Dodaj do ulubionych

Podpalacze z Sadowic uciekli ze szpitala

11.04.07, 09:59
nie no brawo. a wystarczy przeczytać treść kolejnego artykułu - dolnoślązacy
źle oceniają pracę policji - co tu więcej pisać !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: lob1@gazeta.pl Re: Podpalacze z Sadowic uciekli ze szpitala IP: *.stk.vectranet.pl 11.04.07, 10:24
      uciekają bo wiedzą,że nie będzie bólu jak ich złapią.Trzeba spuścić soldne
      manto tak jak robiono w poprawczakach przed ii wojną i nie będą podpalać i
      uciekać.Swoją drogą to mamy policjantów jakich mamy.
      • carrramba Re: Podpalacze z Sadowic uciekli ze szpitala 11.04.07, 10:29
        rozumiem, ze kraty wylamywali w glebokiej ciszy....................
    • Gość: joj Re: Podpalacze z Sadowic uciekli ze szpitala IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.07, 10:34
      policjanci inteligentni inaczej,
      nawet wychowankowie poprawczaka "z lekkim i średnim upośledzeniem umysłowym"
      jak podawały media ich przechytrzyli.
      • darioo_b Re: Podpalacze z Sadowic uciekli ze szpitala 11.04.07, 10:45
        brawo PILICJANCI :-DDDDDDDDD
      • Gość: docent Re: Podpalacze z Sadowic uciekli ze szpitala IP: *.atol.com.pl 11.04.07, 10:51
        No, zastosowali najstarszy numer świata. Ale w sumie, żeby go znać, to trzeba z
        pół filmu w typie "płaszcza i szpady" zobaczyć. Względnie książkę przeczytać.
        Trudno podejrzewać o to policjantów.
    • Gość: telewidz Prisonbreak po polsku :-P IP: *.centertel.pl 11.04.07, 10:50
      to były ofiary spisku Układu Wykształciuchów :-))
      Ścigać ich będzie Mr Kim Ziobro :-))
      • Gość: jack Re: Prisonbreak po polsku :-P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:22
        Aleś głupi!!! KOgo bronisz ,NIEUDACZNIKóW POLICJANTóW z Wrocka ?
    • Gość: waldi1953 Podpalacze z Sadowic uciekli ze szpitala IP: 193.151.48.* 11.04.07, 11:20
      Teraz zapiszą się do Samoobrony, a jak juz będą wśród swoich to włos im z głowy nie spadnie tak jak Lyżwińskiemu. Tak będą prawi i sprawiedliwi ciągnąć to śledztwo az trafi do księgi Genessa. A póżniej wpadną na pomysł by rozpisac referendum czy karac przestępców z ław parlamentarnych czy ten przywilej zachować tylko dla " ciemnego ludu"
    • galan12 Może się sami zastrzelą albo zgłoszą - bez roboty 11.04.07, 11:39
      Może się sami zastrzelą albo zgłoszą - bravo policja
      • Gość: sammy Re: Może się sami zastrzelą albo zgłoszą - bez ro IP: *.181.219.81.magma-net.pl 11.04.07, 11:47
        Gratulacje dla policji!Media trąbiły wszędzie, że ci podpalacze już pod koniec
        marca próbowali uciec z poprawczaka. Nie trzeba chyba specjalnie wielkiej
        inteligencji by nabrać obaw, że spóbują wykorzystać każdą sytuację, by
        uciec...Szkoda, że nie odjechali jeszcze policyjnym autem...
    • Gość: mcguirre Podpalacze z Sadowic uciekli ze szpitala IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.04.07, 11:47
      Gratulacje dla policji. Mam nadzieję, że komendant dostanie awans a pilnujące
      matołki nagrody pieniężne. Jutro okaże się że, zbiegli młodociani bandyci
      zadźgali kogoś dla 50 zł. Czy pan Ziobro zwoła konferencję ?
    • patman Prison break ;) 11.04.07, 11:55
      A tak na serio, to jest to kolejna kompromitacja milicji. Czy ktoś ich jeszcze bierze poważnie?
      • Gość: x Re: Prison break ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 19:24
        Jaki Komendant tacy policjanci
    • Gość: taka_jedna Re: Podpalacze z Sadowic uciekli ze szpitala IP: *.elartnet.pl 11.04.07, 12:03
      w wieczornym dzienniku wyjaśniano wczoraj że ci, co uciekli, nie są
      podpalaczami, podkreślano to niejednokrotnie

byłam kiedyś w sytuacji, ze tak powiem wręcz w epicentrum ważnego wydarzenia,
      98% informacji konkretnych podawanych przez dziennikarzy było zwykła fantazją -
      kłamstwem inaczej mówiąc - na użytek publiczności złaknionej sensacji

w co wierzyć? w sny, są naprawdę konkretniejsze
      • Gość: zuzia Re: Podpalacze z Sadowic uciekli ze szpitala IP: *.171.103.226.crowley.pl 11.04.07, 12:10
        wszyscy tu o policji
        a może by tak trochę o uciekinierach:
        prawie jak ósemka z fox river ;)
        • Gość: arcadka Re: Podpalacze z Sadowic uciekli ze szpitala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 13:07
          to samo mi przyszło o głowy, prison break po wrocławsku :)
    • wraczek Potem napisze SMS-a jak bardzo tego żałuje i sąd 11.04.07, 14:59
      go uniewinni.
    • Gość: tomek Podpalacze z Sadowic uciekli ze szpitala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 15:25
      pętla na szyje wszystkich zakapiorów!!!
      • alterpars Jaki bunt? Takim wyrzutkom to dobrze jak jesc daja 11.04.07, 15:57
        matko jak ja slysze o zarzucie niehumanitarnego traktwoania w wiezieniach....A n
        iby to oni humanitarnie traktowali swoje ofiary? Ciemna cela 2 na 2 kromka
        chleba i czysta woda. Wystarczy to i sily nie beda mieli na bunty i podpalenia
    • Gość: hg Podpalacze z Sadowic uciekli ze szpitala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 16:16
      najciekawsze jak to sie stalo ze znalezli obu a jednego tylko zlapali?! tyle
      policji...
    • Gość: ~basia Podpalacze z Sadowic uciekli ze szpitala IP: *.chello.pl 11.04.07, 17:16
      umysłowo ograniczeni to oni raczej nie byli
    • Gość: Martix Re:Byłem tam i wszystko widziałem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.07, 18:16
      Właśnie wróciłem z działki "POD ODRA" przy Żabiej Ścieżce gdzie od rana nasze
      działki przypominały jedna wielką twierdzę.Przed około półgodziny temu mijałem
      się na aleii obok drugiego złapanego uciekiniera,był prowadzony w kajdankach i
      pokazywał miejsce ukrycia.Nasze działki były sprawdzane kilka razy przez
      policjantów w cywilu i umundurowanych z węszącymi psami,po niebie latał
      helikopter.Uciekinier ubrany był w spodnie od piżamy i niebieska bluzkę i
      ukrywał się dosłownie ok.100 metrów od miejsca ucieczki-szpitala im.Marciniaka
      przy ul.Traugutta w altance przy płocie wodociągów,aż dziw bierze że tyle
      godzin szukano go z lądu i z powietrza i szukało go bardzo wielu
      policjantów.Uciekł rano a złapano go o ok.17.00.Wcześniej widzieli go
      dzialkowicze wskazując kierunek ucieczki.Pierwszego uciekiniera złapano rano
      niedaleko przy Okólnej{koło Niskich Łak}gdy uciekał z działek Odra 2 Gdzie się
      ukrywał.
      • Gość: Martix Re:Byłem tam i wszystko widziałem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.07, 18:19
        Działkowcy pokazywali oczywiście policjantom gdzie uciekał a nie im gdzie oni
        mają uciekać.Mała pomyłeczka.
    • Gość: Martix Re:Drugi też już złapany. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.07, 18:22
      • Gość: jan Re:Drugi też już złapany. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 19:29
        Ciekawe kto zapłaci za ten śmigłowiec i całą akcję. A może za to, że ich złapali
        Komendant wręczy policjantom nagrody i zapiszą to jako kolejny sukces
        wrocławskiej policji.
    • Gość: umyslscisniety Re: Podpalacze z Sadowic uciekli ze szpitala IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.04.07, 00:39
      szkoda,ze czolgow za nimi nie poslali...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka