Dodaj do ulubionych

Poród u dr Jarosza (młodego).

IP: *.* 23.03.03, 15:06
Dziewczyny !!!Wiem, że wszyscy zachwycają się młodym dr Jaroszem, ale z tego co się orientuję, nie pracuje on w żadnym szpitalu. Powiedzcie więc jak wygląda jego opieka w sytuacji gdy podczas ciąży trafia się do szpitala (no właśnie, do którego szpitala wówczas się idzie)? :what:A co z porodem? A gdy ma się wskazania na cesarkę, to co?Jednym słowem opiszcie jak wygląda sprawa porodu u dr Jarosza?Pozdrawiam !!!Hanka :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: ez Re: Poród u dr Jarosza (młodego). IP: *.* 24.03.03, 11:21
      Ja w czasie ciąży trafiłam do szpitala na początku 8 miesiąca. Jarosz kazał jechać na Kamieńskiego. Jeszcze wtedy ordynatorem był jego ojciec. Pytał o mnie itd., ale sam się nie pojawił. Raczej nie liczyłabym na pojawienie sie w sytuacji trudnej lub cesarce. Dlatego wybierz szpital gdzie można urodzić po ludzku i na pewno nie Kamieńskiego
    • Gość: olaz Re: Poród u dr Jarosza (młodego). IP: *.* 24.03.03, 21:44
      Moje obydwie ciąże prowadził doktor Jarosz niestety można liczyć na niego tylko do momentu gdy "się zacznie". W moim przypadku zadzwonił do szpitala (właśnie na Kamieńskiego) i anonsował mój przyjazd (kiedyś tam pracował więc zna lekarzy). Ale może z nim porozmawiaj to się dowiesz jak to wygląda teraz.Poza samym porodem byłam z niego bardzo zadowolona.Pozdrawlam Ola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka