Gość: nika Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: 194.187.183.* 12.05.07, 16:18 szybowcowa 9 p, sucho jak było tak jest:(ciekawe jak długo taki stan sie utrzyma...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyscioch Do kapieli !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.range86-146.btcentralplus.com 12.05.07, 16:18 "we wroclawiu w sobote zuzycie wody jest kilkakrotnie wieksze":):):):):). NO tak - jak sobota to trzeba sie wykapac!!!!!! hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mago Re: Do kapieli !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.e-wro.net.pl 12.05.07, 16:21 Nie zmienia to wszystko faktu, ze na Wejherowskiej tez sucho. Ja coporawda myje sie codziennie ale pranie robie w soboty... Odpowiedz Link Zgłoś
beatka_sledz Powoli płynie woda dla Wrocławia 12.05.07, 16:21 Na szczytnickiej na 4 piętrze rowniez dalej nie ma wody...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.as.kn.pl 12.05.07, 16:30 na polance jest od ok 12:30:) 8 piętro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi2ds Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.chello.pl 12.05.07, 16:25 na Balonowej na 6 piętrze jeszcze nie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clarins Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.07, 16:30 Obok Astry na I piętrze leci słabo lekko żółta ciepła i zimna ciut lepiej od ok.godz. 16.00.Ale chyba ciśnienie zimnej się zwiększa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ND Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.07, 16:30 Nowodworska - juz puscili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.as.kn.pl 12.05.07, 16:33 na damrota tez nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.07, 16:34 Nowy Dwór już się nawadnia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
warkacity Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia 12.05.07, 16:38 na grunwaldzie - 4 p - jest juz woda. Zimna nawet ok, ciepla natomiast jest takze zolta :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.as.kn.pl 12.05.07, 16:45 Drzewieckiego 4 pietro plynie powoli ale plynie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljurik Woda na Grunwaldzkim IP: *.magma-net.pl 12.05.07, 16:48 a kot ma juz wode na Vp w rejonie Grunwladzkiego? U mnie na Reja nadal brak wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomkii Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.e-wro.net.pl 12.05.07, 16:55 No i lipnie czasami mieszkać jest na ostatnim pietrze bloku :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adk Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.wroclaw.mm.pl 12.05.07, 17:00 cholera....5 piętro....500 metrów od miejsca awarii a w kranie ani widu ani słychu....to niższe ciśnienie wody to ma zamiar tak długo trwać?????? Polska rzeczywistość......dobrze, że istnieje internet...w przeciwnym razie mogłabym wykręcać numer pogotowia w-k do jutra.....nawet nie raczą na własnej stronie jakiejkolwiek wzmianki umieścić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodniak Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.as.kn.pl 12.05.07, 16:56 po prostu jutro w wielu parafiach są komunie, kuchnie mają parę godzin opóźnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
marobrze Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia 12.05.07, 17:00 Na Jedności Narodowej 7p jeszcze nie ma i pewnie długo nie będzie...:(. Nawet w kranie nic nie szumi :(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi_r Jaka woda?? Gdzie niby jest?? IP: *.chello.pl 12.05.07, 16:59 Niby woda miała dotrzeć do centrum szybciutko i co? Mieszkam na Bema i jest g**no i trochę rdzy zamiast wody!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh... nie ma wody na pustyni IP: *.wroclaw.mm.pl 12.05.07, 17:04 u Ciebie g*no i trochę rdzy....u mnie nawet nie szumi na Kraińskiego..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooola Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.core.lanet.net.pl 12.05.07, 17:02 Uratowani!!! ;) i to 11. piętro na Gaju, ufff.... Odpowiedz Link Zgłoś
marobrze Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia 12.05.07, 17:03 A czy jest woda w supermarketach:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piskor Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 18:23 Zakrzów ul. Okulickiego na 11 p wody brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...ehhh... Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.wroclaw.mm.pl 12.05.07, 17:05 ...zazdroszczę....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.07, 17:12 wesoła 12 piętro kapie coraz więcej stan 17:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia :( Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.magma-net.pl 12.05.07, 17:03 Na Legnickiej koło Kauflandu też sucho (4p.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jackuuu Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.lanet.net.pl 12.05.07, 17:11 Na Kromera wody dostatek. I pod odpowiednim ciśnieniem, czyżby tu inna rura była?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... na bolesławieckiej nie ma... IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 12.05.07, 17:10 ma ktoś wodę w okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi_r Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.chello.pl 12.05.07, 17:10 Czytam posty i myślę, ze to jest jakaś wielka kpina z mieszkańców miasta. Wstałam dzisiaj trochę późno i już wody nie było, a mineralnej miałam tyle, żeby umyć zęby. Nie wyjdę bez prysznica do sklepu po baniak wody, więc jestem praktycznie uwięziona, i zaczyna mnie powoli trafiać szlag! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi_r Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.chello.pl 12.05.07, 17:13 i jeszcze wypisują takie bzdury o: "Do awarii głównej magistrali wodociągowej doszło we Wrocławiu ok. 11.00. W całym mieście przez dwie godziny nie było wody w kranach." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwa bo umyt Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.as.kn.pl 12.05.07, 17:10 jupi jest i woda i ciśnienie, idzikowskiego 2p :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ____ghost____ Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.wro.vectranet.pl 12.05.07, 17:14 jest [; nowodworska 8p [; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...ehhh... Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.wroclaw.mm.pl 12.05.07, 17:24 niby jest:)...Kraińskiego 5 pietro..."nałapałam" do wszystkiego co w kuchni miałam....tak na wszelki wypadek..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljurik Woda na Grunwaldzkim IP: *.magma-net.pl 12.05.07, 17:31 Reja/Grunwaldzka Vp - dopiero zaczęło ciurkać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia :( Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.magma-net.pl 12.05.07, 17:33 Ja jestem coraz bardziej wściekła,bo cały czas w radiu mówią,że wrocławianie mają już wodę po awarii i jak to szybko obeszli główną magistralę; dziwne,bo jakoś jestem wrocławianką i wody ani widu ani słychu....wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.magma-net.pl 12.05.07, 17:30 A na Pilczycach na papierniczej dalej nie ma !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOg Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.media4.pl 12.05.07, 17:33 Hynka 10p płynie woda z kranów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrr woda z odry IP: *.chello.pl 12.05.07, 17:35 no dobra mam wodę wreszcie, po 6 godzinach, ale co z tego, skoro jest brązowa?? odkrecilam kran zeby zleciala, ale od 10 minut nie zmienia koloru:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babs Re: woda z odry IP: *.wroclaw.mm.pl 12.05.07, 17:54 w koncu i na szczepinie!!! nawet nie najgorsze cisnienie, ale tfu tfu nie zapeszam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekq Re: woda z odry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 18:06 Kurde, a w szpitalu na JP II nadal sucho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: infin Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.chello.pl 12.05.07, 18:11 Brawa dla MPWiK! Na ich www cały czas pojawiają sie komunikaty o bieżącej sytuacji - szacunek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na wsi jest klawo Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 18:12 naszczęście mieszkam na wsi i tutaj woda jest... mam jedno pytanie: wy naprawdę myjecie się codziennie? po co? ja myję pupę, ręce i zęby. po co codziennie myć brzuch i nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: 195.136.151.* 12.05.07, 18:27 CHyba w misce się myjesz, skoro brzucha i nóg nie moczysz? Bywa i tak . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 18:29 Na Ostatnim Groszu dalej susza:( Odpowiedz Link Zgłoś
marobrze Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia 12.05.07, 18:30 Na Jedności 7p - płynie ciepła i zimna, nawet o niezłej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljurik woda na Grunwaldzkim IP: *.magma-net.pl 12.05.07, 18:31 Reja/Grunwladzka - jak na Vp. dopływ stały, ciśnienie w miarę normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljurik W ramach relaksu IP: *.magma-net.pl 12.05.07, 18:47 Skoro problem wody mamy już w wiekszośći przypadków z głowy to proponuje ciekawa notke w dodatku poznańskim GW: miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,4125394.html, polecam rowniez wypowiedzi forumowiczow na ten temat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GEBEN Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: 217.17.33.* 12.05.07, 18:43 NA BEMA JEST OD 13 TERAZ NAWET CISNIENIE WRóCIłO DO NORMY. JEST OK:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cracovia U nas w Krakowie jest woda IP: *.kur.kolornet.pl 12.05.07, 19:00 tak to jest jak zajmuje sie niemieckie pustostany i mówi że jest się najlepszym miastem w Polsce, chyba najbardziej zadufanym w sobie i pełnym mieszkańców z przerośnietym ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljurik Re: U nas w Krakowie jest woda IP: *.magma-net.pl 12.05.07, 19:09 ale przywaliłeś nam 'cracovia' - bardzo się wstydzimy, że zajęliśmy te niemieckie pustostany z ich przerdzewaiłymi rurami. Może przyjedziesz do Wrocławia i poradzisz nam jak mamy się z tym uporać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuwraaaaaaaaaaa a U nas w Srakowie..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.07, 19:36 Królewskim Krakowie aaaahhh.... nie ma bardziej narcyzowatego miasta niż Kraków. Człowieku co ci jest skoro w Krakowie jest tak super a u nas sama propaganda to po co nam dupe zawracasz na forum masz niskie poczucie wartosci czy co? Zajmij się swoim miastem. Dlaczego na każdą wieść o jakimś wypadku czy awarii we Wrocławiu na tym forum jest najazd różnych elementów z Poznania i Krakowa by udowodnić że to u nich jest gitara a Wrocław to wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P28 Nie smiej sie dziadku z czyjegos wypadku... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.05.07, 19:49 Zadnych poniemieckich pustostanow tu nie bylo, bo Wroclaw byl prawie caly zburzony przez twoich faszystowskich przyjaciol.Musisz chyba mieszkac w jakiejs wsi pod Krakowem, bo kompleksy cie przerastaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danuta z kielc Re: Nie smiej sie dziadku z czyjegos wypadku... IP: *.4.udn.pl 12.05.07, 20:23 nie przejmuj się stary kraków zawsze dalej srał jak dupę miał.i zawsze uważał się za pępek całego kraju.a przecież to tylko ich brak samokrytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wratislavia Cracovia: pustostany w głowie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.07, 11:21 Takiej głupoty uczą na jakichś kursach wieczorowych czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przeprosiny MPWiK Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 13.05.07, 12:40 Zarząd MPWiK we Wrocławiu PRZEPRASZA WSZYSTKICH KLIENTÓW za sobotnie utrudnienia związane z przerwą w dostawie wody. Ich przyczyną była awaria głównej magistrali wodociągowej. W wyniku awarii konieczne było dokonanie przełączeń na rezerwowy system zasilający miasto, co spowodowało przerwę w dostawach wody. Jeszcze raz przepraszamy za wszystkie utrudnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all Re: MPWiK Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:19 przeprosiny a dziś znów ta sama historia. miasto sparaliżowany.....w kranie pustki...a MPWiK rozkładają rączki...... i my się rwiemy do Euro 2012...przepraszam z czym????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danuta z kielc Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.4.udn.pl 12.05.07, 20:03 to już 2o-lat jak wyprowadziłam się z rodzinnego miasta .mieszkałam na ;szpitalnej; ciągle były kłopoty z wodą.po kątach kuchni i łazienki nieustannie stały wiadra z wodą ,na wypadek jej braku .już wtedy pękały poniemieckie rury .po mimo wszystko te lata były najcudowniejsze ,w moim życiu.pozdrawiam wszystkich wrocławian,a do miasta mam ciągle wielki sentyment ,boć to przecież moje najukochańsze miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljurik Wrocław - miasto z jajami IP: *.magma-net.pl 12.05.07, 20:35 poczytajcie na forum GW Poznan: miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,4125394.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Przez 20 lat trochę się jednakl zmieniło IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.07, 11:06 Magistrala na ulicy Walońśkiej wcale nie jest poniemiecka. Przestańce już wydziwiać z "poniemieckością". Bądźcie rozsądni. Jak można uważać, że wszystkie główne instalacje w mieście do dziś mogą być przedwojenne? Wiele rur pęka, bo zostały z byle czego zrobione w latach komuny. Jak w każdym innym polskim mieście. Poniemieckie rury są też w Poznaniu czy Gdańsku. W Warszawie niektóre pamiętają cara. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ołtaszynianka Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.07, 21:10 u nas o tej porze też nie było wody, ale potem ciurknęła ...:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heraldek No to Wrocław ma przesrane EXPO 2012........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 00:31 ....Wlasnie we Wroclawiu gosci delegacja Biura Wystaw Swiatowych i widzieli ten burdel w centrum miasta..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Oczywiście. Straszne widoki burdelowe. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.07, 10:24 Piszesz takie głupoty z nudów czy z braku wody? Zawsze mnie intrygowało, że fora internetowe przyciagają różnej maści niedowartościowanych jak piorunochron gromy lub g***o muchy. Widać w innych okolicznościach nikt nie zwraca uwagi. Tu zaś można zaszaleć okazując miastu i światu zdumiewającą przenikliwość umysłu. Zawsze parę osób się nabierze i przeczyta. Odpowiedz Link Zgłoś
sldwon Bo to jest k..a Wrocław-The meeting place..gdzie 13.05.07, 00:36 zwykłe ludziki moga potykać się na płytach chodnikowych pomiedzy którymi roznica wynosi 5 cm,nie ma podjazdów dla wózkow dzieciecych/inwalidzkich.Jestem swiezo upieczonym tatą i włsanie teraz na spacerkach z pociechą mogę dokładnie przyjrzec sie wspaniałej wrocławskiej infrastrukturze bo do niedawna większosc wrocławskich ulic ogladałem podobnie jak nasz Prezydent zza okien wypasionego auta.I to co widzę,odkrywam każdego dnia skłania mnie do ..podziękowania miastu Wrocław i zmianie miasta(może Trzebnica/Oborniki Śl??)I moje podatki,opłaty które płacę popłyną do innej gminy panowie "Ojcowie Miasta" Bo tak naprawde gó.. mnie obchodzą japiszony z LG,pseudobiznesmeni paradujący w garniturkach w niedzielne popołudnie po odpicowanej ul.Swidnickiej,ich inwestycje które gwarantują liczne miejsca pracy za 1000 netto. I ta propaganda sukcesu,gorszy pic i łgrastwo niż za Urbana!!która podbija ceny nieruchomości do poziomu zupełnie irracjonalnego-bo jesli mogę moje M-3 na Krzykach zamienic na niezłą chatę w Obronikach Śl..to ja Wrocław hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Wiosenne słonko przypiekło zbyt mocno? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.07, 10:13 Jak normalny człowiek może takie bzdury publicznie wypisywać komentując informacje o awarii magistrali wodociągowej? Szkoda dziecka, którego jesteś tatą upieczonym. O, właśnie! Może słonko za bardzo teges? M3 w Warszawie mogłbyś zamienic na całą willę w Obornikach. Moja rada: kup M3 w Warszawie, sprzedaj i w Obornikach kup chatę. Tę niezłą albo jeszcze nieźlejszą. Może nawet trochę kasy zostanie na kawalarkę we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HYDROZAGADKA Asss nigdy nie odmawia w słusznej sprawie !!!!! IP: 88.156.80.* 13.05.07, 01:39 ...To maharadżdża i Doktór Plama, to ich sprawka, wyparowali wode a potem ją skroplili nad Wro bo nie udał im sie przekręt, ZLUSTROWALI ich, schwytani za Ziobro musieli całą wodę oddać w trybie natychmiastowym ( sąd 24 H) ...taka jest moja wersja i jej się będę trzymać :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: Powoli płynie woda dla Wrocławia IP: *.as.kn.pl 13.05.07, 14:04 Miałam gości z Zielonej Góry, załapali się jeszcze na herbatę z tej naszej wody...niestety, nie wypili. TEGO SIę NIE DA PIć!!! Ja już przyzwyczajona, choć czuję ten obrzydliwy smak i zapach, szczególnie jak wracam do Wrocka skądinąd. W Zielonej Górze woda nie była kiedyś dobra, ale i tak lepsza niż tu. Dziś Zielonogórzanie mają dużo lepszą wodę. Czy ktoś słyszał coś o planach polepszenia jakości wody we wrocławskich kranach? Odpowiedz Link Zgłoś