Gość: nika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 21:36 Znacie może tą firmę???? Ukazują się od czasu do czasu ich ogłoszenia w sprawie pracy w obsłudze klienta ale jakoś nie piszą czym sie zajmują! Macie może jakies info na temat tej firmy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Życzliwy Re: praca w firmie Ewatex IP: *.acn.waw.pl 23.07.07, 22:01 zupełnie nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: praca w firmie Ewatex IP: *.acn.waw.pl 23.07.07, 22:12 w końcu coś znalazłem: www.praca.pl/article/local/1137258.html www.plo.pl/article.php?sid=4099 i to by było na tyle a propos EWATEX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w firmie Ewatex IP: *.thinx.pl 18.03.14, 01:40 naciągają pracowników, obiecuja nie wiadomo jakie zarobki a pracuje się od 9-19 zupełnie za darmo !! pracowałem 2 tyg i ani złotówki nie dostałem !!! pozatym buiro nazywa się Ewatex i według strony internetowej zajmują się prowadzeniem księgowości firm. W rzeczywistości realizują projekt Energetycznego Centrum oraz Cyfry +. Szukają "przedstawicieli handlowych", którzy biegają od rana do wieczora po mieszkaniach, wciskają ludziom kit i nie otzymuja za to ani złotówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: praca w firmie Ewatex IP: *.static.ip.netia.com.pl 17.05.21, 11:26 Szefowa jest świetnym handlowcem, od którego można dużo się nauczyć jednak niestety ale jest również nie wypłacalna, po przepracowanym okresie okazuje się że nie tylko kombinuje z umowami ale finalnie nie wypłaca honorarium i zmienia zasady co do umówionej kwoty oraz sposobu rozliczenia. Na rynku jest dużo atrakcyjniejszych ofert szukajcie bądźcie cierpliwi i nigdy nie odpuszczajcie. Odpowiedz Link Zgłoś