commo28 21.05.07, 06:26 Jezu kochany, co to za pasztety!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ASD Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.as.kn.pl 21.05.07, 08:24 masakra ... codziennie na ulicy widuję ładniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satyron kwestia gustu IP: *.w81-251.abo.wanadoo.fr 21.05.07, 08:37 piekno jest niby kwestia gustu , zatem bez obrazy dla wybranych dziewczat , jury wybierajace te dziewczeta nie nalezalo do tego ktore mogloby odpowiadac gustem, najszerszemu gronu osob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.pool85-50-153.dynamic.orange.es 21.05.07, 08:35 Z 10 PRZECIETNYCH TO I MOZE NAJLADNIEJSZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 08:42 to chyba z łapanki :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
zla_wiedzma brzydkie nie są..... 21.05.07, 08:45 ale żby najpiękniejsze na Dolnym Śląsku ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką 21.05.07, 08:50 Najpiękniejsze spośród ogłupiałego stadka tych, które wystartowały do konkursu. Najpiękniejsze w subiektywnej ocenie grona staruchów, którym dziewczęta zrobiły dobrze. Moja bowiem żona jest tą najpiękniejszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.05.07, 20:45 mozecie po nas jechac ze jestesmy brzydkie,chociaz nie widzieliscie nas na zywo, ale nie pozwole zeby ktos mowil ze robilysmy komus dobrze..... moze twoja zona i wszystkim robi.... Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką 22.05.07, 22:15 membrum_virile napisał: > > Najpiękniejsze w subiektywnej ocenie grona staruchów, którym dziewczęta zrobiły > dobrze. Jesteś wulgarny. W jednej wypowiedzi powiedziałęś, że dziewczyny są a) głupie, b) kupczą swoimi ciałąmi, żeby wygrać konkurs. Winieneś im przeprosiny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjj Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.05.07, 22:26 dziekuje za obrone :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carinio Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:16 Z takimi "pięknościami" to można zapomnieć o osiągnięciu czegokolwiek w Miss Polski :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.as.kn.pl 21.05.07, 09:19 matka: jestem taka szczęśliwa, mam 4 dzieci, WSZYSTKIE Są ŁADNE !!!!!!!!!!!!!!! Boże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miracle Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.chello.pl 21.05.07, 16:35 ciekawa jestem jak Ty wyglądasz...nie zapominaj ze to tylko zdjęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Makabra ! 21.05.07, 17:27 Można by nimi leczyć nadpobudliwość seksualną ;) Przeciwieństwo Viagry ... Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Ludzie! 22.05.07, 22:18 commo28 napisał: > Jezu kochany, co to za pasztety!!!!!!!!!!!!! Naprawdę nie komentujecie obrazków.To są żywi ludzie, wymienieni z imienia i nazwiska. Ciekawe jak się czują teraz te dziewczyny, czytając tego rodzaju wypowiedzi na swój temat... Gratuluję taktu i wyczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Przepraszam 22.05.07, 22:41 Te dziewczyny godząc się na udział w tym konkursie zgodziły się także na publiczną ocenę ich urody. Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf o ja cie!!!!!!!! 23.05.07, 02:26 to straszne. Ponoć o gustach sie nie dyskutuje ale są pewne granice obiektywnego piękna. Najdelikatniej można rzec że są "przeciętne" !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilka;) Re: o ja cie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 19:13 Ja tam znam Karoline osobiście, sądzę, że jest łądna i mądra...:) Pozdro dla Ciebie karolnika;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 22:08 Gura miss powiatu, ale województwa? każdego dnia na ulicy mozna znaleźć o wiele ładniejsze dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 22:08 Góra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 07:25 Cóż, faktycznie cieżko się z Tobą nie zgodzić. Jakoś mam wrażenie że na ulicy gdzie mieszkam jest przynajmniej kilka bardziej urokliwych dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś