprócz mnie sa pracownicy fiz. i powiem szczerze strasznie brakuje mi kogoś do kogo mozna by zagadać :( Odpowiedz Link Zgłoś
tajlerdarden Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 09.01.07, 07:42 męczy, ale jak pracowałem na etacie to się bardziej męczyłem ("etatem", nie ludźmi hehe) zmieniać nie chcę, bo robię "na siebie", nie dziaduję i się rozwijam :) ale czasem to nuda, że aż ściska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curry Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.11.07, 21:10 ja też pracuję dużo w domu, więc wiem o czym piszesz;-) gg 9134175 Odpowiedz Link Zgłoś
tlatocetl2 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 21.01.07, 10:21 Skąd w kobietach ten dziwny imperatyw szybkiego zamążpójścia? Lepiej pozostać starą panną (określenie to ma wydźwięk jednoznacznie pejoratywny, więc przyjmijmy nowsze nazewnictwo: singiel), niż uwikłać się w związek z poznanym przypadkowo i zwiazanym naprędce dziwnymi węzłami oprawcą. Nie tak dawno widziałem młodą dziewczynę jadącą w windzie z "narzeczonym". Chłopak wypił nazbyt dużo napoju o wyglądzie końskich szczyn, piwem popularnie zwanego, z racji czego odbijało mu się cuchnąco. Doprowadzając się do takiego stanu, okazał nader wyraźnie zupełny brak szacunku dla swej partnerki. Prostackie to było i ordynarne. Dziewczyna zaś myśli sobie, że z takim bydlęciem stworzy pełnowartościową rodzinę. Chodzi potem całe życie nieszczęśliwa, z podbitymi oczami, zasuwa po mieszkaniu ze szmatą i podsuwa postępującemu w degeneracji mężowi łakome kąski, przymykając oczy na jego skoki w boki. Po trzydziestu latach takiego życia, powie to, co starsza kobieta napotkana przedwczoraj (z racji zawodu mego poznaję przedstawicieli wszystkich kast społecznych): kiedy ten bydlak zapił się na śmierć, rozpłakałam się radości... leżał na łóżku i się nie ruszał, tak, jakby spał... Odpowiedz Link Zgłoś
betam3 do tlatocetl2 16.02.07, 12:06 zgadzam się z Tobą..nigdy w życiu nie wyszłabym za mąż za takiego obleśnego pajaca jak opisałeś...jednak czasami Ci subtelni, wrażliwi i dobrze wychowani przed ślubem...zmieniają się, albo pokazują swoją prawdziwą twarz potem:(, co wtedy?:(odpowiesz?lubię czytać Twoje posty...są mądre i przemyślane, pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: do tlatocetl2 16.02.07, 18:03 Rad byłbym wielce ci odpowiedzieć, zwłaszcza że mile połechtałaś mą męską dumę, ale przez ten czas wyewoluowałem ("zmutowałem" bardziej oddaje to, co się ze mną stało. Ewolucja to przemiana w byt lepszy, mutacja często niesie z sobą wadę jakąś) w dziwne monstrum, nawet mi obce, przerazające i wyrachowane. Odpowiedz Link Zgłoś
betam3 Re: do tlatocetl2 19.02.07, 08:52 nie wierzę:( To Ty?:(((................smutno mi teraz jeszcze bardziej..echhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamonka Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.e-wro.net.pl 20.02.07, 21:17 Skad u ciebie przekonanie, że kobiety tylko o zamążpójściu marzą? Przecież czasami wystarczy by ktoś przytulił i coś mądrego powiedział... Najbardziej chyba licza się chęci, a z tym u 30-letnich mężczyzn jest czasami problem. A jeśli nawet chęci spore to krótkofalowe. A jak wiadomo kobieta nie znosi zmian, jak kot... Odpowiedz Link Zgłoś
anyzrata historia miłosna ;) 19.12.06, 19:22 no i zrobił się miły wątek "pani pozna pana" ;) fajnie. zycze powodzenia a moim zdaniem to wiekszosc facetow w tym wieku pouciekalo za granice i dlatego trudno ich spotkac. emigracja czasem pomaga w nawiazaniu milych znajomosci.;) opowiem wam romantyczna historie, zaslyszana w metrze: pewien mezczyzna wyjechal samotnie za granice, mieszkal w malej miejscowosci w Polsce i tez mial problem ze znalezieniem "normalnej" dziewczyny. w poszukiwanu szczescia pojechal do Londynu. tam u znajomego poznal wspaniala kobiete. od razu przypadli sobie do gustu. mieszkali na dwoch roznych krancach miasta, ale odleglosc nie stanowila dla nich problemu. jak sie okazalo, oboje pochodza w Polsce z tego samego miasteczka, a na domiar z tej samej ulicy. wniosek? jesli jest ci ktos pisany to i na drugim koncu swiata go odnajdziesz. ;) Powodzenia! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: historia miłosna ;) 07.01.07, 16:49 no ubogo ubogo we wrocławiu ;/ ehh chociasz reszta pasuje to ja poczekam jeszcze parę lat żeby dobić do waszego przedziału wiekowego...heh Odpowiedz Link Zgłoś
tajlerdarden Re: historia miłosna ;) 09.01.07, 07:50 nie czekaj, tylko uciekaj (na wyspy)! :) Odpowiedz Link Zgłoś
barnasss Re: historia miłosna ;) 09.01.07, 09:25 nie wyjechali tylko siedzą w pracy i mysla dlaczego pacodawcy sa tak walnięci fajny chłop 190, 3163704 Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: historia miłosna ;) 09.01.07, 14:29 proszę, nie załamujcie mnie!!! jak to możliwe żeby tacy cudowni, piękni, mądrzy 30-latkowie byli samotni??????? eheh tyle dziwnych rzeczy się dzieiej, że niedługo znak zapytania wyrośnie mi na czole... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: historia miłosna ;) 09.01.07, 14:27 ja nie jestem z tych co uciekają, ha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajler Re: historia miłosna ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 17:44 napisałbym "good for you", ale coś nie jestem przekonany do końca :D Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: historia miłosna ;) 11.01.07, 16:22 pewnie większości z was okres chwytania kilku srok za ogon minał ale u mnie trwa nadal.jestem nieprzewidywalna, zdeterminowana, zmieniam decyzję sto razy na minutę i nie wiem czego chcę ;) heh i nic mnie powstrzyma przed sianiem zamętu,hiehe skoro wiesz lepiej to może mi powiesz co dla mnie najlepsze???hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangrena Re: historia miłosna ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:47 Powiem Wam Laski, że fajni faceci siedzą na chatach ze swoimi nudnymi kobitkami i niańczą dzieciaki - to sie nazywa zabawa w rodzinę... Ja z doświadczenia wiem, że we wrocławskich lokalach nic ciekawego w temacie intrygujących 30-latków się nie dzieje, nuda, nuda, nuda Odpowiedz Link Zgłoś
tlatocetl2 Re: historia miłosna ;) 21.01.07, 09:52 Kobieta, z którą siedzę w domu, nie przyprawia mnie o spleen. Dziesięć lat po ślubie jest nieustannie intrygująca. Niańczenie zaś mojej Juleczki to największa radość, jaka daje małżeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajler Re: historia miłosna ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 22:22 nie mam pojęcia co jest dla ciebie najlepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: historia miłosna ;) 11.01.07, 23:00 ehhh szkoda ;/ gdzie indziej poszukam swojego mentora... Odpowiedz Link Zgłoś
tlatocetl2 Re: historia miłosna ;) 21.01.07, 10:09 Masz chyba, guarano, mentalność kokoty-utrzymanki, szukającej starszego pana, posażnego, który na salony rad byłby wielce cię wprowadzić, młodością twą i świeżością rozkoszując się z lubieżnością. Odpowiedz Link Zgłoś
tlatocetl2 Re: historia miłosna ;) 21.01.07, 10:31 Varium et mutabile semper femina, odiosa et kuriosa. Niestałą i zmienną jest zawsze kobieta, kłótliwą ponadto i gadatliwą... Cytat ci to jedynie, nie mój osąd. Odpowiedz Link Zgłoś
afetka86 Re: historia miłosna ;) 22.02.07, 00:40 taa sranie w banie, mow mi tak jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajler Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 21:03 no wczoraj akurat byłem w rurze :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TM Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 21:08 a ja lubię posiedzieć w Niebie przy barze :) Odpowiedz Link Zgłoś
anyzrata szukajcie, a znajdziecie ;) 15.01.07, 01:06 no prosze bardzo i juz jasne gdzie ci panowie sie ukrywaja.;) a dla zainteresowanych, to odkrylam lokal, o ktorym wiedza chyba tylko sami faceci (plci pieknej jak na lekarstwo),wiec podziele sie ta cenna informacja..;) nazwy nie powiem,bo nie pamietam (znajomi mowia,ze to lokal, o ktorym nikt nie wie-a jednak;)),a miesci sie brame dalej za pasazem niepolda. kierowac sie sukiennicami i potem skrecic w brame wjazdowa w lewo i potem znow w lewo i oto trafione-zatopione.;) panom zapewne bedzie tam razniej,gdy pojawi sie atrakcyjne towarzystwo,a i panie znajda cos dla siebie. wiec serdecznie polecam zaintersowanym. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: szukajcie, a znajdziecie ;) 15.01.07, 16:04 miejsce nazywa się SZEPTY ale żeby tam było dużo panów i płci pięknej jak na lekarstwo to bym polemizowała,hehe ale dołączę się do szukania zagłebia mężczyzn ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anyzrata Re: szukajcie, a znajdziecie ;) 15.01.07, 22:13 coz, mozliwe, ze ja mialam to szczescie i trafilam na moment, gdy lokal byl pelen panow lypiacych wyglodnialym wzrokiem w kierunku drzwi wyjsciowych ;) niestety nie zabawilam tam dlugo,ze wzgledu na specyfike muzyki ;p Odpowiedz Link Zgłoś
tlatocetl2 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 15.01.07, 19:57 Normalni, trzydziestoletni mężczyźni od dobrych paru lat kobiety mają u boku i dziatek stadko. Ja, dla przykładu, mam lat trzydzieści i trzy, nie palę papierosów, nie piję alkoholu, mam ciekawe hobby, kocham moją żonę, zapewniam jej wiele ciepła i miłości, uprawiam kuturystykę, tak by nie musiała się brzydzić fałd na brzuchu moim, gotuję wykwintne obiady i sprzątam (Iza ma delikatne paznokcie). Jestem ucieleśnienem marzeń każdej kobiety chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajler Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 20:14 pfff, co z Ciebie za Polak, jak nie pijesz alkoholu!!! jeżeli większość (czyli żonaci) to tzw. NORMA, to nie pijący Polak jest zdecydowanie WIELKĄ ANOMALIĄ :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 16.01.07, 17:23 wszystko się zmienia z roku na rok. tak naprawdę jestesmy społeczeństwem przypadkowym.normalny trzydziestoletni mężczyzna nie ma kobiety u boku, lecz ma ja przeciętny trzydziestoletni mężczyzna. większośc z nas nigdy nikogo nie znajdzie, albo trafi na jakichś frajerów, którzy przezyli traumę w dzieciństwie i chą się na nas wyżyć (mówię zarówno w imieniu kobiet jak i mężczyzn) więc głowa do góry, jutro przecieżteż jest dzień....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajler Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 17:40 no i pojutrze też jest dzień :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasper Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.01.07, 00:56 siedzimy w Papparazzi i ogladamy mlode,piekne 20sto latki (tam jest chyba najwiecej pieknych kobiet we wroclawiu...) Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 19.01.07, 13:12 to chyba w niewielu miejscach byłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
tlatocetl2 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 21.01.07, 10:05 Trauma przeżyta w dzieciństwie dawno z mej głowy wywietrzała, choć podobno była ogromna: oto babka moja nieboszczka (de mortui nil nisi bene...) w zwyczaju miała przywiązywać mnie sznurkiem od snopowiązałki do płota okalającego wiejską zagrodę, w której spędzałem dziecięctwo swe. Wychodziła z założenia, że lepsze dziecko zniewolone, acz żywe, niż korzystające z pełni swobód obywatelskich, ale martwe na dnie studni, z szeroko otwartymi oczami w podbarwionej krwią wodzie leżące. Aktualnie jednak psychikę swą utrzymaję w granicach normy. Co się zaś tyczy samego forum "bezsenność" (ja uwielbiam somnium somnire), to czy nie jest tak, że osóbki ślęczące nocami nad klawiaturą to zwyczajnie leniuszki małe, które pracować nie chcą-nie muszą i wylegują się w wyrku do godzin późnopopołudniowych? Całe zaś bajdurzenie (w zamyśle pragnąłem napisać pieprzenie, ale skoro przy żonie nie używam wyrazów o wulgarnym brzmieniu, to i tu się powstrzymam) o bezsenności jako jednostce chorobowej to jakaś szyta grubymi nićmi intryga. Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 21.01.07, 11:04 czy uważasz że skoro sam nie chorujesz na bezsenność to bezsenność nie istnieje??? czy podobnie wykluczasz istnienie wszystkich chorób które ciebie nie dotyczą? tylko proszę bez żartów, bo niedługo zaczniemy udowadniać, że bezsenność jest tak samo chorobą, jak homoseksualizm nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
tlatocetl2 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 21.01.07, 13:30 Bezsenność to fanaberia, która nie występuje wśród rolników czy pracowników fizycznych. Człowiek, który ciężko pracuje, nie może sobie pozwolić na nocy nieprzespanie, bo nazajutrz kombajn by mu łeb urwał, albo piła spalinowa rączek pozbawiła. Nie wiedzą, co to bezsenność, także osoby pracujące umysłowo, ale uprawiające intensywnie sport (a zatem dostaraczające sobie zmęczenia fizycznego, jak ja, dla przykładu), albo seks (vide supra...). Tylko wymuskane i wydelikacone chłopczyki oraz takie panienki skarżą się, że liczyć muszą barany. Powodzenia zatem przy rachunkach, albo zmieńcie styl życia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anyzrata Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.01.07, 19:19 a jak wytlumaczysz osoby pracujace noca przy komputerze i sila rzeczy pozostajace bez-snu? Odpowiedz Link Zgłoś
tlatocetl2 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 21.01.07, 21:10 Ci nie są bezsenni. Oni z rozkoszą głowę do poduszki by przyłożyli, ale nie mogą tego uczynić, bo pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 21.01.07, 22:25 istnieją jeszcze ludzie, którzy nie bardzo znając się na rzeczy, wygłaszaja w ich mniemaniu prawdy absolutne i dziwi mnie fakt tlatocetlcie, iz mimo że nie jestes lekarzem ani psychologiem rościsz sobie prawo do tłumaczenia chorób i różnego rodzaju zaburzeń bezsennośc jest chorobą która może dotyczyć każdego.duży wysiłek fizyczny czy ćwiczenia niekiedy powodują, że ma się problemy z zasypianiem.dodatkowo dochodzą zaburzenia psyhiczne typu nerwica czy stany lękowe, które moga być nawet wynikiem działania zażywanych lekarstw.i nieprawda jest że tylko wydelikacone panienki chorują na bezsenność. jest to choroba, która dotyka większość naszej populacji. podobnie jak depresja czy nerwica. nie ma ani jednej osoby, która nie miałaby jakiegoś rodzaju zaburzeń psychicznych. i nie będe się z tobą kłócić dalej bo wiem, że mam rację Odpowiedz Link Zgłoś
anyzrata Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 22.01.07, 00:18 brawo. masz racje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tlatocetl2 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 22.01.07, 14:08 Ale kto, Kasiu droga, ma rację? Bo chyba nie ja? Ja piszę bzdurki, w zależności od widzimisię swego.... Odpowiedz Link Zgłoś
anyzrata Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 22.01.07, 21:59 oczywicie, ze racje ma guarana83 moj drogi tlatocetl2 . mam nadzieje,ze przyciela ci jezyk drzwiami. bolalo bardzo? i dobrze.;p Odpowiedz Link Zgłoś
tlatocetl2 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 23.01.07, 17:08 Nie będę się z nią spierał, bo wiem, że nie ma racji... Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 23.01.07, 18:49 hehhehehe ja też nie będę się z tobą spierała bo: primo-jestem zestresowana i zmęczona zaliczeniami secudno- nie mam w sobie dzis za grosz agresji,a wręcz przeciwnie bo posypały się oferty pracy tertio- wiem, że za mnie będziesz jutro trzymał kciuki bo mam egzamin z niemieckiego ;) ps.choruję na bezsenność od około 2 lat.średnio śpię 4h dziennie i to jak kot na czatach bo budze sie przy najmniejszym dzwięku.stopery na mnie nie działają a poza tym mam traumę, że coś się zacznie walić albo palić, a ja tego nie usłyszę.codziennie ćwiczę 1-2h i jestem wykończona pod wieczór.jestem znerwicowana. jestem prawie wrakiem człowieka.i co noc mam problemy z zasypianiem.miej litość i okaż odrobinę współczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
anyzrata Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 23.01.07, 21:03 przykro mi guarana83,ale mezczyzni nie rozumieja slowa empatia. ale ja ci wspolczuje.;) Odpowiedz Link Zgłoś
tlatocetl2 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 23.01.07, 22:36 Trafiłaś na mężczyznę wyjątkowo wrażliwego, choć pod maską chama dobrze ukrytego. Powodzenia na niemieckim. Kasiu, dobrze wiem, co to empatia, a co ważniejsze, poza znajomością pojęcia, zauważam u siebie jej objawy: wzruszam się do łez losem pokrzywdzonych przez los. Nihil lacrimae citius arescit - nic nie obsycha szybciej niż łzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.magma-net.pl 24.01.07, 12:32 Ale co wy gadacie, dla faceta 30-latka, 30-letnia kobieta to stare babsko, on bedzie szukac 23-letniej raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
tlatocetl2 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 24.01.07, 13:29 Mam 33 lata, żona moja jest sześć lat starsza. De gustibus non disputandum est... Odpowiedz Link Zgłoś
anyzrata Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 24.01.07, 15:52 niektorzy lubia starsze, niektorzy mlodsze. to samo dotyczy sie kobiet. sa gust i gusciki.;) tylko czy nie pozalujemy naszych wyborow, gdy przyjdzie starosc i niedoleznosc? Odpowiedz Link Zgłoś
tlatocetl2 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 24.01.07, 19:54 Niedołężność spaść na ciebie może już jutro, albo pojutrze, gdy potrąci cię samochód, sadzając na wózek inwalidzki. Dla dwudziestki, dekada to połowa życia, dla osoby starszej nie jest to już wielka różnica. Dorośniesz, zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.wroclaw.mm.pl 20.02.07, 10:02 Faceci wolni w wieku 30 lat to jak towar przebrany 1 gatunki czyli na rynku zostal tylko 2 gatunek towaru. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 20.02.07, 19:00 mówisz oczywiście tylko o rynku wrocławskim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonka78 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 22.02.07, 22:07 Nie zgodzę się, że we wro nie ma fajnych 30-letnich. Poznałam ich przynajmniej kilku, z kilkoma się też przyjaźnię. Tu raczej chodzi o szczęście w spotkaniu tego, kto nam podpasuje. Wrocław to worek bez dna przystojnych i mądrych mężczyzn. Kwestia tylko czy chce się szukać, a jak się znajdzie to co dalej... zostać czy szukać... A może pokochać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Napisz do mnie IP: *.europe.hp.net 15.03.07, 13:46 joushua@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa LM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 10:44 Szukaj w knajpach gdzie mozna ogladac Lige Mistrzow.Przyszly wtorek i sroda:) Odpowiedz Link Zgłoś
caterina28 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 02.05.07, 23:13 Problem jest inny... teraz nie wystarczy ze spotkasz tego fajnego faceta, teraz to jeszcze TY musisz zrobic pierwszy krok do poznania go taki wygodni sie zrobili....:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.wroclaw.mm.pl 29.05.07, 20:19 tam zaraz wygodni..:) czasami wy zaczepiacie nas, czasami my was. A przy okazji - blondyn, 180 cm, gg 3096822. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia752 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 31.05.07, 18:54 zobaczymy ......:-) 9692618 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość_78 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.07, 13:59 Czasami w Niebie, a jeszcze częściej na rowerze poza Wrockiem:) ewentualnie jak pogoda niedpisuje to już niestety przed kompem:( A Was wolne, wykształcone, inteligentne i normalne dziewczyny 25-30-letnie gdzie można spotkać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabla Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.e-wro.net.pl 01.06.07, 20:30 przed komuterem.... :) a gdzie jezdzisz na te rowerowe wycieczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość_78 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.07, 16:52 Głównie Wzgórza Strzelińskie ale od czasu do czasu także Kotlina Kłodzka Odpowiedz Link Zgłoś
jajko1234 Poznam interesująca kobietę 03.06.07, 10:18 Witam, 28 lat, 190 cm, 93 kg . Singielek, 9 lat w zwiazku .... czas zaczac od poczatku. Poznam rozsadna kobietę, ktora wie czego chce i ma odwage probowac osiagac cele. Nie interesuja mnie 23 latki jak ktos napisal , bo dla mnie to po prostu dziewczynki :) Pisz jak masz odwage. jac28_m@wp.pl - odpisze napewno, - Wrocław oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: Poznam interesująca kobietę 03.06.07, 11:10 no gdzie się nie obejrzysz to dyskryminacja... ; / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabla Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.e-wro.net.pl 03.06.07, 10:19 troche sie zawstydzilam, nosa poza Wroclaw nie wychylam, no w kazdym razie dotyczy to rowerowych wojazy :) a czy jezdzisz tez po miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość_78 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.07, 12:45 Tylko do pracy - jest najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabla Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.e-wro.net.pl 04.06.07, 18:57 o tak! a ile emocji dostarcza mi ucieczka przed psem.. :) albo to zerkanie czy jeszcze go nikt nie wykradl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 04.06.07, 21:08 ja tam nie mam problemu z kobietami ;) Pudelsi Kocham się Nikt tego nie wie, jak ja kocham siebie O sobie tylko śnie! Nieważne dziewczyny, nieważne przyczyny Ja po prostu kocham się Na nikogo nie czekam, tylko sobie przyrzekam Z sobą tylko być Nigdy się nie pokłócę, nigdy się nie porzucę Nie rozdzieli mnie nic Nigdy z sobą się nie kłócę, nigdy siebie nie porzucę Całe noce, całe dnie, ja po prostu kocham się Całe noce, całe dnie, ja po prostu, ja po prostu kocham się Każda dziewczyna ma swego chłopaka, a ja tylko siebie I najlepiej się mam, sam ze sobą na sam Ze sobą sam na sam Swoje włosy uczesze, jeszcze raz się pocieszę Całusa sobie dam! Nie rozdzieli mnie nic Tylko z sobą chce być, bo ja tylko siebie mam Nigdy z sobą się nie kłócę kłócę, nigdy siebie nie porzucę Całe noce, całe dnie, ja po prostu kocham się Całe noce i całe dnie, ja po prostu, ja poprostu kocham się Wszyscy udają, że kogoś szukają, znajdują tylko łzy Jakis czas się kochają, potem się porzucają Nie umią sami być A ja jestem sam i dobrze sie mam O sobie tylko śnie! Nieważne dziewczyny, nieważne przyczyny Ja prostu kocham się Nigdy z sobą się nie pokłócę, nigdy się nie porzucę Całe noce, całe dnie, ja po prostu kocham się Całe noce, całe dnie, ja po prostu, poprostu kocham się Odpowiedz Link Zgłoś
jajko1234 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 04.06.07, 21:25 wg . mnie ma troche problemy ze soba :) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 04.06.07, 22:58 jajco muf za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
dreszcz110 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 07.06.07, 08:11 Się ma 30 lat, się pije kawę.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrumru Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.07, 19:28 dobrze dobrze, grunt to na starość ześwirować i jeszcze się z tego śmiać..ehheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość_78 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 15:11 Oj prawda, emocje gwarantowane:) Do tego można dodać kierowców ignorantów, prawdziwi bike-killerzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuzynka78 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 09.06.07, 14:41 GG 6865033 zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.07, 18:40 wy naprawdę macie zryte berety Odpowiedz Link Zgłoś
joushua napisz do mnie na joushua@poczta.onet.pl 08.06.07, 16:00 Udziele wszelkich niezbednych wskazowek. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmrumru Re: napisz do mnie na joushua@poczta.onet.pl 08.06.07, 20:11 tylko głośno i wyraźnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roza Re: Oczywiscie. IP: *.centertel.pl 01.08.07, 20:15 A mnie moglbys wskazac..tych inteligentnych..madrych i wolnych ???I we wroclawiu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: longplay Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.telsat.wroc.pl 13.06.07, 22:16 miałyście ich zawsze obok siebie - w szkole średniej, na studiach - tylko za bardzo byłyście zajęte wybrzydzaniem i szukaniem lepszych teraz oni boją się już do Was wychodzić albo docenili uroki wolności Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 13.06.07, 22:41 i co dobrze wam.... Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 14.06.07, 22:23 jestem sama i jest mi bardzo dobrze, nie przepraszam fantastycznie bo nie musze użerwać się z żadnym frajerem po prostu pięknie... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 14.06.07, 23:55 I tym optymistycznym akcentem zakończmy tą jałową dyskusję 100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona26 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 13:27 portoreo jakbys jednak chciał się spotkać na zwykłą kawę, chyba że spacery wolisz..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:52 a ja tam jestem chetna na spotkanie mam 32 lata 502082580 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giertych Roman Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac ? IP: *.tpca-cz.com 22.07.07, 22:53 A ku ku Odpowiedz Link Zgłoś
szymonancymon Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 26.07.07, 10:54 Trzeba by zorganizowac spotkanie dla singlujących we Wrocławiu. I tyle! I koniec. Proponuje niedziele najbliższa. Szymonancymon Odpowiedz Link Zgłoś
dreszcz110 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 30.07.07, 08:57 a ja tu zajrzałem w poniedziałek dopiero.. i ze spotkania nici :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.gprspla.plusgsm.pl 30.07.07, 10:30 nie przejmuj się...przecież najbliższa niedziela jest za 6 dni ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
nie-powazna Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 05.08.07, 10:17 Spotkanie sie odbylo? Planujemy nastepne? - Ja bym chetnia dołączyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdef Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.centertel.pl 19.08.07, 01:20 Mówią ,że z normalnością niewiele mam wspólnego... ;).Latek 35 poszukujący "nienormalnej" kobietki.GG 4710694 Odpowiedz Link Zgłoś
ruda74 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 30.08.07, 12:07 a ja (32latka) jestem nienormalna :D a pan 35-latek nadal szuka? gg 4076567 Odpowiedz Link Zgłoś
luiza1003 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 07.07.08, 11:00 Jestem za... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rekvik Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 04.09.07, 04:17 Powaga, wczoraj widziałem ich jak stoją po hot doga w Ikei:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.07, 21:18 Szukasz facetów do bzykania czy poważnie do życia w prawdziwej miłości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curry Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.11.07, 21:26 jeśli chodzi o mnie, to szukam do życia...pozdrawiam wszystkich około-30letnich singlujących... a chętnych zapraszam do rozmowy: gg 9134175 Odpowiedz Link Zgłoś
portoero Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 27.01.08, 17:07 Gość portalu: 30-let. singielki napisał(a): > Gdzie można spotkać wykształconych, inteligentnych i normalnych mężczyzn we > Wrocławiu ??? Hahaha...wszędzie gdzie jeszcze Cie nie było i gdzie nie zamierzasz pewnie szukac, oraz w miejscach, gdzie cie nie zaproszono lub nie mozna tam wejść "z ulicy". 30-latkowie maja ten sam problem, co i 30- latki jak równiez i młodsze kobity zorientowane na dojrzałych w miare mezczyzn...Ja naprzykład nie odpisze na zaden numer GG w tzm watku, bo juy nie wierze,ze sa tu normalne kobiety.I w ten sposób nikogo nie poznam.Do klubów nie chodzę, bo nachodziłem sie i mnie to juz zwyczajnie nudzi. Pracuje w domu sam, więc tez nie mam kolezanek w pracy. I co tu robic? A nic!Wszystko jest az zanadto proste. Jesli chcesz zmian w swoim zyciu , to zmień cokolwiek na poczatek. Najlepiej zmień cos w sobie, swój rozkład dnia i zajęcia. I stań sie emocjonalnie przygotowany/a na spotkanie tego czego chcesz...samo sie stanie..serio...sprawdzone..Wszyscy jestesmy ZAJĘCI czyms co wydaje nam sie wazne i zeby sie spotkac, zeby wydarzyło sie cos, trzeba...hm...zmienić preorytety? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30-let. singielki Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: 195.116.193.* 13.11.08, 14:49 Szkoda, ze nie odpiszesz na żaden numer GG, bo może być tak, że akurat przez przypadek znajdziesz kogoś wartościowego. Jestem jedną z założycielek tego tematu. Swojego przyszłego męża poznałam w necie, a moja koleżanka właśnie poprzez GG. Po prostu trzeba wierzyć w siebie i tak jak napisałeś być przygotowanym na spotkanie tego, czego chcesz...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosiek Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.limes.com.pl 09.07.08, 13:06 w agencji towarzyskiej,ale tam musisz zapłacić..min..100/godz Odpowiedz Link Zgłoś
sweetenough Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 18.10.08, 21:07 Będąc 27-letnią singielką, z zaletami różnistymi ;o), sama się zastanawiam gdzie się oni podziali... Odpowiedz Link Zgłoś
carramba78 do sweetenough 20.03.09, 08:47 30 letni singiel z zaletami różnistymi przestał już szukać-co ma być to będzie:))))) Tak sobie to tłumaczę,choć łatwo nie jest... Teraz już chyba wiem dlaczego ludzie popadają w pracoholizm:( Ale trzeba myśleć pozytywnie, bądź co bądź mamy dziś pierwszy dzień astronomicznej wiosny:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aj5 Re: do sweetenough 27.03.09, 15:19 zauważyłam że ten wątek trwa już ponad dwa lata...czyli może to z nami, 30-latkami, jest coś nie tak?:) Odpowiedz Link Zgłoś
julkajulka55 Re: do sweetenough 10.04.09, 12:50 31-letnia singielka z zaletami różnistymi :-) też już przestała szukac - stara sie sobie powtarzac, że co ma byc to będzie, ale nie zawsze to pomaga:-( O Taki dzień jak dzisiaj, piękny słoneczny i na szczęście pracowity - można się z całym sercem rzucic w wir przygotowań przedświatecznych. No właśnie, może to te święta tak nastrajają, że kolejne i że znowu samotne... Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: do sweetenough 14.04.09, 08:58 jesli singielka - to ciesz sie tym stanem. ma swoje zalety (czesto) I WADY (od czasu do czasu). Odpowiedz Link Zgłoś
julkajulka55 Re: do sweetenough 16.04.09, 08:05 Nie przeczę, że plusy są;-)Ale znudziła mi się samotnośc. Wczoraj naszły mnie myśli na temat samowystarczalnosci kobiety. Tak, jestem zdecydowanie samowystarczalna jeżeli chodzi o życie codzienne, radzenie sobie z problemami, spędzanie wolnego czasu itd. W swojej samowystarczalności, chyba żeby zupełeni się co do niej upewnic, poszłam wczoraj sama do kina. Nie zdarzyło mi się nigdy wcześniej. Fajnie było, ale jednak lepiej jest miec sie do kogo odezwyac potykając się na ciemnych schodach w kinie, mówiąc "fajny film, no nie :-)" Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: do sweetenough 16.04.09, 11:04 szczegolnie jesli jeszcze silna reka przytrzyma przed upadkiem ;-) moze i tak. tylko bycie synglem nie musi oznaczac samotnosci i braku kogos z kim mozna pojsc do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
aj5 Re: do sweetenough 16.04.09, 18:16 tak sobie myślę, że takich wieczorów kinowych na etapie randek mozna jedynie doświadczyć, potem przychodzi codzienność i zamiast do kina to przed komputerem... Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: do sweetenough 16.04.09, 18:58 codziennosc - czasem przed komputerem, czasem na plazy - czasem w biegu albo w halasie ciszy ... wszystko zalezy od ciebie gdzie bedzie ci magicznie. dla mnie wszedzie w powyzej opisanych miejscach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aj5 Re: do sweetenough 16.04.09, 20:28 mialam na myśli monotonną codzienność, a u ciebie wiele zmiennych, znowu Ci zazdroszcze:) a do julki: czy wyjście samotne do teatru jest bardziej "przykre"?w końcu nie organizują tam singlowych czwartków, jak w kinie w Arkadach:) Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: do sweetenough 17.04.09, 08:51 i znowu - monotonna codziennosc to tylko brak wolnosci. spowodowany niestety dorosloscia i czyms czego nie wiedziec kiedy sie nauczylismy - odpowiedzialnoscia. czy musi byuc okropna i nieromantyczna? pewnie tak jak wiele rzeczy, ktore w zyciu robimy. a ja do dzis tesknie za pewna przyjaznia, ktora byla cudownie monotonna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: do sweetenough 17.04.09, 13:03 i wlasnie postanowilem odnowic te przyjazn - po ponad -stu latach :D Odpowiedz Link Zgłoś
aj5 Re: do sweetenough 17.04.09, 14:28 gratuluje:) samotności w 3 dekadzie naszego życia mówmy NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
julkajulka55 Re: do sweetenough 04.05.09, 08:50 > a do julki: czy wyjście samotne do teatru jest bardziej "przykre"? w > końcu nie organizują tam singlowych czwartków, jak w kinie w > Arkadach:) Hmm, to nie o to chodzi, ze "przykre". Chodzenie do tetru tak wogóle nie jest przeciez przykre;-) W tatrze, w kinie, na koncercie tak naprawdę jesteś sam, patrzysz, słuchasz, oglądasz... chodzi raczej o wyjscie z tego teatru. Nie staniesz przecież na ulicy i nie krzykniesz: Wiecie co, zajebisty był ten spektakl. Potrzeba przebywania z ludźmi daje o sobie znac w moim przypadku...a właściwie potrzeba przebywania z jakąś bliską osobą... Odpowiedz Link Zgłoś
aj5 Re: do sweetenough 06.05.09, 09:00 o to właśnie mi chodziło, bo sztukę przecież przeżywa się nie w czasie jej trwania, ale także po zakończeniu.. a o bliskość z wiekiem coraz trudniej tak wogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: do sweetenough 06.05.09, 10:11 a dlaczego - bo zamiast dac sie zblizyc marudy i narzekania na forum :p Odpowiedz Link Zgłoś
aj5 Re: do sweetenough 07.05.09, 09:04 bo bardziej sie boimy, ale też i grymasimy, to fakt:) a Ty kiedy ostatni raz wyszedłes z inicjatywą, naprzeciw obcemu człowiekowi, poznając go nie przez znajomych tylko przypadkiem? trzeba miec dużo z dziecka, żeby sie otworzyć na forum to o wiele łatwiejsze Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: do sweetenough 11.05.09, 10:03 wczoraj. w pociagu. w sobote na tenisie. trzeba tylko przestac sie bac osmieszenia. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aj5 Re: do sweetenough 12.05.09, 10:35 no to pieknie:) a czy mozna postawić tezę, że "ćwicząc" śmiałość w sieci, np. na forum, stajemy sie bardziej otwarci w realu? Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: do sweetenough 13.05.09, 11:38 no nie wiem. jakos ja nigdy niesmialy nie bylem wiec trudno mi to ocenic. aczkolwiek w sieci nie mozna cwiczyc za bardzo - jednak mozesz byc kim chcesz i jestes anonimowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 01.04.09, 09:38 ja wyjechalem daleko - ale teskni mi sie do Wroclawia bardzo bardzo :-( Odpowiedz Link Zgłoś
aj5 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 02.04.09, 22:11 to troche bez sensu:) Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 03.04.09, 08:50 czasem, zeby gonic za swoimi marzeniam cos trzeba poswiecic. ja to zrobilem - nie zaluje ale tesknie. cena realizacji marzen. Odpowiedz Link Zgłoś
aj5 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 03.04.09, 11:51 wiec po co odwracac się za siebie? to tak jak rzucic partnera a potem tesknic Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 03.04.09, 15:13 mam wrazenie, ze nie bardzo kiedykolwiek bylas daaleko od rodziny i przyjaciol z mlodosci, a takze ukochanego miasta :-( Odpowiedz Link Zgłoś
aj5 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 03.04.09, 19:09 masz racje, nie wyjezdzam, bo zwyczajnie nie dałabym rady, własnie z tesknoty, ale znam dobrze osoby, które wyjechały, niektóre utyskują, ze tesknią tak jak Ty, ale to są osoby które nie bardzo wiedziały po co właściwie wyjezdzały, często te, które uciekały od jakis problemów. Znam też osoby, które najzwyczajniej w świecie podjeły decyzję i nie oglądają się za siebie, układają sobie gdzieś tam życie, przyjezdzają na święta itp. ale ich życie jest tam. Może tęsknisz za starymi dobrymi czasami, szkoła, studia itp. ale wydaje mi się, że ten sentyment to taka troche kokieteria. Nie ma juz tego miasta za którym tęsknisz, życie idzie do przodu, wszystko sie zmienia. więc mowie ci, nie tęsknij:) Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 06.04.09, 09:04 alez moje zycie jest tu. i masz racje sentyment to tylko troche kokieterii bo na codzien nie mysle o PL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mergy74@gazeta.pl Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: 195.85.249.* 23.07.09, 11:26 hmm..ja wlasnie jestem teraz w momencie takim ze chce wrocic do wroclawia. Skonczylam tu PW i wyjechalam do WAWY prawie 7 lat temu. tesknie bardzo. i dlatego przyjezdzam z przyjaciolka na weekend . nie wiem czy z czasem idealizuje sie miejsca zwiazane ze studiami?? Wawa nie jest miastem w ktorym da sie ZYC, to jest miasto do pracy i zastanawiam sie jak wrocic... tam mam ponad 3o lat i sie rozkeljam na widok rynku wroclawskiego M. Odpowiedz Link Zgłoś
aj5 Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac 25.07.09, 14:32 ja wlasnie zastanawiam się czy nie przeniesc sie "za pracą" do stolycy, ale tak jak i Ty uważam, że tam sie nie da żyć gdy tak patrze na rodzine, znajomych do ktorych czasami przyjezdzam ale jesli nic ciebie nie trzyma, w sensie rodzina, dzieci, facet, to moze sprobuj zmierzyc sie z przeszloscia?serce podpowiada najlepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czacha Re: Wolni faceci 30-letni gdzie mozna was spotkac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 19:05 Jestem po 30 mam 199cm i90 kg.Poznam dziewczynę 30 letnią nie musi być wykształcona,wystarczą studia zaoczne,dobrze żeby miała mieszkanie,bo ja swoje straciłem będąc w zakładzie karnym,ale to już przeszłość!Teraz chciał bym założyć rodzinę,i żyć spokojnie.Dziewczyny odezwijcie się samemu smutno!!! Odpowiedz Link Zgłoś