karola9938 14.03.07, 18:10 Czyżby koniec strony ze zdjęciami( Wrocław Dolny Śląsk na starej i nowej fotografii )?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robak_wroc Re: Wrocław Dolny Śląsk 14.03.07, 20:04 czemu koniec? strona dziala i mam nadzieje bedzie nadal dzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: Wrocław Dolny Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 14:32 Bo nie mają pieniędzy na działalność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: Wrocław Dolny Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 17:39 To miło że są osoby, których martwią przerwy w działaniu strony. Dzisiaj mieliśmy kilkugodzinną przerwę techniczną. Za jakiś czas (mam nadzieję) strona zostanie przełożona na nowy, szybszy serwer. Hydral nam bardzo w tym pomaga i pomoże. Podpisaliśmy już z nimi umowę na serwer. Zmienił się administrator serwera, który jest bardziej sumienny od poprzedniego i zrobi wsztstko, żeby strona w przyszłości lepiej działała (ja mogę jedynie optymalizować skrypty a sprzętem kto inny się zajmuje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Wrocław Dolny Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 11:59 Nie wiem czy to jakaś awaria ale od wczoraj nie mogę się połączyć ze stroną ? Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: Wrocław Dolny Śląsk 08.04.07, 15:02 No właśnie nie ma Hydralu czy ktoś wie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
fleicher Re: Wrocław Dolny Śląsk 08.04.07, 15:14 Czy to znowu spalony serwer czy przerwa świąteczna ? Odpowiedz Link Zgłoś
koloko.sdk Re: Wrocław Dolny Śląsk 08.04.07, 21:25 Awaria serwera, strona firmowa hydral www.hydral.com.pl/ też nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Wrocław Dolny Śląsk IP: *.wro.vectranet.pl 09.04.07, 16:12 A już się przestraszyłem, że tylko mi nie działa. Ostatnie zdjęcie jakie widziałem w sobotę to 150813. Pozdro dla maniaków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dek Re: Wrocław Dolny Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 17:27 Kolejna awaria serwera ? Jak tak dalej będzie to strona straci fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajm Re: Wrocław Dolny Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 20:45 I znowu mają wolne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master_455 Re: Wrocław Dolny Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 21:48 Czy to ma być cykliczny repertuar, że w weekendy strona nie działa ? To już zaczyna być monotonne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: Wrocław Dolny Śląsk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.07, 08:46 Mnie też to już zaczyna poważnie niepokoić. Co weekend to serwer pada. Aż strach pomyśleć o wakacjach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master_455 Re: Wrocław Dolny Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 10:00 NEO, ja znam co nie co, bo jestem użytkownikiem strony, ale trzeba podjąć jakieś stanowcze kroki. Zbyt dużo osób jest zaangażowanych w redakcje strony i strach pomyśleć, że mogła by zniknąć. W tej chwili widać jakieś prace przy przywróceniu strony,ale poczekajmy jeszcze chwilę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kju Re: Wrocław Dolny Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 11:46 Strona główna Hydralu nie działa więc to pewnie oni na weekend wyłączają swoje serwery. Tylko po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master_455 Re: Wrocław Dolny Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 12:08 Chyba nie,bo dziś gdzieś tak od 9:30 do 10:00 można było wejść na stronę,ale zarpo pewnym czasie wracało to co najgorsze - brak.Dlatego myślałem,że coś się robi w tej sprawie,ale jednak się chyba myliłem. Pozdro dla Siloya-Adm !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siloy Re: Wrocław Dolny Śląsk IP: *.hydral.com.pl 23.04.07, 14:30 Oczywiście winę za brak dostępu do serwera ponosi całkowicie NETIA, a nie serwer na Hydralu który jest porządną maszyną. Po prostu NETIA sobie "ot tak" wyłączyła sygnał internetu. Dopiero po poniedziałkowej telefonicznej interwencji włączyli sygnał. Dodam jeszcze że zdarza im się to nie pierwszy raz ... A "sfrustrowani" użytkownicy jak zwykle czepiają się "bogu ducha winnych" administratorów :) Tym bardziej że strona www.wroclaw.dolny.slask nie jest przedsięwzięciem komercyjnym, nikt za poświęcanie czasu stronie nie bierze pieniędzy jedynie poświęca jej swój wolny czas. Także więcej dystansu drodzy użytkownicy ... ;) Administrator to też człowiek i chce odpocząć w Niedzielę :) Pozdrowienia dla wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master_455 Re: Wrocław Dolny Śląsk IP: 217.96.51.* 24.04.07, 11:31 Ale dziś jest wtorek i znowu mamy problemiki ze stroną,aby się załadowała.Jeżeli to sprawa NETII,to obciążyć ją stratami wynikłymi wyłączeniami,i zrezygnować z ich usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siloy Re: Wrocław Dolny Śląsk IP: *.hydral.com.pl 24.04.07, 14:33 Dzisiaj o 14:30 netia w końcu łaskawie usunęła usterkę. Ciekawe na jak długo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goość001 Re: Wrocław Dolny Śląsk IP: 217.96.51.* 08.05.07, 13:46 I co znowu mamy przerwę.Coś mi się wydaje,że to już koniec strony tak lubianej przez wielu. Oj szkoda, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siloy Re: Wrocław Dolny Śląsk IP: *.as.kn.pl 08.05.07, 22:12 A gdzie tam, już jutro wystartuje z podwojoną siłą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Cz/ Re: Wrocław Dolny Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 22:36 Oby to byla prawda. Odpowiedz Link Zgłoś