Gość: Balbina :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 21:05 hej! Szukam fryzjera, styisty, ktory doradzilby mi co zrobic z wlosami, i umialby dobrze ostrzyc, jakby jeszcze niezadrogi byl..... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lenajanek Re: Fryzjer we Wroclawiu IP: *.mortin.pl 31.01.07, 20:41 polecam anię, ma własny salon, tyko, że daleko...na poświęckiej bardzo ładnie dobiera fryzury, ładnie też koloryzuje jakby co, to pisz na prv, podam namiary lenajanek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martac Re: Fryzjer we Wroclawiu IP: *.dint.wroc.pl 01.02.07, 12:34 czesc, a czy ja tez moglabym dostac namiary na taka fryzjerke? marta.cz@poczta.onet.pl lub moze byc nawet sms: 600395300 dzieki marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Fryzjer we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:52 Polecam gorąco Salonik w Przejściu Garncarskim tel.343 14 41, Ja chodze od kilku lat na zmiane do Izy i Krzysia ,ale wszyscy fryzjerzy w tym salonie sa super!!!Bardzo dobrze wyszkoleni, dradzą, pomogą i napewno będziesz zadowolona -Styliści i Artyści -, pracują na najlepszych kosmetykach !!!A cena ? To zależy ile chcesz zainwestowac w swoją głowe !!!? Myślę że warto jest wydac 15 zł wiecej a byc pewnym że to co mi zrobią na głowie bedzie świetne a włosy niezniszczone !!! Ceny jak na Wrocław nie za wysokie bo są droższe salony a beznadziejni fryzjerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
tatiana676 Re: Fryzjer we Wroclawiu 18.12.15, 15:13 Ja chodze do salonu cesary jak dla mnie to naprawdę dobry fryzjer .Wrocław jest miastem gdzie masz dużo salonów i każdy ma swój gust ja chodzę tutaj i sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś