rzymianka 23.03.07, 09:16 Potrzebna jest krew - grupa O - ale możesz oddac każdą inną w intencji tej osoby - jeśli chcesz oddać krew po dalsze dane - dla kogo - pisz na kckm@poczta.fm Dziekuję wam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jk Re: Potrzebna Krew - Pilne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.07, 16:27 ja na razie nie mogę pomóc (chyba, że za tydzień) mogę jedynie podbić wątek :) pozdrawiam i trzymam kciuki za tę osobę! Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka Re: Potrzebna Krew - Pilne 23.03.07, 17:49 Dziękuję bardzo, podejrzewam,że i za tydzień będzie to aktualne, stąd też ten apel, dam znać, tymczasem dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka Re: Potrzebna Krew - Pilne 23.03.07, 18:56 Może być każda, :) dziękuję, wysłałam informacje na Email gazetowy, miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
srckota Re: Potrzebna Krew - Pilne 23.03.07, 19:10 kiedys dla mojego syna tez wysylalem tam i owdzie prosby... podawalem jednak adres gdzie mozna ta krew oddac a Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzymianka Re: Potrzebna Krew - Pilne IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.03.07, 19:13 napisz na maila kckm@poczta.fm, podamy wszystkie dane Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka Re: Potrzebna Krew - Pilne 23.03.07, 19:33 informacje wysłałam na email gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafior Re: Potrzebna Krew - Pilne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 22:22 Nie mogę oddać swojej, gdyż jestem "klientem" hematologii, ale "podciągam sprawę, by była na czele forum. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Potrzebna Krew - Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 22:35 RH+ ale w poniedziałek najwcześniej, bo pracuję weekend,no i dopiero skonczylam przeziebienie,ale postaram sie:) ewencja@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka Re: Potrzebna Krew - Pilne 23.03.07, 23:07 Dziękuję i jeszcze raz dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Potrzebna Krew - Pilne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.07, 00:15 ^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdura Re: Potrzebna Krew - Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 18:44 0 RH-,ale mam hbs+ przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozaj Re: Potrzebna Krew - Pilne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 20:40 mieszkam na szczepinie, okolice ulicy Dlługiej, gdzie można najbliżej oddawać krew?? Odpowiedz Link Zgłoś
macedonski.rozrywacz.niemowlat Re: Potrzebna Krew - Pilne 26.03.07, 01:47 wspaniali sa ci rzymianie... wspaniali Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka Re: Potrzebna Krew - Pilne 26.03.07, 08:48 Dziękuję serdecznie wszystkim, którzy odpowiedzieli na wątek i podtrzymywali jego istnienie, na dzień dzisiejszy stan osoby potrzebującej jest stabilny i mam nadzieję, że bedzie szedł ku lepszemu, pozdrawiam i życzę wiosny w sercu Odpowiedz Link Zgłoś