bali2 20.05.07, 14:49 z roku na rok lepszy, super pomysł z zaproszeniem tej orkiestry zamiast czerwonych gitar, 2+1 czy leszczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tilmitt Re: festyn..... 20.05.07, 15:56 byłam wczoraj biernym uczestnikiem - nagłośnienie było na tyle dobre, że w pokoju (blok przy popowickiej) dało się rozróżnić każde słowo. pana Japę miałam ochotę zastrzelić za ciągłe "ojojojojjojojj" ale słyszałam, że dzieciaki się fajnie przy tym bawiły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
2w Re: festyn..... 21.05.07, 14:17 bali2 napisał: > z roku na rok lepszy, super pomysł z zaproszeniem tej orkiestry zamiast > czerwonych gitar, 2+1 czy leszczy. Chylę czoła za czystość już następnego dnia rano. Ogólne wrażenia pozytywne, z wyjątkiem kilku spraw: - niemiłosiernie skrzypiąca karuzela (ta z rzędem foteli), - okropnie nagłośniona scena dla dzieci (niesamowite decybele), - brak patroli policji kontrolujących trzeźwość nieletnich. Poza tym więcej takich imprez :) Odpowiedz Link Zgłoś
bodzia26 Re: festyn..... 21.05.07, 21:57 Fakt, z trzech festynów na których byłam ten mi się najbardziej podobał;] Zespoły tak samo, były świetne, a widok fajerwerków z Crazy Dance był naprawde cudowny;] Odpowiedz Link Zgłoś
adminn Re: festyn..... 22.05.07, 16:52 Wierzę Wam na słowo, bo w sobotę prawie wcale nie było mnie na Popowicach. Gdy wpadłem na chwilę to ktoś darł się do mikrofonu "łapa w łapę" czy też "japa w japę". Brzmiało to zabawnie-głupio :) Odpowiedz Link Zgłoś
blackqueen Re: festyn..... 22.05.07, 23:23 A mnie się podobało, bardzo, choć zainteresowana byłam jedynie pokazem "Wodny Świat" i fajerwerkami. Część zdjęć z sobotniego wieczoru można obejrzeć na mojej stronie: fotoladya.republika.pl/Wroclaw20070518/index.html. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
z_bialowieskiej Re: festyn..... 23.05.07, 17:02 blackqueen napisała: > A mnie się podobało, bardzo, choć zainteresowana byłam jedynie pokazem "Wodny > Świat" i fajerwerkami. Część zdjęć z sobotniego wieczoru można obejrzeć na > mojej stronie: fotoladya.republika.pl/Wroclaw20070518/index.html. Aby działało trzeba usunąć kropkę na końcu adresu :) Pozdrawiam i dzięki za fotki :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrioszka7 Re: festyn..... 11.06.07, 23:17 Kurczę szkoda że w tym roku mnie ominęła taka zabawa... no cóż przydałoby się takich więcej. :) www.joemonster.org/konkurs.php?op=view&cid=21#5338 Odpowiedz Link Zgłoś