mmegi5 12.01.07, 14:09 Jakie macie opinie tych lekarzach? Podobno są to specjaliści od usg , gdzie przyjmują?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yolis_75 Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr 12.01.07, 16:14 Doktor nazywa się Fuchs:) Przyjmuje na Mikołaja 51/52 (medex) w poniedziałki i czwartki po południu- jeśli chodzi Ci tylko o USG. Więcej szczegółów na stronie www.usgtrojwymiarowe.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna238 Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr 12.01.07, 16:21 Jestem jego pacjentką od niedawna,polecono mi go i wybrałam go do prowadzenia ciąży ,przyjmuje jeszcze na ul. Armii Krajowej w środy i piątki w budynku AB, jeśli chodzi o szpital to jest na Dyrekcyjnej następną wizyte mam 25 właśnie na Swiętego Mikołaja, odczucia do tej pory rzeczowy z dystansem jednocześnie,zawsze służy pomocą pod nr komórkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
opium74 Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr 19.01.07, 21:51 dr Floriańki przyjmuje w LuxMedzie na ul. Grabiszyńskiej. Miałam u niego USG połówkowe. Bardzo miły człowiek a z tego co wiem najlepszy we wrocławiu specjalista od wykrywania ewentualnych wad płodu. Odpowiedz Link Zgłoś
blanka0 Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr 20.01.07, 13:14 jak Floriański jest miły to ja jestem zakonnica, gbur, zadufany w sobie, mialam u niego usg kilkanascie razy, zero sympatii Odpowiedz Link Zgłoś
opium74 Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr 20.01.07, 16:55 dla mnie był miły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mami Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.01.07, 22:16 Fuchs pracuje szybo i byle jak, a kaska leci, oj leci... na forum polaca go rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjetka Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr IP: *.as.kn.pl 28.01.07, 18:00 Watpie zeby rodzina Dr. Fuchsa nie miala co robic tylko wypowiadac sie na temat jego pracy... no ale jesli tak to gratuluje bo sadzdzac z ilosci wypowiedzi jest "jej" cale mnostwo!!! Jestem pacjetka Dr. Fuchsa. Ilosc pacjetek mowi samo za siebie a i opinie o nim sa pochlebne. Prowadzi moja "trudna" ciaze od samego poczatku. Jestesmy pod bardzo dobra opieka lekarska. Komfort psychiczny odgrywa tu bardzo duza role. Przy ostatniej wizycie poswiecil mi ok. 40 minut, wiec chyba nie byl zbyt szybki. Jesli Tobie nie odpowiada to poprostu zmien lekarza i tyle. A moze to ktos z Twojej rodziny jest ginekologiem skoro naprawde dobremu lekarzowi psujesz reputacje??? Odpowiedz Link Zgłoś
agula992 Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr 28.01.07, 21:12 Ja chodzę do Dr Fuchsa 5 lat i mogę go szczerze polecić zarówno jako człowieka jak i lekarza a nie jestem jego rodziną. Jerśli chodzi o usg to fachowiec pierwsza klasa! To co piszesz to bardzo poważne oskarżenia których chyba nie można pisać ot tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maticzka Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr IP: 80.68.236.* 18.01.08, 14:54 ja niestety tez uwazam ze pracuje za szybko i nie do konca przejmuje sie tym co sie dzieje z pacjentka opisalam to juz na watku o dyrekcyjnej wklejam tez tu ja niestety zraziłam sie do Pana Doktora bardzo chcialam byc u niego do końca ciaży ale chyba musze zrezygnowac, niestety ignorowal moj stan zapalny (mialam uplawy i piecznie juz od miesiaca) bylam u niego wtedy na USG raz a potem na normalnej wizycie niestety Pan Doktor stwierdzil, ze uplawy to normalna rzecz... wczoraj wyladawalam u Panstwowego lekarza z silnym stanem zapalnym a to 20 tydz ciazy... kto wie jak moze to byc niebezpieczne ten sam moze wyciagnac wnioski :-( jestm mi z tego b.b.b przykro bo ufalam Panu Doktorowi :-(. Pan Doktor mial jeszcze jedna wpadke wobec mnie ale nie bede juz tego opisywac... Do zdrowej ciazy jest jak najbardziej ok.. mily i uprzejmy... ale jak sa problemy to lepiej znalezc kogos z wiekszym doswiadczeniem... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
agucha46 Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr 29.01.07, 22:03 czesc jesli chodzi o doktora Fuksa to jest to dobry lekarz miałam z nie stycznosc w szpitalu na dyrekcyjnej 5/7 jest to akademicki szpital kliniczny.Dr Fuks bardzo troszczy sie o pacjetki ktore akurat leczy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
babus_jagus Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr 13.02.07, 16:32 Dr Florianski na Dyrekcyjnej - dobry lekarz, dobre USG, troche taki za spokojny, ale to tylko charakter, wydaje mi sie, ze jest dobrym specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 22:26 witajcie serdecznie prosze o namiary na dr Floriańskiego tz nr telefonu do rejestracji i jak to mozliwe o koszt wizyty pozdrawiam jest to dla mnie bardzo pilne ewa635@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beba Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 07:49 nie polecam dr floriańskiego, potwierdzam ze jest niesympatycznym gburem i zeby sie czegoś od niego dowiedzieć to trzba go ciągnąć za jezyk, ja byłam u niego na prywatnej wizycie koszt 100 zł i kazał mi przyjsć na USG i zapłaciłam kolejną 100 zł, na USG stwierdziła ze jestem w 8 tygodniu ciąży /co bylo bzdurą bo wiem kiedy spałam z mężem i był to najwyżej 5 tydzień/ co miało dalsze kosnekwencje bo stwierdził ze ciąża sie nie roziwia, brak bicica serca - ze jest martwa . Zostawił mnie taką i powiedział, że on jedzie na urlop a jak sie coś bedzie dziło to mam jechac do szpitala............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klin Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 10:27 Beba nie wiem czy piszesz o tym samym lekarzu. To najlepszy specjalista w mieście jeśli chodzi o patologię ciaży- więc raczej nei mógł. się pomylić. Naprawdę jest polecany ze wzgledu na doswiadczenie i zainteresowania do tzw. trudnych ciaz m.inn. po in vitro, ciaż z problemami. A z tym wyjazdem na urlop to niespotykane- znam osobiście przypadek gdzie doktor jechał do porodu w nocy właśnie takiej zagrożonej ciazy. A ,ze jest gburowaty- rzeczywiście jest małomówny ale lepiej tak niż lekarz który poklepuje caly czas po ramieniu i zagaduje a nie ma nic merytorycznego do powiedzenia. Ja dr Floriańskiego polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.03.07, 19:24 Fuchsa nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjetka Re:Ala IP: *.as.kn.pl 11.03.07, 17:52 Tez jestem ciekawa????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania mama Michalin Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr IP: *.as.kn.pl 11.06.07, 14:32 Witam! Ja chodze do dr Fuchsa i robilam kilka razy w ciazy usg u doktora Florianskiego. Polecam obu lekarzy, mi osobiscie bardzo pasuja, sa bardzo dobrymi fachowcami, dr Fuchs prowadzil od polowy moja ciaze i dzis jestem szczesliwa mama 2,5 mies Michalinki. Do dr Fuchsa zawsze mozna zadzwonic na komorke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilak Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.06.07, 22:43 tylko nie Fuchs!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr 11.06.07, 22:47 uzasadnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no właśnie, do lilak vel mami IP: *.ask.am.wroc.pl 14.06.07, 00:56 i może zdecydujesz się na jeden nick? czy będziesz podpisywać się różnymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilak Re: do lilak vel mami IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.07, 16:01 Jestem lilak i odpowiadam tylko za to, co ja pisze. Jestes zdania, jak widze, ze kazdy ma swoj wlasny internet. Ja korzystam z internet cafe i nie obchodzi mnie kto jeszcze z polakow\ polek tez tu uczeszcza i sie wypowiada. Z tego co slysze, to jest nas tu wielu rodakow... Tak wiec nie utozsamiaj mnie z innymi osobami. Odpowiedz Link Zgłoś
reda77 Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr 03.10.07, 10:52 Ja chodziłam do dr Fuchsa, byłam bardzo zadowolona z opieki w ciąży, trafiłam do szpitala bo dziecko przestało rosnąć. Nie będę tu wszystkiego opisywac w szczegółach, ale moja córeczka urodziła się z bardzo złożoną wadą serca. Tymczasem dr Fuchs na usg polówkowym napisal wyraźnie: czterojamowa sylwetka serca widczoanw klatce piersiowej, widoczna pelna przgeroda międzykomrowa. Moj córeczka miła jednak jedna komorę, jeden przedsionke i inne jeszcze nieprawidłowości. Jak lekarz z takim doświadczeniem może się aż tak pomylić?? Odpowiedz Link Zgłoś
agula992 Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr 05.10.07, 00:48 Nie wiem jak to możliwe było w twoim przypadku ale wiem że pewne rzeczy można zobaczyć niedokładnie lub nawet mylnie w przypadku trudnych warunków badania np dużo tkanki łącznej czy podskórnej. Znajomy kardiolog mówił że obrazy serca płodu mogą być wtedy bardzo utrudnione do oglądania. Poza tym czy zobaczyli to inni w szpitalu ? bo nic na ten temat nie mówisz Ja chodziłam do dr Fuchsa i jego rozpoznania były bardzo trafne a pewne rzeczy potrafił za wczasu przewidzieć za co jestem mu bardzo wdzięczna.Ja go mogę szczerz polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 09:56 Witam. Chcę powiedzieć kilka dobrych słów o dr Floriańskim. Byłam u niego na USG kilka dni temu. Trafiłam tam, ponieważ u mojego maleństwa wykryto wcześniej pewną nieprawidłowość, a moja lekarz prowadząca (po kilku innych USG) powiedziała, że najlepiej będzie, jeśli zobaczy to dr Floriański, bo jest specjalistą. Jest naprawdę kompetentnym, rzeczowym lekarzem. Ja odebrałam go również jako miłego. Badanie przeprowadził skrupulatnie, trwało długo (w stos. do dotychczasowych); w trakcie badania objaśniał wszystko, co mogłam zobaczyć na monitorze. Wyraził swoją opinię na temat nieprawidłowości u maleństwa i ujął to czywiście w opisie. Słuchał mnie uważnie i odpowiadał na moje pytania. Być może nie jest osobą wylewną i (jak to ktoś już napisał) "poklepująca po ramieniu", ale ja nie tego oczekuję od lekarza. Z badania jestem bardzo zadowolona; o lekarzu też mam jak najlepszą opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 20:27 dr Fusch - najlepszy ginekolog we Wrocławiu.polecam!bardzo rzeczowy, kompleksowa diagnostyka w czasie ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
kate1971 dr Floriański 23.01.08, 08:52 Dr Floriańskiego polecił mi lekarz, który wykonywał test PAPA, ponieważ na usg zauważył pewną anomalię w rozwoju płodu. Zarówno dr Maślak (CORFAMED na Kluczborskiej), jak i dr Floriański okazali się prawdziwymi profesjonalistami. Ja również nie jestem wylewna, więc charakter i styl pracy Dr Floriańskiego mi odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
miki_77 Re: dr Floriański 21.02.08, 11:23 Szczerze polecam dr Fuchsa, jak dla mnie rzeczowy /nie gaduła/, konkretny lekarz, poswiecajacy czas pacjentce /nigdy nie odczulam, ze pracuej szybko i chce mnie sie jak najszybciej pozbyc z gabinetu/, wspanialy, sympatyczny, troskliwy czlowiek i fachowie w swojej dziedzinie. Prowadzil moja ciaze, robil mi w szpitalu zabieg HCG - histeroskopia, wyciecie polipa, po zabiegu odwiedzil mnie na oddziale, zapytal o samopoczucie. Zawsze pomocny pod nr telefonu, jak nie odbierze, to oddzwania. Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęsliwa mama Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr IP: 83.2.217.* 28.02.08, 18:15 Polecam obu!chociaż faktem jest,że dr.Fuchs jest milszy w obejściu.Obaj są doskonałymi specjalistami i tylko dzięki nim mam teraz zdrowego,silnego synka!Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulka22 Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr IP: 104.238.169.* 09.08.16, 09:21 ja polecam doktora Stefana Skrockiego, rewelacyjny ginekolog, bardzo miły :) przyjmuje również na nfz, dość szybkie terminy - gabinetylekarskie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
moniak.89 Re: dziewczyny co wiecie o dr Floriańskim lub dr 27.10.16, 21:16 Zależy, o jakie badanie Ci chodzi. Nie znam tych lekarzy, ale mogę polecić Ci mojego. Ja chodzę do doktora Michalika, to dobry specjalista. Z resztą możesz sobie sprawdzić na jego stronie ginekolog-michalik.pl/ w zakładce USG. Odpowiedz Link Zgłoś