mika-edziecko 26.03.03, 23:42 Zapraszam mamy do naszego nowego wątku :) Może tutaj znajdzie sie nas jeszcze więcej ? :) Mika-Zielonka :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skania.h.j Re: Zielonka,Kobyłka i okolice 02.04.03, 12:32 Miśka. To ty? Jestem tu pierwszy raz. Godzinę temu wysłałam Ci posta na starym forum edzieckowym, włąśnie miałam wysłać dalszy ciąg i wrzuciło mnie na gazetę. Zarejestrowałam się tu, ale nic nie wiem, co tu sie dzieje? czy jesteś tu od dawna? Odpowiedz, proszę, mnie - zagubionej sierotce. I gdzie są nasze stare posty. Pozdrawiam. Ania z Kobyłki. dawniej 1+3,ania, teraz skania.h.j Odpowiedz Link Zgłoś
mariajolanta1 Re: Zielonka,Kobyłka i okolice 02.04.03, 13:31 Witajcie! Melduję się - tu Mariola. Miałam taką nadzieję że Was tu znajdę. Czekam na fajną pogodę,słoneczko i na nasze spotkanie w parku!! Całuski dla Jaśka i Oli!!!!!:)) Mariola Odpowiedz Link Zgłoś
aniag4 Re: Zielonka,Kobyłka i okolice 09.04.03, 22:27 Witam Was dziewczyny, mieszkam w Ossowie niedaleko szkoly, mam 5 kilosow do pociagu 1,5 do autobusu naszczescie maz mi pozycza samochod kiedy mam na to ochote...ale co z tego jak nie mam znajomych mam:(. W Ossowie tez nikogo nie znam poniewaz niedawno sie tu przeprowadzilam choc probuje czesto wychodze "na wies" ale wszyscy tu siedza u siebie na podworkach w "swoich kregach" a my Z Kaska (21 mies)nudzimy sie: (((.Maz wraca po 21.00 i jestem strasznie samotna. Z checia spotkalbym sie z wami czasem dziewczyny i z waszymi dzieciaczkami. Bardzo prosze odezwijcie sie ! Pozdrawiam serdecznie Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mika-edziecko Re: Zielonka,Kobyłka i okolice 09.04.03, 22:36 A czy ja nie z Tobą wcześniej na eDziecku korespondowałam? :) Jestem z Zielonki i do Ossowa to prawie "rzut beretem" ;) Ojjj coś mi sie wydaje,że chyba już pisałyśmy do siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniag4 Re: Zielonka,Kobyłka i okolice 09.04.03, 23:32 Chyba napewno tak :) Pisalam, ze mam sie przeprowadzic do Zabek do blokow ale niestety musze to odlozyc na czas gdy Kasia pojdzie do przedszkola bo narazie bardzo u nas krucho z finansami, wiec jeszcze ponad rok samotnosci i nudów : (((...a moze i wiecej bo Kasia to takie wrazliwe dziecko, ze nie wiem czy wyjdzie nam z przedszkolem. Towarzyska owszem bardzo jest ale tez przerazliwie wrazliwa. A co tam u Was slychac? Jas o ile pamietam jest w podobnym wieku do Kasi? Pozdrawiam serdecznie Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mika-edziecko Re: Zielonka,Kobyłka i okolice 10.04.03, 14:15 Tak :) Jaś jest w tym samym wieku co Twoja Kasia :),pod koniec kwietnia skończy 21 miesięcy :) tyle,że On nie jest taki wrażliwy ;)- to rozrabiaka pierwszego stopnia,indywidualista,a do tego uparty jak osiołek :D .Czasem wydaje mi się,że z bliźniakami miałabym mniej kłopotu jak z Nim jednym :D Odpowiedz Link Zgłoś
mika-edziecko Re: Zielonka,Kobyłka i okolice 02.04.03, 21:09 No wreszcie sie jakoś odnalazłyśmy :) A ja ze swoją sklerozą pewnie znów Anię pomylę ;) tym bardziej,że ma nowego nicka :D Może Jola też się znajdzie? :) Pozdrawiam Was obie :) :) :) Buziaki dla Madzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
skania.h.j Re: Zielonka,Kobyłka i okolice 03.04.03, 09:43 Witaj, Miko-Moniko. Nie przejmuj się, każdemu mogło się zdarzyć. Ja na przykład po przeczytaniu niektórych postów tutaj na nowym forum nie wiem, czy nie będę myliła czasem Ciebie z Miką_P. ;) No to teraz te nowości. Czy byłaś może w zeszły piątek w godzinach południowych w parku? Bo ja tak. Wcześniej wysłałam Ci maila (tzn. zdawało mi się, że wysłałam, ale coś nie wyszło, bo nie mam go w wysłanych), że trudno, spotkamy się albo nie, zabieram dzieci na przejażdżkę pociągiem do Zielonki, znajdę ten park i będę się rozglądać za rozbrykanym Jasiem i jego mamą. Z Twoich postów do Marioli wynikało, że spacerujecie przed południem, więc tak się starałam trafić. Innym razem opowiem Ci dokładniej o całej tej eskapadzie. Park piękny macie, nie ma co. Pozazdrościć. Plac zabaw też niczego sobie, a na pewno lepszy niż ten w Kobyłce na osiedlu, Jasia niestety nie widziałam, ale rzuciła mi się w oko grupka trzech mamuś z wózkami koło placu zabaw. Dzieci wokół biegało sporo, głównie starszych, ale wszystkie wspólne :D, ciężko było przyporządkować je określonym mamom, zwłaszcza, że owe trzy panie nie były jedynymi mamami w parku, że o babciach już nie wspomnę. Bałam się wygłupić i dlatego nie spytałam żadnej z pań, czy jest może panią Moniką, mamą Jasia i Oli. Jeśli byłaś tam w piątek i zwróciłaś uwagę na grubaśną babę z włosami w koński ogon z dwiema ogłuszonymi jeszcze jazdą pociągiem i nowym miejscem córkami, pałętającą się po parku bez sensu i gapiącą się na wszystkich po kolei, to właśnie byłam ja. W końcu wylądowałyśmy w piaskownicy, dziewczynki grzebały w piasku łapkami, potem poszłyśmy do miejsca, gdzie umówiłam się z mężem, wracającym tego dnia wyjątkowo wcześnie z pracy i komfortowo samochodem wróciłyśmy pod sam dom. A potem internet mi odcięło.:/ Myślę, że jeszcze się niedługo wybierzemy znów do Zielonki, wezmę dzieciom zabawki do piasku i może się spotkamy. Nie wiem tylko kiedy, bo wiszą mi nad głową te cholerne wiosenne porządki w domu i w ogrodzie, a że ostatnio podcinaliśmy gałęzie, to podwórko wygląda jak poręba. Przed świętami wypada to uprzątnąć. Ale może w jakiś jeden dzień się wyrwę. Niech tylko zrobi się trochę cieplej. Pozdrawiam. Ania. ps. Aha, i po tej nieudanej próbie wysłania do Ciebie maila wykasował mi się Twój adres z notatnika. Więc chyba na priva do Ciebie na razie nie napiszę.:( Odpowiedz Link Zgłoś
mika-edziecko Re: Zielonka,Kobyłka i okolice 03.04.03, 21:26 Aniu ja napiszę do Ciebie :) Mam Twój adres o ile sie nie mylę ;) A mnie nie trudno zauważyć jeśli jestem w parku,bo ciągle biegam za Jaśkiem :D,zazwyczaj chodzę w zgniłozielonej kamizelce i białym polarze pod spodem,a obok stoi granatowy wózek Graco z duuużą granatową torbą :D hehehehe i katalogami Avon`a :D Jeśli jesteśmy to gdzieś w granicach 11.30 :) Pozdrawiam i zaraz ślę do Ciebie maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
skania.h.j Re: Zielonka,Kobyłka i okolice - do Moniki 06.04.03, 09:46 Mika, odpowiedziałam już na Twojego maila. Nawet spróbowałam Ci wysłać kilka naszych zdjęć. Czy dotarły do Ciebie? Czy ja już całkiem jestem komputerowy lajkonik? Pozdrawiam ciepło, wystawiając zakichany nos spod śniegu. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mika-edziecko Re: Zielonka,Kobyłka i okolice - do Moniki 06.04.03, 20:32 Aniu :) Mail doszedł,zdjęcia również :)Śliczne wszystkie buziaczki,a bałwany zawodowe :D Jeśli lubisz horrory to podeślę Ci swoje ;) -nie będziesz miała wtedy problemów z "rozpoznaniem" Jasiowej mamy :D Zła na pogodę,z nosem pod kołdrą :D Mika :) Odpowiedz Link Zgłoś
skania.h.j Re: Zielonka,Kobyłka i okolice - do Moniki 06.04.03, 21:02 Świetnie, to czekam. Ania z dziewuszkami. Odpowiedz Link Zgłoś
mariajolanta1 Re: Zielonka,Kobyłka i okolice 07.04.03, 13:44 Prawda że mamy piękną wiosnę????? Wczoraj Magduśka cieszyła się że będzie jeździła na sankach - a dziś cała w skowronkach biegała na pozostałościach śniegu w parku. Litości!!!!! Kiedy naprawdę będzie ciepło - ja chcę słoneczka buuuuu Mariola Odpowiedz Link Zgłoś
mika-edziecko Re: Zielonka,Kobyłka i okolice - do Ani 07.04.03, 23:59 Huston mamy problem ;) Dziś wysyłałam dwukrotnie maila do Ciebie ale mi wrócił : ( Doszło coś do Ciebie ? Daj znać w razie czego wyślę jeszcze raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
skania.h.j Re: Zielonka,Kobyłka i okolice - do Ani 08.04.03, 10:58 Nie wiem, co się dzieje, ja na swój adres (ten, kóry podałam Ci ostatnio), dostaję czasem tylko jakies reklamówki, pocztę z gazety przekierowałam na ten sam adres. Może spróbuj na ten poprzedni (męża), przynajmniej będziemy wiedziały, czy to u mnie coś nie teges, czy po drodze, czy u Ciebie. Tylko sprawdzić będę mogła dopiero wieczorem, jak luby zjedzie z pracy, bo nie pamiętam hasła. :) Pozdrawiam. Ania. PS. No patrzę, co się dzieje za oknem, i oczom nie wierzę! Trzy lata temu o tej porze wiosna była w pełni, a my całą rodziną rozebrani do kótkiego rękawka (łącznie z Jagodą w wózku) wybraliśmy się na lody... Małe się cieszą, ale co z tego. Może bym nawet wyjęła czapki, szaliki, rękawiczki, kombinezony i zimowe buty z szafy i wyszłybyśmy ulepić tego bałwana (czy niech tam nawet cztery :), ale tam wieje, ja mam katar, Jagoda tez już ciąga nosem, a jutro Hania ma bilans dwulatka. Chyba wyślę ją z samym Piotrem. Odpowiedz Link Zgłoś
mika-edziecko Re: Zielonka,Kobyłka i okolice - do Ani 09.04.03, 20:38 Aniu nie wiem czemu ale małe maile do Ciebie dochodzą,a kiedy chcę wysłać ten ze zdjeciami to wraca z adnotacją "przepełniona skrzynka" :( A ja nie mam juz adresu Twojego męża :( Podrzyć mi go (adres nie męża :D ) to może tą drogą dojdą :) Odpowiedz Link Zgłoś
juzian Re: Zielonka,Kobyłka i okolice 17.05.03, 13:44 Cześć ! Też mieszkam w zielonce n i cieszę się że znalazłam tą stronkę ale niewiem czy ktoś tu jeszcze zagląda? Pozdrawiam ciepło Justa i Paula Odpowiedz Link Zgłoś
mariajolanta1 Re: Zielonka,Kobyłka i okolice - do Justy 18.05.03, 23:23 Witaj! Od czasu do czasu zaglądam ale wiesz jak to jest jak było na dworku ciepło dwa razy dziennie byłyśmy z Magduśką na placu zabaw. W której stronie Zielonki mieszkasz?? Pozdrawiam serdecznie Mariola Odpowiedz Link Zgłoś
mika-edziecko Re: Zielonka,Kobyłka i okolice 20.05.03, 23:37 juzian napisała: > Cześć ! Też mieszkam w zielonce n i cieszę się że znalazłam tą stronkę ale > niewiem czy ktoś tu jeszcze zagląda? Pozdrawiam ciepło Justa i Paula Hej,hej,hej :)))) raaaane jak się cieszę,że jest jeszcze jedna mama z Zielonki :)) Mariolę z Magdusią już poznałam :)) a teraz Ty się pokazałaś.Napisz coś więcej o sobie i córci,gdzie mieszkacie w Zielonce :))) pozdrawiam cieplutko Mika-Monika :))) Odpowiedz Link Zgłoś
juzian Re: Zielonka,Kobyłka i okolice 22.05.03, 17:11 Witajcie. Dokładnie mieszkam na rogu Kolejowej i Wyszyńskiego ale bardzo często jestem w parku Dębinki razem z mamami z osiedla wojskowego. Super że ktoś zagląda na tą stronkę. Podaję kontakt bezpośrednio justyna_niedzielska@wp.pl justyna_niedzielska@tlen.pl Buziaki..... Odpowiedz Link Zgłoś
mika-edziecko Re: Zielonka,Kobyłka i okolice 22.05.03, 22:05 Justa :) no to jesteśmy bliskimi sąsiadkami,bo ja mieszkam na...Mickiewicza :D ,rzut beretem :D W jakim wieku jest Twoja córcia? :))) U mnie w posiadaniu dwójka urwisów Oleśka skończone 5 lat,Jasiek prawie 2 :))) Pozdrawiam cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
juzian Re: Zielonka,Kobyłka i okolice 23.05.03, 15:58 Paula ma trzy lata i jeśli mieszkasz na Mickiewicza to pewnie z widzenia się znamy tak jak z większością mam w Zielonce. A po której stronie Mickiewicza bo ta przecina Kolejową - chyba?... Mam małe pytanko czy masz może jakieś inne konto bo ja tu żadko teraz zaglądam . Przeważnie siedzę w Komunikatorze tlen lub w nowym forum Gadulec - Kobitkowo. O tyle wolę tlen Ze tam można pogadać na linii.. Buzaki Justka Odpowiedz Link Zgłoś
mika-edziecko Re: Zielonka,Kobyłka i okolice 23.05.03, 22:50 Na Kobitkowo zaglądam od wczoraj ;) tyle,że na forum.Prawie na stałe można mnie spotkać na Imaginie :).Daj znać mailem to podam Ci mój numer GG :) civic1@op.pl Acha ;) mieszkam między Staszica a Chopina :) Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś