Dodaj do ulubionych

Prawdziwe Janoszkowanie

26.08.23, 16:40
Natalia jest teraz w USA, tak przynajmniej wynika z Instagrama. Dokumentuje znów jakieś nagrody, imprezy (w rzeczywistości to coś na kształt większego festynu), przechadza się w bikini i tańczy do rytmu, podejrzewam że jako jakaś hostessa, pije drineczki, fotografuje swe nóżki na tle basenu hotelowego. Czyli klasyk. Jak gdyby nigdy nic.

Uważacie, że to dobra strategia? Co byście zrobiły na jej miejscu (oprócz odpowiedzi: nigdy nie znalalabym się na jej miejscu). Czy może zrobić cokolwiek, aby choc trochę wysc z z tego z twarzą? Czy wróci kiedyś do Polski, nie wiem, zatrudni się w biurze? Czy udzieli jeszcze jakiegoś wywiadu, albo wypowie się w tej sprawie? Co powinna powiedzieć, oprócz ''przepraszam''?
Obserwuj wątek
    • aniani7 Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 16:44
      Nic, to nałogowy kłamca, ona się nie zmieni, musi znaleźć tylko inne grono osób, które jej uwierzą. To tak, jak z tym chłopakiem z Top Model, który zgwałcił dziewczynę. Wiem, historie o kompletnie innej wadze, ale tamten też próbował budować swoją popularność w innym miejscu.
    • kaka-llina Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 16:46
      Jak wyszedł pierwszy filmik to powinna wyjśc i powiedzieć "ha, ale was zrobiłam" teraz cokolwiek zrobi to jest tylko żenujace...
      • triismegistos Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 17:14
        👍
    • galaxyhitchhiker Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 16:49
      A o ile jej spadły zasięgi po aferze?
      • imponderabilia22 Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 19:08
        Takie same. 1.8 mln
        • galaxyhitchhiker Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 19:41
          No to na razie dziewczyna nie ma się czym martwić smile
        • afro.ninja Re: Prawdziwe Janoszkowanie 27.08.23, 17:16
          Trudno uwierzyć w 1.8 mln
    • triismegistos Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 17:14
      Na miejscu Januszek zrobiłabym fejm na tym, jak zrobiła wszystkich w konia i zagrała w filmie o sobie.
      Ta mistyfikacja jest dużo bardziej imponująca niż jakieś bycie gwiazdą Bollywood 😊
    • mid.week Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 17:29
      W zyciu bym nie przepraszala randomowych ludzi, za to ze uwierzyli w bzdury.
      Powinna wydac książkę "jak zrobilam w balona polski show biznes" a potem isc z tym do Netflixa
      • beneficia Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 19:55
        Tak.
        Ale ona tego nie zrobi, będzie brnąć dalej. Moim zdaniem jest zaburzona/chora.
        I ciekawe, skąd w ogóle bierze na to pieniądze, na takim Instagramie można jakoś zarabiać?
        (Nie znam się)
        • imponderabilia22 Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 20:03
          Niestety, przy takich zasięgach jak ona ma za post (zareklamowanie jakiegoś szita,nagranie filmiku czy zrobienie sobie zdjęcia z kremem) dostaje od kilku do kilkunastu tys zł. Przy kilku współpracach miesięcznie - policz sobie ile zarabia
          • beneficia Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 20:24
            No to tylko pogratulować, dziewczyna ma pieniądze i sławę (choćby tylko w swojej głowie), czyli to, na czym jej zależy.
            Mam nadzieję, że na tym jej janoszkowaniu nie ucierpialy jakoś ekipy współpracujące.
    • hanusinamama Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 18:36
      W sumie to kogo ona ma przeprosić? Ciebie> Stanowskiego?
      Ja o niej nie słyszałam do czasu aż Stanowski dostał emocjonalnej sraczki na jej temat (chłop też normalny nie jest). W sumie cała ta "afera" pokazała tylko miałkość wielu "dziennikarzy". Łyknęli te jej bajki i przekazali dalej jako news.
    • majenkirr Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 18:39
      Uświadomcie mnie o kogo chodzi! 😩
      • heca7 Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 18:44
        Krótko mówiąc pewna laska, Polka oszukała wszystkich, że została gwiazdą Bollywood. Chyba nawet jadąc na tej sławie zatańczyła w Tańcu z Gwiazdami. Pokazywała jak lata do Cannes itd. Niejaki Stanowski wziął ją na tapetę i odkrył, że to wszystko jedna wielka mistyfikacja i panna żadną gwiazdą Bollywoodu nie jest tongue_out
    • merces Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 19:15
      imponderabilia22 napisała:

> Natalia jest teraz w USA, tak przynajmniej wynika z Instagrama. Dokumentuje znó
      > w jakieś nagrody

Uuu pani, nie widzialas naklejki na jej aucie "natalia Janoszek star of Bollywood & Hollywood"?. To wszystko przesądza! Przecież Johnny Depp czy inna Julia Roberts z pewnością też z taką popylają.
      • imponderabilia22 Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 19:37
        A ja mam koszulkę Girl Boss, choć na etacie pracuje
    • panna.nasturcja Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 19:39
      Szczerze? Dopóki ni zaczęłyście tu pisać o tym filmie na jej temat to nigdy w życiu nie słyszałam jej nazwiska, pojęcia nie mam jak wygląda, nic o niej nie czytałam.
      Same robicie jej zasięgi.
      • imponderabilia22 Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 19:45
        Ja ja widziałam pierwszy raz w tZG jako gwiazdę Bollywood przedstawiana. Uwierzyłam, bo się tym nie interesuje i generalnie ładnie tańczyła jako jedna z lepszych. Bardzo sympatyczna dziewczyna, taka skromna i normalna - chyba w tym tkwi jej sila. Nigdy wcześniej jej nie widziałam.
      • imponderabilia22 Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 19:47
        To swoją drogą, ale ona je kupuje hurtowo. Z 1.8 mln, kupionych ma ponad 80,%
      • milva24 Re: Prawdziwe Janoszkowanie 27.08.23, 01:06
        Ja też znam nazwisko tylko z ematki.
    • imponderabilia22 Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 20:17
      Aktualnie u Natki
      • mid.week Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 20:34
        Kisnę 😂😂😂
        • mid.week Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 20:35
          Na taśmę montażową 😂😂😂
        • heca7 Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 21:02
          Z wdziękiem słonia przyklejone big_grin
          • mid.week Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 22:55
            ale doceń że kolor taśmy choć zbliżony do lakieru!
      • taki-sobie-nick Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 20:35
        A ta trójkolorowa szarfa to w związku z czym?
        • aniani7 Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 20:45
          Może planuje zostać gwiazdą spaghetti westernów?
          • taki-sobie-nick Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 20:58
            Pytanie, czy to jest kolor czerwony, czy pomarańczowy.
            • aniani7 Re: Prawdziwe Janoszkowanie 27.08.23, 10:26
              Dla mnie czerwony i nie widzę tego znaczka na białym tle, dlatego wnoszę, że to flaga Włoch.
              • taki-sobie-nick Re: Prawdziwe Janoszkowanie 27.08.23, 21:12
                No to w sumie kompletnie bez sensu.
      • taki-sobie-nick Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 20:37
        Celebruje hinduski dzień niepodległości? Z opóźnieniem 11 dni? Hmmm...
      • hanusinamama Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 20:54
        Nabijasz jej tylko oglądalność. Zawsze mnie zastanawiało, kto śledzi i czyta te posty, story i inne cuda...jak widać imponderabilia...
        • imponderabilia22 Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 21:43
          A co ty w wolnym czasie robisz? Zbawiasz świat? Budujesz studnie w Afryce?
    • polamek100 Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 20:23
      Najgorsze co moze robic to budzic zazdrosc wsrod rodakow bo tego jej nigdy nie wybacza.
    • figa_z_makiem99 Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 21:05
      Co za bzdury z tym przepraszaniem, niby kogo miałaby przepraszać? Na jej miejscu też bym robiła swoje. Jak ktoś wierzy w kreacje na instagramie i daje zarabiać influencerom, jego sprawa. Zamiast zająć się czymś interesującym, obserwują jakiś szit, co za pokolenie.
      • merces Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 21:48
        figa_z_makiem99 napisała:

> Zamiast zająć się czymś interesującym, obserwują j
        > akiś szit, co za pokolenie.

Boomer alert!
        • figa_z_makiem99 Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 22:07
          Obserwujesz influencerow? Gratuluję i pewnie przeżywasz, że Natalia nie przeprosiła smile Zaskoczę cię, na tym forum boomerzy to większość. Na szczęście nie wszyscy z młodszego pokolenia mają zaczadzone mózgi.
          • merces Re: Prawdziwe Janoszkowanie 26.08.23, 22:16
            Dobrze ciociu!
    • veryvery Re: Prawdziwe Janoszkowanie 27.08.23, 11:58
      A czemu i w sumie kogo ma przepraszać? Ja tego nie oczekuję, nie czuję się urażona i oszukana 😄

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka