Dodaj do ulubionych

Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką

21.05.07, 06:26
Jezu kochany, co to za pasztety!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ASD Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.as.kn.pl 21.05.07, 08:24
      masakra ... codziennie na ulicy widuję ładniejsze
      • Gość: satyron kwestia gustu IP: *.w81-251.abo.wanadoo.fr 21.05.07, 08:37
        piekno jest niby kwestia gustu , zatem bez obrazy dla wybranych dziewczat ,
        jury wybierajace te dziewczeta nie nalezalo do tego ktore mogloby odpowiadac
        gustem, najszerszemu gronu osob
    • Gość: gosc Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.pool85-50-153.dynamic.orange.es 21.05.07, 08:35
      Z 10 PRZECIETNYCH TO I MOZE NAJLADNIEJSZE.
    • Gość: gośc Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 08:42
      to chyba z łapanki :-((((
      • zla_wiedzma brzydkie nie są..... 21.05.07, 08:45
        ale żby najpiękniejsze na Dolnym Śląsku ???????
    • membrum_virile Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką 21.05.07, 08:50
      Najpiękniejsze spośród ogłupiałego stadka tych, które wystartowały do konkursu.
      Najpiękniejsze w subiektywnej ocenie grona staruchów, którym dziewczęta zrobiły
      dobrze.
      Moja bowiem żona jest tą najpiękniejszą.
      • Gość: ja Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.05.07, 20:45
        mozecie po nas jechac ze jestesmy brzydkie,chociaz nie widzieliscie nas na
        zywo, ale nie pozwole zeby ktos mowil ze robilysmy komus dobrze..... moze
        twoja zona i wszystkim robi....
      • rosa_de_vratislavia Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką 22.05.07, 22:15
        membrum_virile napisał:

>
        > Najpiękniejsze w subiektywnej ocenie grona staruchów, którym dziewczęta
        zrobiły
        > dobrze.

Jesteś wulgarny.
        W jednej wypowiedzi powiedziałęś, że dziewczyny są
        a) głupie,
        b) kupczą swoimi ciałąmi, żeby wygrać konkurs.
        Winieneś im przeprosiny...

• Gość: jjjj Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.05.07, 22:26
          dziekuje za obrone :)
    • Gość: carinio Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:16
      Z takimi "pięknościami" to można zapomnieć o osiągnięciu czegokolwiek w Miss
      Polski :/
      • Gość: bart Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.as.kn.pl 21.05.07, 09:19
        matka: jestem taka szczęśliwa, mam 4 dzieci, WSZYSTKIE Są ŁADNE !!!!!!!!!!!!!!!

Boże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: miracle Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.chello.pl 21.05.07, 16:35
      ciekawa jestem jak Ty wyglądasz...nie zapominaj ze to tylko zdjęcie...
    • kklement Makabra ! 21.05.07, 17:27
      Można by nimi leczyć nadpobudliwość seksualną ;) Przeciwieństwo Viagry ...
    • rosa_de_vratislavia Ludzie! 22.05.07, 22:18
      commo28 napisał:

> Jezu kochany, co to za pasztety!!!!!!!!!!!!!

Naprawdę nie komentujecie obrazków.To są żywi ludzie, wymienieni z imienia i
      nazwiska.
      Ciekawe jak się czują teraz te dziewczyny, czytając tego rodzaju wypowiedzi na
      swój temat...
      Gratuluję taktu i wyczucia.
      • wielki_czarownik Przepraszam 22.05.07, 22:41
        Te dziewczyny godząc się na udział w tym konkursie zgodziły się także na publiczną ocenę ich urody.
    • ludendorf o ja cie!!!!!!!! 23.05.07, 02:26
      to straszne. Ponoć o gustach sie nie dyskutuje ale są pewne granice obiektywnego
      piękna. Najdelikatniej można rzec że są "przeciętne" !!!!!!
      • Gość: Kamilka;) Re: o ja cie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 19:13
        Ja tam znam Karoline osobiście, sądzę, że jest łądna i mądra...:) Pozdro dla
        Ciebie karolnika;))
    • Gość: , Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 22:08
      Gura miss powiatu, ale województwa? każdego dnia na ulicy mozna znaleźć o wiele ładniejsze dziewczyny.
      • Gość: , Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 22:08
    • Gość: niestety Re: Lubinianka najpiękniejszą Dolnoślązaczką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 07:25
      Cóż, faktycznie cieżko się z Tobą nie zgodzić. Jakoś mam wrażenie że na ulicy
      gdzie mieszkam jest przynajmniej kilka bardziej urokliwych dziewczyn.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka