Dodaj do ulubionych

wlasnie kupilem apartament w Sky Tower

20.01.07, 16:52
60 metrow kwadratowych, 26 pietro

ceny nie mowie, bo wam szczeka opadnie
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.wro.vectranet.pl 20.01.07, 16:54
      26 piętro?
      niziutko :)

no powiedz cene :)
    • kklement Wow, a dajesz autografy ? 20.01.07, 17:02
      Mam nadzieję, że to dopiero początek Twojej opowieści. Nie mogę się doczekać
      Twojego komunikatu o zakupie pralki czy wieszaczka na papier toaletowy. Bez
      cen, rzecz jasna, w trosce o nasze szczęki.

• lillalu Re: Wow, a dajesz autografy ? 20.01.07, 17:24
        Klement,jesteś zabawniejszy niż kabaret Mumio. Regarde:)
    • Gość: bw Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.magma-net.pl 20.01.07, 18:00
      Kupiłam działkę na księżycu.
      6 hektarów, po jasnej stronie, bo nie lubie ciemności.

ceny nie podaje bo wam szczęki opadną

hehehehehe
      • llukiz Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower 21.01.07, 15:46
        > 6 hektarów, po jasnej stronie, bo nie lubie ciemności.

he he. Nieuctwo sie w kraju szerzy :)
    • Gość: adam.szczech1978 Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 19:40
      heh, u mnie 60 metrów kwadratowych to ma jeden balkon :))
      ceny nie podaje oczywiscie
      • Gość: babucik Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.e-wro.net.pl 20.01.07, 19:47
        Powierzchnia mego ciała to 60m2, ceny nie podaję, aby ci coś w odróżnieniu od
        szczęki nie stanęło.
    • wielki_czarownik Właśnie kupiłem 20.01.07, 19:47
      Właśnie kupiłem dwa piwa Zamkowe mocne. Po 2.30 PLN sztuka.
      • Gość: jekdok To przepłaciłeś okrutnie, za rogiem jest po 2.29 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 00:40
        a w hipciu po 2.28 z plastikowym kubeczkiem gratis w superpromocji ;-)
      • diabollo69 Re: Właśnie kupiłem 07.04.07, 22:23
        w puszce czy w butelce?? Bo mi szczęka ciągle nie opadła.....;P
    • Gość: cwok Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.07, 20:01
      no to bedziemy sasiadami,
      ja wczoraj kupilem na 27 pietrze.
      mam nadzieje, ze nie bedzie Ci przeszkadzal moj bajerancki sprzecik
      grajacy. jego ceny nie podaje, zeby Ci kafelki ze sciany nie odpadly
      • Gość: Martix Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.07, 20:19
        Na pewno za tę kasę można na przedmieściu Wrocka kupić sobie przyzwoity własny
        domek.
        • Gość: łodzianin Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: 212.191.172.* 20.01.07, 20:25
          Gdybym iał do wyboru SkyTower, a wille na wsi wybrałbym ST, bo to prsetiż i w
          centrum.
          • Gość: Nordea Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 20:34
            No to słabo Piotrze. Ja mam ten o dwa oczka wyększy apartament w Sky Tower;) Od
            początku stycznia. Wpadniesz na 30 piętro na drinka, to Ci się nózki ugną.
            PS. Zastanawiam się czy TV plazma 37' na ścianie wystarczy?
            • Gość: dziobak Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.as.kn.pl 22.01.07, 01:26
              Wy macie te apartamenty w ST tak jak są plazmy 37 cali.
              • Gość: sa plazmy 37" Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.sbc.man.ac.uk 08.04.07, 14:54
                www.nextag.com/37-plasma-tv/search-html
          • Gość: Ju Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.wro.vectranet.pl 20.01.07, 20:35
            skytower to s...restiż dla wsioków co to miastowymi chcą być - poczytaj człeku
            o tendencjach na Świecie jeżeli chodzi o ucieczkę bogatych ludków z miast.
            poza tym wolę mieć małe (54m2)mieszkano w centrum za niezbyt wielkie pieniądze
            (ca 300tys) i domek (230 m2 na 1ha działki) w masywie Ślęży niż za tyle samo
            klitkę w SkyTower i prestiż nowobogackiego.
            • piast9 Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower 21.01.07, 01:26
              I dojeżdżać codziennie godzinę albo i więcej w każdą ze stron. Choćby szofer
              woził, to duża strata czasu.

Z bogactwem nie mam nic wspólnego, czy nowo czy nie, jednak cenię sobie
              mieszkanie w śródmieściu. Wszędzie blisko.
          • Gość: :)) Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.e-wro.net.pl 20.01.07, 20:36
            Ja wlasnie kupilam wyspe na Atlantyku Morskim, plus "full-house" nic dodac nic
            ujac! . Ceny tez na podam :))
            • Gość: x Sky Tower IP: 81.210.76.* 20.01.07, 20:42
              Ciekawe jak będzie się odczuwało wichurę w stylu tej czwartkowej na ostatnim
              piętrze Sky Tower ? :)
          • Gość: Martix Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.07, 20:42
            To fakt! Większy prestiż za większą cenę i cenę mniejszego spokoju.Mówią,że z
            tak wysoka to piękne widoki ale nie na pewno przy takiej pogodzie jak
            dzisiaj.Poza tym niektórzy mają lęk wysokości.
      • Gość: Właśnie kupiłem Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.magma-net.pl 23.01.07, 16:11
        Ja też mam na 26 piętrze. Będę ci pukać w ścianę. Aż ci stanie i opadnie.
    • Gość: joy.malinowski1986 Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.ynfonatic.de 20.01.07, 21:13
      Ha. Ja żem nabył cztery piętra 24, 25 ,28 i 29, powierzchni nie zdradzę, zamierzam
      tam zrobić luksusowy boordello .Już teraz polecam, ceny very low już od 500 ojro.

• Gość: delfin wchodze w ten biznes, moze wydzierzawisz IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 07.04.07, 20:42
        place gotowka lub w naturze
    • Gość: ryżyk Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 23:49
      na razie to nic nie kupiłeś, bo budynku jeszcze nie ma :)

wiec się tak nie jaraj...
      • Gość: oberwator forum Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: 85.128.107.* 21.01.07, 10:00
        Może zdradzisz tajemnicę , w jaki sposób zdobyłeś na to szmal ?
        • ed_norton Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower 07.02.07, 11:29
          a co, chcesz go zlustrowac?
          kredyty sa, nie?
          i nie czarujmy sie, zarabiajac 6 tysiecy mozna miec zdolnosc na spokojne pol banki pod hipoteke, wiec
          zadna mi filozofia.
      • Gość: gosc Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 10:45
        >na razie to nic nie kupiłeś, bo budynku jeszcze nie ma :)

Większość mieszkań jest kupiona zanim budynek zostanie jeszcze wybudowany.
        • Gość: sprawiedliwy Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.wroclaw.mm.pl 21.01.07, 12:49
          Gość portalu: gosc napisał(a):

> >na razie to nic nie kupiłeś, bo budynku jeszcze nie ma :)
          >
          > Większość mieszkań jest kupiona zanim budynek zostanie jeszcze wybudowany.

Nie kupił, nie kupił, ma całkowita rację. Na razie to podpisał umowę
          przedwstepną i zapłacił zaliczkę (być może 100%). W Polsce zgodnie z prawem nie
          można sprzedać czegoś czego jeszcze nie ma.
          • Gość: muniek Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.korbank.pl 07.02.07, 15:34
            Nie kupił, nie kupił, ma całkowita rację. Na razie to podpisał umowę
            > przedwstepną i zapłacił zaliczkę (być może 100%). W Polsce zgodnie z prawem nie
            >
            > można sprzedać czegoś czego jeszcze nie ma.

owszem mozna!
            rozporzadzanie rzeczami moze dotyczyc takze rzeczy przyszlych. art.155 par.2 KC
            a tak poza tym odsylam do ostatniego precedensowego wyroku w sprawie allegro :d
            ciao;]
      • Gość: Wrocławianin Re: Cela dla terrostów jak w sam raz albo nisko IP: *.dialog.net.pl 08.04.07, 18:25
        spadających samolotów, polecam dla osób o mocnych nerwach, pozdrawiam
    • Gość: czarnecki Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.chello.pl 21.01.07, 11:54
      sprzedałem jakiemus idiocie schowek na miotły w skytower na 26 pietrze, o
      powierzchni 60 metrów. ile zarobiłem nie powiem bo wam szczęki opadną.
      • Gość: Martix Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.07, 13:05
        Ha,Ha,Ha! Ale jaja! Facet się pochwalił a tu się z niego śmieją a myślał pewnie
        że wszyscy będą mu zazdrościć.
    • niezapowiedziany takie male??? nie wiedzialem, ze tam takie klitki 21.01.07, 23:06
      no ale coz. jedni wola przestrzen i komfort spokojnej okolicy, inni klatke na 26pietrze ometkowanego wiezowca przy najruchliwszej ulicy miasta :)

swoja droga, pomoglo uleczyc kompleksy?
      • Gość: ekolog Re: takie male??? nie wiedzialem, ze tam takie kl IP: *.20.54.194.generacja.pl 22.01.07, 00:22
        Kupiłeś kota w worku ponieważ na tej wysokości jest korytarz powietrzny dla
        migrujących ptaków wędrownych i my ekolodzy oprotestujemy powstanie tej
        przeszkody.
        • ed_norton Re: takie male??? nie wiedzialem, ze tam takie kl 07.02.07, 11:31
          a za ile odstapicie od protestu?

sory, ale belkot. jak ptaki migruja to moga go sobie ominac, nie?
          czy jak leziesz przez ulice i ktos Ci dziure plotkiem obstawi to leziesz w sam srodek czy omijasz?
    • Gość: dziobak Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.as.kn.pl 22.01.07, 01:24
      Buahahah. Od kiedy synku apartamenty mają 60 metrów. 60 metrów w apartamencie
      to ma jeden z salonów. Teraz to dojechałeś. Nie kupiłeś apartamentu tylko co
      najwyżej nie za duże M-4.
      • janko.bzykant Uważaj, my z UKS namierzamy cię 22.01.07, 19:15
        Masz już, jak w banku ! Przyjedziemy z ekipą z UKS i sprawdzimy źródełka mamony
        na mieszkanko. Jeśli od tatula, to taulo też będzie sprawdzony.
    • kleopatryx Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower 23.01.07, 22:57
      ło! Mam nadzieję, że twój penisek powiększył się choć odrobinkę?
      Takie zakupy są bardzo skuteczne.
      A tak serio to jaki jest rozkład takiego mieszkania w wieży? Ma taras czy
      balkon? Podaj jakieś szczegóły.
      • Gość: nowa Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 18:03
        dziękuję wszystkim za te posty-uśmiałam się jak nigdy-proszę o jeszcze!!!
        • Gość: nowa Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:04

Dołużcie mi bo jestem z centralnej Polski czyli z Kielc ,ale macie poczucie
          humoru.U nas takich niskich wieżowców brak, bo nie mogą być wyższe niż góry
          świętokrzyskie

• Gość: Właśnie kupiłem Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.magma-net.pl 25.01.07, 22:36
        Peniska to on pewnie dalej szuka. Nikt mu nie powiedział, że aby go znaleźć,
        nie musi kupować apartamentu. Wystarczy porządny mikroskop. :P
        Tarasu pewnie nie ma, bo zdolności kredytowej nie wystarczyło. :D Szczegółów
        też nie ma. Ot, cztery ściany z widokiem na galeriowca.
    • Gość: ojojoj Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.07, 08:59
      wlasnie puscilem bąka.

jak pachnie nie powiem.. bo ci piotrze szczęka opadnie.
      Ale zdradzę, że jadłem wczoraj kapuśniak.

• Gość: breslau Buuuhhhhaaaaha IP: *.dialog.net.pl 25.01.07, 20:02
      Ja to sie dopiero uśmieje, kiedy wysadzą Poltegor, kurde nie ma co, bedzie sie
      działo.
      • Gość: sou Re: Buuuhhhhaaaaha IP: *.uscs.susx.ac.uk 06.02.07, 23:25
        26 piętro? O, to akurat optymalny widok na mrówkowca naprzeciwko:P I na bramę Jana Pawła II
        • Gość: bogacz Re: Buuuhhhhaaaaha IP: *.e-wro.net.pl 07.02.07, 09:03
          A nie boisz się nabywco apartamentu w ST, że cię deweloper wystawi do wiatru.
          Takich przypadków prokuratura notuje ostatnio zastraszająco dużo.
    • mr_pope Właśnie kupiłem Sky Tower 07.04.07, 17:03
      Cena jest tajemnicą handlową.
    • Gość: Norbi Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.e-wro.net.pl 07.04.07, 17:28
      I jak sie mieszka?
    • Gość: gnojec Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 18:48
      szkoda zre jestem bezrobotny a wpuscisz mnie do siebie na 15 minut , tyle
      tylko zebym sie wysral na glowki tym glonadom co nam rynek nieruchomosci
      zniszczyli ze kasjerki w sklepie harujacej nie stac na mieszkanie we wrocku
      • Gość: majtki Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.e-wro.net.pl 07.04.07, 18:50
        Gość portalu: napisał(a):
        wlasnie kupilem apartament w Sky Tower

No to masz problem...
    • diabollo69 Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower 07.04.07, 22:27
      założył wątek i poszedł nawet pewnie nie czyta a my się tu produkujemy....:))
      To może teraz ja przycynie, kupiłam właśnie barak, na Hercena, na podwórku, ceny
      Wam nie podam bo wam szczęki ze śmiechu odpadną....
      Ale dali do tego kłódkę za darmo......
    • Gość: cini mini Re: wlasnie kupilem apartament w Sky Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 23:22
      60 metrów, buuuuuhahahahahaha, przeciez to klatka, a nie mieszkanie, nie stać
      Cie bylo na wiecej metrów??? pewnie powiesz, ze wtedy jeszcze bardziej szczeka
      by nam opadla??? i dlatego pozostales przy 60 m2? pozdrawiam
    • alka_xx piotrze.wojciechowski rocznik 1980 08.04.07, 19:19
      jesteś po prostu boski!
      kiedy urządzasz parapetówkę?
      niestety nie przyjde, sorry!
      ale Ty uważaj by Ci się w Twojej pieknej główce nie zakręciło, jak
      będziesz "torsjował" przez balkon;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka