Gość: Bronia IP: *.proxy.aol.com 19.10.02, 15:19 QUIZ Zbrodnie UB www.iyp.org/polish/history/quiz/quiz.php?quiz=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: QUIZ Zbrodnie Kościoła - ciekawe porównanie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.10.02, 15:50 Gość portalu: Bronia napisał(a): > QUIZ Zbrodnie UB > > <a href="www.iyp.org/polish/history/quiz/quiz.php? quiz=1"target="_blank" > >www.iyp.org/polish/history/quiz/quiz.php?quiz=1</a> Pod adresem: www.telluric.com/kanion/papiez.htm znajdziesz więcej ciekawych spostrzeżeń łacznie z wypowiedziami Papieża. A więc do roboty mój ty myslicielu. Pranie tych samych brudów - acz kolwiek nie bez racji - staje sie po objawem wymagającym leczenia. Zapominanie o tym, co sam Papież mówi - na którego tak często sie powołujecie - jest też nie najzdrowszym objawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Por. UB Jajec Re: QUIZ Zbrodnie Kościoła - ciekawe porównanie IP: 62.199.8.* 22.10.02, 22:41 Gość portalu: marek napisał(a): > Gość portalu: Bronia napisał(a): > > > QUIZ Zbrodnie UB > > > > <a href="<a href="www.iyp.org/polish/history/quiz/quiz.php?"targ > et="_blank">www.iyp.org/polish/history/quiz/quiz.php?</a> > quiz=1"target="_blank" > > >www.iyp.org/polish/history/quiz/quiz.php?quiz=1</a> > > Pod adresem: > <a href="http://www.telluric.com/kanion/papiez.htm"target="_blank">www.telluric > .com/kanion/papiez.htm</a> > znajdziesz więcej ciekawych spostrzeżeń łacznie z wypowiedziami Papieża. A > więc do roboty mój ty myslicielu. Pranie tych samych brudów - acz kolwiek nie > bez racji - staje sie po objawem wymagającym leczenia. Zapominanie o tym, co > sam Papież mówi - na którego tak często sie powołujecie - jest też nie > najzdrowszym objawem. Kosciól Katolicki to miljardy ludzi w kazdym panstwie swiata. Zbrodnie UB to zbrodnie zydów na Polakach, mozemy przebaczyc ale prawo nie moze przebaczac bo dojdzie do przelewu krwi - Polske jak widac to czeka ale zydki zrobili swije i wyjechali.. zapomniec ale wszystko - Hitlera, Stalina , Mao itd. zachecam do przeprowadzenia testu ja ortzymalem 17/25. Jak wypadna ci co w tym forum beszkaja katolików za morderstwa? Odpowiedz Link Zgłoś