Gość: Pider Jan Miodek przyznał, że złożył sprawozdanie MO IP: *.icpnet.pl 21.04.07, 19:23 Trzyma za Pana kciuki. Panie Profesorze a ja i tak będę oglądał Pana w TV. A ja nie to sobie nagram na taśmę VHS. Uważam że wykonuję Pan świetną robotę ............ trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Jan Miodek przyznał, że złożył sprawozdanie MO IP: *.siedmiorog.pl 21.04.07, 20:31 Słuchajcie.... Tu nie chodzi o profesora..... Tu chodzi o zasadę prawdy..... Nie rozumiem dlaczego inne kraje uporały się z lustracją, nawet ukarały przewódcę, jak było to w NRD. A u nas? Nikt się nie przyznaje.... Nikt nie donosił. A popatrzmy na prawników? Jakie były i komu służyły wyroki? Same z nieba spadają. A profesura..... Czy ktoś słyszał, aby został nie "nasz" człowiek profesorem? Przepraszam jeden Hrabia przyznał się, ale dopiero przyciśniety przez fakty. Wytłumaczcie mi, dlaczego nie można opublikować wszystkich dokumentów i skończyć z tym raz na zawsze. Może czystrza byłaby atmosfera... od tego momentu. Może mniej byłobny złodziejstwa w tym kraju, bo nie mieliby tyle śmiałości do przekrętów. A Jan Miodek powiedział prawdę i dajcie Mu spokój.... Takich ludzi było ze 100 000 osób conajmniej i naprawdę to osoby z pierwszej półki. Ja im wybaczam, ale pod warunkiem, że potfrafią stanąć w prawdzie.... I żadnych tam kar. Wybaczenie i niech naprawiają swoją słabość pracując dla naszej Ojczyzny.... Czy moje rozumowanie jest słuszne, nie wiem.... ale zawsze potrafiłem przyznać się do błędu i prosić o przebaczenie.... I wcale nie jest to trudne. A jakie jest Wasze stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiero Re: Jan Miodek przyznał, że złożył sprawozdanie M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 22:13 Marco, ty sie opamietaj. Ty przebaczasz profesorowi Miodkowi? A co Ty mu przebaczasz? I kim Ty w ogóle jesteś? Zgłupiałeś chyba do cna ze swoimi receptami sanacyjnymi. Łaskawca sie znalazł. Niech pracują dla dobra Ojczyzny? Facet, Ciebie naprawdę pokręciło. A co do jasne cholery według Ciebie taki człowiek jak Jan Miodek robił całe zycie? Krew ploretariatu spijał przez słomkę do drinków? Nawet na wykładach popularnonaukowych dla dzieciaków dawał z siebie wszystko. Kiedys widziałam, jak na taki wykład przyszedł przemoczony do suchej nitki, bo był korek, a on sie nie chciał spóźnić. Znaj proporcje! Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita15 Re: Jan Miodek przyznał, że złożył sprawozdanie M 22.04.07, 00:54 45 zasad zniewalania-bardzo ciekawa lektura, zwlaszcza punkt 35: www.ozzl.org.pl/index.php?option=com_pressroom&view=one&id=122&r=2007&Itemid=154&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fusion Jan Miodek przyznał, że złożył sprawozdanie MO IP: *.e-wro.net.pl 22.04.07, 08:00 Czy pan red. Grzegorz Braun mógłby się zająć czymś bardziej pożytecznym, no na przykład zamiataniem korytarzy albo opróżnianiem popielniczek przy Karkonowskiej, bo do tego może lepiej by się nadawał niż do dziennikarstwa. Na głowę się powinien leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Jan Miodek przyznał, że złożył sprawozdanie MO IP: *.magma-net.pl 22.04.07, 11:29 a nas to obchodzi?? chciał wyjechac to musiał. a jest wspaniałym specjalistą i to tyle!! jak można kogos oskarżać skoro nie ma namacalnych dowodów?! p.s. szkoda że nikt nie robi takiej nagonki na złodzieji, malwersantów itp. ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
terso50 Re: Jan Miodek przyznał, że złożył sprawozdanie M 22.04.07, 11:39 Po co, komu ta cała lustracja? Polska niby katolicka a takiej zawiści ,jaka jest w Polsce nie ma nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobek Re: Jan Miodek przyznał, że złożył sprawozdanie M IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.07, 11:46 Dlaczego nie publikujemy informacji o złodziejach, gwałcicielach i pijanych kierowcach ale nie mamy kłopotów z publikowaniem takich "wiadomości" czy to nie podlega też ochronie danych osobowych ????? Łatwiej w tym kraju opluć wybitnego prof. Miodka ale o pijaku i złodzieju powiedzieć nam nie wolno ! może o to media zaczęłyby walczyć aby móc publikować takie dane bo to fakty !!!! a nie domniemania i przypuszczenia pacanów w rodzaju Brauna !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belfer Jan Miodek przyznał, że złożył sprawozdanie MO IP: *.chello.pl 22.04.07, 17:42 Szanowny Panie Profesorze ! Niech Pan stanowczo lekcewazy, wszelkie nie wiele warte zarzuty pod swoim adresem,bo sympatii czytelników i radiowych słuchaczy z pewnością Pan nie straci !! Natomiast bardzo proszę,ażeby zechciał Pan,zwrócić uwagę naszych polityków, na przeraża- jące wprost wyrażanie końcówek czasowników w rodzaju: przyjdom,zrobiom, napiszom,odpowiedzom itp. a także zwrotu: "co z tom Polskom" i wiele,wiele innych,które wprost trudno przytaczać. Przodują w tej dziedzinie,Lepper, Kalisz,Kaczyńscy i niestety liczni jeszcze posłowie. Smutna to prawda! Pozdrawiam i życzę wielu jeszcze sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies na kaczki Kaczyński skończył komunistyczną uczelnię. Odebrać IP: 212.76.37.* 22.04.07, 18:57 mu tytuł mgr! Musiał przeciez zaliczyć PO i na filozofii marksizm i leninizm. Hańba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała mi Panie profesorze, głowa do góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:56 To chora nagonka MAŁYCH zawziętych zazdrosnych i PODŁYCH ludzi! OT CO! Żyjemy w kraju w którym zawiść jest najpopularniejszą cechą charakteru. To jest obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_wieczor Szacunek dla Profesora Jana Miodka! AKCJA! 22.04.07, 23:09 OKAŻMY SZACUNEK PROFESOROWI! 14 KWIETNIA, GODZINA 14.00 ROSPONDÓWKA, gabinet nr 110 (Instytut Filologii Polskiej przy pl. Nankiera, przybudówka, w której znajdują się filologiczne dziekanaty, pierwsze piętro) WEŹ ZE SOBĄ ŻÓŁTY KWIATEK!!! Niezależnie od kwiatkowej akcji, kto może, niech przyjdzie na wykład Profesora o 14.45 w sali Mikulskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_wieczor Re: Szacunek dla Profesora Jana Miodka! AKCJA! 22.04.07, 23:20 Zakradł się mały błąd, teraz jest dobrze: 24 KWIETNIA, GODZINA 14.00 ROSPONDÓWKA, gabinet nr 110 (Instytut Filologii Polskiej przy pl. Nankiera, przybudówka, w której znajdują się filologiczne dziekanaty, pierwsze piętro) WEŹ ZE SOBĄ ŻÓŁTY KWIATEK!!! Niezależnie od kwiatkowej akcji, kto może, niech przyjdzie na wykład Profesora o 14.45 w sali Mikulskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarekjj@o2.pl Jan Miodek przyznał, że złożył sprawozdanie MO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.07, 13:14 Panie Janie.Jesteśmy całym sercem z Panem.Jarek Juźwicki z rodziną i rodzina Piotrowskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repertuar DOJAZD IP: *.as.kn.pl 23.04.07, 13:17 DAJCIE SPOKOJ JUZ CIAGLE TYLKO MIODEK I MIODEK JAK BY NIE BYLO CIEKAWSZYCH TEMATOW.A,TAK NA MARGINESIE TO CO MA POWIEDZIEC DZIEDUSZYCKI ALBO TEN KSIADZ PELTZ? TEZ NIE DONOSILI A BYLI NA LISCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankowski Jan Miodek przyznał, że złożył sprawozdanie MO IP: *.pbg-sa.pl 23.04.07, 15:13 no tak, zostaje rozpieprzyć to całe szachrajstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g_perczak Zlustrować REKSIA. IP: *.bankowa.net 23.04.07, 18:27 Reksio donosił na Bolka i Lolka. Pewne granice zostały przekroczone. To wyścig szczurów - kto kogo pozwie, zlustruje i kto więcej. To jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Jan Miodek przyznał, że złożył sprawozdanie MO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 14:13 Panie Profesorze, Jestem pracownikiem UWr /Wydział Nauk Hist.i Ped. Z zasady nie daję się studentom wpuszczać w żadne dysputy ogólne w czasie zajęć ze studentami. W ostatni weekend moi studenci we Wrocławiu i Wałbrzychu jednomyślnie poruszeni oskarżeniami pod Pana adresem, zastanawiali się, co mogą zrobić, by nie powtarzały się takie historie, jak ta właśnie. Stanęli jak mur za swoim nauczycielem i autorytetem. Muszę przyznać, że byłam tym poruszona i mam nadzieję, że piekło rozpętane wokół Pana, uruchomi większą refleksję młodszego pokolenia nad tym co się aktualnie dzieje. Może zło, uruchomi dobro... Życzę siły A. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belferka Dysputy ogólnej natury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 21:46 Ciesze sie, ze jednak dał sie Pan wpuscić w dysputę ogólnej natury ze studentami. Nie mzoe byc tak, ze opowiadamy o Miszku I, ślimakach lub funkcjach ciagłych bez wzgledu na to, co dzieje za murami. To byłaby paranoja. W pierwsza dysputę moi nauczycieli dali sie wpuscic w czasie wypadkow grudniowych w 1970 roku. W 1968 roku to jeszcze bylam ciut mała na dysputy, ale czy wyobraża Pan sobie, ze wtedy uczciwy nauczyciel akademicki mógl ignorowac rzeczywistość zewnetrzną? Albo w 1980? Albo w stanie wojennym, gdy studenci "szli siedzieć"? ja ze swoimi gadałam. Czasem to był tylko dowcip, gdy juz nic innego zrobic sie nie dało, ale gadałam. I jakos nikt nie doniosl :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako Jest nagroda dla G. Brauna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:33 Informacje o których mówił G. Braun mogą pochodzić z: 1) Zbioru zatrzeżonego IPN; 2) Dokumentów przechowywanych poza IPN; 3) Dokumentów których wcale nie ma. We wszystkich tych przypadkach zmodernizowany przez ustawę lustracyjną kodeks karny przewidział nagrodę dla publikujacego: od trzech miesięcy do 5 lat więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutas Re: Jest nagroda dla G. Brauna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 20:46 Pokrzepiajaca informacja. Ale po przeczytaniu wywiadu "Lustratorka" - dzisiejsza Wieża Cisnien mam jeden komentarz: "Porzućcie wszelką nadzije, którzy wdepnęliscie w IV RP" Kto nas tak urzadził? Przypadkowe spoleczeństwo czyli my sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prizonbrejk Re: Jest nagroda dla G. Brauna IP: 86.40.192.* 30.04.07, 17:23 Miodek powinien pojsc siedziec.Minimum 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i to Re: Jan Miodek przyznał, że złożył sprawozdanie M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 18:50 www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=8385 Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawjacek Re: Jan Miodek przyznał, że złożył sprawozdanie M 14.05.07, 13:55 > Komu by tu jeszcze dowalic? > Oj w 40mln narodzie znalazło by się co najmniej 1 mln ludzi , którym warto by dowalić za to co zrobili. A Miodek namawiajac do protestów przeciweko lustracji chce aby nie było wiadomo kto szmata a kto nie. Zatem dlaczego Miodka żałować ? On sam wybrał dziką lustrację. To właśnie przez takich jak Miodek wiele osób będzie cierpieć i wielu będzie udawac cierpiących. To przez podobnych profesorków lustracja bedzie się ciągnęła dłużej. Ale dzięki temu część profesorków umrze zanim ich sprawki ujrzą światło dzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
olejowy.bogacz Re: po przerwie wznowienie watku 14.08.07, 19:33 Co tam u hrabiego dziaducyckiego ostatnio slychac? Dogorywa moze w domu ponurej starosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: po przerwie wznowienie watku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.07, 10:25 Ale sobie motłoch zaszalał przy okazji profesora Miodka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox bezbłędne ortograficznie IP: *.wroclaw.mm.pl 16.08.07, 10:53 zapewne Odpowiedz Link Zgłoś