_meg_ 03.06.03, 09:04 Mam zamiar kupic mieszkanie na tej ulicy. Czy ktos z szanownych forumowiczow, moglby mi wskazac ewentualne zagrozenia, mankamenty, na co zwrocic uwage przy kupnie? Jak Wam sie mieszka w tym rejonie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ad Re: ul. Róży Wiatrów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.03, 21:09 mieszkanie z rynku wtórnego czy pierwotnego? Pzdr Ad Odpowiedz Link Zgłoś
_meg_ Re: ul. Róży Wiatrów 04.06.03, 10:12 ...z rynku wtornego...jedne z pierwszych numerow... Co wiesz na ten temat...? Pzdr, meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ul. Róży Wiatrów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.03, 11:01 To świetne miejsce do mieszkania!!! Blisko centrum, a jednocześnie za oknem widzisz połacie łąk, jednak niestety to za jakiś czas na pewno się zmieni. Problemem na tym osiedlu są drogi dojazdowe - jednokierunkowe i brak miejsc do parkowania- jeśli oczywiście po kupnie mieszkania masz jeszcze kasę, możesz wykupić garaż.Ogólnie polecam - tylko proszę jeśli masz psa , to nie wychodź z nim 5 m od swojej bramy, trochę dalej są łąki....Mam dosyć tych wstrętnych kupsk na każdym chodniku!!!!!! A i małe skwerki z trawką są dla ludzi - NIE SĄ UBIKACJA PSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_meg_ Re: ul. Róży Wiatrów 07.06.03, 10:29 A jak jest z czynszami u tego zarzadcy? Kto wogole tam zarządza? A Internet, kablowka? A wentylacje z garazy...? Dzieki za info. Pozdrawiam, meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zach Re: ul. Róży Wiatrów IP: *.mr.com.pl 09.06.03, 17:16 _meg_ napisała: > A jak jest z czynszami u tego zarzadcy? Kto wogole tam zarządza? A Internet, > kablowka? A wentylacje z garazy...? Jeżeli chcesz się czegoś więcej dowiedzieć zrób tak... Pojedź na interesującą Ciebie ulicę, osiedle i porozmawiaj z mieszkańcami. Ja tak robiłem i, wierz mi, można dowiedzieć się wielu ciekawych i interesujących Cię informacji. Pamiętaj tylko o tym, aby w miarę możliwości popytać ludzi w różnym wieku ( oczywiście dzieci też). A osiedle.... no cóż... super! Właśnie niedługo będę się tam przeprowadzał! pozdr. zach Odpowiedz Link Zgłoś