Dodaj do ulubionych

Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza zmarł

03.01.07, 11:03
Za RMF/FM sprzed chwili.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Mężczyzna? Pijak, nic więcej IP: 82.160.70.* 03.01.07, 11:06
      powtórzę zatem - i bardzo dobrze:
      1) bo pijak
      2) bo szukał zaczepki
      źle:
      1) Jackiewicz będzie miał kupe smrodu z powodu takiego padła
      • Gość: ... Re: Mężczyzna? Pijak, nic więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 11:10
        2. Kazdy szary czlowiek za takie "popchniecie" juz by mial sparwe sądową

JAckiwicz dosatni eorder - zakład ????
        • Gość: Marcos Re: Psychol Jackiewicz zabił człowieka! IP: *.static.korbank.pl 03.01.07, 17:54
          Teraz pewnie koledzy z PiS-u, a szczególnie "stróż prawa" Ziobro, umorzą sprawę
          i będą wciskać bajki o "obronie koniecznej". To jest właśnie "prawo i
          sprawiedliwość" w praktyce: jesteś posłem PiS-u możesz zabijać bezkarnie ludzi!!
          • Gość: marek Re: Psychol Jackiewicz zabił człowieka! IP: *.as.kn.pl 06.01.07, 12:56
            Mam nadzieje ze taki bidaczek zatłucze całą twoją rodzinę i wtedy się bede z
            tego śmiał.
      • Gość: zdrowy obserwator wyliczanka patriotyczna IP: *.um.wroc.pl 03.01.07, 11:46
        państwo wspierające nierobów
        państwo kolosalnych podatków dla pracujących

państwo dzieci niechcianych, dzieci ubóstwa
        państwo nie dające szans dzieciom bardzo chcianym (in vitro)

państwo chroniące bandytów
        państwo kar za obronę konieczną

państwo nepotyzmu i ludzi z wyrokami w rządzie
        państwo monopolizmu odżegnujące się od idei komunizmu..
        państwo Prawa i S amoobrony

Polsko, ojczyzno nasza - ty jesteś jak zdrowie!..

• Gość: antyurzędas Re: wyliczanka patriotyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 14:27
          Gość portalu: zdrowy obserwator napisał(a):

> państwo wspierające nierobów....

Właśnie - dlaczego za m.in. moje pieniądze taki urzędnik jak ty, w godzinach
          pracy, włazi na to forum zamoast pracować?! Weź się do roboty, nierobie!
          • Gość: zdrowy obserwator Re: wyliczanka patriotyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 22:13
            Nawet urzędnik ma prawo do przewy w ciągu dnia pracy. Poza tym nie wiesz jakim
            jestem urzędnikiem, nie znasz mnie, więc się nie wypowiadaj. Pracuję tu gdzie
            pracuję bo jestem dobra w tym co robię i mnie potrzebują. Za to jak się słyszy
            wieczne utyskiwania na urzędasów to flaki się przewracają. Bo tu pracuję
            praktycznie społecznie w porównaniu z tym co mi za pół roku zapłacą w Wielkiej
            Brytanii.
      • Gość: Do Piotra padło piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:53
        Piotrze ile zalezy w twojej karierze od dawidka? gadaj szczerze:(
        a jakby twojego tatusia czy mamusię wracajacych pod chumorkiem z chrzcin
        twojego dzieciaka np taki dawidek zabił bo "wypiwszy" twoi rodzice by byli
        a jakis priotuś pan by rzekł (za kaskę) padło padło???????
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=54871702&a=54871702&wv.x=2
      • Gość: jackiewicz2 Re: Mężczyzna? Pijak, nic więcej IP: 84.40.255.* 10.01.07, 23:51
        Ty jestes po..y psycholu, ciekawe jakby ten pijak byl twoim ojcem palancie.
    • xsatanistax Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza 03.01.07, 11:13
      kij mu w ryj. szukał dymu i dostał po pysku. niech zdycha.
    • Gość: rafal Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 11:28
      Co jest winny człowiek ktory bronił dziecka i żony. Bez względu na to czy z PIS
      czy z innej parti. Popieram jego dzialania i myślę że każdy facet z jajami
      zrobiłby to samo. Nalezy tylko wspólczuć temu człowiekowi że zakończyło się to
      tragedią. Ale co no przeżywa to tylko on wie. Ale Panie Jackiewicz głowa do
      góry postąpił pan tak jak należało
      • hummer Dziwne ale nikt nie chce potwierdzić tej wersji 03.01.07, 11:39
        Gość portalu: rafal napisał(a):

> Co jest winny człowiek ktory bronił dziecka i żony. Bez względu na to czy z PIS
        >
        > czy z innej parti. Popieram jego dzialania i myślę że każdy facet z jajami
        > zrobiłby to samo. Nalezy tylko wspólczuć temu człowiekowi że zakończyło się to
        > tragedią. Ale co no przeżywa to tylko on wie. Ale Panie Jackiewicz głowa do
        > góry postąpił pan tak jak należało

Prokuratura Rejonowa Wrocław - Krzyki Zachód szuka świadków, którzy pozwolą na ustalenie szczegółowego przebiegu zdarzeń. Do tej pory jednak nikt się nie zgłosił.
        Za radioram
        • Gość: fakir Re: Dziwne ale nikt nie chce potwierdzić tej wers IP: 195.117.40.* 03.01.07, 11:59
          > Prokuratura Rejonowa Wrocław - Krzyki Zachód szuka świadków, którzy pozwolą na
          > ustalenie szczegółowego przebiegu zdarzeń. Do tej pory jednak nikt się nie zgł
          > osił.

Nikt czterech liter nie ruszył jak cała sprawa miała miejsce w autobusie i
          później, to i zapewne teraz nikt sie nie odezwie. W całej sprawie najbardziej
          winie własnie tych "nic niewidzących" anonimowych swiadków.
          A Jackiewiczowi współczuje jako ojcu i jako politykowi - już niektóre hieny się
          rzucają...
        • Gość: ANTY-PiS Re:PiSiory macie kręw na rękach!! IP: *.static.korbank.pl 03.01.07, 17:59
          A może teraz ktoś idąc śladami Jackiewicza w sposób spontaniczny i samowolny
          ktoś jemu wymierzy sprawiedliwość na ulicy?? Jackiewicz psycholu idź do
          psychiatry - zabierz przy okazji ze sobą swoich partyjnych kumpli.
          • Gość: wor Re:PiSiory macie kręw na rękach!! IP: *.foebud.org 03.01.07, 19:46
            Jesteś typem, który każdemu pomyleńcowi dałby zgwałcić swoją żonę i porwać
            dziecko. Nie zabieraj więc głosu, kiedy mówi się o prawdziwych mężczyznach.
    • gonzales.wroclaw Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza 03.01.07, 11:46
      PiSu nie lubię, ale D. Jackiewiczowi szczerze współczuję i mam nadzieję, że sprawa zakończy się tak jak powinna, czyli uniewinnieniem.
      • Gość: mimi Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.07, 11:54
        Obrona konieczna ma swoje granice.
        • Gość: 666 Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 11:59
          czyli?
          • piekna.zosia Szczegolnie jak "broniacy" jest judokiem 03.01.07, 12:07
            • Gość: 666 Re: Szczegolnie jak "broniacy" jest judokiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:13
              bredzisz. jeśli znam taekwondo to nie wolno mi się bronić przed żulem szukającym
              zaczepki?
              • Gość: aga Re: Szczegolnie jak "broniacy" jest judokiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:51
                Bronic napewno, ale wedlug opisow niekoniecznie chodzilo o obrone bo byc moze
                "bezposrednie niebezpeiczenstwo" minelo.
                • uchachany Właśnie tak wynika z relacji Rzepy - że było już 03.01.07, 13:10
                  po zajściu, a poseł równie dobrze mógł być zaatakowany (jak sam twierdzi), a
                  równie dobrze mógł próbować zatrzymać uciekającego napastnika czy zgoła nawet
                  wymierzyć mu "od ręki" sprawiedliwość.

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_061230/kraj/kraj_a_8.html
                  Gość portalu: aga napisał(a):

> Bronic napewno, ale wedlug opisow niekoniecznie chodzilo o obrone bo byc moze
                  > "bezposrednie niebezpeiczenstwo" minelo.

• Gość: rrob Re: Szczegolnie jak "broniacy" jest judokiem IP: *.kuzniki.net 03.01.07, 18:40
              To była konfrontacja dwóch stylów obalania: jeden trenował obalanie flaszki,
              drugi przeciwnika.
        • piast9 Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza 03.01.07, 12:07
          Gość portalu: mimi napisał(a):

> Obrona konieczna ma swoje granice.
          Uważasz, że odepchnięcie kogoś to przekroczenie granic obrony koniecznej? Póki
          co taką wersję wydarzeń prezentują media.
        • Gość: ar Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: *.kuzniki.net 03.01.07, 18:32
          W tym przypadku daleko było do jej osiągnięcia.
    • Gość: Paweł Z. Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: *.dint.wroc.pl 03.01.07, 12:15
      W pierwszym odruchu złośliwości chciałem napisać coś w rodzaju "życie dla
      życie". Ponieważ jednak nie będę pastwił się nad zwolennikami kary śmierci,
      napiszę tyle, że prokurator umorzy postępowanie. I w sumie pewnie będzie miał
      rację, tyle że gdyby nie to, że sprawcą był poseł, sprawa poszłaby do sądu.
      • uchachany Jeszcze kwestia jakiej partii poseł; jeśli byłby 03.01.07, 13:15
        to poseł partii opozycyjnej, to ziobrowa prokuratura zaraz chwacko wzięłaby sie
        do dzieła, Gazeta Polska wysmażyłaby miażdżący artykuł, jak to gardzacy ludzkim
        życiem lumpenliberał czy postkomunista na miejscu dokonał samosądu na niewinnym
        pijaczku, który potrącił w tłoku żonę posła, a poseł Kurski zaraz poszukałby
        powiązań posła z Kuną, Żaglem i fundacją Jolki Kwaśniewskiej......

Gość portalu: Paweł Z. napisał(a):

> W pierwszym odruchu złośliwości chciałem napisać coś w rodzaju "życie dla
        > życie". Ponieważ jednak nie będę pastwił się nad zwolennikami kary śmierci,
        > napiszę tyle, że prokurator umorzy postępowanie. I w sumie pewnie będzie miał
        > rację, tyle że gdyby nie to, że sprawcą był poseł, sprawa poszłaby do sądu.
    • Gość: ja Re: IP: *.magma-net.pl 03.01.07, 12:17
      "Według Polskiego Radia Wrocław prokuratura, która początkowo przesłuchała
      Jackiewicza w charakterze świadka, teraz nie wyklucza postawienia mu zarzutu
      nieumyślnego spowodowania śmierci."
      I tak powinno być!Powinien zostać postawiony zarzut nieumyślnego spowodowania
      śmierci (bo gdyby na miejscu posła z pis-u znalazł się zwykły szary obywatel to
      zapewne taki zarzut by mu postawiono).
      • plendz Odpokutują za to policjanci 03.01.07, 15:37
        I to zapewne ci funkcjonariusze, którzy donieśli o zamówieniu na hamburgery z
        frytkami. Bo gdyby byli na swoim miejscu (czyli zdaniem PiSu wszędzie) to poseł
        nie musiałby uprawiać samosądu i dochodzić do twarzy uciekajacemu żulikowi.
        Ciekawe czy wezwał policję zanim zabił, czy dopiero potem.
        • Gość: yuka Re: Odpokutują za to policjanci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 16:29
          a właśnie, że powinien być zarzut pobicia ze skutkiem śmiertelnym, ot co!!!!
          • Gość: burro Nie w obronie własnej IP: *.aster.pl 03.01.07, 16:34
    • Gość: Wilo Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.07, 12:25
      Pan Dawid zostanie pewno prezydentem RP... bo to przeciez bylo takie ciut
      bardziej gwaltowne "spieprzaj dziadu"
    • Gość: cb Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:43
      Jednego smroda mniej
      • Gość: fifa Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: 193.109.212.* 03.01.07, 14:11
        Jednego smroda mniej?
        jeszcze nie, jeszcze prokuratura nie postawiła mu zarzutu... cierpliwości..
        • Gość: Piotr Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: 82.160.70.* 03.01.07, 14:15
          życzę Ci cwaniaczku jak największej hordy meneli zaczepiających Twoją rodzinę.
          A Ty dzwoń po odpowiednia organa i czekaj na reakcję. A że kogos po drodze
          okaleczą, zgwałcą, zabiją - kogo to?
          • Gość: fifa Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: 193.109.212.* 03.01.07, 14:58
            a ja ci życzę żebyś na swojej drodze napotkał pewnego siebie, dobrze
            odżywionego cwaniaka z legitymacją poselską, który jest połączeniem organów
            ścigania, prokuratora, obrońcy i sądu w jedenj osobie ;)
            • Gość: 666 Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 15:07
              łohoho widzę że już zaczyna funkcjonować mit posła - sędziego dredda, który
              dokonuje wyroków na biednych pijaczynach wożących się autobusami... ochłoń
              człowienku.
            • Gość: Piotr Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 15:33
              Nie bój się, znam takich, być może dlatego się nie boję...
          • hummer Jaszcze jakbyś był wrocławianinem 03.01.07, 16:10
            www.ripe.net/perl/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=82.160.70.1&do_search=Search
        • Gość: cb Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 15:59
          Jednego smroda mniej

I NIE CHODZI TU O JACKIEWICZA.
    • Gość: q Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: *.media4.pl 03.01.07, 12:52
      Jackiewicz go nie odepchnął, tylko wdał się w bójkę dużo później:
      www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_061230/kraj/kraj_a_8.html
      • Gość: Piotr Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: 82.160.70.* 03.01.07, 13:17
        Jesli tak właśnie było to powinien gada utłuc na miejscu, a nie popychac tylko.
        • Gość: Alex Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: 86.149.185.* 03.01.07, 15:40
          No i przecież go zamordował, o co ci chodzi?
    • brzoza36 to już kryminał 03.01.07, 13:46
    • Gość: Piotr Re: Morderca Jackiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 15:43
      zagrożenia? Chyba coś Ci się pomieszało. Ja nie czuję się zagrożony, bo nie
      zwykłem zaczepiać nieznanych mi mężatek i łapać się za cudze dzieci.
      • Gość: kravy Re: Morderca Jackiewicz IP: 159.134.184.* 03.01.07, 15:50
        ja trenuje krav maga i takiego żulika bym rozwalił w sekundę!
        • Gość: jajo Re: Morderca Jackiewicz IP: 86.149.185.* 03.01.07, 16:14
          no dzielni z was mordercy, tylko ze jackiewicz zabił naprawde
          • Gość: 666 Re: Morderca Jackiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 16:27
            a ty jesteś naprawdę głupi
            • Gość: Piotr Re: Morderca Jackiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 16:29
              coś jeszcze?
    • wielki_czarownik Jackiewicz trzymaj się! 03.01.07, 16:11
      PiSu nienawidzę jak zarazy, ale zawsze popieram obywateli któzy bronią siebie lub innych przed bandytami. Mam nadzieję, że Twój przypadek doprowadzi do zmian w chorym prawie karnym i w końcu będzie można się bronić.
      • Gość: Tak Jackiewicz trzymaj się, wiezienie to nic zlego! IP: 86.149.185.* 03.01.07, 16:20
        Jasne, zeby kazdy mogl zabijac samemu, po co te sady i inne instytucje.
        W Iraq kazdy sam sie broni i ten kraj trzeba stawiac za wzór.
        • Gość: jot Re: Jackiewicz trzymaj się, wiezienie to nic zleg IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.07, 16:32
          No to czekaj aż cię policja obroni obywatelu państwa prawa i sprawiedliwości.
          • Gość: Toto te wypowiedzi broniace pijanego zaczepnika IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 17:01
            to jakas zorganizowana akcja "Mlodych Demokratow" czy innych nawiedzonych
            licealistow , czy naprawde tak mysli mlodziez?
            • Gość: Marta` Re: te wypowiedzi broniace pijanego zaczepnika IP: *.as.kn.pl 03.01.07, 17:02
              To zwykły morderca.
              • Gość: stefanox Re: te wypowiedzi broniace pijanego zaczepnika IP: *.wroclaw.mm.pl 03.01.07, 17:38
                Te wypowiedzi w większości są idiotyczne .
                Agresja w naszej codzienności jest powyżej dopuszczalnej granicy i ciagle się
                poteguje przez kłamstwa , oszczerstwa i chamstwo w mediach . To media i ludzie
                walczący o swój świtopogląd bez opamiętania rzucając emocjami są głównymi
                sprawcami tej indolencji umysłowej również tu na forum.
                Dołozymy do tego korporacyjne metody walki z ludźmi i mamy nowoczesne
                niewolnictwo opakowane w iluzję szczęścia i demokracji .
                Odnośnie tej sprawy :
                - nikt z nas nie zna ani jednego szczegółu
                - nikt ze świadków się nie zgłasza i to jest papierek lakmusowy ptwierdzający
                mój wywód
                a teraz dlaczego kryminał - bo doszło do agresji , przemocy , napasci , pobicia
                i śmierci .
                Zginął człowiek , nie pijak , tylko człowiek i tak temu nieżyjącemu jak i
                Jackiewczowi należy się równość wobec prawa .
                Zmieniajmy prawo by chroniło i pomagło.
                Coraz bardziej mam wrażenie , że Polaków już nie ma , są tylko ludzie
                polskojęzyczni .
                • Gość: Jagna Re: te wypowiedzi broniace pijanego zaczepnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 18:02
                  Gość portalu: stefanox napisał(a):
                  > Odnośnie tej sprawy :
                  > - nikt z nas nie zna ani jednego szczegółu
                  (...)
                  > a teraz dlaczego kryminał - bo doszło do agresji , przemocy , napasci ,
                  > pobicia i śmierci .

Skoro nie znasz szczegółów, to wyhamuj z tym wsadzaniem do kryminału.

> - nikt ze świadków się nie zgłasza i to jest papierek lakmusowy ptwierdzający
                  > mój wywód

Nie, to jest przerabianie faktów i dopasowywanie ich do bzdurnej teorii.

> Te wypowiedzi w większości są idiotyczne .

Twoja wypowiedź nie jest wyjątkiem, wbrew twojemu mniemaniu. Nie uważasz, że
                  posiadasz zbyt małą wiedzę, do ferowania wyroku, choćby w tej sprawie?
                  Jackiewicz? A jakbyś postąpił na jego miejscu? Dzwoniłbyś po policję,
                  jednocześnie obserwując biernie jak jakiś kretyn uprowadza ci twoje dziecko?!
                  Niechciałabym takiego męża albo ojca. Stało się nieszczęście ale to nie jest
                  powód do wydawania wyroku z perspektywy fotela i klawiatury - dlatego zamilcz
                  proszę.
                • Gość: Lord Kox Re: te wypowiedzi broniace pijanego zaczepnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 18:05
                  Dlaczego nikt nie pisze kim była ofiara.
                • Gość: Ujgur Re: te wypowiedzi broniace pijanego zaczepnika IP: *.icm.edu.pl 04.01.07, 10:06
                  > - nikt ze świadków się nie zgłasza i to jest papierek lakmusowy ptwierdzający
                  > mój wywód

NIGDY się nie zgłaszają naoczni świadkowie - chyba, że policja wyłuska ich od
                  razu na miejscu zdarzenia :?
                  Byłem świadkiem zabójstwa drogowego - młody idiota pedzący ponad stówę po
                  mieście w samo południe zabił na pasach kobietę. Widziało to ze 40 osób
                  czekających na zielone w poprzecznej ulicy.
                  Policja zjawiła się po jakichś 10 minutach. Świadków nie było, chociaż te 40
                  osób od razu rzuciło się gapić na trupa. Przepraszam - był jeden czyli ja.

A świadków nie ma także dlatego, że w autobusie każdy się gapił w okno udając,
                  że nic nie widzi. Nie byłeś jeszcze w takiej sytuacji? To niedługo będziesz. I
                  wcale mi Cię nie żal.
        • wielki_czarownik Wracaj do gimnazjum dziecko 03.01.07, 18:26
          A jak cię ktoś napadnie to nie broń się tylko czekaj na policję, prokuratora i sąd. Oni ci pomogą. Tylko kiedy...
          • Gość: Uwaga Re: Wracaj do gimnazjum dziecko IP: 86.149.185.* 03.01.07, 20:59
            aha i jak ja na kogoś napadnę, to też mnie nie wsadzą, jak jackiewicza?
            • wielki_czarownik Re: Wracaj do gimnazjum dziecko 03.01.07, 21:34
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=54603470&a=54617006
              Data postu i ostatnie zdanie.
    • Gość: jekdok Psychopata o nicku Uwaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 16:41
      Gość portalu: Uwaga napisał(a):

> Do pierdla z Jackiewiczem, czemu ten psychopata biega po ulicach, powodując
      > potencjalne zagrożenie dla każdego z nas?

Rzadko używam epitetów lub określeń taką funkcję mogących pełnić. Ale twój krótki post mizerna uwago daje mi więcej podstaw do takiego nazwania ciebie niż tobie do karygodnego nadużycia w tytule tego żałosnego postu.
      Nie obiecuję sobie zbyt wiele po twoich zdolnościach pojmowania rzeczywistości ale spróbuję krótko i w punktach uzasadnić tytuł mojej odpowiedzi:
      1. Facet mający 2,3 promila zabił się właściwie sam - bo w takim stanie mógł sie potknąć o własne nogi, ja przyjmuję, że potknął sie o własną głupotę, a tylko przypadek postawił na jego drodze pana Jackiewicza.
      2. Psychopata to człowiek cierpiący na zaburzenia psychiczne przeszkadzające w jego adaptacji społecznej (zauważyłem u ciebie niejakie problemy z tzw. aparatem pojęciowym, więc wyjaśniam troszkę upraszczając, bo nie przypuszczam, zebys potrafił sam wyjaśnić sobie zasłyszane gdzieś określenia).
      3. Gdybyś rozumiał znaczenie słów morderca i psychopata to albo byś swojego postu nie napisał albo inaczej go sformułował, w każdym razie z tego postu wynika dramatyczna nieporadność w ocenie zdarzeń i sytuacji, które mogą być jednym z objawów psychopatii własnie.
      4. Jeżeli czujesz się zagrożony przez pana Jackiewicza to w kontekście tego zdarzenia można przyjąć, że też lubisz po pijaku zaczepiać kobiety z dziećmi lub same dzieci co o zdrowiu psychicznym też nie świadczy najlepiej.
      5. Podobnie o nienajlepszej kondycji psychicznej świadczy tego rodzaju fobia oraz próba przypisania jej innym gdy piszesz "potencjalne zagrożenie dla każdego z nas". Jeśli w "was" postępowanie pana Jackiewicza budzi obawy to wcale mi "was" nie żal i albo powinniście zmienić zwyczaje, stosunek do kobiet i dzieci oraz sposób postępowania albo jakoś inaczej sobie z tym problemem poradzić - sugerowałbym wizyte u dobrego specjalisty od głowy (jeśli twój organizm czymś takim dysponuje).
      6. Nazywając publicznie kogokolwiek określeniem naruszającym jego godność i tzw. dobra osobiste dowodzisz wyraźnie, że nie zdajesz sobie sprawy z własnego postępowania i jego skutków co też pozytywnie o twej żałosnej osobowości i psychice nie świadczy.
      cbdo (to takie zwyczajowe zakończenie dowodu jakiejś tezy)
    • Gość: matka i żona Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 03.01.07, 18:18
      Panie Jackiewicz jestem z Panem.Zachował się Pan jak kochający ojciec i mąż.
      Ile dzieci cierpi bo nikt nie potrafi stanąc w ich obronie.Szkoda jedynie, że
      n i k t Panu nie pomógł. Pana rodzina padła ofiarą znieczulicy- gdyby inni
      męższyźni mieli odwagę stanąć w obronie kobiety i dziecka skończyłoby się ta
      sytuacja inaczej
      • Gość: Trener Re: Dlaczego każdy mówi, że J. bronił dziecka? IP: *.as.kn.pl 03.01.07, 18:28
        Przecież dziecko było już bezpieczne w aucie, gdy Jackiewicz chciał zatrzymać
        napastnika w autobusie i doszło pomiędzy nimi do szamotaniny. jeśli już uznać,
        że miał prawo zatrzymywać pijaka w ramach tzw. "zatrzymania obywatelskiego"
        (choć w moim rzypadku nie może być o tym mowy, bo nie oszło do zatrzymania
        sprawcy an gorącym uczynku aniw pościgu podjętym bezpośrednio po przestępstwie)
        i został zaatakowany, to bronił sam siebie a nie dziecka lub żony, czekających
        w aucie???
        • Gość: platformers Re: Dlaczego każdy mówi, że J. bronił dziecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 18:33
          Święte słowa. Pan poseł nikogo nie bronił tylko chciał dać pijaczkowi nauczkę.
          Prawo Lyncha się kłania.
    • Gość: asf Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.07, 19:03
      morderca i tyle
      • Gość: jekdok Czy bidulki znają znaczenie słowa "morderca"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 19:28
        Którym co poniektórzy bezmyślnie tutaj szafują. Powiedzcie to maszyniście, który pozbawia życie samobójcę albo pijanego gamonia wjeżdżającego na tory prosto pod lokomotywę, lub kierowcy mającego nieszczęście potrącić śmiertelnie pijanego rowerzystę lub pieszego, ale wcześniej zamówcie sobie wizytę u dobrego ortodonty protetyka.
        Z doniesień medialnych wynika, że Jackiewicz prosił kierowcę o zamknięcie drzwi autobusu, którym napastnik chciał uciec i wezwanie policji. Nie ma zatem mowy o samosądzie. Pijany agresywny bandzior wydostał się z autobusu i doszło do NIESZCZĘŚCIA. Mam na myśli tutaj wyłącznie sytuację pana Jackiewicza (że posła wstrętnej dla mnie partii nie ma absolutnie nic do rzeczy). Ofiara można powiedziec popełniła samobójstwo, bo w tym stanie upojenia mógł się typek przewrócić sam, wypaść z autobusu, wpaść pod samochód albo dostać nożem od innego równie pijanego kolesia, z którym mógł wszcząć następną awanturę.
        Panu Jackiewiczoewi niezależnie od antypatii jaka darzę jego formację (co powtarzam nie ma absolutnie nic do rzeczy) można tylko współczuć i pogratulować tzw. obywatelskiej postawy, która w moim przekonaniu polega na tym, że nie pozwolił oddalić sie napastnikowi, który pewny bezkarności mógł skuteczniej zaatakować inną, bardziej bezbronną, ofiarę.

• Gość: Uwaga Re: Czy bidulki znają znaczenie słowa "morderca"? IP: 86.149.185.* 03.01.07, 20:43
          Definicja mordercy specjalnie dla jekdoka: JACKIEWICZ
          • Gość: kalafior Przygłup jest przygłupem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:53
            "Definicja mordercy specjalnie dla jekdoka: JACKIEWICZ"

Albo jesteś idiotą,. albo ledwie, co wyszedłeś z największego kryzysu
            psycholowego. Dla mnie jesteś przygłupem pospolitym.
            • Gość: Uwaga Zmiany w programie PiS? IP: 86.149.185.* 03.01.07, 21:01
              Morderstwo psychopaty - za to PIS zwykle chce kary śmierci, coś się pozmieniało
              w programie partii?
              • babcia_klara Re: Zmiany w programie PiS? 03.01.07, 21:09
                Gość portalu: Uwaga napisał(a):

> Morderstwo psychopaty - za to PIS zwykle chce kary śmierci, coś się
                pozmieniało
                > w programie partii?

Ty rzeczywiście jesteś idiotą.
            • Gość: Rafis jednego śmiecia mniej... b/t IP: *.wro.vectranet.pl 03.01.07, 21:04
              • Gość: Człowiek Re: jednego śmiecia mniej... b/t IP: 86.149.185.* 03.01.07, 21:12
                Oto słowa rzecznika wrocławskich inwestycji - symbol szacunku dla innych ludzi.

Coś Wrocław pisieje :(
                • Gość: wic Re: jednego śmiecia mniej... b/t IP: *.chello.pl 03.01.07, 21:33
                  na szacunek trzeba sobie zasłużyć- tak to już jest w naszej kulturze, jeśli
                  było faktycznie tak jak pisze prasa ten człowiek sam się wykluczył poza nawias
                  społeczeństwa.
                  Z drugiej strony o zmarłych się źle nie mówi; poniósł straszną karę za swoją
                  namolność i agresywność.
                  • Gość: stefanox czytam i znowu się nie dziwię IP: *.wroclaw.mm.pl 03.01.07, 21:41
                    już pisałem , że nic nie wiemy i smarujemy tu bzdury ale po przeczytaniu
                    ostatnich 10 postów rozumiem , że piszą tu świadkowie zdarzenia .
                    potwierdza to moją tezę , że żyjemy w świecie ludzi polskojęzycznych .
                    świadkowie wolą pisać anonimowo na forum , a na policję się nie zgłoszą .
                    tu będą się mądrzyć i puszyć i podbudowywać soje ego , a w realu są nędznymi
                    zastraszonymi myszkami , a sio! nędznicy!
                    • Gość: wic Re: czytam i znowu się nie dziwię IP: *.chello.pl 03.01.07, 23:16
                      ciekawe na jakiej podstawie wyciągasz wniosek, że jestem świadkiem tego
                      zdarzenia. zamiast wyzywać innych od nędzników poczytaj lepiej kniżkę o tym
                      tytule i się nad sobą zastanów
                      • Gość: Uwaga Re: czytam i znowu się nie dziwię IP: 86.149.185.* 04.01.07, 01:32
                        Czy pisioropsychol jackiewicz już siedzi?
                        • Gość: jot Re: czytam i znowu się nie dziwię IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.07, 09:09
                          Jeszcze nie siedzi - poczeka aż ty usiądziesz, żulu.
                          • Gość: Uwaga Jackiewicz - morderca IP: 86.149.185.* 04.01.07, 23:33
                            ja nie siedzę ani nie piję ani nie zabijam
    • Gość: Piotr Re: Zmiany w programie PiS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:32
      Masz coś jeszcze równie odkrywczego do napisania? Boże, gdzie tacy się rodzą...
    • Gość: guma Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.07, 16:31
      to chyba nie chodzi o to zeby posadzic pana posla w wiezieniu, bo "normalnego
      szarego obywatela by juz za to posadzono" tylko o to wlasnie, zeby gdy zul
      atakuje Twa zone i dziecko mozna bylo go odepchnac nie czakajac na policje ktora
      jak sie pojawi to ciebie do wiezienia wsadzi.
      a za panem jackiewiczem murem stane choc z pisem mam na bakier, poniewaz sam
      wiem jaka okropna kasta sa agresywni zule.
      a ze tak przykro sie ta historia skonczyla, to nie wina posla. juz bardziej
      pijaka. tyle
      • Gość: sfh Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.07, 17:58
        dlaczego psychol jest na wolności???

ma w programie teraz zamordować wszystkich, którzy mu kiedyś zrobili kuku???
        ziobro ratuj

sprawiedliwość dla wszystkich
        • Gość: sara Re: Mężczyzna popchnięty przez posła Jackiewicza IP: *.as.kn.pl 04.01.07, 23:14
          sytuacja nie do pozazdroszczenia bo czy zostanie skazany czy nie-bedzie zyl do
          konca z pietnem w swiadomosci ze przyczynil sie do smierci czlowieka.a to chyba
          najgorsze.
          bywaja w zyciu takie sytuacje nieszczesliwe jak ta-watpie czy jackiewicz chcial
          zabic,raczej mial po prostu pecha ze gosciu tak rabnal o glebe.
    • Gość: jekdok Nooo, to wyjaśnia wszystkie twoje problemy ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 00:39
      I z własną tożsamością (zmuszające cię do zmiany nicków i prawdopodobnie zwiększające poczucie bezkarności i pewności siebie z racji przynależności do "grupy" ;-)))) i z dręczącymi cię fobiami i natręctwami i z postrzeganiem rzeczywistości i wyraźnej nieporadności językowej.

Gość portalu: niemo napisał(a):
      > siedziałem z nim u lekarza medycyny kklementa na oddziale

Wprawdzie szkoda dla ciebie czasu i mojego i psychiatry (w/g mnie jestes przypadkiem beznadziejnym), ale skoro posłuchałes mojej wczorajszej rady (z czego nie czerpię nadzwyczajnej satysfakcji mimo, że nastąpiło to stosunkowo szybko ;-))i poszukałeś właściwego specjalisty to posłuchaj jeszcze przestrogi. Do pustego łebka to może nie dociera ale dopuszczasz się naruszenia prawa chroniącego tzw. dobra osobiste każdego człowieka (nawet jeśli pełni funkcje publiczne). I jeśli gdzieś tam tryumfalnie piszesz (jako Uwaga) "ja nie siedzę" to może byc stan przejściowy, a twoje poczucie bezkarności może cię zwieść tak samo jak zwodzą cię zmysły. Bo nawet jeśli masz lub załatwiasz sobie żółte papiery to one mogą cię uchronić od odpowiedzialności karnej, ale zapewnią za to słodkie odosobnienie w zakładzie zamkniętym. Więc raczej zajmij się własnym siusiakiem a nie klawiaturą to nie zrobisz sobie krzywdy (być może ;-)).
      • Gość: polak Jackiewicz bohaterem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.07, 17:02
        więc juz został bohaterm? ależ tak, przecież nie zamordował jakiejś pyskatej
        baby tylko faceta w kwiecie wieku
        • Gość: Gosia Jak się ta sprawa ma do Otylii J.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 02:47
          Napiszcie bo nie rozumiem. Skoro poseł postąpił ok jak sugerują organy scigania
          i prasowe to dlaczego Otylia ma proces i grozi jej kilka lat. Albo ja nie
          rozumiem prawa albo coś tu jest nie tak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka