Dodaj do ulubionych

EKONOMALIA na AE - git impreza

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.03, 12:57
Ciekawe, co myślicie o corocznych EKONOMALIACH na Akademii Ekonomicznej? Ja
uważam, że to najlepsza impreza wrocławskich juwenaliów. Na Polach Marsowych
zawsze są tylko koncerty, zresztą czasem zespoły się powtarzają. Na AE w tym
roku będzie działo się mnóstwo ciekawych rzeczy - kabarety, musical, bungee,
streetsoccer, streetball, gokarty, kino na powietrzu - tyle przeczytałem na
plakatach. Wybieracie się tam? Bo ja na pewno, choć nie studiuję na AE.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ksiegowy Re: EKONOMALIA na AE - git impreza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.03, 14:02
      Też uważam, że to dobra imprezka, choć jakby trochę niedoceniana. Ale wczoraj
      słyszałem reklamę w Radiu Eska, jest też strona w necie - coraz większy
      rozmach. Popieram.
      • Gość: Samozycie Re: EKONOMALIA na AE - git impreza IP: 156.17.123.* 08.05.03, 14:05
        Mi osobiscie ta ostatnia walka pomidorowa sie podobala :)
        • klinta Re: EKONOMALIA na AE - git impreza 08.05.03, 17:41
          az zazdroszcze im tego jako studentka Uniwerku :(
          moze trzeb amiec mala uczelnie zeby bylo tak integracyjnie i towarzysko ?? :)
          albo wieksza fantazje??? :0
    • Gość: Merlin Re: EKONOMALIA na AE - git impreza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.03, 18:49
      To jest tam bungee za 35 zł? Może uda mi się pokonać strach, zawsze chciałam
      skoczyć..
    • Gość: Rumcajs Re: EKONOMALIA na AE - git impreza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.03, 18:52
      Dlaczego Juvenalia nie są takie fajne?
      NA AE mają tyle imprez, od bungee po szachy nawet, a u nas tylko koncerty-nuda!
    • Gość: organizator Re: EKONOMALIA na AE - git impreza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.03, 19:30
      miło czytać tak miłe recenzje Ekonomaliów, zapraszamy na strone
      www.ekonomalia.pl

• Gość: nie-inżynier Re: EKONOMALIA na AE - git impreza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.03, 21:45
      Wolę imprę na AE, bo na Marsowych jest nudno - koncerty, koncerty...Zero
      inwencji, co roku to samo. Poza tym dziś widziałem plakat - na Ekonomaliach
      piwko za 2,5zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: James Re: EKONOMALIA na AE - git impreza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.03, 08:02
        Zeszly rok byl wyrabisty, a ten sie zapowiada bosko, byle tak dalej chlopaki i
        dziewczyny. Az sie nie moge doczekac:)
        • Gość: lolo Re: EKONOMALIA na AE - git impreza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.03, 20:51
          Kiedyś myślałem, że AE nie potrafi się bawić, ale po imprezie w zeszłym roku
          zmieniłem zdanie - co tam się działo! W środę i czwartek na pewno nie będę
          siedział przed kompem ;-))
    • Gość: camacho Re: EKONOMALIA na AE - git impreza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.03, 22:01
      ale najładniejsze są na ae kobiety
      to dopiero klasa!
    • Gość: Xenia Re: EKONOMALIA na AE - git impreza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.03, 05:42
      Juwenalia i tak rulez:):):)
      • Gość: drewwny Re: EKONOMALIA na AE - git impreza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.03, 16:22
        Juwenalia rulez jako całość i to tylko dzięki AE :)
        • Gość: Bartol Re: EKONOMALIA na AE - git impreza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.03, 21:45
          Na Ae w juwenalia jest klimacik, bylem w tamtym roku. Bylo wyjebiscie. Choc u
          nas na wittiga tez nie bylo najgorzej.
    • Gość: tos123 EKONOMALIA na AE - kiedyś też była git impreza IP: wall:* / 192.168.1.* 12.05.03, 09:55
      Za moich czasów ... też było fajnie, choć może skromniej niż dzisiaj.
      Jedno pozostało tylko takie samo - KOLOSALNY KAC I BÓL GŁOWY.
      Bawcie się studenciki, bo już niedługo dostaniecie po kościach od brutalnej
      rzeczywistości.
      • Gość: tos123 Re: EKONOMALIA na AE - najgorszej uczelni w kraju IP: wall:* / 192.168.1.* 12.05.03, 14:12
        Dzisiejsze Słowo przypomina rankingi Newsweeka i Wprost :(
        • Gość: camacho Re: EKONOMALIA na AE - najgorszej uczelni w kraju IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.03, 21:03
          ae jest rzeczywiscie slaba uczelnia
          ale bawic umie sie znakomicie
          • Gość: krytyk bla bla Re: EKONOMALIA na AE - najgorszej uczelni w kraju IP: *.adm.ae.wroc.pl 13.05.03, 15:24
            Gość portalu: camacho napisał(a):

> ae jest rzeczywiscie slaba uczelnia
            > ale bawic umie sie znakomicie

Chyba jesteś sfrustrowanym absolwentem AE, który wykazał się i nie znalazł
            pracy po studiach. Jaaasne, źle Cię nauczyli... Myślę tak, bo skoro oceniasz
            poziom kształcenia na AE, to chyba znaczy, że jesteś lub byłeś jej studentem -
            albo Twoja wypowiedź jest niekompetentna. A co do zabawy na AE - rzeczywiście
            pierwasz klasa! Pozdrawiam.
            • Gość: tos123 Re: EKONOMALIA na AE - najgorszej uczelni w kraju IP: wall:* / 192.168.1.* 14.05.03, 07:58
              Wczorajsze Wprost /dodatek Ranking Szkół Wyższych/.
              Jestem absolwentem tej uczelni sprzed kilku lat. Pracę znalazłem ba, wtedy
              mogłem wybierać spośród kilkunastu ofert - dzięki zdobyciu na AE 'mgr'. Tylko,
              że to było kiedyś. Dzisiaj jest jak jest. AE została w tyle i to daleko. Nie
              znaczy to, że jest nic nie warta. Nie ma się na co obrażać, fakty są takie, a
              nie inne.
              • Gość: zaza Re: EKONOMALIA na AE - najgorszej uczelni w kraju IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.03, 11:44
                ae to kiepska uczelnia
                ale imprezy ma świeitne...
    • Gość: camacho Re: EKONOMALIA na AE - git impreza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.03, 21:05
      "seksmisje" przyjde obejrzec ;)
      no i moze wreszcie odwaze sie skoczyc na bungee
    • Gość: radek Re: EKONOMALIA na AE - git impreza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.03, 18:19
      ale się wybawiłem na ekonomaliach
      juvenalia to przy tym gówno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka