Gość: jk IP: *.lanet.net.pl 14.01.07, 13:57 dr.Hamdi darwish - opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Izyda Re: dr.Hamdi IP: 62.233.177.* 09.04.07, 19:41 Ja chodziłam do niego na prywatne wizyty do domu.Naciągacz kasy!Wciska jakieś leki ziolowe,juz nie pamiętam chyba holenderskiej firmy,które rozprowadza,gdzie np. butelka leku ,jakiegos priobiotyku kosztuje 60 zł.Placilam mu z wizytę np. 60 zł. wydał mi 40 złze 100 zł i wciskal butelkę leku.Mówie,że nie mam 60 zl, tylko 40 ,to jako podarek sprzedał mi za 40 zł.Taka niby promocja.I tak było przy kazdej wizycie. Potem mój brat chodził do niego ,ale do szpitala na Grabiszyńską na kasę chorych i miał bardzo uszkodzony odbyt,a on zapisał go na kolonoskopię.Brat przyjechał na wyznaczoną datę,tylko tego lekarza,nie było,był inny.I ten drugi mówi,że absolutnie nie można teraz robić badania,jak jest taka rana.Trzeba najpierw ją zaleczyć.Przepisal leki,żeby najpierw wyleczyc odbyt. Brat miał szczęcie,że akurat w tym dniu Darwisha nie było. U tego drugiego wyleczył wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr.Hamdi IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.07, 20:00 Szarlatan jakich mało ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izyda Re: dr.Hamdi IP: 62.233.177.* 09.04.07, 20:10 A te leki ziołowe znalazłam, to była firma Just Nahrin.To są bardzo drogie preparaty,a on mi je wciskał,a to dla mnie,a to jakieś dla dziecka ,a to dla mamy.A ja to brałam,bo glupio było odmowić.W końcu już mój mąz się wkurzył,bo co wizyta,to wychodziłam z jakąś butelką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: dr.Hamdi IP: *.internetia.net.pl 05.09.15, 18:23 Jeżeli szukacie dobrego chirurga we Wrocłąwiu macie pecha , ten najlepszy odszedł 28 sierpnia 2015 roku . Jerzy Smolski , Spoczywaj w Pokoju Tato Odpowiedz Link Zgłoś