wroclawczyk 08.06.03, 00:23 www1.gazeta.pl/im/1519/z1519313G.gif Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Czy GW zawsze musi cos spieprzyc w wykresach 08.06.03, 10:20 i diagramch? Przestawili Slaskie z Polskim na mapie i teraz nie wiadomo czy liczby odpowiadaja dobrze czy zle podanym wojewodztwom. A co z tym kieleckiem? W piatek wieczorem asfalt zwineli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis wykształceni dziennikarze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.03, 10:41 brezly napisał: > i diagramch? > Przestawili Slaskie z Polskim na mapie i teraz nie wiadomo czy liczby > odpowiadaja dobrze czy zle podanym wojewodztwom. > A co z tym kieleckiem? W piatek wieczorem asfalt zwineli? Dopiero teraz auważyłem zamiane Katowic z Opolem. Nie ma jak wykształceni warszawscy dziennikarze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: MAPKA FREKWENCJI(wg województw) IP: *.i-one.at 08.06.03, 10:40 Kto jest autorem tej mapki ? Alen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Zielona Góra, Gorzów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.03, 10:54 umieszczono tylko Zielonke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: MAPKA FREKWENCJI(wg województw) IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 08.06.03, 11:27 Patrzę na mapę frekwencji i widzę to samo, co po każdych wyborach od 1990r. I mam pomysł: podzielmy tę Polskę. Nie chcę mówić, że podzielimy tak, że każdy będzie miał, co chce, bo to by oznacaało sto tysięcy kawałków, ale przynajmniej na wschodnią i zachodnią. Znakomicie się do tego nadaje linia Wisły. W przypadku miast leżących nad Wisłą transfer będzie prosty: na drugi brzeg. Ale i z dalszych okolic ruszy masowa, ideowa migracja do Wschodniej lub Zachodniej Ziemi Obiecanej: wedle kryterium dzisiejszego głosowania eurooptymiści przemieszczą się na naszą stronę (piszę z perspektywy Wrocławia), a europesymistów wyjeżdzających za Wisłę pożegnamy jak najserdeczniej. Zapanuje spokój i zgoda w narodzie: jedni i drudzy będą mieli, czego chcieli. Tak kocham Polskę, że jedna przestaje mi wystarczać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stauffenberg Limes sovieticus IP: *.acn.pl 08.06.03, 11:53 Ech, o czym tu mówić....Bydełko i tyle...Chleba im dać, mięsa, wódki,a nie demokracji...I tak nie wiedzą co z nią zrobić...po prostu w Polsce jest limes sovieticus. Za nim tylko Azja. I pewnie cała Polska w Azji skończy (czyt.w WNP luB ZBiR) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Mozg sie lasuje - najpierw diagramy, teraz to 08.06.03, 12:23 www1.gazeta.pl/kraj/1,34309,1519316.html Najnizsza frekwencja w Lubelskiem, gorzej tylko w Podkarpackiem. Mamy wreszcie skutki zniesienia obowizkowej matury z matematyki :-(( Odpowiedz Link Zgłoś