Dodaj do ulubionych

Handlowali kobietami w centrum Wrocławia

25.07.07, 21:05
marzy mi się, żeby kiedyś wreszcie zaczęto polować na "klientów".
Obserwuj wątek
    • Gość: l Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:13
      chyba cie pogrzało idioto!!!
      • kde44 Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 25.07.07, 21:23
        trudno mieć wątpliwości co do udziału "klientów" w całym przedsięwzięciu,
        nieprawda? należałyby się sk... takie same kary, jak innym.
        • Gość: klient Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.os1.kn.pl 25.07.07, 22:04
          Jasne, teraz będzie wielkie ględzenie że to wina klientów. Bierzcie jednak pod
          uwagę że większość tych panienek robi to dobrowolnie. Z resztą klienci Lelewela
          to żółtki z LG najczęściej.
          • kde44 Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 25.07.07, 22:13
            jasne, poza "żółtkami" winni są jeszcze żydzi, nie?
            a te kobiety tak naprawdę to mają z tego dużą przyjemność, tak?
            Normalnie trudno uwierzyć, jakim hipokrytą lub kretynem trzeba być, żeby wierzyć
            w te brednie.
            • Gość: klient Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.os1.kn.pl 25.07.07, 22:46
              Kretynem trzeba być żeby wierzyć że wszyskie prostytutki w agenturach to
              uciśnione niewinne owieczki. 90% z nich sprzedałoby własną siostrę żeby zarobić
              i takie właśnie koleżanki, znajome itp to te nieszczęsne dziewczyny których
              żal, bo się wpakowały w gó... Co do przyjemności nie wiem, co do satysfakcji
              finansowej to z pewnością zarabiają więcej niż średnia krajowa.
              • kde44 Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 25.07.07, 22:51
                Skąd masz te dane statystyczne - wynikają z Twoich skrupulatnie prowadzonych
                badań? Może powiesz jakie metody badań stosowałeś, bo trudno dyskutować bez
                takich informacji?
                W każdym razie gratuluję dobrego samopoczucia - grunt to głęboko uwierzyć w to,
                co usprawiedliwia własne draństwo.
                • Gość: klient Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.os1.kn.pl 25.07.07, 22:56
                  Po prostu wiem jak to działa. Skąd to nie Twoja sprawa. Samopoczucie mam w
                  porządku bo nie z mojej winy powstała prostytucja na świecie. Jak chcesz
                  wiedzieć coś o życiu to spróbuj zobaczyć je z bliska, a nie szczekaj na forum
                  nie mając żadnych podstaw.
                  • kde44 Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 25.07.07, 23:01
                    > Po prostu wiem jak to działa.

Hmm... to mało konkretna informacja o metodzie badań. No to skąd konkretnie masz
                    te dane statystyczne? Przedstawiasz formularz w którym znajduje się pytanie:
                    "czy pani robi to dobrowolnie"?

> porządku bo nie z mojej winy powstała prostytucja na świecie. Jak chcesz
                    > wiedzieć coś o życiu to spróbuj zobaczyć je z bliska, a nie szczekaj na forum
                    > nie mając żadnych podstaw.

Co ty nazywasz "wiedzą o życiu"? - to, o czym piszesz ma z nim niewiele
                    wspólnego. Ja coś wiem o prawdziwym życiu, a ty piszesz jak dobrze mają kobiety
                    zmuszane do prostytucji. Ty żyjesz w świecie, który sobie sam wymyśliłeś.
                    • Gość: Mona Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 07:42
                      Najbardziej w tym przeraża mnie że zwykli ludzie nie reagowali. Nic nie zrobili
                      bo to "nie ich sprawa". A co gdyby chodziło o ich rodzinę ?
                    • Gość: klient Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.os1.kn.pl 26.07.07, 08:52
                      Jakich znów badań ?
                      Jesteś pewno naukowcem skoro nic tylko badania Cię interesują.
                      Przestań patrzeć na świat przez pryzmat badań, może coś zrozumiesz.
                      W którym momencie powiedziałem że mają dobrze ?
                      Powiedz mi - znasz osobiście jakąś prostytutkę ? Rozmawiałeś z nią, zwierzała
                      Ci się? A może znasz którąś dziewczynę zmuszaną do takich praktyk ?
                      Znasz ?
                      • Gość: kde44 Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.ikatel.pl 26.07.07, 09:17
                        zastanawiam się po prostu skąd wiesz, że tych swobodnie decydujących o swoim
                        losie jest 90%. Przypuszczam, że żeby stwierdzić, że jest ich właśnie tyle
                        przeprowadziłeś szeroko zakrojone badania statystyczne. Cchiałbym się
                        dowiedzieć, jak. Jakie to ma znaczenie w tym kontekście, czy znam którąś z tych
                        dziewczyn, czy nie?!
                        Przestań patrzeć na świat przez pryzmat własnych potrzeb i przez pryzmat
                        idiotycznych stereotypów, to może coś zrozumiesz (chociaż szczerze mówiąc wątpię...)
                        • Gość: klient Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.os1.kn.pl 26.07.07, 11:54
                          Tak się składa że wiele z panienek pracujących w agencjach znam. Skąd to już
                          mniej istotna sprawa. Ważniejsze że wiem jakie mają najczęściej podejście do
                          życia i, co istotniejsze, łatwego zarobku.
                          Ględzisz o jakichś tam moich potrzebach, chociaż ich nie znasz, stereotypach
                          które nic nie znaczą, a Twoje powątpiewanie odzwierciedla podejście do życia.
                          • Gość: ok Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.generacja.pl 26.07.07, 14:34
                            przecież na zdjęciu widnieje dziwka i do tego, przez tych baranów, SKUTA jak
                            prosię rzucona twarzą na łóżko.

Dziwki to często bardzo miłe dziewczyny. Nie widzę nic złego w tym, że dwoje
                            dorosłych umawia się na seks tak, że jedna strona płaci drugiej; choć
                            oczywiście (tym bardziej) bydlaków sutenerów trzeba gonić i tłuc po dupskach.

Temu o czym pisze gazeta zapobiegłaby: 1 legalizacja prostytucji, 2
                            opodatkowanie prostytutek (wraz z ich ochroną prawną i medyczną) oraz 3
                            istnienie związku zawodowego prostytutek.
                            • Gość: Mira Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.07, 19:00
                              no z tymi zawiązkami to przegięcie.
                              Widziałeś żeby w Polsce funkcjonowały jakieś związki prócz budżetówki? Zapomnij.
                    • Gość: Alinka Re:Do kde44 glupiec IP: *.dialup.optusnet.com.au 27.07.07, 15:43
                      szkoda mi cie bo albo jestes prostytutka albo sutenerem. nie ma takiej sily co
                      by zatrzymala "biedna uciesniona" prostytutke. nie mam doswiadczenia na
                      tym "polu" i mozesz powiedziec ze nie zrobilam badan. kpie sobie z tego bo
                      zycie toczy sie w rodzinie a nie w burdelu i nie zaluje ani jednej z nich! im
                      tez sie nalezy kara!
                • Gość: mj Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.07, 13:37
                  rozumiekm że jesteś kolejną idiotką z cyklu "samiec mój wróg" :) miej się tak
                  dalej dobrze w swojej nienawiści
                • Gość: ofiara prostytutek Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 12:56
                  Jestes smieszna, jezeli dziewczyna robi to dobrowolnie to nie widze
                  zadnego problemu. Agencje towarzyskie to czesto miejsca gdzie
                  mezczyzna moze sie zrelaksowac po ciezkim tygodniu a dziewczyna
                  dobrowolnie zarobic ok 600 za noc. Jezeli mlode panna nie jest
                  zmuszana do tego sila, terroryzowana a robi to z wlasnej woli to je
                  nie widze w tym nic zlego.

Ach.......ostatnio rozmawialem z taka dziewczyna w zeszlym miesiacu
                  zarobila 16 tys netto................i byla z tej pracy bardzo
                  zadowolona.
                  • Gość: big zbig Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 220.249.114.* 19.08.07, 13:43
                    prostytutki sa fajne.Tym sie roznia od innych dziwek,ktore chca byc postrzegane
                    jako damy wykonujace inne profesje, ze otwarcie sie do tego przyznaja.kase biora
                    wszystkie.
              • Gość: klijent Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.07, 17:39
                głuwno prawda ze one byly zastraszane znalem jedna kobiete durzo mi
                opowiadala muwila ze sa tam najleprze warunki i najleprza atmosfera we
                wroclawiu
                byla zadowolona z pracy robila to dobrowolnie i duurzo zarabiala
                raz bylem zreszta z kolegami po impresce wszystkie kobiety usmiechniete
                tylko czekaly na klijenta ktury je przeleci bo lubily to
                reszta zauwascie by uniknac winy zwalaja wszystko na własciciela ze byly
                zmuszane
            • Gość: krakus Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.07, 11:16
              Prostytucja to intratny interes i panienki czesto robio to chetnie a problem
              jest tylko jak ktos jest do tego zmuszany . W Holandi i Nemczech burdele sa
              pelne polskich panienek ktore to robia chetnie bo w kraju jest im nudno
            • Gość: Elzet Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 08:51
              Naturalnie ze to wina kobiet, dobrze wiedzialy co to za praca. w Gazetach
              oprocz zachety do pracy byla strona internetowa clubu i nie trudno bylo sie
              domyslic co to bedzie za praca. Poza tym zajrzyjcie na www.odloty.pl to
              wszystko cichodajki bez alfonsow......baby po prostu to lubia i tyle !
          • Gość: tez klient Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 85.234.150.* 26.07.07, 00:25
            Teraz LG przeniesie sie do Ateny czy Atiny sam bym sie przjechal ale troche za daleko zeby bujac sie przez cale miasto. I popieram cie w 100%
      • Gość: aleksandra Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 82.112.131.* 25.07.07, 22:43
        Jak to pogrzało? Przecież to sie ani nie mieści w sercu ani w głowie!!!!!
        Te kobiety był kiedyś sobie normalnymi kobietkami, które szukały pracy a
        znalazły piekło. To klienci napędzają maszynę przemocy i niewolnictwa.A gdyby
        ciebie tak zamknąć i zmuszać do seksu analnego( bo tylko facet mógł napisać ), a
        jak sie nie zgadzasz to by cię bito i szarpano za włosy, obdarto z całej
        godności, rażono prądem np.Pisze się, że one lubią seks. Przepraszam, a kto
        normalny nie lubi seksu.Ale wszystko z szacunkiem i poczuciem bezpieczeństwa!!
        Płakać mi się chce, że są tacy ludzie, którzy potrafią pójść do burdelu i dawać
        tym przestępcom zarobić, płakać mi się chce, że są ludzie, którzy nie staną w
        obronie tych kobiet jeśli wiedzą o tym procederze, np tak jak ta aptekarka, i
        płakać mi sie strasznie chce, że są ludzie, którzy na forum potrafią jeszcze
        oczerniać te poranione kobiety!!!!!
        LUdzie obudźcie sie!!!NIe każda kobieta to prostytutka z zamiłowania~!!!
        • Gość: klient Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.os1.kn.pl 25.07.07, 22:53
          Stań więc w obronie tych kobiet. Wprowadź się do klatki gdzie jest budel i
          dzwoń każdej nocy na policję. Ciekawe jak zareagujesz jak Ci podpalą chałupę,
          albo zgwałcą dziecko.
          Jakby kobiety nie brały kasy za sex, to by faceci do burdeli nie chodzili tak
          na marginesie.
        • tbernard Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 25.07.07, 23:34
          > znalazły piekło. To klienci napędzają maszynę przemocy i niewolnictwa.
          Mechanizmu przyczynowo skutkowego można dalej się dopatrzeć: Gdyby kobiety
          za seks pieniędzy nie brały, to automatycznie klientów by nie było.
          Problemem tak na prawdę jest nie tyle prostytucja, bo ona istniała zawsze
          od czasów biblijnych. Problem polega na tym, że część ludzi w tym kobiet
          po prostu nie radzi sobie samodzielnie i musi mieć kogoś kto im pracę zorganizuje.
          Gdy nieszczęśliwie tacy ludzie trafią, to lądują w obozach pracy lub burdelach
          wbrew swojej woli. Nie należy więc mieszać do grona pokrzywdzonych takich
          kobiet, które samodzielnie organizują dla siebie lokum i tam sprzedają swoje
          ciało pracując na własny rachunek. Wyjaśnij jaką maszynę przemocy nakręcają
          klienci takich zaradnych?
          • Gość: Klient lelewela Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 85.234.150.* 26.07.07, 00:09
            Bylem tam widzialem moze i korzystalem a moze bylem na piwie. Ale wiem jedno nigdy nie spotkalem sie tam zebby jakas dziewczyna byla tam bita przetrzymywana sila. Kazda biegala z komoreczka albo i dwoma zamawialy sobei jedzenie z restauracji. Do jednej mam prywatny nr telefonu bo dala mi gdy wiedziala ze bedzie zmieniac lokal na inny gdzie dziewczyny dostaja wiecej na godzine. Bylem naet swiadkiem jak zadzwonil do klubu telefon odrazu koles poprosil dziewczyne po imieniu ta wiedziala o co chodzi i druga sie smiala \\\"co to ten twoj znow bedziesz miala pare orgazmow \\\" a ta co szla to sie tylko usmiechala. Nawet nie wiecie kto z tego klubu korzystal a nie napisze tutaj bo nie chce miec pozniej jakis problemow chociaz i tak mieszkam za granica. Wlasnie sie zdziwilem jak bylem tam w niedziele i naklejki na drzwiach z oznaczeniem CBS a ten piotrek.K mial przezwisko \\\"plastus\\\" i tak smialy sie z niego dziewczyny i znani juz tam klienci bo mial odstajace uszy i to ten z ktorego sie smialy mial byc szefem grupy. Podrzedna gazecina znow zwietrzyla temat i tyle. Moglbym jeszcze pisac ale to chyba nie najlepsze miejsce. Prostytucja jest i bedzie a dpokoki sie jej niezlegalizuje doputy beda one do tego zmuszane. A nasz rzad zastanawia sie z kad wziasc pieniadze dla pielegniarek i tutaj ma odpowiedz z PAN DO TOWARZYSTAWA.
            • jurekpy Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 26.07.07, 00:55
              Masz facet rację.Zdecydowana większość panienek pracujących w tego typu
              przybytkach robi to dobrowolnie,z własnej i nieprzymuszonej woli.Łatwość
              dobrego zarobku,nawet jeżeli muszą się dzielić z alfonsem po połowie,przesłania
              wszelkie cnoty.
              Wytłumaczenie,że robiły to z przymusu jest po prostu wykrętem.Żadna z tych
              panienek nigdy nie powie ,że jest k..wą,tylko,że sytuacja ich zmusiła do
              uprawiania takiego zawodu.Nie wykluczam też takich przypadków,że w tym gronie
              znalazły się również dziewczęta wciągnięte w prostytucję podstępem i szantażem
              ale nie dajmy się zwariować !!!, nie uogólniajmy zjawiska.
            • Gość: kozak Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 213.172.177.* 26.07.07, 09:36

Piotr K-czy ktoś zna nazwisko
        • Gość: Ania Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.as.kn.pl 26.07.07, 22:05
          Wreszcie mądre słowa. Nikt nie wgłębia się w życie tych dziewczyn. Dlaczego np.
          to robią.
          • Gość: Alinka Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.dialup.optusnet.com.au 27.07.07, 15:32
            To proste Aniu to sa zwykle k.rwy. Robia to bo to jest najlatwiejsze.
            Rozkladaja nogi albo otwieraj usta i juz a czyjs kochany maz nagle zaczyna
            wierzyc ze jest wielki. To smutne ze kobiety tak sie ponizaja. Wstyd i nic
            wiecej. Nie ma usprawiedliwiena na to. Nie ma i koniec. Gdyby bylo inaczej nie
            trzeba byloby robic tego w ukryciu. Zadne argumenty nie pracuja na korzysc tych
            kobiet. Jak suka nie da to pies nie wezmie.
            • nemit Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 27.07.07, 15:47
              Gość portalu: Alinka napisał(a):

> Jak suka nie da to pies nie wezmie.

Droga Alinko. Abstrahujac od pan pracujacych w burdelach. Slyszalas o gwaltach?
              Wtedy, uzywajac Twego subtelnego jezyka, "Suka nie daje, ale pies sobie
              bierze". Rece opadaja.
    • Gość: wtornik Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:15
      dożywocie albo lepiej kara śmierci (wszyscy ci ludzie są skrzywieni)!!!! Po
      takiej krzywdzie te kobiety nigdy nie będą takie jak przedtem. I odszkodowania
      za krzywdy, łącznie z konfiskatą majątków.
    • Gość: marek Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.lanet.net.pl 25.07.07, 21:29
      co to ma znaczyć, że grozi im do 10 lat?
      Za takie coś bezsprzecznie powinno być dożywocie!!!
      Aż mi się wierzyć nie chce, że takie rzeczy mogły mieć miejsce, wszyscy o tym
      wiedzieli, a nikt nic nie robił przez cały czas.
    • Gość: Misha A może na emerytów w ZUS-ie polować? IP: *.chello.pl 25.07.07, 21:41
      Też niezły pomysł w sumie... Jak wpadnie paru takich w kominiarkach na salę
      obsługi, połowa emerytów fiknie na zawał i emerytury z głowy. Ty nie chodzisz
      do agencji, ja nie chodzę do kościoła. Ale ja mam przynajmniej na tyle kultury,
      żeby chodzących do kościoła psami nie szczuć.
      • kde44 Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? 25.07.07, 21:45
        nie chodze ani do agencji ani do kościoła.
        klientów agencji nie należałoby szczuć psami, tylko pociągnąć ich do
        odpowiedzialności za to, co dzięki nim dzieje się z kobietami zmuszanymi tam do
        pracy. to tacy jak ty są winni takim zdarzeniom. szczucie psami to dla takich
        gnojków zdecydowanie za mało.
        • Gość: niebo polskie piekło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:53
          Polska to taki pobozny kraj:( jako rzecze prezydęt:(
          krzywda ludziom dzieje sie tylko na pielgrzymkach z udziałem ksiedza.
          Czy w tej krzywdzie kobiet tez ksiedza mieli udział? jako klienci czy kapelani?
        • Gość: X Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:25
          Pierdzielisz chlopie glupoty. Rozwiazanie jest proste - zalegalizowac
          prostytucje, jezeli tego sie nie zrobi beda na tym zarabiali olbrzymie pieniadze
          gangsterzy.

Klienci zawsze beda bo nie kazdy ma dziewczyne, niech jednak na swiadczeniu
          uslug zarobia sobie te dziewczyny ktore chca to robic, a nie gangsterzy
        • Gość: Klient Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? IP: 85.234.150.* 26.07.07, 00:14
          Jakie pociaganie do odpowiedzialnosci. Nie wiesz co piszesz one nie byly tam do niczego zmuszane. Bylem tam nie raz i mam do jednej nr prywatny jak juz pisalem wyzej i nigdy nie nazekala ze ja tam bili gwalcili itd. Nawet sie pytalem czy szef je testuje to sie rozesmiala. Kiedys jak przyszedlem to byl fajnie nakrecone i smiechu bylo co niemiara bo najadly sie jochambiny w tabletkach. Ale coz dobry lokal skonczyl sie na CBS bo spoleczniakom gul skakal ze inni sie dobrze bawia. albo zapomnieli posmarowac.
        • Gość: dziobak Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 00:46
          Widać że ciebie mamusia przygłupie nie kochała. Najpierw dowiedz się coś o
          prostytucji w Polsce, a potem pisz głupoty. Zdarzają się sytuacje że niektóre
          kobiety są przetrzymywane wbrew własnej woli, ale to jest margines. Dowiedz się
          ile studentek tak sobie dorabia. I możesz mi wierzyć lub nie nikt im pistoletu
          do głowy nie przystawia, a kasę na tym robią taką jakiej ty przez całe życie nie
          zobaczysz. Twoje wszystkie tu wypowiedzi pokazują dobitnie że jesteś wyborcą
          PiSu, gdyż wrzucasz wszystko i wszystkich do jednego wora, i szczekasz w
          sprawach które ciebie nie dotyczą.
        • Gość: ubu król Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? IP: 80.54.200.* 26.07.07, 09:43
          ścigać klientów, to tak jak ścigać kupujących i sprzedających benzyne, wódke bo
          potem jeżdżą po pijaku i wypadki powodują i całe rodziny na drodze zabijają.-
          bardzo totalitarne myślenie...już Mao likwidował prostytucje zatapiając statek z
          prostytutkami...o to Ci chodzi?
          relacja klient - prostytutka nie jest przestępstwem o ile jest w pełni dobrowolna.
          Ścigać bezwzględnie i szybko należy bandyterkę co to wymusza, kradnie itp przy
          pomocy całego społeczeństwa a nie takiego co jak widzi kradzież batonika czy
          demolkę autobusu to głowę odwraca..
          w Niemczech plażowicze zatrzymali pijanych skinów z bronią kopiących Polaka...a
          u nas? wszyscy by uciekli :/
          • Gość: kde44 Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? IP: *.ikatel.pl 26.07.07, 09:53
            > w Niemczech plażowicze zatrzymali pijanych skinów z bronią kopiących Polaka...a
            > u nas? wszyscy by uciekli :/

nie, u nas patrzyliby z zaciekawieniem i ew. przerażeniem.

> ścigać klientów, to tak jak ścigać kupujących i sprzedających benzyne, wódke bo

Nie, to tak jak ścigać ludzi, którzy mając świadomość, że kupowany towar jest
            kradziony, decydują się na "okazyjne" kupienie roweru, samochodu, części do
            samochodu, radia itd.
            • Gość: ubu król Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? IP: 80.54.200.* 26.07.07, 10:18
              klienci siłą zwerbowanych prostytutek, są uczestnikami , świadkami przęstępstwa
              a więc można sie do nich doczepić. sami wiedząc co jest grane powinni omijać
              łukiem daną agencje tak jak nie powinni kupować na giełdzie "swoich"
              ukradzionych wcześniej lusterek.
              - najlepsza była ta sąsiadka co chciała sobie na żywo na akcje popatrzeć....
              ręce opadają, a tak to pewnie przez judasza tylko patrzyła słuchając oj. dyr. z
              różańcem w ręku i pomstując śliniąc się na sodomę i gomorę
          • tbernard Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? 26.07.07, 12:40
            Dopuki będą dochodziły do społeczeństwa wiadomości, że ktoś kto odważył się na
            postawę obywatelską ściągnął sobie i swojej rodzinie na głowę piekło, bo bandyci
            mają większe prawa i stać ich na najdroższych prawników, to nie ma co liczyć na
            pozytywne zmiany.
            • quonio Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? 26.07.07, 12:53
              Niestety ale zgadzam się z Tobą.
      • Gość: m. Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:07
        toż to niesamowita kultura mieć seks z kobietami do niego zmuszanymi.
    • robak_wroc Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 25.07.07, 22:14
      po co? wystarczy zalegalizowac burdele i skonczy sie, a przynajmniej mocno okroi
      oplacalnosc takich spraw jak handel zywym towarem.
      • Gość: Klient Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 85.234.150.* 26.07.07, 00:19
        Dokladnie popierami jeszcze beda mieli zlodzieje w rzadzie czym sie dzielic.
        • robak_wroc Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 26.07.07, 14:11
          Gość portalu: Klient napisał(a):

> Dokladnie popierami jeszcze beda mieli zlodzieje w rzadzie czym sie dzielic.

problem w tym kraju polega na tym, ze na gorze mamy swietlo..ych, a na dole
          paru krzykaczy co im przytakuja i biegaja z krzyzykami w rece, a sami sa
          pierwszymi klientami takich miejsc.
    • wielki_czarownik Jedno mnie zastanawia 25.07.07, 22:14
      Całe miasto wiedziało, że tam jest burdel
      Całe miasto wie, że w burdelach różne rzeczy się dzieją.
      Więc czemu policja dopiero teraz tam wpadła? Przecież oni powinni każdy burdel trzepać minimum 2 razy w tygodniu! A przy okazsji każdej wizyty niebiescy powinni dokładnie przepytywać personel.
      • robak_wroc Re: Jedno mnie zastanawia 25.07.07, 22:16
        bo to kolejna spektakularna na swoj sposob akcja zeby w statystykach sobie
        napisac, ze skutecznosc duza.
      • Gość: Klient lelka Re: Jedno mnie zastanawia IP: 85.234.150.* 26.07.07, 00:21
        A jak policjanci sami tam chodza i korzystaja. Nie pomyslales o tym.
      • Gość: Firanka Re: Jedno mnie zastanawia IP: *.finemedia.pl 26.07.07, 08:52
        Dlatego, ze wielu policjantow rowniez korzystala z tego przybytku. Znam sytuacje
        z pierwszej reki, znajomy bywal tam regularnie i duza czesc jego kolegow z pracy
        i czesto dzielili sie miedzy soba wrazeniami.
      • Gość: Kostek Re: Jedno mnie zastanawia IP: *.chello.pl 26.07.07, 10:31
        Chłopie wystarczy trochę pomyśleć i będziesz wiedział dlaczego policja tam nie
        wpadała?
    • Gość: Max Policja chroni burdele !!! IP: *.dream.net.pl 25.07.07, 22:35
      Dlaczego nie zajmą się taką samą speluną jaką prowadzi kloczkowski kazimierz w
      budynku dawnego dworca Świebodzkiego ? bo ma swoich kumpli w komendzie
      policji !! Tak wygląda prawo .......
      • Gość: Rysiek Re: Policja chroni burdele !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 23:22
        Są dwa sposoby na zwalczenie takiego procederu i żyjącej na krzywdzie tych
        kobiet mafii.
        1. Legalizacja. Dziewczyna zakłada sobie działalność i pracuje, wchodzi w spółki
        z koleżankami po fachu.Wszystko jest czytelne i transparentne.
        2. Egzekwowanie prawa zabraniającego tego typu działalności. Naloty na burdele,
        kontrole, zamykanie właścicieli.
        Teraz niby zakazane, a wszyscy wiedzą co sie dzieje i nikomu to nie
        przeszkadza, a potem ze brak poszanowania prawa. Zdziwienie ze nie szanuje sie
        organów ścigania, które mimo swojego OBOWIĄZKU udają ze nic nie wiedzą. Każdy w
        mieście wie co sie działo na Lelewela.
    • Gość: Marcos Nie chcieli się dzielić haraczem z psami... IP: *.telsat.wroc.pl 25.07.07, 23:21
      Nie chcieli płacić haraczu kundlom z komendy, ani dawać panienek za darmo
      chłopakom na służbie, to ci zrobili poPiSową akję pod publikę. Takie jest prawo
      i taka jest moralność "obrońców porządku".
      A co do burdeli - bierzmy przykład z pragmatycznych Czechów, którzy nie są
      świętoszkowatymi oszustami i nie klękają po kościołach. Zalegalizować
      prostytucję - tak żeby dziewczyny były bezpieczne i zamiast płacić haracz mafii
      odprowadzały podatki do kasy publicznej. A klienci też mieliby większą pewność
      że nie złapią syfa...
    • kklement Prostytucja jest złem !!! 25.07.07, 23:27
      Wszyscy, którzą się w tym babrzą - alfonsi, prostytutki i sami klienci - są
      degeneratami. Ale sytuacja, w której kobiety zmuszane są do prostytucji, jest
      potworną zbrodnią. Wyobraźcie sobie, że Waszą siostrę, dziewczynę albo córkę
      jakiś sk..syn zwabia podstępem, bije, gwałci, a potem każe jej uprawiać seks z
      różnymi typami. Za coś takiego powinna być kara śmierci. A ten, który tu na
      Forum wymądrza się jako klient burdelu, niech w duchu sam siebie zapyta, czy ma
      stuprocentową pewność, że każda kobieta, którą rżnął za kasę ( bo trudno seks w
      burdelu subtelniej chyba nazywać ), dobrowolnie wybrała taką "karierę".
      • tbernard Re: Prostytucja jest złem !!! 25.07.07, 23:48
        > burdelu subtelniej chyba nazywać ), dobrowolnie wybrała taką "karierę".

Chodzi Ci o przymus bezpośredni, fizyczny? Czy może taki, że po prostu niczego
        innego nie potrafi, co by takie pieniądze mogło jej dać?
        W pierwszym przypadku to faktycznie podłe przestępstwo.
        Co do drugiego przypadku, to może niech ci moralni zaoferują im porządną pracę i
        zapłatę porównywalną.
      • quonio Re: Prostytucja jest złem !!! 26.07.07, 07:58
        Z jednej strony są przeciwnicy, z drugiej zwolennicy. Dla mnie zmuszanie
        kogokolwiek do czegokolwiek to brak szacunku i człowieczeństwa. Czytając jednak
        posty mam dziwne wrażenie że najbardziej oberwało się klientom którzy w moim
        mniemaniu jednak nie są sprawcami całego zamieszania, a jedynie narzędziem w
        rękach alfonsów.
        Jeżeli ktoś napada na bank, to klient banku też jest temu winien bo trzyma w
        nim pieniądze ? W końcu gdyby tego nie robił napadów by nie było.
        Proponuje więc zastanowić się jak przeciwdziałać takim sytuacjom, a nie
        rozwodzić się nad winą tych, którzy z przyczyn różnych chodzą do burdeli.
        Nie ma złotego środka. Trzeba po prostu być uważnym.
        Co do winy alfonsów nie sprzeczam się. 10-lat to za mało. Powinni dostać tyle
        ile będzie potrzebowała dziewczyna żeby sobie poradzić psychicznie ze
        wspomnieniami takiego koszmaru. Klienci są oczywiście częścią tego zjawiska,
        ale jak wiadomo nie rozum ich tam prowadzi. Wyglądałoby to dziwnie gdyby
        zaczęto karać ludzi za posiadanie potrzeb seksualnych.
        Dodam jeszcze że część z nich mogłoby przy braku burdeli próbować wyładować
        swoją energię na przypadkowo napotkanych dziewczynach.
        • Gość: kde44 Re: Prostytucja jest złem !!! IP: *.ikatel.pl 26.07.07, 09:26
          > posty mam dziwne wrażenie że najbardziej oberwało się klientom którzy w moim
          > mniemaniu jednak nie są sprawcami całego zamieszania, a jedynie narzędziem w
          > rękach alfonsów.
          > Jeżeli ktoś napada na bank, to klient banku też jest temu winien bo trzyma w
          > nim pieniądze ? W końcu gdyby tego nie robił napadów by nie było.

Genialne porównanie, jestem pod wrażeniem.
          Ja raczej porównałbym tą sytuację do takiej, że ktoś kradnie Ci samochód,
          włamuje się do mieszkania, ponieważ zawsze się znajdzie gnojek, który
          "okazyjnie" kupi to, co Tobie ukradziono. Handel kobietami do agencji będzie
          kwitł, bo są gnojki, którym to sprawia radość. To popyt napędza te zjawiska.
          Dltatego twierdzę, że klienci są w tym przypadku w bardzo dużej mierze współwinni.
          Inna sprawa, że legalizacja prostytucji mogłaby się przyczynić do ukrócenia tego
          procederu. Tylko że to nie w tym kraju. Tu rządzi hipokryzja.
          • tbernard Re: Prostytucja jest złem !!! 26.07.07, 11:32
            Napięcie seksualne można rozładować poprzez kontakt obustronny dobrowolny lub
            przez gwałt. Klienci to najczęściej osoby które nie mają partnera, być może z
            powodu braku urody lub nieśmiałości, mimo to nie chcą nikogo zmuszać przemocą.

Czy myślisz, że księża aby pozbyć się popędu seksualnego, to zmówią sobie
            jakiś paciorek i cudownie złe myśli zanikają? Oni albo prochy łykają albo
            kogoś mają na boku albo chodzą do prostytutek albo mają jakieś zaburzenia
            skutkujące zanikiem popędu. Ktoś kto wierzy, że jest inaczej jest naiwny.

Co do analogii z bankiem lub złodziejem, to oboje lekko chybiliście.
            Bardziej adekwatny wydaje się przykład: idziesz do sklepu bo czegoś potrzebujesz
            ale nie chcesz kraść tylko uczciwie kupić. Czy zastanawiasz się, że ten sklep
            może mieć narzuconą "opiekę" (nawet w postaci firmy ochroniarskiej, w końcu w
            normalnym państwie od tego jest policja) innymi słowy płaci komuś haracz?
            Proponujesz pociągnąć do odpowiedzialności klientów owych "chronionych" placówek?

> "okazyjnie" kupi to, co Tobie ukradziono. Handel kobietami do agencji będzie
            > kwitł, bo są gnojki, którym to sprawia radość. To popyt napędza te zjawiska.

A może Handel kobietami do agencji będzie kwitł, bo są gnojki, które udają
            bardzo moralnych ale nie chcą zatrudnić w branży nie związanej z seksem tych
            biednych kobiet za stawkę która je usatysfakcjonuje.
            • Gość: kde44 Re: Prostytucja jest złem !!! IP: *.ikatel.pl 26.07.07, 18:06
              Nie przeczę, że prostytucja zalegalizowana może być zwyczajną usługą z którą
              może nie być związane porywanie kobiet i zmuszanie ich do pracy. jestem
              zwolennikiem legalizacji prostytucji. W aktualnym stanie rzeczy jednak
              prawdopodobieństwo, że kupienie takiej usługi przyczynia się walnie do rozwoju
              ciemnej strony tego interesu, jest bardzo wysokie.
          • quonio Re: Prostytucja jest złem !!! 26.07.07, 12:37
            Genialne czy nie, obrazujące jedynie idiotyzm tego co wypisujesz.
    • Gość: thebutcher tak przecież dalej być nie może IP: *.acn.waw.pl 25.07.07, 23:45
      Trzeba coś zrobić z prawem w tym kraju. Policja powinna mieć prawo kontrolować
      burdele codziennie jak będzie trzeba. Przecież sędziowie mogą wydawać nakazy
      przeszukań itp. A fakt, ze policjanci nie chronią ludzi, którzy dzwonią z
      donosami na bandytów zakrawa na dyscyplinarki dla dowództwa policji w tym
      kraju.
    • Gość: Oskar Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.do.pl 25.07.07, 23:58
      Nie mam nic przeciwko prostytucji. Zawsze była i będzie.
      Wybór kobiety.

Ale za gwałcenie i porywanie dziewczyn... aż nie chcę myśleć co bym zrobił...
    • Gość: k Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 00:14
      bylem na imperzie na ktorej uzedowala pani z tej wlasnie agencji-byla bardzo
      arogancka i obnosila sie tym ze ma takich "orchroniarzy"- czy ona byla do tego
      przymuszana -nie sadze...
    • Gość: germanik Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 00:44
      niesłychane. W agencji towarzyskiej gwałcono kobiety! Do tej pory slyszalem z
      oficjalnych zrodel, ze te panie tylko z wlasnej woli gawedza i ew. masuja.
      • Gość: stunt Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 00:52
        hehehe, bo one szly do agencji , ale nie wiedzialy ze tak beda pracowac a nie
        ukladac wierszyki
        • Gość: stunt Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 00:55
          swoja droga na necie sa zdjecia lasek stamtad..niezle laseczki :P
    • Gość: gamma Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.e-wro.net.pl 26.07.07, 01:17
      grozi 10 lat! hahahahahahahahahahahahahaahhahaahahhaahah!!!!!!!!!!!!
      bbbbuuuuhahahahaahahaahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!! ciekawe ile z tych kobiet
      zatłukli na śmierć (i penie nie tylko je mają na sumieniu). Grozi 10 lat!
      bbbbuuuhahahahahaahaha! K MAĆ!!!!! ZOSTAJĘ GANGSTEREM!! ZAJEBIOZA!
    • Gość: lotto "Spotkajmy się we Wrocławiu" IP: *.kolornet.pl 26.07.07, 03:03
      hehe
    • Gość: poProstuOn Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.07, 03:13
      a moim zdaniem to jest nastepna bajka naszych sluzb , ktore nie maja nic
      pwoaznego na koncie i musza cos sobie robic, az dziw ze te biedne zmaltretowane
      dziewczyny nie mialy w jaki sposob sie obronic, ze byly tam sila przetrzymywane
      itp itd.. to chyba jasne ze innaczej wyglada stosunek z osoba zmuszana a z
      osoba ktora chce tego dla czerpania korzysci... Prasa dolewa oliwy do ognia
      zeby tylko nie wystyglo i bylo czym zapelnic ramki... Ten burdel chyba nie
      istnial od 3 miesiecy lecz od lat i nikt nie wiedzial co sie dzieje ? AZ DZIW
      BIERZE ze tak nagle wszystko wyplywa !
    • Gość: kiki Współwinni są ci, co wiedzieli!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 08:16
      Dlaczego ta pani farmaceutka i wielu, na pewno wielu innych, się wypięła? JEst
      współwinna, bo była świadkiem i zignorowała to zupełnie.
      Sąsiedzi podobnie.
      Fakt, że nie zawsze pewnie można liczyć na reakcję policji, ale są instancje.

Dopóki nie poczujemy, że możemy sami - jako obywatele - zmienić ten kraj, to
      będzie dziadostwo.

Ludziska obudźcie się!

ps. nie chodzi mi o samo egzekwowanie prawa (choć też), ale o niszczenie ludzi,
      o czym też wiedzieli ludzie z otoczenia.
      • Gość: breslaueer Re: Współwinni są ci, co wiedzieli!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 08:29
        szkoda trochee, fajny burdel tam był. i to w centrum miasta, blisko bylo do niego...
      • Gość: sąsiad Re: Współwinni są ci, co wiedzieli!!! IP: *.os1.kn.pl 26.07.07, 08:46
        Jak jesteś taka mądra to zamieszkaj koło burdelu i strasz alfonsa że zadzwonisz
        na policję. Gwarantuje Ci że zostaniesz wyśmiana, a przy najbliższej okazji
        Twoje dziecko, auto, mąż, mieszkanie ucierpią. Przeciętny człowiek nie
        odpowiada za porządek w tym kraju. Od tego jest władza i dopóki nie będzie
        działać sensownie, nic się nie zmieni.
        • Gość: puppy Re: Współwinni są ci, co wiedzieli!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 10:33
          wladza nie bedzie dzialac sensownie, dopoki bedzie wybierana w sposob
          demokratyczny (socjal-demokratyczny), cykliczna wymiana rzadzacych bynajmniej
          nie motywuje ich do myslenia, bo przeciez co 4 lata sa zwalniani z
          odpowiedzialnosci.
          • Gość: pepes Re: Współwinni są ci, co wiedzieli!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 10:54
            Gdyby prostytutki wykonywały swoje usługi dobrowolnie i bez przymusu to nie
            byłoby potrzeby "werbować" szantażem i gwałtem normalnych dziewczyn. Sek w tym
            że kobiet pokręconych psychicznie (będących prostytutkami ponieważ lubią ten
            zawód) jest ile ?????? 1% spośród wszystkich prostytutek. A jest duży popyt na
            te usługi - więc to popyt - klienci - sprawiają, że kwitnie handel ludźmi.
            klienci więc są współwinni wszystkich tych przestępstw. KLIENCI takich agencji
            FINANSUJĄ więc gwałty i przemoc oraz okrucieństwo, szantaże i upokorzenie innych
            ludzi.

Kto finansuje działalność przestępczą jest współwinnym - jak paser który kupuje
            kradzione samochody, tylko że tu chodzi o LUDZI a nie o kradziony telewizor...
            • tbernard Re: Współwinni są ci, co wiedzieli!!! 26.07.07, 11:45
              W tym rozkładzie procentowym umknęły Ci te kobiety, które może nie specjalnie
              lubią ten zawód, ale jeszcze mniej lubią ciężką nieatrakcyjną pracę za mniejsze
              pieniądze, na przykład cieszące się małym prestiżem sprzątanie. Nie pokuszę się
              o podanie dokładnie ile to procent, ale jest to zapewne najliczniejsza z grup
              uprawiających prostytucję. A te które to lubią jak i te które siłą są zmuszane,
              to margines, przy czym tylko ten ostatni przypadek jest godny potępienia.
    • Gość: skorpion Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.07, 10:44
      ekspedientka ???? ale te dziewczyny sa naiwne?????
      • Gość: nko Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 195.187.134.* 26.07.07, 10:59
        Niech uzywają głowy do myslenia. Niech się pilnują. Każdą można zmanipulować,
        wystarczy powiedzieć, ze jest piękna i będzie miala sesję zdjęciową. Albo coś w
        tym stylu. Są głupiutkie i prosze, jakie problemy potem.
        • Gość: nko Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 195.187.134.* 26.07.07, 11:13
          Obroncom kobiet powiem: niedawno ukazał się w poważnej prasie duzy artykul. co
          sie okazuje: wystarczy dac ogloszenie o zakladaniu agencji, dziennikarze tak
          własnie zrobili, i od razu nie mogli opędzić sie od ofert dziewczyn, ktore same
          dzwoniły. Mieli codziennie od kilkunastu do dwudziestu kilku ofert.
          To a propos tego powszechnego "zmuszania".
          • nemit Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 26.07.07, 11:38
            Zalosny mizoginie Nko, czy nie zauwazyles, ze mowa jest o tym odsetku kobiet,
            ktore do prostytucji zostaly zmuszone wbrew swojej woli??? Wiec nie przytaczaj
            artykulow, ktore - jak rozumiem - maja potwierdzic twoja teze, ze "zdecydowana
            wiekszosc kobiet chetnie sie puszcza za kase". Czesc lubi w ten sposob zarabiac
            i to bez zmuszania? Ich sprawa. Ale nie uogolniaj, dobrze?
            Slyszales o przypadkach porywania do burdeli kobiet z ulicy? Nikt im nie mowil
            ze sa ladne i ze zalatwi im sesje foto. Nie osmieszaj sie. Wystarczy troche
            wyobrazni i empatii. Wyobraz sobie, ze twoja zona wraca z pracy i nagle ktos ja
            sila wciaga do samochodu, a co bedzie dalej - wiadomo. Jakis inteligentny
            komentarz?
            P.S. Okreslenie "obroncom kobiet" jest bardzo bliskie do "obroncow
            Murzynow", "obroncow Zydow", "obroncow gejow", "obroncow zwierzat". Gdzies w
            glebi zawsze kryje sie lekcewazenie i pogarda. Obrzydliwe.
            • Gość: nko Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 195.187.134.* 26.07.07, 12:02
              nie podniecaj sie tak, humanisto, co kocha wszystkich. Kobiety jak świat
              światem czerpały z nierządu, bo odkryły ze jest na to popyt. A dzis to
              szczególnie łatwe, i szczególnie kuszące. Większosć kobiet spotykanych w
              burdelach jest tam absolutnie z własnej woli wiec nie staraj sie tutaj
              udowadniać, ze tylko znikoma częśc puszcza się za kase, a wielkie zastępy
              niewiast porywa się z ulic. Faktycznie, codziennie słychać o porywanych z ulicy
              kobietach, potem zamykanych w burdelach, prawda? Niemal strach wyjsc kobiecie
              na ulice, zaraz ktos podjeżdza i porywa.
              • nemit Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 26.07.07, 12:11
                Niedojrzaly petak bez rzeczowych argumentow. Naucz sie czytac ze zrozumieniem.
                I nie staraj sie udowadniac, ze swieta jest twoja mama i zona, a reszta kobiet
                to wiadomo... No comments.
                • Gość: nko Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 195.187.134.* 26.07.07, 14:04
                  nemat, ja cie nie obrazam, napisalem tylko "humanista", wiec daruj sobie
                  obelgi, albo potrafisz dyskutowac albo nie otwieraj ust. Posiadanie odmiennego
                  zdania przez rozmówce nie upoważnia cie do nazywania go "pętakiem", czy to jest
                  jasne? czy tego nie pojmujesz?
            • tbernard Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 26.07.07, 12:16
              Co do uogólniania, to zakładający wątek uogólnił pierwszy, że wszyscy
              korzystający z płatnych usług seksualnych są winni porwań i do zmuszania
              przemocą owych porwanych.
              Co do handlu kobietami, to słowo handel jest nie na miejscu. Równie dobrze ja
              mogę sprzedać komuś Niderlandy czy Manhattan. Trzeba nazywać rzeczy po imieniu:
              to jest porwanie i bezprawne przetrzymywanie kogoś siłą, bicie i zastraszanie.
              Za takie czyny należy bydlaków do obozów pracy wysłać aby w pocie czoła
              odpracowywali wielomilionowe odszkodowania dla swoich ofiar.
              • Gość: kde44 Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.ikatel.pl 26.07.07, 18:02
                może mi zatem wyjaśnisz, w jaki sposób potencjalny klient agencji jest w stanie
                odróżnić, czy kobieta, której właśnie płaci za sex, jest zmuszona do
                prostytucji, czy pracuje z własnej woli? Jeśli nawet przyjąć - nie wiadomo czym
                uzasadnione - założenie, że 90 % robi to z własnej woli, to i tak pozostaje
                całkiem sporo zmuszanych. Klienci czynnie współdziałają ze zmuszającymi je do
                pracy, ponieważ ich to po prsotu nie interesuje.
    • Gość: calineczka Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 11:27
      A mi sie marzy, ze to kiedys w koncu bedzie zalegalizowane i wtedy nie bedzie
      dochodzilo do takich sytuacji. Burdele byly sa i beda.
      • Gość: Alinka Re: calineczka czy to pseudo zawodowe? IP: *.dialup.optusnet.com.au 28.07.07, 04:10
        Masz racje. Burdele byly sa i beda bo dziwki byly sa i beda. Jak suka nie da to
        pies nie wezmie. Choroby STD tez byly sa i beda. No i dobrze bo choc troche
        trzymaja w ryzach tych co maja choc troche szacunku dla siebie. Nie powinni
        tylko za leczenie placic podatnicy, bo dziwki nie placa podatkow.
    • stawo73 Olivia.mp3 26.07.07, 11:56
      Jeśli ktoś jeszcze tego nie słuchał to polecam:
      www.wrzuta.pl/file.php?type=a&key=2UWSS3rElC&page_size=&page=14
    • www.szarlatan.pl Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 26.07.07, 13:02
      W takich sytuacjach zawsze pozostaje pytanie nie o bandziorów tylko o ZDROWE
      społeczeństwo które z tych usług korzystało...
      • quonio Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 26.07.07, 13:04
        A co ma korzystanie do handlu ludźmi ? Jeżeli to dla Ciebie to samo proponuje
        zadbać w własne zdrowie. Badania się przydadzą.
        • Gość: ok Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.generacja.pl 26.07.07, 14:45
          przecież na zdjęciu widnieje dziwka i do tego, przez tych baranów, SKUTA jak
          prosię rzucona twarzą na łóżko.

Dziwki to często bardzo miłe dziewczyny. Nie widzę nic złego w tym, że dwoje
          dorosłych umawia się na seks tak, że jedna strona płaci drugiej; choć
          oczywiście (tym bardziej) bydlaków sutenerów trzeba gonić i tłuc po dupskach.

Temu o czym pisze gazeta zapobiegłaby: 1 legalizacja prostytucji, 2
          opodatkowanie prostytutek (wraz z ich ochroną prawną i medyczną) oraz 3
          istnienie związku zawodowego prostytutek.
    • Gość: Jonek Upublicznic IP: *.e-wro.net.pl 26.07.07, 14:52
      Sasiedzi mogli by dyskretnie umiescic kamere na korytarzu i filmowac kto
      wczodzi do burdelu a nastepnie umiescic filmy np. na youtoobe. Brak klienteli i
      pornobiznes sam padnie.
      • Gość: nko Re: Upublicznic IP: 195.187.134.* 26.07.07, 15:12
        a gdzie tam padnie. Za upublicznienie czyjegos wizerunku w YouTube bedziesz
        mial sprawy w sądzie, bo facet powie,ze szedł do Leszka tylko pomylił bramy. A
        kobiety sobie poradzą: mieszkania, ustronne miejsca, parki, dadzą radę. Co z
        tego, ze jest popyt: skoro jest towar, to jest i biznes. Gadanina o porywanych
        kobietach to głupota. Nikt nie porywa kobiet z ulic, jak jeden mądrala tu
        pisał, trzy czwarte z nich same szuka takiej roboty. A tę mniejszosc lapią w
        sidła pracy, jakichś wymyślonych zarobków, proszą o paszporty, itd. Mase
        programów juz o tym było. Niektórzy tutaj jednak próbują generalizować: jakie
        to domy niewolnictwa, tysiące zniewolonych kobiet a jak ktoś im uzmysłowi, ze
        jest inaczej, atakują: "ty uwazasz, ze wszystkie kobiety lubią to robic, itd".
        Dyskusja nie ma sensu. Same skrajnosci.
        • Gość: Jonek Re: Upublicznic IP: *.e-wro.net.pl 26.07.07, 15:51
          Nawet nie wiesz jak sie mylisz. Wiele a moze i wiekszosc "panienek" to
          dziewczyny ktore poszly np. na dyskoteke i ktorym podrzucono narkotyki, tzw.
          narkotyk gwaltu, kiedy sie budza juz sa po paru gwaltach a nie zadko juz poza
          Polska. Przestan pieprzyc o naiwnych panienkach albo dobrowolnym sprzedawaniu
          sie.
          • nemit Re: Upublicznic 26.07.07, 16:13
            No dokladnie. Rece opadaja, jak czytam tego mizogina Nko. Pan bardzo madry, z
            jedna zalozona z gory teza, nie umiejacy czytac ze zrozumieniem, do upadlego
            broniacy swej teorii (chociaz NIKT nie zaprzecza, ze spora czesc kobiet
            sprzedaje sie dobrowolnie). Facet nie chce slyszec, ze jest jakis margines, w
            rzeczywistosci calkiem spory "margines" kobiet, ktore do burdeli zostaly
            zwerbowane sila. Ciagle i ciagle sie o tym slyszy.
          • Gość: dominik Re: Upublicznic IP: *.wroclaw.mm.pl 26.07.07, 17:50
            nawet nemit ci pisze, ze nikt nie kwestionuje tego, ze wiekszosc panieniek
            idzie do burdeli z wlasnej woli. No to po co tak glupio piszesz, Yonas?
            • Gość: Jonek Re: Upublicznic IP: *.e-wro.net.pl 26.07.07, 18:59
              Bo pisze bzdury w stylu 'te panie same sobie sa winne'. Niestety czasem nawet
              nie wiedza ze wpadaja w sidla mafii poki nie jest za pozno. Ludzie ktorzy sami
              sa uczciwi moga nie zauwazyc ze ktos ich oszukuje. Jest takie przyslowie,
              wedlug mnie bardzo madre i trafne 'kazdy widzi innych wedlug siebie'. Sa ludzie
              ktorzy ufaja ze ktos chce im pomoc w znalezieniu pracy i nie zauwazaja
              przekretu ale tacy jak moj przdmowca nazywa takich ludzi 'naiwniacy' i ich
              wlasnie obwinia za ich wlasne tragedie.
              • piotr-lelewela Własciciel -Lelewela we własnej osobie 28.06.14, 20:00
                TO JA SAM PIOTR BYŁY WLASCICIEL LELEWELA I ZARAZEM GŁÓWNY ZATRZYMANY W TEJ SPRAWIE.CZYTAM SOBIE TE BZDURY I KOMENTARZE "ZNAWCÓW"KTÓRZY WSZYSTKO WIEDZĄ I OSOBIŚCIE UWAŻAM ŻE POWINNI ZŁOŻYĆ CV DO POLICJI. Z CAŁĄ PEWNOSCIĄ BĘDZIE W NIEJ JESZCZE WIĘCEJ MATOŁÓW.SAMI DETEKTYWI,PSYCHOLOGOWIE I ZNAWCY BRANŻY.
                WYDAJE MI SIE A PRZYNAJMNIEJ JA TAK POSTEPUJE ŻE JAK SIĘ NA CZYMŚ NIE ZNAM LUB NIE POSIADAM WIEDZY W DANYM ZAKRESIE ,TO SIE PO PROSTU NIE WYPOWIADAM BO NAJZWYCZAJNIEJ W SWIECIE MÓGŁ BYM WYJŚĆ NA KRETYNA.W PRASIE NAPISALI BZDURY,W TELEWIZJI ZROBILI POMPE A PO OKOŁO 4 LATACH UNIEWINNILI Z TYCH WSZYSTKICH STRASZNYCH ZARZUTÓW.PAŃSTWO WYDAŁO KASE NA AKCJĘ ABW I CBŚ Z SAMEJ ELITY WARSZAWSKICH POLICJANTÓW ,BO MIELI MOCNE ZEZNANIA PIER.....DO LNIETEJ PANNY ORAZ MISJE NAGŁOŚNIENIA CZEGOŚ W TELEWIZJI.ZEZNANIA BYŁY CHYBA Z 8 RAZY ZMIENIANE ZANIM MNIE ARESZTOWANO I OGÓLNIE MÓWIĄC NADAWAŁY SIĘ NA HU....J I W KOSMOS BO LATAŁO CHYBA W NICH NAWET UFO.JEDYNIE CO SIĘ UDAŁO TO WYDAĆ GÓRE PAŃSTWOWYCH PIENIĘDZY NA SPRAWĘ W KTÓREJ NAWET PROKURATOR DOBRZE WIEDZIAŁ ŻE BYŁEM NIEWINNY.
                SAM SIĘ PEWNIE ZASTANAWIAŁ JAK TO ODKRECIC SKORO NAROBIL JUZ TAKIEJ PI...ZDY A TU NIC Z TEGO NIE WYCHODZI I WSTYD ŻE ZAUFAŁ ZAKŁAMANEJ DZI...WCE I NARAZIŁ ABW I CBŚ NA POŚMIEWISKO.
                PRAWDA JEST TAKA DZIEWCZYNY W TAKICH MIEJSCACH PRACUJĄ BO CHCĄ I ZARABIAJĄ DOBRE SIANO O JAKIM NAWET NIE SĄ W STANIE MARZYĆ W CZYMKOLWIEK INNYM.TERAZ SĄ TELEFONY KOMÓRKOWE ,DO TAKICH LOKALI PRZYCHODZĄ TEŻ PRZECIEŻ KLIENCI ,WIĘC GDYBY W TAKICH LOKALACH DZIAŁA SIĘ PANNĄ KRZYWDA TO PSIARNIA RO..ZJE...BAŁA BY TAKI LOKAL W 3 SEKUNDY.SMUTNE W TYM WSZYSTKIM JEST TO ŻE ZA DAMSKI H...UJ PRZESIEDZIAŁEM 27 MIESIĘCY JAKO ARESZTOWANY (NIE SKAZANY) I ŻE SKOŃCZYŁO SIĘ DOBRE SIANKO A TAK POZATYM WE WROCŁAWIU JUŻ NIE MA GDZIE DOBRZE PORUCHAĆ
                • Gość: dggg Re: Własciciel -Lelewela we własnej osobie IP: 78.9.7.* 13.05.15, 10:17
                  Może więcej byś się pochwalił...że byłeś największą maskotką w pierdu, a po wyjściu chciałeś z balkonu skakać ale na czas przyjechała straż pożarna, szkoda że nie skoczyłeś...Tacy jak ty powinni mieć częste naloty przy udziale CBŚ i powinni dostawać dożywocie. Ci co prowadzą burdele to są nieroby, śmiecie i skończeni zera myślą że mają kasę i wszystkich w kieszeni to się pomyliłeś. Dariuszowi Rz. też zamknięto burdel i pewnie żałuje że przyszedł...
    • ja.nie.chodze sąsiadom z Lelewela 26.07.07, 17:24
      Byłem w podobnym miejscu (może jednak nie kontrolowanym przez żadną mafię,
      może...) jeden raz, kilka dobrych lat temu. Dobrze zrobiłem prosząc o wyjście do
      pokoju obok akurat tę konkretną, starszą wtedy ode mnie kobietę.
      Dzielenie się wrażeniami na tym akurat forum sobie daruję (ona była taktowna
      wobec mnie, wtedy napalonego dwudziestoparolatka, więcej był wówczas śmiechu niż
      seksu). Tak naprawdę większość czasu z godziny która błyskawicznie minęła,
      przegadaliśmy przytuleni.
      Okazała się normalną kobietą, która zdecydowała się na to zajęcie kilka miesięcy
      wcześniej, gdy nie miała pracy (było wtedy dużo większe bezrobocie niż teraz).
      Usłyszałem o obawach że któregoś razu natknie się na nią odwiedzający agencję
      jej sąsiad z klatki, gadaliśmy o jej dziecku, które właśnie rozpoczynało swój
      pierwszy rok szkolny, itd.
      Mam nadzieję, że nie musi już tak pracować, mam nadzieję, że nie posmakowało jej
      takie życie (wtedy moim zdaniem - jeszcze nie). Na pewno w inny sposób nie
      zarobi tyle, ale przestanie ryzykować swoim zdrowiem oraz psychiką.
      A ja od dłuższego czasu wiem, że drugi raz nie odwiedzę takiego miejsca. Także
      będąc bogatym facetem (nie jestem póki co :)
      Ktoś wyżej napisał, że seks jest ludzką potrzebą, wszyscy go lubimy. Mam go, a
      raczej ja i dziewczyna mamy razem :)
      Drugą styczność z prostytutką miałem rok, czy 2 lata temu. Zaczepiła mnie na
      ulicy. Ładne ciało w kusej czarnej sukience, ale sporo siniaków i blizn. A
      przede wszystkim zmęczona twarz i takie samo spojrzenia na świat. Właśnie
      błąkała się pod jakąś przychodnią. Urwała się swoim "chłopakom" przyjeżdżając do
      Wrocławia. Miała jakieś nieleczone złamanie palców stopy, za ich sprawą. Chociaż
      śmiała się, że tej nocy i tak wyszalała się w Dolmelu (lub innej WZetce) i
      znalazła chętnego, miała pieniądze. Wszystko jak mogłem jej pomóc, to opisać
      drogę do przychodni na Traugutta. Dostałem też nr telefonu, na jaki parę godzin
      później jakiemuś nieufnemu facetowi podyktowałem dla niej numer telefonu "do
      pomocy prawnej" (do La Strady) jaki spisałem z sieci.
      Nie próbowałem jej "nawracać" (chociaż szczerze jej życzę wyjścia z tego g-na).
      Po pierwsze ciągle była lekko pijana, po drugie chwaliła sobie to jedno, że ma
      dzięki temu od czasu do czasu duże pieniądze. Co takiej dziewczynie powiedzieć?..

Myślę, że większość kobiet tak "pracujących" mieści się gdzieś pomiędzy tymi
      dwoma przypadkami. Pieniądze - czasami na życie, a czasami na najdroższe
      kosmetyki, to ten powód dla którego zaczynają. Rozumiem ten motyw, nie myślę o
      nich jak o ku-wach (w przeciwieństwie do wielu z "klientów"; za to elegancko
      nazywacie samych siebie :)
      Gdybym był bogiem ;) nie istniało by coś takiego jak prostytucja. Ale wiem że
      zawsze będzie... więc rzeczywiście niech będzie legalna, z obowiązkowym
      okresowym badaniem zdrowia i bez jeb-ych "opiekunów".
      Ja w każdym razie nie skorzystam już, nie chcę tego mimowolnie popierać...

I słówko o sąsiadach agencji z Lelewela.
      Tak, bójmy się. Udawajmy, że nic nie widzimy. Spychajmy na innych. Mówmy że to
      sprawa wyłącznie policji. Tłumaczmy, że "nie będę przecież donosić". Chciałbym,
      żeby za parę następnych lat rozzuchwalony bandyta okradł czy pobił takich
      "ślepych" i "głuchych" sąsiadów. Może to ich/nas czegoś nauczy...
      pozdrawiam
      • Gość: zrozpaczony Re: sąsiadom z Lelewela IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.07, 19:13
        witam

straszne nieszczęście nas spotkało....

jedyna porządna agentura z normalnymi cenami zamknięta...

znacie może coś co nam to zastąpi?

na Kościuszki jest Ania, ale tam laski są naćpane na maxa, coś jeszcze?
        • Gość: kobieta Re: sąsiadom z Lelewela IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.07.07, 21:58
          Każdy normalny facet ma normalną kobietę, z którą uprawia seks dla przyjemności
          obopólnej.Klientami agencji są wyrzutki społeczeństwa,które nie potrafią
          nawiązac normalnych stosunków z kobietą.Żeby życ w normalnym związku trzeba coś
          od siebie dac,byc partnerem,przyjacielem a nie obleśnym samcem jak niektórzy
          "panowie" z tego forum.
          • Gość: stunt Re: sąsiadom z Lelewela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 00:46
            A jak sie nie chce dac? :)
            Ja jestem bardzo przystojnym mezczyzna swietnie zarabiajacym
            A kobiety nie mam bo nie mam czasu ani ochoty miec na stale
            Takie przybytki sa odskocznia, po silowni spelnieniem :)
            • Gość: Alinka Re: majetny stunt - sex a milosc IP: *.dialup.optusnet.com.au 28.07.07, 04:26
              Hej przystojniaczku (wg ciebie)czy slyszales kiedys o milosci? Szlachetnym
              uczuciu szacunku? Obcowaniu cielesnym kochajacych sie dwojga ludzi? Mysle ze
              nie i nigdy nie bedzie ci dane dostapic tego szczescia. Dziwka nigdy nie zazna
              szczescia i rozkoszy w ramionach meza.
          • Gość: domi Re: sąsiadom z Lelewela IP: *.wroclaw.mm.pl 27.07.07, 09:10
            Kobieto, skoro tak zle oceniasz tych samców, a jak ocenisz kobietę, ktora daje
            im to za pieniadze? chetnie posłuchamy co powiesz.
            • Gość: kobieta Re: sąsiadom z Lelewela IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.07.07, 20:52
              Z tego co donoszą media wynika,że częśc z tych kobiet jest do tego zmuszana
              przez zwyrodniałych goryli,częśc była molestowana w dzieciństwie,częśc robi to
              dla lekkiej kasy a póżniej nabija się z tych wszystkich niby samców
              przeżywających orgazm za pięniądze a tylko niewielki odsetek kobiet czerpie z
              tego przyjemnośc tzw.nimfomanki przez medycynę klasyfikowane jako odstepstwo od
              normy.Jak zapewne wiesz tak przynajmniej donosi prasa one rzadko robią to na
              trzeżwo.Przewaznie są znieczulone z własnej woli albo na siłę alkoholem lub
              narkotykami.
          • Gość: kobieta Re: sąsiadom z Lelewela IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.07.07, 21:16
            Jak wiesz wśród kobiet tez zdarzaja się wyrzutki społeczenstwa. A częśc z nich
            zmuszana jest do tego przez obleśnych goryli,częśc była molestowana w
            dzieciństwie,częśc zarabia na narkotyki,częśc tych najgorszych robi to dla
            lekkiej kasy a póżniej nabija się z tych marniutkich samców przeżywających
            orgazm za pieniądze i tylko niewielki procent kobiet odczuwa z tego
            przyjemnośc,naogół są to nimfomanki uznawane przez medycynę za odstępstwo od
            normy.A prawie wszystkie uprawiające seks za pieniądze robią to zamroczone
            alkoholem lub narkotykami,bo nie da się robic tego na trzeżwo z byle kim.
            • Gość: dominik Re: sąsiadom z Lelewela IP: *.wroclaw.mm.pl 28.07.07, 12:20
              co to znaczy "nabija sie z marniutkich samców"? czy bycie popielniczką na cudzą
              spermę, pare razy dziennie, czyli kilkaset razy w roku, upoważnia do "nabijania
              się?" Kto tu z kogo powinien się nabijać?
          • Gość: Facet Kobieto co ty p..lisz IP: *.airbites.net 18.08.07, 12:29
            gość Kobieta napisała:
            > Każdy normalny facet ma normalną kobietę, z którą uprawia seks dla
            > przyjemności obopólnej.Klientami agencji są wyrzutki społeczeństwa,
            > które nie potrafią nawiązac normalnych stosunków z kobietą.Żeby życ
            > w normalnym związku trzeba coś od siebie dac,byc partnerem,
            > przyjacielem a nie obleśnym samcem jak niektórzy "panowie" z tego
            > forum.

Masz poglądy jak marna wieśniaczka nie mająca pojęcia o dzisiejszych realiach. Wydaje ci sie że wszędzie jest tak jak na twojej wiosce, gdzie pary tworzą się automatycznie i singlami zostają tylko rzeczywiste wrzody społeczne. Otóż NIE. Oprócz siebie znam jescze osobiście ze 3 - 4 takie przypadki. Przypadki ludzi jak to ty nazwałaś "normalnych", którzy chętnie coś od siebie dadzą, będą przyjacielem, ale mają mocno ograniczoną podaż. W moim miejscu pracy jest 98% facetów, pozostałe 1,5% to kobiety od 40-tki wzwyż (mające czasem nawet wnuków), i 0,5% (słownie 2) panienek w moim wieku ale będących w szczęśliwych związkach i nie mających ochoty ich zmieniać.
            Po pracy na fuchach nawet jeśli trafię na jakąś laskę wzywającą mnie do naprawy np. pralki to też jest mężata (ba, tak mi sie trafia ze najczęściej laska dzwoniąca po naprawę praleczki jest z brzuszkiem).
            Więc głupia następczyni biblijnej Ewy powiedz mi gdzie jest sklep z potencjalnymi żonami? W knajpie, wśród narąbanych nastolatek? A może mam jak menel zaczepiający o złotówke wypytywać w tramwaju laseczki czy chcą sie ze mną skumać?
            Głupia cipo goowno wiesz o życiu więc nie filozofuj. Jestem za burdelami, bo jak tak dalej pójdzie to sam zaczne takowe nawiedzać, cierpliwośc ma swoje granice. Natomiast żeby nie było sporadycznych przypadków zmuszania siłą do nierządu (bo nie oszukujmy się że i takie są) to powinno sie zalegalizować proceder, na rynku wówczas zostałyby tylko panienki robiące to dobrowolnie, placące podatki i składke zdrowotno - emerytalną, mające prawa pracownika i pozbawione alfonsów ściągających od nich połowę utargu. I dziewczyny by były zadowolone i państwo polskie tez,, bo nałapałoby więcej podatków, ale PiSiory tego nie zrobią bo ich największy elektorat w moherowych beretach by się zbuntował.

• Gość: Jonek Re: sąsiadom z Lelewela IP: *.e-wro.net.pl 27.07.07, 14:56
          Są naćpane bo zostały doprowadzone do takiego stanu, siłą uzależnione. Teraz
          gdy są na głodzie zrobią wszystko aby dostać działkę nawet puszczą się z
          zakompleksionym smacem, który normalnie nie potrafi sobie poderwac panienki.
          Chodząc w takie miejsca popierasz zniewolenie tych dziewczyn oraz nieodwracalne
          w skutkach uzaleznianie ich od narkotyków i ich 'właścicieli'. Podnieca cię to?
      • mumio145 Re: sąsiadom z Lelewela 27.07.07, 15:53
        wzruszająca opowieśc, popłakałem się. I tak się k...wy usprawiedliwia, i tak
        sie tworzy relatywizm moralny.
    • Gość: haya Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:21
      A Wyborcza jak zwykle z jednej strony święcie oburzona, a z drugiej...

zobaczcie do drobnych ogłoszeń w dziale "praca" :)))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka