Dodaj do ulubionych

żylaki kończyn dolnych

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.07, 09:07
Szukam dobrego sprawdzonego lekarza,szpitala (kliniki) we Wrocławiu w krórym
wykonuje się operację usunięcia żylaków kończyn dolnych.Mam 29 lat i całe
nogi w okropnych żylakach którymi zostałam obdażona genetycznie.Proszę o
informację,adresy.
Obserwuj wątek
    • joko5 Re: żylaki kończyn dolnych 08.02.07, 09:08
      Zadzwoń do Ośrodka Chirurgi Małoinwazyjnej na ul. Rajskiej.
      • Gość: kasia357 Re: żylaki kończyn dolnych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.07, 09:20
        Dziękuje za informację,czy miałaś kontakt z jakimś konkretnym lekarzem?
        • joko5 Re: żylaki kończyn dolnych 08.02.07, 17:33
          Miałam tam operację woreczka, ale były tam panie z żylakami. Operował mnie dr
          Moszonkowski, ale nie wiem czy zajmuje się żylakami. To prywatny szpital, na
          najwyższym europejskim poziomie a zabiegi wykonywać można również ze
          skierowaniem na NFZ.
    • Gość: gość Re: żylaki kończyn dolnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 12:05
      Dr.Szecówka Krzysztof -chirurg naczyniowy tel.071/325-34-46
      • Gość: zuza Re: żylaki kończyn dolnych IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.08.07, 14:14
        dr Jerzy Medyński - pracuje w nowej Klinice Chirurgii Małoinwazyjnej
        w nowej AM na Borowskiej.Piękna klinika, super warunki i sprzęt,
        operował mnie na żylaki jeszcze w syarej klinice na Curie
        Skłodowskiej! Dobry chirurg, polecam!!!
    • kasiawro78 Re: żylaki kończyn dolnych 16.08.18, 18:19
      Z pełną odpowiedzialnością mogę Ci polecić doktora Wojciecha Rybaka. Serio sama miałam u niego zabieg i wspominam go bardzo dobrze. Przyjmuje na Powstańców Sląskich. Zresztą poczytaj sobie opinie o nim w internecie. Myślę, że we Wrocławiu to jeden z najlepszych specjalistów.
    • michal.1982 Re: żylaki kończyn dolnych 22.11.18, 15:39
      Z żylakami najlepiej do dr Gryglaka w TT Medical na ul. Przyjaźni. najpierw lekarz zrobi Ci badanie przepływow podczas wizyty i jeśli zakwalifikuje cię do zabiegu to wykonuje go rowniez w tej klinice, wiem ze korzystają z kilku metod w zależności od rodzaju. Moja matka miala jeden ale jakis poskrecany, wiem ze jedna pani dr nie podjela sie usuniecia a dr Gryglak jej usunal. Umawiasz sie na rano, robią Ci zabieg i jeśli wszystko jest ok, to wychodzisz do domu tego samego dnia, nie leżysz bez sensu jak w szpitalu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka