Dodaj do ulubionych

Podziwiam Wrocław

15.01.07, 11:03
W stanie wojennym cała Polska podziwiała takich ludzi jak :Pinior, Frasyniuk
i Morawiecki. Dzis podziwiamy i zazdroscimy prezydenta miasta pana
Dudkiewicza. Serdeczne pozdrowienia nieszkańcom Wrocławia przesyła "śledź" z
Białegostoku
Obserwuj wątek
    • Gość: breslau Re: Podziwiam Wrocław IP: *.dialog.net.pl 15.01.07, 15:44
      Ja też podziwiam te miasto, chociaż mieszkam tu od urodzenia - ciągle mnie
      zaskakuje. Choćby nie wiem co się stało, zawsze będę oczarowana tym miastem, bo
      Wrocław po prostu na to zasługuje - swoją historią, ludźmi i wyjątkową
      atmosferą.
    • Gość: bajbus Re: Podziwiam Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 15:54
      Oboje jestescie z magistratu ??
    • Gość: Sewa Re: Podziwiam Wrocław IP: *.wro.vectranet.pl 15.01.07, 16:46
      "W stanie wojennym cała Polska podziwiała takich ludzi jak :Pinior, Frasyniuk
      i Morawiecki". Dziś podziwiamy tylko Morawieckiego.
    • Gość: Smutna Było, minęło IP: 86.42.100.* 15.01.07, 17:06
      Teraz mamy tylko Dupkiewicza...
      • Gość: dr..cool Re: Było, minęło IP: *.pwsz.legnica.edu.pl 15.01.07, 17:25
        co masz przeciw, Smutna?
        • Gość: nasi Re: Było, minęło IP: *.akron.net.pl 15.01.07, 18:43
          Wiesz dlaczego to forum nazywają ściekiem? Właśnie dlatego, że przy byle okazji
          muszą tu wylewać swoje frustracje, uprzedzenia różni tacy co w życiu codziennym
          są zwykłymi tchórzami, nigdy niczego nie zrobili, do niczego się nie dołożyli,
          za to szczekają tutaj na forum na wszystko i wszystkich - takie klasyczne
          palanty. Nie ma potrzeby z nimi dyskutować - to garstka gó..arzy, ciągle
          zresztą tych samych.
          Pozdrawiam.
          • Gość: bajbus Re: Było, minęło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:50
            nasi a ile ty osiagneles ze tak wszystkich pouczasz,Rzeszow Ci sie nie podoba ,
            a pamietasz te bydlece wagony na bocznicy ?. Forum jest miejscem gdzie mozna
            napisac to co sie mysli i nie musisz pokazywac ze skonczyles studia z
            warunkami co semestr:) a to ze Wrocław jest taki naj to przekonujemy sie co
            dnia od strony Nowego Dworu , Lesnicy w ktorej czas zatrzymal sie gdy polska
            byla 10 potega swiata, pola łaki jeszcze tylko tych krow z rzeszowskiej wsi
            brakuje ,Most milenijny z ktory prowadzi do nikad:). Ale ty pewnie znasz rynek
            i okolice, i lansujesz sie co sobota wsrod napalonych 16 , jaki to jestes meski
            w obcisłej koszulce i wlosach na zel , im mozesz wciskac bajer jaki to jestes
            trendy i cool
            • Gość: nie ma Re: Było, minęło IP: 86.42.67.* 16.01.07, 03:26
              przypominam, że dupkiewicz tez nie mieszka we wrocławiu
            • Gość: Marcel Re: Było, minęło IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.07, 20:26
              o czy ty bredzisz? Kto przed toba napisał, że mu się Rzeszów nie podoba. Wątek
              nie był o Rzeszowie, tylko o Wrocławiu. Kolejny pozbawiony logiki na tym
              forum...
              • Gość: bajbus Re: Było, minęło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 23:52
                Marcel czytaj ze zrozumieniem ty logiczny czlowieku:)
    • Gość: Kornholio Re: Podziwiam Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 15.01.07, 18:21
      A kto to Dudkiewicz?
      • Gość: Marek Re: Podziwiam Wrocław IP: *.magma-net.pl 15.01.07, 19:14
        Dudkiewicz = właściwy człowiek na właściwym miejscu, a czas ... też właściwy
        • Gość: Kornholio Re: Podziwiam Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 16.01.07, 14:12
          Bo we Wrocławiu jest Dutkiewicz, wiesz?
    • Gość: As Re: Podziwiam Wrocław IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 15.01.07, 22:14
      Przesiedlency zza Buga lubia jak ktos im tak słodzi, mimo że wrocław to zwykłe
      niemieckie miasto, tylko że dużo gorsze i zasiedlone bydłem.
      • ludendorf Re: Podziwiam Wrocław 15.01.07, 22:18
        Jacy przesiedleńcy zza Buga? Chodzi ci o te 20%?
      • Gość: nasi Re: Podziwiam Wrocław IP: *.akron.net.pl 15.01.07, 22:22
        A jak tam bydło na podrzeszowskiej wsi?
        • Gość: :) Re: Podziwiam Wrocław IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 15.01.07, 22:31
          Wlasnie wprowadzają loty do NYC czego wy nigdy nie będziecie mieć z tym
          śmiesznym poniemieckim lotniskiem.

www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=96&ShowArticleId=28061
          • major.ahmed Re: Podziwiam Wrocław 15.01.07, 22:42
            latajcie dalej rzeszowianie - będą tematy na nowe polish jokes

• Gość: bajbus Re: Podziwiam Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:52
              Moze dlatego by smiac sie z narcyzow :)
          • Gość: Marcel Re: Podziwiam Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.07, 22:44
            Widzisz, po pierwsze to mi żal dupy nie ściska, że z Rzeszowa będą loty do USA,
            nie jestem psem ogrodnika, po drugie, zapotrzebowanie na loty do USA to taka
            specyfika małopolsko - podkarpacka. W pozostałej części Polski to już dawno
            jest niemodne i zbędne. Z drugiej strony, gdyby nie ta emigracja od 200 lat, to
            byście wszyscy padli z głodu, a po trzecie, jak się nie zgadzasz z tematem
            wątku, to po co się na nim męczysz?
            • Gość: ajwaj Re: Podziwiam Wrocław IP: *.server.ntli.net 16.01.07, 07:49
              Wystarczy przejechac sie millwauke w chicago by zobaczyc cala ta bande
              oszolomow z podkarpacia dalej jadacej do "ameryki na zarobek , bo mi kuzyn
              zalatwil robote na kontraktorce"
              ;-)

gdyby nie to towarzystwo, normalni ludzie juz dawno nie potrzebowaliby wiz
            • Gość: :) Re: Podziwiam Wrocław IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 16.01.07, 13:47
              No tak - zapomniałem że amerykańskie miasta są do dupy i niemodne, za to
              Wrocław jest najlepszy :)
              • Gość: boogo Re: Podziwiam Wrocław IP: *.magma-net.pl 16.01.07, 14:25
                pieprzysz jak powyginany..
              • Gość: Marcel Dalej się męczysz? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.07, 20:22
                U nas są niemodne,u Was będą modne zawsze, tak jak od stuleci, choćby dolar
                kosztował 1 zł. W Irlandii czy UK można zarobić dużo więcej, nie ma potrzeby
                wyjazdu do USA. Ciebie chyba nie przyjęli do roboty albo na studia we Wrocławiu
                i doginasz w USA na budowie, stąd tyle jadu. Znam wielu rzeszowian i oni nie
                mają takich kompleksów. Zresztą jutro z przyjemnością jadę do twojego miasta.
                • koniec.jackiewicza Kogo by tu jeszcze we wrocławiu zamordować? 16.01.07, 21:17
                  Ciekawe, kogo dzisiaj zamorduje poseł Jackiewicz?
                  • Gość: demokryt Re: Kogo by tu jeszcze we wrocławiu zamordować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 21:34
                    dlaczego nikt takich wypowiedzi nie usuwa z forum? autora należałoby uśpic po
                    prostu. Wstydź się chamie.
                    • Gość: Achilles ................................. ....... IP: *.lanet.net.pl 16.01.07, 22:42
                      Nie wazne ile macie lat, kim jestescie, gdzie sie urodziliscie i jakie macie wyksztalcenie. Nie wazne w co wierzycie i jaki macie widok z okna, nie wazne ile zarabiacie. Jestescie Polakami i nie potraficie ze soba rozmawiac. Mieszkacie w jednym kraju, ale pod maska anonimowosci jestescie zwyklymi kundlami. Nie potraficie byc u siebie, a jezeli juz jestescie to za wszelka cene chcecie udowodnic, ze WASZE jest lepsze, albo ze ICH jest gownianie. Nie potraficie nic zrobic razem, bo predzej sie pozagryzacie jak bezpanskie psy o kawalek kosci...nawet jezeli jest stary i wygrzebany spod smietnika. Ale w szkolach nikt Was niczego lepszego nie nauczyl, chyba ze mieliscie szczescie do rodzicow. Tak w skrocie mozna podsumowac wypowiedzi wielu forumowiczow, nie tylko tego forum, nie tylko tego miasta. Ale macie do tego prawo i to jest CUD.
                      • Gość: nasi Re: ................................. ....... IP: *.akron.net.pl 17.01.07, 12:56
                        Pisałem wyżej, że to ściek. Na żadne forum prywatne lub z porządnym moderatorem
                        toto nie wejdzie więc wypisuje te swoje wypociny to tu, to na interii, czy
                        gdziekolwiek, żeby się popisać swoją głupota. Zwróć uwagę jak się na mnie
                        rzucili kiedy im to wytknąłem. Kompletnie się nimi nie przejmuję, bo nie są w
                        stanie mnie obrazić - po prostu są za słabi, dlatego nimi tak trzęsie, oczy
                        bielmem zachodzą. Szkoda bo było to kiedyś bardzo fajne forum, ale jak w lud
                        poszła oświata i technika zrobiło się nam forum publiczne jak ubikacja.
                  • Gość: fret Re: Kogo by tu jeszcze we wrocławiu zamordować? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.07, 18:11
                    przepraszam, czy ktoś wie czy jackiewicz ma jakieś wolne terminy?

bo jakieś pijaki chodzą po Piłsudskiego, mógłby ich wszystkich wyrżnąć, w końcu
                    głosowaliśmy na niego...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka