Gość: Ptysia IP: *.* 28.01.03, 00:49 czy zna ktos doktor ginekolog Różańską z Kamieńskiego? ma tez prywatny gabinet. mozecie cos o niej powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtas Re: Dr. Różańska IP: *.* 07.02.03, 01:19 Dr Różańska prowadzila całą moją ciąże a nie była to ciąża łatwa. Na początku plamienia i podawane hormony, potem w 6 mies. nasz synek chciał się już rodzić, więc wylądowałam w szpitalu na Kamieńskiego, potem leżałam w domu aż do 9 mies.Doktor dobrze się nami opiekowała zarówno wtedy gdy było dobrze jak i wtedy gdy byłam w szpitalu. Nikt bez jej zgody nic ze mną nie robił nawet mnie nie badał!Czułam się bezpiecznie. Rożańska jest dokładna,ale nie panikuje. Ostrożnie podaje leki.bez problemu wypisuje zwolnienia gdy chce się po prostu odpocząć w pracy, chociaż zaleca spokojna aktywność.Potrafiła wlac dużo spokoju w moje zaleknione serce, i traktuje dziecko w brzuchu nie tylko jak ciąże ale osobę. Bada delikatnie, tłumaczy, odpowiada na pytania ( także przez telefon). Ja nastepną ciąże prowadziłabym u niej mimo że wizyty nie są tanie. Nie wiem natomiast jaka jest w innych ginekologicznych sprawach. pozdrawiamMama z 2 letnim synkiem Odpowiedz Link Zgłoś
funkyman Re: Dr. Różańska 20.05.03, 14:51 Kiedy z żoną chodziliśmy na szkołę rodzenia, to była jedna dziewczyna od dr Różańskiej. Powiedziała, że pani dr odradzała jej chodzenie na szkołę rodzenia. Było to dla mnie bardzo dziwne. Później w konfrontacji okazywało się, że poglądy tej pani były bardzo odmienne od powszechnie obowiązujących. Jej główną cechą są wysokie stawki za wizyty.... Odpowiedz Link Zgłoś