brzoza36 21.04.07, 17:12 co grozi za zabicie kilku gołębi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doradca krawcowej Będziesz musiała sobie z nich ugotować rosół, IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.07, 19:11 a następnie go skonsumujesz do ostatniej łyżki wraz z gołąbkami. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
anapos Re: Gołębie 21.04.07, 19:21 W Polsce nic nie grozi ........niska szkodliwość społeczna czynu . Postępowanie na tej podstawie się umarza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox Re: Gołębie IP: *.wroclaw.mm.pl 22.04.07, 00:40 moja sąsiadka dokarmia gołebie , wsystko w okolicy osrane . Sasiadka robi to gdy nikt nie widzi , tak sie jej wydaje , a nastepnie twierdzi , ze to jej matka niedoleznieje umyslowo i dokarmia . nie da sie jej przetlumaczyc , ze golebie to zmora miast , chwast ptasi,choroby i smrod, a nawet zagrozenie pozarowe Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Zależy w jaki sposób 22.04.07, 02:11 brzoza36 napisał: > co grozi za zabicie kilku gołębi ? Jak zrobisz to źle, prócz gołębi będziesz miała na sumieniu parę kotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Gołębie IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 22.04.07, 12:09 Ja nie moge co za ludzie, najlepiej wytępijmy wszystkie ptaki z miast. ciekawe jak długo wtedy pozyjemy ? gdyby nie te ptaki umarlibyście z syfu który zostawiacie wszędzie na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: columba_livia Re: Gołębie IP: *.199.50.230.tesatnet.pl 22.04.07, 15:22 Więc może raczej nie śmiećmy na ulicach, a wtedy nie będziemy utyskiwać, że gołąbki srają, szczury śmierdzą, a koty miałczą po nocach. Wolę widok jednego synantropijnego grzywacza w parku, niż setek srawców na gzymsach i balkonach budynków. Gołąbeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Selekcja przez niekarmienie IP: *.wro.vectranet.pl 22.04.07, 15:32 Powinien być zakaz dokarmiania gołębi. Wtedy te zdrowe, silne i ładne sobie same znajdą pożywienie, właśnie dlatego, że są zdrowe i silne. Zaś brzydkie, chore i słabe gołębie pozdychają i nie będą roznosić swoich chorób. Prosty sposób, aby gołębie we Wrocławiu były ozdobą a nie plagą. Ale z ciemnogrodem nie wygram... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Gołębie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.07, 01:25 jak już zabijesz u siebie,zapraszam do mnie.Mam totalnie osrany balkon.Myje.Za dwa dni to samo.Nienawidze posrańców parapetowych... Odpowiedz Link Zgłoś