madzias3 23.04.03, 23:40 Drogie mamy czy mogłybyście polecić dobrą stylistkę we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marvelka Re: Stylistka we Wrocławiu 24.04.03, 17:05 Jesli chodzi o styliste -fryzjera -to polecam Daniela Sobale (Sobałę) z salonu Uniqe na Kazimierza Wielkiego. Jest dosyc drogi , ale fryzury dobiera rewelacyjnie.Moja siostra przyjeżdza do niego z Katowic -to cos musi znaczyc ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
madzias3 Re: Stylistka we Wrocławiu 24.04.03, 21:21 Dziękuję za odpowiedź. Napewno skorzystam. Ale chciałabym namiary na stylistę który zajmuje się analizą kolorystyczną, tzn. dobiera makijaż, kolorystykę ubrania, itp. Kobietki kochane naprawdę żadna z was nie słyszała o takim? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wp Re: Stylistka we Wrocławiu 30.04.03, 11:21 CZesc, w gabinecie fryzjersko- kosmetycznym na Jarzębinowej pracuje również stylista, nie korzystałam jeszcze z jego usług, ale słsząłam pozytywne opinie, tam tez robiłąm ślubny makijaz i fryzure i było ok. Jak chcesz spróbuj - "Upiększalnia" - ul. Jarzębinowa ( Krzyki) tel. 7833782. Stylista ma na imię Sebastian, nazwiska nie pamiętam. Pozdrawiam, Kasia i Adaś ( 1 rok) Odpowiedz Link Zgłoś