Dodaj do ulubionych

Atlas przegrał w Częstochowie

IP: *.wroclaw.mm.pl 13.05.07, 22:03
panie trenerze dzięki za Jędzrzejaka rewelacja sezonu.
Obserwuj wątek
    • Gość: zuzizar Re: Atlas przegrał w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:23
      Może jednak spróbować z Krzysiem Słaboniem ?
      • Gość: unita Re: Atlas przegrał w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 23:34
        Weźcie lepiej do składu przygłupa Czekańskiego. To taki "znawca" żużla, że
        nawet Nicki czuje przed nim respekt. Ale i tak only Unia Leszno.
    • Gość: na_maxa Re: Atlas przegrał w Częstochowie IP: *.wroclaw.mm.pl 14.05.07, 00:33
      przeciez to jasne jak słońce że jędrzejak to najwyżej druga liga jest(czyli
      formalnie 1.liga) poprostu wielka wtopa
    • kyos Re: Atlas przegrał w Częstochowie 14.05.07, 00:48
      Gość portalu: kibic napisał(a):

> panie trenerze dzięki za Jędzrzejaka rewelacja sezonu.

Crump zawala kolejny mecz na wyjeździe
      ale to Cię akurat nie martwi
      może lepiej zostaniesz pogodynką? bo na ustawieniu zespołu znasz się jak...
      • Gość: obserwator Re: Atlas przegrał w Częstochowie IP: 217.153.246.* 14.05.07, 02:52
        Wygraliśmy ale to nie był spacerek, dwie dobre ekipy zrobiły kapitalne widowisko

Pozdrawiam WTS
        • laziorzymss Głupota WTS-u 14.05.07, 06:23
          Po co było sprowadzać tegeo Jędrzejaka? Może lepiej było zostawić Słabonia ze
          Świderskim i dawać im szanse na zmiane.....może lepiej by jeździli a napewno
          nie gorzej niżten Jędrzejak!!!!!
      • Gość: kibic Re: Atlas przegrał w Częstochowie IP: *.wroclaw.mm.pl 14.05.07, 10:45
        Też nie jestem zadowolony z postawy "Penigry" :) ale tu bym zbytnio nie
        panikował, bo Crump to Crump i On pewnie jeszcze wróci do "kompletów" a "Ogór"
        był cienki w I-szej lidze. Na sparingach przed sezonowych byl tłem dla Piotra a
        trenejro do kleski to i tak sie nie przyzna. Może faktycznie lepiej oglądaj
        pogodę i tam zabieraj głos.
        • kyos Re: Atlas przegrał w Częstochowie 14.05.07, 16:33
          Gość portalu: kibic napisał(a):

> tu bym zbytnio nie panikował, bo Crump to Crump i On pewnie jeszcze wróci
          > do "kompletów"

kompletuje tylko na Olimpicu
          w SGP też zawala

więc może lepiej panikować jeśli lider nie może zeskrobać 10 pkt na
          wyjeździe ?? (w teorii miał nawet robić za dżokera, a lepiej od niego wypada
          Bjerre)

> "Ogór" był cienki w I-szej lidze. Na sparingach przed sezonowych byl tłem dla
          > Piotra

sparingów nie widziałem, ale widziałem ich wyniki
          Świder furory nie robił, Słaboń zresztą też
          Gapa istnieje tylko na własnych śmieciach

nie wiem czy jeśli by jechał Świder rzeczywiście byłby cud miód i orzeszki
          nie ma sprzętu na polską ligę, tylko na angielską
          chciałbym by to on jeździł, ale nawet w Zielonej nie błyszczy

> Może faktycznie lepiej oglądaj pogodę i tam zabieraj głos.

niesamowity koncept dowcipu, wprost niesamowity
          oddaje poziom Twoich "fachowych" uwag
    • Gość: mustang Re: Atlas przegrał w Częstochowie IP: *.cnpae.pl 14.05.07, 12:14
      Ogor to od poczatku bylo wiadomo, ze mina okropna, ale po co drugi sezon meczyc
      Klindt'a, ktory tylko 0 kolekcjonuje, to jest dopiero pomylka.
      • Gość: unita Re: Tylko Czakański!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 20:51
        Tylko Czekański może wam pomóc. Musicie wstawić do składu bambaryłę.
        Przeciwnicy, jak zobaczą tego znawcę speedwaya, pokładą się na tor ze śmiechu i
        wygracie wszystkie mecze walkowerem.
    • Gość: Koziołek Bzdury piszecie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 13:01
      Wrocław faktycznie był słabszy.Crump miał słabszy dzień, to prawda. A czego chcecie? Żeby sie pozabijali dla punktów, które i tak nie będa miały znaczenia, bo decydują play-off-y. Jak się potem który połamie jak Krzysiu Cegielski, to bedziecie biadolić,że żużlowcy jeżdzą w stresie itp. Przegrali i już...Gazeta wali takie rzeczy a piszący pewno nie był nawet na meczu.Ja czytam gdzie indziej.Lepsze teksty tam są: sport24.info.pl/cgi-bin/index.pl?mode=news;id=2124

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka