Gość: kibic IP: *.wroclaw.mm.pl 13.05.07, 22:03 panie trenerze dzięki za Jędzrzejaka rewelacja sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuzizar Re: Atlas przegrał w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:23 Może jednak spróbować z Krzysiem Słaboniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unita Re: Atlas przegrał w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 23:34 Weźcie lepiej do składu przygłupa Czekańskiego. To taki "znawca" żużla, że nawet Nicki czuje przed nim respekt. Ale i tak only Unia Leszno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na_maxa Re: Atlas przegrał w Częstochowie IP: *.wroclaw.mm.pl 14.05.07, 00:33 przeciez to jasne jak słońce że jędrzejak to najwyżej druga liga jest(czyli formalnie 1.liga) poprostu wielka wtopa Odpowiedz Link Zgłoś
kyos Re: Atlas przegrał w Częstochowie 14.05.07, 00:48 Gość portalu: kibic napisał(a): > panie trenerze dzięki za Jędzrzejaka rewelacja sezonu. Crump zawala kolejny mecz na wyjeździe ale to Cię akurat nie martwi może lepiej zostaniesz pogodynką? bo na ustawieniu zespołu znasz się jak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Atlas przegrał w Częstochowie IP: 217.153.246.* 14.05.07, 02:52 Wygraliśmy ale to nie był spacerek, dwie dobre ekipy zrobiły kapitalne widowisko Pozdrawiam WTS Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Głupota WTS-u 14.05.07, 06:23 Po co było sprowadzać tegeo Jędrzejaka? Może lepiej było zostawić Słabonia ze Świderskim i dawać im szanse na zmiane.....może lepiej by jeździli a napewno nie gorzej niżten Jędrzejak!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Atlas przegrał w Częstochowie IP: *.wroclaw.mm.pl 14.05.07, 10:45 Też nie jestem zadowolony z postawy "Penigry" :) ale tu bym zbytnio nie panikował, bo Crump to Crump i On pewnie jeszcze wróci do "kompletów" a "Ogór" był cienki w I-szej lidze. Na sparingach przed sezonowych byl tłem dla Piotra a trenejro do kleski to i tak sie nie przyzna. Może faktycznie lepiej oglądaj pogodę i tam zabieraj głos. Odpowiedz Link Zgłoś
kyos Re: Atlas przegrał w Częstochowie 14.05.07, 16:33 Gość portalu: kibic napisał(a): > tu bym zbytnio nie panikował, bo Crump to Crump i On pewnie jeszcze wróci > do "kompletów" kompletuje tylko na Olimpicu w SGP też zawala więc może lepiej panikować jeśli lider nie może zeskrobać 10 pkt na wyjeździe ?? (w teorii miał nawet robić za dżokera, a lepiej od niego wypada Bjerre) > "Ogór" był cienki w I-szej lidze. Na sparingach przed sezonowych byl tłem dla > Piotra sparingów nie widziałem, ale widziałem ich wyniki Świder furory nie robił, Słaboń zresztą też Gapa istnieje tylko na własnych śmieciach nie wiem czy jeśli by jechał Świder rzeczywiście byłby cud miód i orzeszki nie ma sprzętu na polską ligę, tylko na angielską chciałbym by to on jeździł, ale nawet w Zielonej nie błyszczy > Może faktycznie lepiej oglądaj pogodę i tam zabieraj głos. niesamowity koncept dowcipu, wprost niesamowity oddaje poziom Twoich "fachowych" uwag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mustang Re: Atlas przegrał w Częstochowie IP: *.cnpae.pl 14.05.07, 12:14 Ogor to od poczatku bylo wiadomo, ze mina okropna, ale po co drugi sezon meczyc Klindt'a, ktory tylko 0 kolekcjonuje, to jest dopiero pomylka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unita Re: Tylko Czakański!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 20:51 Tylko Czekański może wam pomóc. Musicie wstawić do składu bambaryłę. Przeciwnicy, jak zobaczą tego znawcę speedwaya, pokładą się na tor ze śmiechu i wygracie wszystkie mecze walkowerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koziołek Bzdury piszecie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 13:01 Wrocław faktycznie był słabszy.Crump miał słabszy dzień, to prawda. A czego chcecie? Żeby sie pozabijali dla punktów, które i tak nie będa miały znaczenia, bo decydują play-off-y. Jak się potem który połamie jak Krzysiu Cegielski, to bedziecie biadolić,że żużlowcy jeżdzą w stresie itp. Przegrali i już...Gazeta wali takie rzeczy a piszący pewno nie był nawet na meczu.Ja czytam gdzie indziej.Lepsze teksty tam są: sport24.info.pl/cgi-bin/index.pl?mode=news;id=2124 Odpowiedz Link Zgłoś