beretelwi Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... 07.02.07, 15:05 Brak aktywnosci niejakiego assura na forum szanownym tymze od godziny 11:z minutami do 15:00 swiadczy tylko i wylacznie o tym ze: 1. assur jest nie tyle programem co komputerem wymagajacym resetu 2. w tym czasie tenze komputer musi byc ladowany inna informacja od tej, ktora sie zuzyla 3. lize buty klamczynskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: do :beretelwi IP: *.chello.pl 07.02.07, 18:14 1.Komputer bez programu jest bezużyteczny,a resetowanie nie zmienia tu niczego 2.Ładowana informacja jest programem. Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re: do :beretelwi 07.02.07, 18:34 > 1.Komputer bez programu jest bezużyteczny, a resetowanie nie zmienia tu niczego komputer bez systemu operacyjnego jest niczym - to prawda!!! resetowanie pomaga w dzialaniu tegoz systemu ze szczegolnym uwzglednieniem chorych produktow microshita > 2.Ładowana informacja jest programem. no nie do konca sie z tym zgodze, a dlaczego na ten przyklad dane takie czy inne do bazy danych? czy to program? taz to dane tylko i z programem jako takim niewiele maja wspolnego! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: do :beretelwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 18:50 informacja w komputerze nie moze być zakodowana bez programu program jest takze zbiorem informacji lecz nie posiadajacym semantycznego odniesienia jak slowa w jezyku naturalnym jest tylko rodzajem aktywnej syntaksy która formalizuje i przetwarza informacje semantyczną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: do :beretelwi IP: *.chello.pl 08.02.07, 18:32 > program jest takze zbiorem informacji lecz nie posiadajacym semantycznego > odniesienia jak slowa w jezyku naturalnym Chyba można powiedzieć,że program jest zbiorem stałych informacji(zadań) podporządkowujący sobie(bądż wykorzystujący) pozostałe informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: do :beretelwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 20:35 Jesli uznajemy za informacje jednostki i ciagi bitowe, to wszystko co ma komputer w pamieci to jakaś informacja. Program to staly zbiór informacji y ( albo razcej zbior funkcji informacji zmiennych x o rownaniu y = f(x) oraz bardziej zlozonych relacji wielowymiarowych). W teorii informacji terminem informacja przyjesto takze oznaczać jednostki komunikacyjne ( niasace tresci rozpoznawalne w jezyku naturalnym ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: do :beretelwi IP: *.chello.pl 08.02.07, 21:22 ...to chyba nie myliłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: J.Kaczynski najlepszy premier Polski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 18:22 miejcie trochę cywilnej odwagi chcecie zrobić z kraju MC Donaldsa? zawsze wiedziałem że liberałowie przynajmniej sa tchorzami zatroskanymi o wlasną skóre na cudzy koszt jesli żydowstwo i gejowstwo jest stosowne miejcie chociaż odwagę okazać przynalezność do wyzszej rasy zamiast ukrywac sie pod sukniami bab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 15:59 Uważaj bo ci sie antenka w bereciku skrzywiła... ...a Twoja wypowiedź nie kwalifikuje się do komentowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok "premnier na zrembach parnasu głombów"* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 00:08 najlepsiejszy jest i basta, przynajmniej w lutym Roku Pańskiego 2007. Niezależnie od tego kimkolwiek czy czymkolwiek premnier jest, bo tako rzecze forumowa wyrocznia assurem sie zwąca. Swoją drogą interesująca jest łatwość wystawiania deprecjonujących cenzurek i kategoryczych ocen przez osobników, których poziom intelektualny określają najlepiej bezowocne zmagania z mową ojczystą(?) i graniczące z nerwicą natręctw czy obsesją ciągłe powielanie tych samych hasełek na jeden i ten sam temat reanimowany w różnych wątkach. * pisownia wzorowana na assuropodobnym "stylu" bez uwzględnienia różnicy między parnasem i panteonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: "premnier na zrembach parnasu głombów"* IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.07, 10:17 Nic ci nie pomoże aspirowanie do "wyższej rasy", assurze. Jesteś niższy i gorszy - nic i nikt tego nie zmieni. Pogódź się z tym i spłyń z forum. Jako niepiśmienny półgłówek nieustannie raniący polszczyznę, odpuść sobie publiczne okazywanie swych ułomności, bo to tak, jakbyś podsuwał ludziom pod nos swoje śmierdzące rany. Litujemy się nad twoją niedolą, cierpieniami i kompleksami, ale przede wszystkim sam się nad sobą ulituj i zejdź ludziom z oczu. Twoja nieudolność myślowa i językowa budzi niesmak i zażenowanie, a twoje obyczaje - odrazę. Gdzieś ty się wylęgnął i gdzie uchował, assurze - w jakich śmietniskach,na jakich bagnach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur do jota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 10:41 Miejsce naszych narodzin to polskie bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur do jota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 10:47 Jescze jedna uwaga. Spojrz na siebie. Mali ludzie dostrzegaja male błędy, a nie widza duzych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
assur Re: "premnier 08.02.07, 11:29 Moj biedny jot rozczulony pod roznymi haslami. Ja nie musze aspirowac do wyzszej rasy. Jestem wolny. Ty natomiast z powodu przywiazania do swego łańcucha wybrales nieodwracalny los nizszej rasy. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Czy UBOL może być wolny? Assur - esbek! 10.02.07, 21:35 No tak, jak mu FSB pozwoli, to se czasem polata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur wyjasnienie dla pseudointelektualisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 10:36 Ku pamieci. Jesli nie umiesz inaczej podkreśl sobie na czerwono. Termin panteon dotyczy bogów lub czesciej ludzi wybitnych i zasłuzonych, ktorzy zajmują specjalną pozycję w narodzie. Mój ironiczny parnas władzy symbolizuje zas polityków dekadenckich uprawiajacych polityczną poezje i sztukę dla sztuki. Jednak zawiodł twoj intelekt, a nie moj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: assur - esbek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.07, 15:49 O "wolny" assurze z "polskiego bagna"! Wolny od rozumu, od elementarnej wiedzy, od dobrych manier, od zdrowego rozsądku, od poczucia przyzwoitości, od znajomości zasad pisowni, od umiaru w bredzeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: assur niniwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 19:38 Jot nie wiedziałem ,ze jesteś takim delikatnym gejem. Wybacz , ze mam taki gwałtowny charakter,ktory kaleczy wszystko co przeszkadza na mojej drodze. I widzisz jakbym rzucał krwawym jadem kaleczacym ojczysta mowę. Przypomnij sobie takze dobre czasy kiedy armia Assurbanipala podbila twoj biedny Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: assur niniwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.07, 10:46 Masz biegunkę myślową i dziurawe szambo zamiast mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
assur Re: pytanie 09.02.07, 11:00 Ciekawe ilu gejów jest na tym forum w roli moich rozmowców? Niektorzy popadają w histerie, gdy tylko pojawi się hasło. Odpowiedz Link Zgłoś
assur parnas głombów 09.02.07, 11:02 Szkoda mój niedoszły intelektualisto,ze miesci sie tak mało w twojej zbyt ciasnej glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: "premnier na zrembach parnasu głombów"* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:48 Oddaję ci pole.Okaz swoja klasę.Masz odwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapelusz anatola Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:42 i ma najlepsze wdzianko wiadomosci.wp.pl/kat,,statp,UG9sZWNhbXk%3D,wid,8724127,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.07, 21:46 Jesteś zwykłym brudnym śmieciem, assur. Nie będą się licytował w przezwiskach z takim menelem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 22:27 Wielkich ludzi czesto kreują mali adoratorzy. Ty zamierzasz licytować przezwiska, nie ja. Brak ci odwagi powiedziec prawdę. Musisz szukac wsparcia w cytatach twoich wiekich ludzi, bo nie umiesz zyc inaczej. Nawet nie masz odwagi popelnić drobnego błędu.Tchorzliwy konformizm. Mnie do zycia nie potrzeba ludzi wielkich, ani malych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykły śmiertelnik Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 10:37 Jeszcze tylko nie napisałeś że dzięki nim kręci się kula ziemska, mamy powietrze i wodę, możemy jeść mówić.Patrzcie patrzcie TOŻ TO DWA FIDELE W JEDNYM a obok cała rzesza tych z CESARZA kapuścińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:07 Chyba nie zrozumiales przeslania. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Assur UBOL probuje sie przypodobac, żeby mu odpu 10.02.07, 21:33 scili dawne winy. A tu co? KICHA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Ditel Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.wro.vectranet.pl 10.02.07, 22:41 Właśnie teraz, A.D 2007 mamy najlepszego Prezydenta, Premiera i Prezesa NBP od 17 lat , a nawet można powiedzieć od 100 lat, być może nawet od początku państwowości państwa polskiego. Po raz pierwszy od 17 lat naszymi finansami będą kierować odpowiednie osoby, bez zacietrzewienia, bez ideologii, w pełni niezależne! Jakby tego było mało , mamy najlepszego Ministra Sprawiedliwości –Pana Zbigniewa Ziobre –człowieka roku 2006 według "Wprost" (rok wcześniej człowiekiem roku był Pan Premier Pan Jarosław Kaczyński). A wiecie co jest najlepszym wyznacznikiem , że Wielki PiS skutecznie rozbija i zrywa czerwoną pajęczynę układów i układzików, że wprowadza odnowę moralną w społeczeństwie, że od 17 lat w wolnej Polsce zaczęto mówić , że ludzie tacy jak Jaruzelski czy Kiszczak nie będą dostawać emerytury w kwocie 6-7 000zł, ale w kwocie minimum socjalnego czyli 600 – 700zł , że po raz pierwszy od 17 lat powstają artykuły o "Polsce Michnika i Kiszczaka" (ostatnio w "Dzienniku"). Agresja przeciwników PiS-u sięga zenitu! Wczoraj jak podały mass media jest/był (?) planowany zamach na Pana Premiera Jarosława Kaczyńskiego. To jest najlepszy dowód , że walka na wielu frontach ze złem , wojna totalna ze złem jaką prowadzi PiS wywołuję u przeciwników ostatnie podrygi i desperacką próbę pokonania Wielkiego PiS-u. Ale my, przedstawiciele dobra wiemy, że tą wojnę wygramy !!!I wygramy ją nie tylko dla nas , ale dla naszych dzieci i dla naszych wnuków! Na zawsze wierny Prawu i Sprawiedliwości, walczący do samego końca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.07, 08:24 Powiem więcej: wygramy tę walkę dla naszych prawnuków, praprawnuków a nawet praprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprawnuków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I z Kaczyńskimi na ustach (?) wejdziemy w czwarte tysiąclecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 10:43 Jot nie ekscytuj sie tak wlasną osobą, z braku innych podniet. Lubisz glośno wtórować hasłom krzykaczy z twojej "klasy".Daj głos! Oczekuję, że objawisz swoj elitarny umysł humanisty na dworze Michnika. Zwymyslaj nowemu Krzypkowi NBP.Miej odwagę ukazać czystą postać niespreparowanego faceta. Jesli stchorzysz, szybko przyjde z pomocą.Moze nawet zacznę krytykę pierwszy. Obejrzalem Skrzypka podczas przesłuchań komisji. Odbył sie tam żalosny spektakl brudnej prokreacji.Prezydent powinien lepiej przemysleć całą sprawe.Szkoda mi Polski Lecha i Jarka. O was nie dbam ani trochę.Jesli nie podoba się Jarek,wolna droga.Jedzcie sobie na zachod za chlebem, zastepowac murzynow od czarnej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa beta Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.07, 14:01 Podobnie jak ty, uwielbiam Jarka, assurze. A jot niech zostanie murzynem, żydem i pedałem w jakiejś Anglii czy Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... 11.02.07, 16:16 Wczoraj podczas wizyty Barroso w Polsce zobaczyłem naszego premiera na konferencji prasowej. Obraz nędzy i rozpaczy: jakiś sweter zapinany (ala Kononowicz?) odstajądcy brzuch (no dobra to można jeszcze wybaczyć nie każdy ma tak silną wolę by aktywnie spędzać wolny czas) do tego jakieś sztruksowe czy dżinsowe spodnie. Na tle ubranego w świetnie skrojony garnitur szefa KE wyglądał jak jakiś parobek z pola. Barroso był wyraźnie zażenowany. Jeśli sie nie potrafi nawet należycie ubrać na powitanie prominentnych gości zza granicy, to ja naprawde nie wiem do czego on sie nadaję. Jak powiedział Zbigniew Brzeźiński samoizolacja Polski dzięki rządom PiS trwa na całego. Pytanie tylko jak długo społeczeństwo polskie będzie pozostawać bierne, bo tylko w takim układzie bracia kaczyńscy są w stanie rządzić tym krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lunderdorfa Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.chello.pl 11.02.07, 16:30 jakiś sweter zapinany (ala > Kononowicz?) odstajądcy brzuch (no dobra to można jeszcze wybaczyć nie każdy ma > tak silną wolę by aktywnie spędzać wolny czas) do tego jakieś sztruksowe czy > dżinsowe spodnie. Na tle ubranego w świetnie skrojony garnitur szefa KE I po co obnosisz się kompleksami?! > Brzeźiński samoizolacja Polski dzięki rządom PiS trwa na całego A dostrzegasz jakieś zagrożenia?CZy obecnocność w UE,NATO i obligatoryjną aktywność można nazwać samoizolacją?Chyba Brzeziński nie zjadł wszyskich rozumów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lunderdorfa Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.chello.pl 11.02.07, 16:49 ...to byłem ja,Robek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa beta Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.07, 17:00 Przy następnej okazji Jarek ma wystąpić w eleganckim granatowym dresie (tylko trochę powypychanym na kolanach, brzuchu i łokciach)oraz w gustownych adidasach. A ty się, Robek, nie podszywaj. Oczywiście zasługą Jarka jest, że ciągle tkwimy w NATO i UE. Mógłby nas stamtąd zwolnić. A nie zwalnia. Zresztą, jak dobrze pójdzie, sami nas wyrzucą i sami sobie będziemy robić dobrze. Kocham Jarka, bishofa i assura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: do alfa beta IP: *.chello.pl 11.02.07, 17:14 Nie zamierzałem podszywać się tylko błednie podpisałem,więc już to skorygowałem. Nie obraż się,ale histeryzujesz. Kocham > > Jarka, bishofa i assura. A mnie?Jestem zazdrosny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: J.Kaczynski najlepszy premier Polski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 09:40 Jot23 nie plotkój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur do robeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 17:02 Brzeziński nie tylko nie zjadł zadnego rozumu, ale ostatnio zaczyna nawet tracić wlasny rozum. Coż starzeje się nasz polsko-amerykański doradca. Jeśli nie ma tematu powaznej krytyki, krytykańci opowiadają plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: do robeka IP: *.chello.pl 11.02.07, 17:08 > Coż starzeje się nasz polsko-amerykański doradca. ...medykiem nie jestem,ale to coś w stylu demencji starczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Re: do robeka 11.02.07, 20:18 Brzeźiński traci rozum, Bartoszewski też się starzeję, Jan Nowak Jeziorański gdyby żył też pewnie dla pisu byłby półgłówkiem. Kardynał Dziwisz tolerował nadużycia sexualne w polskim kościele, Wałęsa to TW Bolek, Meller i inni byli sezfowie resotru spr. zagranicznych to byli sowieccy agenci. To takie typowe i pisuarowskie. Jeśli ktoś ze znanych Polaków nas nie popiera to albo jest wyprany z rozumu albo trzeba go uderzyć teczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: do robeka IP: *.chello.pl 11.02.07, 20:27 > Brzeźiński traci rozum, Bartoszewski też się starzeję, Jan Nowak Jeziorański > gdyby żył też pewnie dla pisu byłby półgłówkiem itd.......... Nie,poprostu nadchodzą Młode Wilki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: do lunderdorfa IP: *.chello.pl 11.02.07, 22:33 Jeśli ktoś ze znanych Polaków nas nie popiera to albo jest wypran > y > z rozumu albo trzeba go uderzyć teczką. Bo My wyznajemy tylko jednego BOGA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.07, 09:20 przy Kaczyńskich, Lepperach i Giertychach powróciliśmy do komuny (jest jak za Gierka). Nawet za rządów SLD nie było tak kretyńskiej polityki. Tylko skutki tej pseudo polityki odczujemy za kilka lat. To jest najgorszy a nie najlepszy premier. Niestety komuna wróciła:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 10:39 Mówisz glupstwa.Ty wiesz co to były rzady Gierka, czy Jaruzelskiego? Odwołuje choćby do czasu rzadu Millera , ktorego skandale goniły skandale. Miales w kraju mniej polityki, a wiecej zakulisowego zlodziejstwa i rozkradania finansow publicznych. Przypomnij sobie takze figuranta Buzka sterowanego przez M.Krzaklewskiego. Dotad placimy wysoką cenę za patologiczne prywatyzacje ( TP SA, PZU, .... ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.chello.pl 14.02.07, 13:48 ..a może jakieś konkrety,nie tylko ogólniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: do Adama IP: *.chello.pl 14.02.07, 13:57 w.w pytanie zadałem do Adama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.chello.pl 14.02.07, 15:43 A co sądzicie o p.Bartoszewskim,dyplomacji i polityce zagranicznej w jego wykonaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.chello.pl 14.02.07, 16:10 ...otóż minął się z powołaniem,a swoim gadulstwem szkodził,szkodzi i będzie szkodzić Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... 14.02.07, 16:30 ot Robek godny assura..... jeden i drugi gada jak nakrecony program i to kiepski program..... podarujcie sobie forum GW. To forum nie dla Was jest. Frazesy i gupoty opowiadacie. Dzisiejsze czasy faktycznie przypominaja poznego Gierka. Sterowanie centralne i blokada inicjatyw samorzadowych. Niedlugo pojawia sie kartki na cukier..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re:do:Beretelwi IP: *.chello.pl 14.02.07, 17:35 > ot Robek godny assura..... Assur to moje dziecko. > podarujcie sobie forum GW. To forum nie dla Was jest. A co,wprowadzisz cenzurę?Sam masz lewacki-reżimowy stosunek do oponentów. > Dzisiejsze czasy faktycznie przypominaja poznego Gierka. Sterowanie centralne i > blokada inicjatyw samorzadowych. Niedlugo pojawia sie kartki na cukier..... Chyba frazesy i głupoty opowiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re:do:Beretelwi 14.02.07, 17:41 chyba jednak nie opowiadam frazesow. To raczej Twoja i assura domena. Twego dziecka. Ty napisales ten program? Za mlody jestes zeby pamietac te wstretne czasy, teraz jako zywo wracajace dzieki moherowemu premierowi + paru w-ce nie lepszych. Toz Lepper juz wiecej w swoich debilizmach prawdy powie niz kacze lapy.... Rzygac sie chce.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re:do:Beretelwi IP: *.chello.pl 14.02.07, 18:15 > Za mlody jestes zeby pamietac te wstretne czasy He,he.Pamiętam bardzo dobrze i dlatego nie mogę dostrzec analogii. Toz Lepper juz wiecej w > swoich debilizmach prawdy powie niz kacze lapy.... No wiesz..Lepper zdecydowanie nie jest moim mentorem i nie wiem o jakiej prawdzie może mówić. Nie obraż się,ale sam reprezentujesz bolszewicki styl dyskusji-obrzucanie inwektywami,pretensjonalność i tzw "przypinanie łatki".To dotyczy również polityków PO,SLD i niektórych dziennikarzy,polityków Niemiec,a przede wszystkim Rosji- to owoc ich zamierzonej indoktrynacji od dziesiątków lat.Tak więc na bolszewicką socjotechnikę jestem bardzo uczulony.A czy Ty jesteś tego świadomy? Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re:do:Beretelwi 14.02.07, 18:22 Wiesz, mam wrazenie, ze Ty nie tyle PiSuarowski jestes co bardziej Wszechpolski... a poza tym przyganial kociol itd.... a kto mi nawymyslal od bolszewikow? moherze jeden? To ja nie bede dluzny: Twoje wypowiedzi zalatuja tow. Wieslawewm jesli w ogole wiesz o czym pisze szczeniaczku jeden!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re:do:Beretelwi IP: *.chello.pl 14.02.07, 18:32 a kto mi nawymyslal od bolszewikow? - na pisałeś Naucz się czytać tekst ze zrozumieniem i poszerz horyzonty umysłowe. Twoje wypowiedzi zalatuja tow. Wieslawewm jesli w > ogole wiesz o czym pisze szczeniaczku jeden!!! Tylko na tyle Cię stać?A jednak wywodzisz się z lewackiego chowu! Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re:do:Beretelwi 14.02.07, 18:38 a dlaczego ja niby z tego lewackiego chowu? Napisz cos wiecej jesli potrafisz. I jesli Ci Kaczy pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re:do:Beretelwi IP: *.chello.pl 14.02.07, 18:42 > a dlaczego ja niby z tego lewackiego chowu? Jak nauczysz się czytać ze zrozumieniem to ...zrozumiesz.I tyle. Cześć Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re:do:Beretelwi 14.02.07, 18:47 obrzucic blotem potrafisz. Ale podac przyczyny dlaczego nie potrafisz. To wlasnie jest metoda Wielkiego Brata (Braci). A i pewnie zaproponujesz mi spotkanie w pokoju 101 co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re:do:Beretelwi IP: *.chello.pl 14.02.07, 18:50 Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re:do:Beretelwi 14.02.07, 18:55 czyli nie chcesz dyskutowac, czyli nie umiesz albo nie pozwala Ci na Twoj Wielki Brat - KaczaŁapa Dobra metoda godna zaiste Twego Wodza albo Fuhrera raczej - dowalic a potem czesc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re:do: robeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:33 Ja jestem Assur bez ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re:do: robeka IP: *.chello.pl 14.02.07, 19:47 a może masz wielu ojców?Czy tak jest ściślej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re:do: robeka IP: *.chello.pl 14.02.07, 19:53 ...tzn.myślisz myślą wielu ojców.Czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re:do: Assura IP: *.chello.pl 14.02.07, 20:17 Moje pytanie nie było retoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re:do: robeka IP: *.chello.pl 14.02.07, 20:58 > ...tzn.myślisz myślą wielu ojców.Czy tak? Nie precyzyjnie się wyraziłem,powinno być : kompilacją myśli,ale nie nieskończonych,a takie jest życie i takie są możliwości twórcze człowieka.Nigdy nie będziesz wiedział wszyskiego,zawsze pozostaniesz ograniczony,zawsze o krok za człowiekiem.Jedynie w grach skończonych(o ograniczonych możliwościach manewru) możesz brylować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re:do: Assura IP: *.chello.pl 14.02.07, 23:52 Masz chyba sporo rodzeństwa?!!Tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re:do: Assura IP: *.chello.pl 14.02.07, 23:54 ogólnie jesteście fajni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur do robeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:58 Powiem, że mam duza armię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:21 Nie udawaj przyglupa.Myslałem,ze jestes madrzejszy od swoich kompanow. Te rzady Kaczynskich przypominają nawet Mussoliniego, Meternicha,MC Cartiego, Nabuchodonozora.Nazwij styl wladzy jak chcesz.Od urojeń swiat sie nie zmieni. Stoimy po dwóch stronach sprzecznych interesow.III RP pekla na pół. I watpie, aby zapanował pokój. Ja mialem odwage wystapić w paszczy lwa.Wasi mentorzy po przegranej bitwie uciekli na zachod jak szczury, aby tam glosić swoj zal do narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... 14.02.07, 19:26 Ooooooooo program sie zresetowal i wrocil do Wroclawia.... juz przepedzili Cie nedzny kodzie z Poznania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.07, 07:28 Czas mija, a assur bredzi, bredzi, bredzi... Po prostu - dyżurny idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur do jota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 15:01 Masz mentlność hieny, podobnie jak twoi koledzy. Brak ci inwencji. Zacznij krytykę premiera.Stchorzyłeś? Mowiac ze coś jest lepsze odnosimy sie do elementow danej klasy. Poza Kaczyńskim, polskimi premierami byli ludzie.... delikatnie - niewlasciwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: do assura IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.07, 17:07 Merytoryczna polemika z pólgłówkiem jest - po pierwsze - niemożliwa. Po drugie - niepotrzebnie go nobilituje. Z kretynami nie wolno dyskutować - trzeba ich po prostu odpowiednio nazwać i olać. Więc nie domagaj się polemik, skoro w najlepszym razie zasługujesz na epitety. Pozdrawiam prawdziwy mężczyzno (wcale nie pedale) i prawdziwy Polaku (wcale nie żydzie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: do jota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 12:55 Oczywiscie,ze nie mozna domagac się od was merytorycznej polemiki, poniewaz moje odmienne poglady irytują ludzi o ciasnych horyzontach myślowych. Daje o sobie wyraźnie znac "wyksztalcenie i kultura" zdobyte na swiatłym dworze Michnika. Nie pochlebiaj sobie, polemika z takim towarzystwem nikogo nie nobilituje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: do:beretelwi IP: *.chello.pl 15.02.07, 18:09 > Czas mija, a assur bredzi, bredzi, bredzi... Po prostu - dyżurny idiota. Assur zawsze dostosowuje się do możliwośći intelektualnych oponentów.Taki z niego typ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: do:beretelwi i jota IP: *.chello.pl 15.02.07, 18:13 > > Czas mija, a assur bredzi, bredzi, bredzi... Po prostu - dyżurny idiota. > > > Assur zawsze dostosowuje się do możliwośći intelektualnych oponentów.Taki z > niego typ. Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re: do:beretelwi i jota 15.02.07, 18:31 Dyzurny Idiota Kraju...... moze masz racje. moze troche przesadzilem wczoraj w dyskusji..... ale dopiekles mi rowno..... gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: do:beretelwi i jota IP: *.chello.pl 15.02.07, 20:08 "Ludzką rzeczą jest błądzić,a mędrców-naprawiać błędy" - z ewangelii wg św.Robka Hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex katolik Kaczynski to nieudacznik IP: 139.48.149.* 16.02.07, 17:24 i dupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: Kaczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:02 Udowodnij. Raczej PO sa pzregranymi nieudacznikami. Jednak PiS rządzi krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa beta Re: Kaczynski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.07, 18:54 Kaczory odwołały sie do czerni, lumpów, meneli, motłochu i moherowych beretów. Taki elektorat jest zawsze i wszędzie najliczniejszy. Na tym polega gó..ana demokracja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moje zdanie Kaczynski to nieudacznik IP: 139.48.149.* 16.02.07, 21:26 Polska na marginesie Unii. Koalicja z ekstremistami. Niszczy ludzi a nie naprawia kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: Kaczynski to geniusz IP: *.chello.pl 16.02.07, 22:39 Polska znaczącym graczem UE. W każdej, nawet najtrudniejszej koalicji potrafi realizować swoje zamysły. Tępi wszelkiej maści robactwo,bandytyzm,złodziejstwo,przyspiesza wzrost gospodarczy kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa beta Re: Kaczynski to geniusz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.07, 07:41 No, trochę przesadziłeś, robek. Robactwo własnie jest przy władzy, robactwo właśnie się pożywia wszelkiego rodzaju padliną. Oczywiście mamy także korzyści: Jarek załatwił łagodną zimę, Andrzej sprawił, że rozmnanażają się zwierzęta, ptaki śpiewają, rosną drzewa, wschodzi słońce... Mamy też coraz więcej kościołów i coraz mniej szpitali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: Kaczynski to geniusz,do robeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 09:38 Kaczynski okazał sie wybitnym taktykiem.Liderzy PO aż poczerwienieli z zazdrosci. PiS wygrał dwie wojny przy ogluszajacej propagandzie sukcesu PO ze strony liberalnych mediow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: Kaczynski to geniusz,do robeka IP: *.chello.pl 17.02.07, 16:09 > Kaczynski okazał sie wybitnym taktykiem.Liderzy PO aż poczerwienieli > z zazdrosci. ...i niejeden raz będą jeszcze się czerwienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: Kaczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 09:36 Na margines unnii wyprowadzili Polskę sami liberalowie ( pochodna PO ). Jesli ok 20 % spoleczeństwa ma byc ekstremistami, gratukuję rozeznania. Wzrost pkb ok. 6% w 2006 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: Kaczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 09:33 Państwo zbudowane dla 5% obywateli nie ma racji bytu. III RP upadla z tego wlasnie powodu. Komu potrzebna demokracja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: o bliżniętach IP: *.chello.pl 17.02.07, 19:31 A.Merkel i D.Tusk to bliżnięta jednojajowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa beta Re: o bliżniętach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.07, 08:29 Nie podniecajcie się, męty. Cicho i do budy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: o wydmuszkach IP: *.chello.pl 18.02.07, 21:46 Platformersi to nadmuchany kondom,który kiedyś w końcu pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: o impotencji umysłowej IP: *.chello.pl 18.02.07, 21:50 Skuteczność Platformersów można przyrównać do byka rozpłodowego,...który strzela ślepakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa beta Re: o impotencji umysłowej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.07, 07:46 O, assur ma kolejnego klona - robaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: o impotencji umysłowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 10:38 Gdzie zapodział się Jot?Ten smieszny, ograniczony oponent na służbie redakcji GW.Na każdy zarzut umie odpowiedzieć zaledwie jednym słowem z klasą ćwierciinteligenta. Istnieje nieuchronna analogia do impotencji umysłowej jego radaktora naczelnego. Kiedy słyszymy jąkający się bełkot Michnika, przychodzi na myśl postać pijanego menela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa beta Re: o impotencji umysłowej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.07, 11:45 Gratulacje z powodu męskości (nie jesteś pedałem) i potencji umysłowej (tylko potencji, bo zero realizacji), a także z powodu aryjskiego pochodzenia. Ale byłby z ciebie facio, gdybyś jeszcze miał kawałek mózgu! Odpowiedz Link Zgłoś
assur Re: o impotencji umysłowej 19.02.07, 12:47 Demagog Walesa byłby nikim bez zrecznej strategii politycznej braci Kaczyńskich . Michnik pozyskał gazetę przynalezną ruchowi Solidrn... słuzalczo podlizujac się Wałesie. Tylko zdolnosci Kalczyńskich spowodowały,zę wspomniane dwa zera dały wiecej niż zero. Odpowiedz Link Zgłoś