alko81 14.03.07, 02:30 do jakiego lekarza -konkretnie, udac sie po tabletki nasenne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odchudzajaca Re: bezsennosc 14.03.07, 07:23 do pierwszego kontaktu, ale tabletki Ci na wszytsko nie pomogą Odpowiedz Link Zgłoś
trysler123 Re: bezsennosc 13.02.14, 20:23 lekarz pierwszego kontaktu powinien być ok. Ale ja osobiści nie polecam Ci leków nasennych. owszem pomagają w jakiś sposób ale co kiedy przestaniesz je brac? kiedy ja miałem problemy ze snem znajoma poleciła mi tą stronę ona dostała ją od siostry kiedy też miała kłopoty ze snem ... dzięki temu wyleczyłem się z bezsenności na stałe tzn nawet jak iedyś znowu będe miał problemy ze snem to zwalcze je kiedy będe miał pierwsze ioobjawy bez wydawania pieniędzy na leki i w dodatku skutecznie i na długo. nie warto leczyć bezsenności lekami które działaja tylko kiedy je weźmiesz. warto leczyć bezsenność sprawdzonymi metodami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: bezsennosc IP: *.wroclaw.vectranet.pl 13.02.14, 21:37 Ta strona i metoda są za pieniądze. Ja bym nie wydała na nie ani grosza. Zanim się zacznie brać piguły: Chodź spać o tej samej porze. Najlepiej o 22. Śpij 7 godzin. Przed snem spacer. Przewietrz pokój. Wygodne łóżko, pościel i pidżama. Ostatni posiłek 4 godziny przed snem. Tuż przed snem nie oglądaj telewizji, a raczej posprzątaj otoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś