piotr.wojciechowski1980 20.01.07, 16:52 60 metrow kwadratowych, 26 pietro ceny nie mowie, bo wam szczeka opadnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.wro.vectranet.pl 20.01.07, 16:54 26 piętro? niziutko :) no powiedz cene :) Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Wow, a dajesz autografy ? 20.01.07, 17:02 Mam nadzieję, że to dopiero początek Twojej opowieści. Nie mogę się doczekać Twojego komunikatu o zakupie pralki czy wieszaczka na papier toaletowy. Bez cen, rzecz jasna, w trosce o nasze szczęki. Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Wow, a dajesz autografy ? 20.01.07, 17:24 Klement,jesteś zabawniejszy niż kabaret Mumio. Regarde:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bw Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.magma-net.pl 20.01.07, 18:00 Kupiłam działkę na księżycu. 6 hektarów, po jasnej stronie, bo nie lubie ciemności. ceny nie podaje bo wam szczęki opadną hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower 21.01.07, 15:46 > 6 hektarów, po jasnej stronie, bo nie lubie ciemności. he he. Nieuctwo sie w kraju szerzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam.szczech1978 Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 19:40 heh, u mnie 60 metrów kwadratowych to ma jeden balkon :)) ceny nie podaje oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babucik Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.e-wro.net.pl 20.01.07, 19:47 Powierzchnia mego ciała to 60m2, ceny nie podaję, aby ci coś w odróżnieniu od szczęki nie stanęło. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Właśnie kupiłem 20.01.07, 19:47 Właśnie kupiłem dwa piwa Zamkowe mocne. Po 2.30 PLN sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok To przepłaciłeś okrutnie, za rogiem jest po 2.29 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 00:40 a w hipciu po 2.28 z plastikowym kubeczkiem gratis w superpromocji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo69 Re: Właśnie kupiłem 07.04.07, 22:23 w puszce czy w butelce?? Bo mi szczęka ciągle nie opadła.....;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwok Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.07, 20:01 no to bedziemy sasiadami, ja wczoraj kupilem na 27 pietrze. mam nadzieje, ze nie bedzie Ci przeszkadzal moj bajerancki sprzecik grajacy. jego ceny nie podaje, zeby Ci kafelki ze sciany nie odpadly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.07, 20:19 Na pewno za tę kasę można na przedmieściu Wrocka kupić sobie przyzwoity własny domek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: 212.191.172.* 20.01.07, 20:25 Gdybym iał do wyboru SkyTower, a wille na wsi wybrałbym ST, bo to prsetiż i w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nordea Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 20:34 No to słabo Piotrze. Ja mam ten o dwa oczka wyększy apartament w Sky Tower;) Od początku stycznia. Wpadniesz na 30 piętro na drinka, to Ci się nózki ugną. PS. Zastanawiam się czy TV plazma 37' na ścianie wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobak Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.as.kn.pl 22.01.07, 01:26 Wy macie te apartamenty w ST tak jak są plazmy 37 cali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa plazmy 37" Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.sbc.man.ac.uk 08.04.07, 14:54 www.nextag.com/37-plasma-tv/search-html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ju Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.wro.vectranet.pl 20.01.07, 20:35 skytower to s...restiż dla wsioków co to miastowymi chcą być - poczytaj człeku o tendencjach na Świecie jeżeli chodzi o ucieczkę bogatych ludków z miast. poza tym wolę mieć małe (54m2)mieszkano w centrum za niezbyt wielkie pieniądze (ca 300tys) i domek (230 m2 na 1ha działki) w masywie Ślęży niż za tyle samo klitkę w SkyTower i prestiż nowobogackiego. Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower 21.01.07, 01:26 I dojeżdżać codziennie godzinę albo i więcej w każdą ze stron. Choćby szofer woził, to duża strata czasu. Z bogactwem nie mam nic wspólnego, czy nowo czy nie, jednak cenię sobie mieszkanie w śródmieściu. Wszędzie blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.e-wro.net.pl 20.01.07, 20:36 Ja wlasnie kupilam wyspe na Atlantyku Morskim, plus "full-house" nic dodac nic ujac! . Ceny tez na podam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Sky Tower IP: 81.210.76.* 20.01.07, 20:42 Ciekawe jak będzie się odczuwało wichurę w stylu tej czwartkowej na ostatnim piętrze Sky Tower ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.07, 20:42 To fakt! Większy prestiż za większą cenę i cenę mniejszego spokoju.Mówią,że z tak wysoka to piękne widoki ale nie na pewno przy takiej pogodzie jak dzisiaj.Poza tym niektórzy mają lęk wysokości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Właśnie kupiłem Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.magma-net.pl 23.01.07, 16:11 Ja też mam na 26 piętrze. Będę ci pukać w ścianę. Aż ci stanie i opadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joy.malinowski1986 Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.ynfonatic.de 20.01.07, 21:13 Ha. Ja żem nabył cztery piętra 24, 25 ,28 i 29, powierzchni nie zdradzę, zamierzam tam zrobić luksusowy boordello .Już teraz polecam, ceny very low już od 500 ojro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delfin wchodze w ten biznes, moze wydzierzawisz IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 07.04.07, 20:42 place gotowka lub w naturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryżyk Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 23:49 na razie to nic nie kupiłeś, bo budynku jeszcze nie ma :) wiec się tak nie jaraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oberwator forum Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: 85.128.107.* 21.01.07, 10:00 Może zdradzisz tajemnicę , w jaki sposób zdobyłeś na to szmal ? Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower 07.02.07, 11:29 a co, chcesz go zlustrowac? kredyty sa, nie? i nie czarujmy sie, zarabiajac 6 tysiecy mozna miec zdolnosc na spokojne pol banki pod hipoteke, wiec zadna mi filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 10:45 >na razie to nic nie kupiłeś, bo budynku jeszcze nie ma :) Większość mieszkań jest kupiona zanim budynek zostanie jeszcze wybudowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.wroclaw.mm.pl 21.01.07, 12:49 Gość portalu: gosc napisał(a): > >na razie to nic nie kupiłeś, bo budynku jeszcze nie ma :) > > Większość mieszkań jest kupiona zanim budynek zostanie jeszcze wybudowany. Nie kupił, nie kupił, ma całkowita rację. Na razie to podpisał umowę przedwstepną i zapłacił zaliczkę (być może 100%). W Polsce zgodnie z prawem nie można sprzedać czegoś czego jeszcze nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.korbank.pl 07.02.07, 15:34 Nie kupił, nie kupił, ma całkowita rację. Na razie to podpisał umowę > przedwstepną i zapłacił zaliczkę (być może 100%). W Polsce zgodnie z prawem nie > > można sprzedać czegoś czego jeszcze nie ma. owszem mozna! rozporzadzanie rzeczami moze dotyczyc takze rzeczy przyszlych. art.155 par.2 KC a tak poza tym odsylam do ostatniego precedensowego wyroku w sprawie allegro :d ciao;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: Cela dla terrostów jak w sam raz albo nisko IP: *.dialog.net.pl 08.04.07, 18:25 spadających samolotów, polecam dla osób o mocnych nerwach, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnecki Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.chello.pl 21.01.07, 11:54 sprzedałem jakiemus idiocie schowek na miotły w skytower na 26 pietrze, o powierzchni 60 metrów. ile zarobiłem nie powiem bo wam szczęki opadną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.07, 13:05 Ha,Ha,Ha! Ale jaja! Facet się pochwalił a tu się z niego śmieją a myślał pewnie że wszyscy będą mu zazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany takie male??? nie wiedzialem, ze tam takie klitki 21.01.07, 23:06 no ale coz. jedni wola przestrzen i komfort spokojnej okolicy, inni klatke na 26pietrze ometkowanego wiezowca przy najruchliwszej ulicy miasta :) swoja droga, pomoglo uleczyc kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekolog Re: takie male??? nie wiedzialem, ze tam takie kl IP: *.20.54.194.generacja.pl 22.01.07, 00:22 Kupiłeś kota w worku ponieważ na tej wysokości jest korytarz powietrzny dla migrujących ptaków wędrownych i my ekolodzy oprotestujemy powstanie tej przeszkody. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: takie male??? nie wiedzialem, ze tam takie kl 07.02.07, 11:31 a za ile odstapicie od protestu? sory, ale belkot. jak ptaki migruja to moga go sobie ominac, nie? czy jak leziesz przez ulice i ktos Ci dziure plotkiem obstawi to leziesz w sam srodek czy omijasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobak Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.as.kn.pl 22.01.07, 01:24 Buahahah. Od kiedy synku apartamenty mają 60 metrów. 60 metrów w apartamencie to ma jeden z salonów. Teraz to dojechałeś. Nie kupiłeś apartamentu tylko co najwyżej nie za duże M-4. Odpowiedz Link Zgłoś
janko.bzykant Uważaj, my z UKS namierzamy cię 22.01.07, 19:15 Masz już, jak w banku ! Przyjedziemy z ekipą z UKS i sprawdzimy źródełka mamony na mieszkanko. Jeśli od tatula, to taulo też będzie sprawdzony. Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatryx Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower 23.01.07, 22:57 ło! Mam nadzieję, że twój penisek powiększył się choć odrobinkę? Takie zakupy są bardzo skuteczne. A tak serio to jaki jest rozkład takiego mieszkania w wieży? Ma taras czy balkon? Podaj jakieś szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 18:03 dziękuję wszystkim za te posty-uśmiałam się jak nigdy-proszę o jeszcze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:04 Dołużcie mi bo jestem z centralnej Polski czyli z Kielc ,ale macie poczucie humoru.U nas takich niskich wieżowców brak, bo nie mogą być wyższe niż góry świętokrzyskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Właśnie kupiłem Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.magma-net.pl 25.01.07, 22:36 Peniska to on pewnie dalej szuka. Nikt mu nie powiedział, że aby go znaleźć, nie musi kupować apartamentu. Wystarczy porządny mikroskop. :P Tarasu pewnie nie ma, bo zdolności kredytowej nie wystarczyło. :D Szczegółów też nie ma. Ot, cztery ściany z widokiem na galeriowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojoj Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.07, 08:59 wlasnie puscilem bąka. jak pachnie nie powiem.. bo ci piotrze szczęka opadnie. Ale zdradzę, że jadłem wczoraj kapuśniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslau Buuuhhhhaaaaha IP: *.dialog.net.pl 25.01.07, 20:02 Ja to sie dopiero uśmieje, kiedy wysadzą Poltegor, kurde nie ma co, bedzie sie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sou Re: Buuuhhhhaaaaha IP: *.uscs.susx.ac.uk 06.02.07, 23:25 26 piętro? O, to akurat optymalny widok na mrówkowca naprzeciwko:P I na bramę Jana Pawła II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogacz Re: Buuuhhhhaaaaha IP: *.e-wro.net.pl 07.02.07, 09:03 A nie boisz się nabywco apartamentu w ST, że cię deweloper wystawi do wiatru. Takich przypadków prokuratura notuje ostatnio zastraszająco dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbi Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.e-wro.net.pl 07.04.07, 17:28 I jak sie mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnojec Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 18:48 szkoda zre jestem bezrobotny a wpuscisz mnie do siebie na 15 minut , tyle tylko zebym sie wysral na glowki tym glonadom co nam rynek nieruchomosci zniszczyli ze kasjerki w sklepie harujacej nie stac na mieszkanie we wrocku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majtki Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.e-wro.net.pl 07.04.07, 18:50 Gość portalu: napisał(a): wlasnie kupilem apartament w Sky Tower No to masz problem... Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo69 Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower 07.04.07, 22:27 założył wątek i poszedł nawet pewnie nie czyta a my się tu produkujemy....:)) To może teraz ja przycynie, kupiłam właśnie barak, na Hercena, na podwórku, ceny Wam nie podam bo wam szczęki ze śmiechu odpadną.... Ale dali do tego kłódkę za darmo...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cini mini Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 23:22 60 metrów, buuuuuhahahahahaha, przeciez to klatka, a nie mieszkanie, nie stać Cie bylo na wiecej metrów??? pewnie powiesz, ze wtedy jeszcze bardziej szczeka by nam opadla??? i dlatego pozostales przy 60 m2? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx piotrze.wojciechowski rocznik 1980 08.04.07, 19:19 jesteś po prostu boski! kiedy urządzasz parapetówkę? niestety nie przyjde, sorry! ale Ty uważaj by Ci się w Twojej pieknej główce nie zakręciło, jak będziesz "torsjował" przez balkon;) Odpowiedz Link Zgłoś