kde44 25.07.07, 21:05 marzy mi się, żeby kiedyś wreszcie zaczęto polować na "klientów". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: l Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:13 chyba cie pogrzało idioto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kde44 Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 25.07.07, 21:23 trudno mieć wątpliwości co do udziału "klientów" w całym przedsięwzięciu, nieprawda? należałyby się sk... takie same kary, jak innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.os1.kn.pl 25.07.07, 22:04 Jasne, teraz będzie wielkie ględzenie że to wina klientów. Bierzcie jednak pod uwagę że większość tych panienek robi to dobrowolnie. Z resztą klienci Lelewela to żółtki z LG najczęściej. Odpowiedz Link Zgłoś
kde44 Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 25.07.07, 22:13 jasne, poza "żółtkami" winni są jeszcze żydzi, nie? a te kobiety tak naprawdę to mają z tego dużą przyjemność, tak? Normalnie trudno uwierzyć, jakim hipokrytą lub kretynem trzeba być, żeby wierzyć w te brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.os1.kn.pl 25.07.07, 22:46 Kretynem trzeba być żeby wierzyć że wszyskie prostytutki w agenturach to uciśnione niewinne owieczki. 90% z nich sprzedałoby własną siostrę żeby zarobić i takie właśnie koleżanki, znajome itp to te nieszczęsne dziewczyny których żal, bo się wpakowały w gó... Co do przyjemności nie wiem, co do satysfakcji finansowej to z pewnością zarabiają więcej niż średnia krajowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kde44 Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 25.07.07, 22:51 Skąd masz te dane statystyczne - wynikają z Twoich skrupulatnie prowadzonych badań? Może powiesz jakie metody badań stosowałeś, bo trudno dyskutować bez takich informacji? W każdym razie gratuluję dobrego samopoczucia - grunt to głęboko uwierzyć w to, co usprawiedliwia własne draństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.os1.kn.pl 25.07.07, 22:56 Po prostu wiem jak to działa. Skąd to nie Twoja sprawa. Samopoczucie mam w porządku bo nie z mojej winy powstała prostytucja na świecie. Jak chcesz wiedzieć coś o życiu to spróbuj zobaczyć je z bliska, a nie szczekaj na forum nie mając żadnych podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
kde44 Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 25.07.07, 23:01 > Po prostu wiem jak to działa. Hmm... to mało konkretna informacja o metodzie badań. No to skąd konkretnie masz te dane statystyczne? Przedstawiasz formularz w którym znajduje się pytanie: "czy pani robi to dobrowolnie"? > porządku bo nie z mojej winy powstała prostytucja na świecie. Jak chcesz > wiedzieć coś o życiu to spróbuj zobaczyć je z bliska, a nie szczekaj na forum > nie mając żadnych podstaw. Co ty nazywasz "wiedzą o życiu"? - to, o czym piszesz ma z nim niewiele wspólnego. Ja coś wiem o prawdziwym życiu, a ty piszesz jak dobrze mają kobiety zmuszane do prostytucji. Ty żyjesz w świecie, który sobie sam wymyśliłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 07:42 Najbardziej w tym przeraża mnie że zwykli ludzie nie reagowali. Nic nie zrobili bo to "nie ich sprawa". A co gdyby chodziło o ich rodzinę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.os1.kn.pl 26.07.07, 08:52 Jakich znów badań ? Jesteś pewno naukowcem skoro nic tylko badania Cię interesują. Przestań patrzeć na świat przez pryzmat badań, może coś zrozumiesz. W którym momencie powiedziałem że mają dobrze ? Powiedz mi - znasz osobiście jakąś prostytutkę ? Rozmawiałeś z nią, zwierzała Ci się? A może znasz którąś dziewczynę zmuszaną do takich praktyk ? Znasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kde44 Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.ikatel.pl 26.07.07, 09:17 zastanawiam się po prostu skąd wiesz, że tych swobodnie decydujących o swoim losie jest 90%. Przypuszczam, że żeby stwierdzić, że jest ich właśnie tyle przeprowadziłeś szeroko zakrojone badania statystyczne. Cchiałbym się dowiedzieć, jak. Jakie to ma znaczenie w tym kontekście, czy znam którąś z tych dziewczyn, czy nie?! Przestań patrzeć na świat przez pryzmat własnych potrzeb i przez pryzmat idiotycznych stereotypów, to może coś zrozumiesz (chociaż szczerze mówiąc wątpię...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.os1.kn.pl 26.07.07, 11:54 Tak się składa że wiele z panienek pracujących w agencjach znam. Skąd to już mniej istotna sprawa. Ważniejsze że wiem jakie mają najczęściej podejście do życia i, co istotniejsze, łatwego zarobku. Ględzisz o jakichś tam moich potrzebach, chociaż ich nie znasz, stereotypach które nic nie znaczą, a Twoje powątpiewanie odzwierciedla podejście do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.generacja.pl 26.07.07, 14:34 przecież na zdjęciu widnieje dziwka i do tego, przez tych baranów, SKUTA jak prosię rzucona twarzą na łóżko. Dziwki to często bardzo miłe dziewczyny. Nie widzę nic złego w tym, że dwoje dorosłych umawia się na seks tak, że jedna strona płaci drugiej; choć oczywiście (tym bardziej) bydlaków sutenerów trzeba gonić i tłuc po dupskach. Temu o czym pisze gazeta zapobiegłaby: 1 legalizacja prostytucji, 2 opodatkowanie prostytutek (wraz z ich ochroną prawną i medyczną) oraz 3 istnienie związku zawodowego prostytutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.07, 19:00 no z tymi zawiązkami to przegięcie. Widziałeś żeby w Polsce funkcjonowały jakieś związki prócz budżetówki? Zapomnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka Re:Do kde44 glupiec IP: *.dialup.optusnet.com.au 27.07.07, 15:43 szkoda mi cie bo albo jestes prostytutka albo sutenerem. nie ma takiej sily co by zatrzymala "biedna uciesniona" prostytutke. nie mam doswiadczenia na tym "polu" i mozesz powiedziec ze nie zrobilam badan. kpie sobie z tego bo zycie toczy sie w rodzinie a nie w burdelu i nie zaluje ani jednej z nich! im tez sie nalezy kara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.07, 13:37 rozumiekm że jesteś kolejną idiotką z cyklu "samiec mój wróg" :) miej się tak dalej dobrze w swojej nienawiści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofiara prostytutek Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 12:56 Jestes smieszna, jezeli dziewczyna robi to dobrowolnie to nie widze zadnego problemu. Agencje towarzyskie to czesto miejsca gdzie mezczyzna moze sie zrelaksowac po ciezkim tygodniu a dziewczyna dobrowolnie zarobic ok 600 za noc. Jezeli mlode panna nie jest zmuszana do tego sila, terroryzowana a robi to z wlasnej woli to je nie widze w tym nic zlego. Ach.......ostatnio rozmawialem z taka dziewczyna w zeszlym miesiacu zarobila 16 tys netto................i byla z tej pracy bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big zbig Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 220.249.114.* 19.08.07, 13:43 prostytutki sa fajne.Tym sie roznia od innych dziwek,ktore chca byc postrzegane jako damy wykonujace inne profesje, ze otwarcie sie do tego przyznaja.kase biora wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijent Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.07, 17:39 głuwno prawda ze one byly zastraszane znalem jedna kobiete durzo mi opowiadala muwila ze sa tam najleprze warunki i najleprza atmosfera we wroclawiu byla zadowolona z pracy robila to dobrowolnie i duurzo zarabiala raz bylem zreszta z kolegami po impresce wszystkie kobiety usmiechniete tylko czekaly na klijenta ktury je przeleci bo lubily to reszta zauwascie by uniknac winy zwalaja wszystko na własciciela ze byly zmuszane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.07, 11:16 Prostytucja to intratny interes i panienki czesto robio to chetnie a problem jest tylko jak ktos jest do tego zmuszany . W Holandi i Nemczech burdele sa pelne polskich panienek ktore to robia chetnie bo w kraju jest im nudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzet Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 08:51 Naturalnie ze to wina kobiet, dobrze wiedzialy co to za praca. w Gazetach oprocz zachety do pracy byla strona internetowa clubu i nie trudno bylo sie domyslic co to bedzie za praca. Poza tym zajrzyjcie na www.odloty.pl to wszystko cichodajki bez alfonsow......baby po prostu to lubia i tyle ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez klient Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 85.234.150.* 26.07.07, 00:25 Teraz LG przeniesie sie do Ateny czy Atiny sam bym sie przjechal ale troche za daleko zeby bujac sie przez cale miasto. I popieram cie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandra Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 82.112.131.* 25.07.07, 22:43 Jak to pogrzało? Przecież to sie ani nie mieści w sercu ani w głowie!!!!! Te kobiety był kiedyś sobie normalnymi kobietkami, które szukały pracy a znalazły piekło. To klienci napędzają maszynę przemocy i niewolnictwa.A gdyby ciebie tak zamknąć i zmuszać do seksu analnego( bo tylko facet mógł napisać ), a jak sie nie zgadzasz to by cię bito i szarpano za włosy, obdarto z całej godności, rażono prądem np.Pisze się, że one lubią seks. Przepraszam, a kto normalny nie lubi seksu.Ale wszystko z szacunkiem i poczuciem bezpieczeństwa!! Płakać mi się chce, że są tacy ludzie, którzy potrafią pójść do burdelu i dawać tym przestępcom zarobić, płakać mi się chce, że są ludzie, którzy nie staną w obronie tych kobiet jeśli wiedzą o tym procederze, np tak jak ta aptekarka, i płakać mi sie strasznie chce, że są ludzie, którzy na forum potrafią jeszcze oczerniać te poranione kobiety!!!!! LUdzie obudźcie sie!!!NIe każda kobieta to prostytutka z zamiłowania~!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.os1.kn.pl 25.07.07, 22:53 Stań więc w obronie tych kobiet. Wprowadź się do klatki gdzie jest budel i dzwoń każdej nocy na policję. Ciekawe jak zareagujesz jak Ci podpalą chałupę, albo zgwałcą dziecko. Jakby kobiety nie brały kasy za sex, to by faceci do burdeli nie chodzili tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 25.07.07, 23:34 > znalazły piekło. To klienci napędzają maszynę przemocy i niewolnictwa. Mechanizmu przyczynowo skutkowego można dalej się dopatrzeć: Gdyby kobiety za seks pieniędzy nie brały, to automatycznie klientów by nie było. Problemem tak na prawdę jest nie tyle prostytucja, bo ona istniała zawsze od czasów biblijnych. Problem polega na tym, że część ludzi w tym kobiet po prostu nie radzi sobie samodzielnie i musi mieć kogoś kto im pracę zorganizuje. Gdy nieszczęśliwie tacy ludzie trafią, to lądują w obozach pracy lub burdelach wbrew swojej woli. Nie należy więc mieszać do grona pokrzywdzonych takich kobiet, które samodzielnie organizują dla siebie lokum i tam sprzedają swoje ciało pracując na własny rachunek. Wyjaśnij jaką maszynę przemocy nakręcają klienci takich zaradnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient lelewela Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 85.234.150.* 26.07.07, 00:09 Bylem tam widzialem moze i korzystalem a moze bylem na piwie. Ale wiem jedno nigdy nie spotkalem sie tam zebby jakas dziewczyna byla tam bita przetrzymywana sila. Kazda biegala z komoreczka albo i dwoma zamawialy sobei jedzenie z restauracji. Do jednej mam prywatny nr telefonu bo dala mi gdy wiedziala ze bedzie zmieniac lokal na inny gdzie dziewczyny dostaja wiecej na godzine. Bylem naet swiadkiem jak zadzwonil do klubu telefon odrazu koles poprosil dziewczyne po imieniu ta wiedziala o co chodzi i druga sie smiala \\\"co to ten twoj znow bedziesz miala pare orgazmow \\\" a ta co szla to sie tylko usmiechala. Nawet nie wiecie kto z tego klubu korzystal a nie napisze tutaj bo nie chce miec pozniej jakis problemow chociaz i tak mieszkam za granica. Wlasnie sie zdziwilem jak bylem tam w niedziele i naklejki na drzwiach z oznaczeniem CBS a ten piotrek.K mial przezwisko \\\"plastus\\\" i tak smialy sie z niego dziewczyny i znani juz tam klienci bo mial odstajace uszy i to ten z ktorego sie smialy mial byc szefem grupy. Podrzedna gazecina znow zwietrzyla temat i tyle. Moglbym jeszcze pisac ale to chyba nie najlepsze miejsce. Prostytucja jest i bedzie a dpokoki sie jej niezlegalizuje doputy beda one do tego zmuszane. A nasz rzad zastanawia sie z kad wziasc pieniadze dla pielegniarek i tutaj ma odpowiedz z PAN DO TOWARZYSTAWA. Odpowiedz Link Zgłoś
jurekpy Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 26.07.07, 00:55 Masz facet rację.Zdecydowana większość panienek pracujących w tego typu przybytkach robi to dobrowolnie,z własnej i nieprzymuszonej woli.Łatwość dobrego zarobku,nawet jeżeli muszą się dzielić z alfonsem po połowie,przesłania wszelkie cnoty. Wytłumaczenie,że robiły to z przymusu jest po prostu wykrętem.Żadna z tych panienek nigdy nie powie ,że jest k..wą,tylko,że sytuacja ich zmusiła do uprawiania takiego zawodu.Nie wykluczam też takich przypadków,że w tym gronie znalazły się również dziewczęta wciągnięte w prostytucję podstępem i szantażem ale nie dajmy się zwariować !!!, nie uogólniajmy zjawiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 213.172.177.* 26.07.07, 09:36 Piotr K-czy ktoś zna nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.as.kn.pl 26.07.07, 22:05 Wreszcie mądre słowa. Nikt nie wgłębia się w życie tych dziewczyn. Dlaczego np. to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.dialup.optusnet.com.au 27.07.07, 15:32 To proste Aniu to sa zwykle k.rwy. Robia to bo to jest najlatwiejsze. Rozkladaja nogi albo otwieraj usta i juz a czyjs kochany maz nagle zaczyna wierzyc ze jest wielki. To smutne ze kobiety tak sie ponizaja. Wstyd i nic wiecej. Nie ma usprawiedliwiena na to. Nie ma i koniec. Gdyby bylo inaczej nie trzeba byloby robic tego w ukryciu. Zadne argumenty nie pracuja na korzysc tych kobiet. Jak suka nie da to pies nie wezmie. Odpowiedz Link Zgłoś
nemit Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 27.07.07, 15:47 Gość portalu: Alinka napisał(a): > Jak suka nie da to pies nie wezmie. Droga Alinko. Abstrahujac od pan pracujacych w burdelach. Slyszalas o gwaltach? Wtedy, uzywajac Twego subtelnego jezyka, "Suka nie daje, ale pies sobie bierze". Rece opadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtornik Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:15 dożywocie albo lepiej kara śmierci (wszyscy ci ludzie są skrzywieni)!!!! Po takiej krzywdzie te kobiety nigdy nie będą takie jak przedtem. I odszkodowania za krzywdy, łącznie z konfiskatą majątków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.lanet.net.pl 25.07.07, 21:29 co to ma znaczyć, że grozi im do 10 lat? Za takie coś bezsprzecznie powinno być dożywocie!!! Aż mi się wierzyć nie chce, że takie rzeczy mogły mieć miejsce, wszyscy o tym wiedzieli, a nikt nic nie robił przez cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misha A może na emerytów w ZUS-ie polować? IP: *.chello.pl 25.07.07, 21:41 Też niezły pomysł w sumie... Jak wpadnie paru takich w kominiarkach na salę obsługi, połowa emerytów fiknie na zawał i emerytury z głowy. Ty nie chodzisz do agencji, ja nie chodzę do kościoła. Ale ja mam przynajmniej na tyle kultury, żeby chodzących do kościoła psami nie szczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
kde44 Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? 25.07.07, 21:45 nie chodze ani do agencji ani do kościoła. klientów agencji nie należałoby szczuć psami, tylko pociągnąć ich do odpowiedzialności za to, co dzięki nim dzieje się z kobietami zmuszanymi tam do pracy. to tacy jak ty są winni takim zdarzeniom. szczucie psami to dla takich gnojków zdecydowanie za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebo polskie piekło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:53 Polska to taki pobozny kraj:( jako rzecze prezydęt:( krzywda ludziom dzieje sie tylko na pielgrzymkach z udziałem ksiedza. Czy w tej krzywdzie kobiet tez ksiedza mieli udział? jako klienci czy kapelani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:25 Pierdzielisz chlopie glupoty. Rozwiazanie jest proste - zalegalizowac prostytucje, jezeli tego sie nie zrobi beda na tym zarabiali olbrzymie pieniadze gangsterzy. Klienci zawsze beda bo nie kazdy ma dziewczyne, niech jednak na swiadczeniu uslug zarobia sobie te dziewczyny ktore chca to robic, a nie gangsterzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? IP: 85.234.150.* 26.07.07, 00:14 Jakie pociaganie do odpowiedzialnosci. Nie wiesz co piszesz one nie byly tam do niczego zmuszane. Bylem tam nie raz i mam do jednej nr prywatny jak juz pisalem wyzej i nigdy nie nazekala ze ja tam bili gwalcili itd. Nawet sie pytalem czy szef je testuje to sie rozesmiala. Kiedys jak przyszedlem to byl fajnie nakrecone i smiechu bylo co niemiara bo najadly sie jochambiny w tabletkach. Ale coz dobry lokal skonczyl sie na CBS bo spoleczniakom gul skakal ze inni sie dobrze bawia. albo zapomnieli posmarowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobak Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 00:46 Widać że ciebie mamusia przygłupie nie kochała. Najpierw dowiedz się coś o prostytucji w Polsce, a potem pisz głupoty. Zdarzają się sytuacje że niektóre kobiety są przetrzymywane wbrew własnej woli, ale to jest margines. Dowiedz się ile studentek tak sobie dorabia. I możesz mi wierzyć lub nie nikt im pistoletu do głowy nie przystawia, a kasę na tym robią taką jakiej ty przez całe życie nie zobaczysz. Twoje wszystkie tu wypowiedzi pokazują dobitnie że jesteś wyborcą PiSu, gdyż wrzucasz wszystko i wszystkich do jednego wora, i szczekasz w sprawach które ciebie nie dotyczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu król Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? IP: 80.54.200.* 26.07.07, 09:43 ścigać klientów, to tak jak ścigać kupujących i sprzedających benzyne, wódke bo potem jeżdżą po pijaku i wypadki powodują i całe rodziny na drodze zabijają.- bardzo totalitarne myślenie...już Mao likwidował prostytucje zatapiając statek z prostytutkami...o to Ci chodzi? relacja klient - prostytutka nie jest przestępstwem o ile jest w pełni dobrowolna. Ścigać bezwzględnie i szybko należy bandyterkę co to wymusza, kradnie itp przy pomocy całego społeczeństwa a nie takiego co jak widzi kradzież batonika czy demolkę autobusu to głowę odwraca.. w Niemczech plażowicze zatrzymali pijanych skinów z bronią kopiących Polaka...a u nas? wszyscy by uciekli :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kde44 Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? IP: *.ikatel.pl 26.07.07, 09:53 > w Niemczech plażowicze zatrzymali pijanych skinów z bronią kopiących Polaka...a > u nas? wszyscy by uciekli :/ nie, u nas patrzyliby z zaciekawieniem i ew. przerażeniem. > ścigać klientów, to tak jak ścigać kupujących i sprzedających benzyne, wódke bo Nie, to tak jak ścigać ludzi, którzy mając świadomość, że kupowany towar jest kradziony, decydują się na "okazyjne" kupienie roweru, samochodu, części do samochodu, radia itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu król Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? IP: 80.54.200.* 26.07.07, 10:18 klienci siłą zwerbowanych prostytutek, są uczestnikami , świadkami przęstępstwa a więc można sie do nich doczepić. sami wiedząc co jest grane powinni omijać łukiem daną agencje tak jak nie powinni kupować na giełdzie "swoich" ukradzionych wcześniej lusterek. - najlepsza była ta sąsiadka co chciała sobie na żywo na akcje popatrzeć.... ręce opadają, a tak to pewnie przez judasza tylko patrzyła słuchając oj. dyr. z różańcem w ręku i pomstując śliniąc się na sodomę i gomorę Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? 26.07.07, 12:40 Dopuki będą dochodziły do społeczeństwa wiadomości, że ktoś kto odważył się na postawę obywatelską ściągnął sobie i swojej rodzinie na głowę piekło, bo bandyci mają większe prawa i stać ich na najdroższych prawników, to nie ma co liczyć na pozytywne zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
quonio Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? 26.07.07, 12:53 Niestety ale zgadzam się z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: A może na emerytów w ZUS-ie polować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:07 toż to niesamowita kultura mieć seks z kobietami do niego zmuszanymi. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 25.07.07, 22:14 po co? wystarczy zalegalizowac burdele i skonczy sie, a przynajmniej mocno okroi oplacalnosc takich spraw jak handel zywym towarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 85.234.150.* 26.07.07, 00:19 Dokladnie popierami jeszcze beda mieli zlodzieje w rzadzie czym sie dzielic. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 26.07.07, 14:11 Gość portalu: Klient napisał(a): > Dokladnie popierami jeszcze beda mieli zlodzieje w rzadzie czym sie dzielic. problem w tym kraju polega na tym, ze na gorze mamy swietlo..ych, a na dole paru krzykaczy co im przytakuja i biegaja z krzyzykami w rece, a sami sa pierwszymi klientami takich miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Jedno mnie zastanawia 25.07.07, 22:14 Całe miasto wiedziało, że tam jest burdel Całe miasto wie, że w burdelach różne rzeczy się dzieją. Więc czemu policja dopiero teraz tam wpadła? Przecież oni powinni każdy burdel trzepać minimum 2 razy w tygodniu! A przy okazsji każdej wizyty niebiescy powinni dokładnie przepytywać personel. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Jedno mnie zastanawia 25.07.07, 22:16 bo to kolejna spektakularna na swoj sposob akcja zeby w statystykach sobie napisac, ze skutecznosc duza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient lelka Re: Jedno mnie zastanawia IP: 85.234.150.* 26.07.07, 00:21 A jak policjanci sami tam chodza i korzystaja. Nie pomyslales o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firanka Re: Jedno mnie zastanawia IP: *.finemedia.pl 26.07.07, 08:52 Dlatego, ze wielu policjantow rowniez korzystala z tego przybytku. Znam sytuacje z pierwszej reki, znajomy bywal tam regularnie i duza czesc jego kolegow z pracy i czesto dzielili sie miedzy soba wrazeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostek Re: Jedno mnie zastanawia IP: *.chello.pl 26.07.07, 10:31 Chłopie wystarczy trochę pomyśleć i będziesz wiedział dlaczego policja tam nie wpadała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Policja chroni burdele !!! IP: *.dream.net.pl 25.07.07, 22:35 Dlaczego nie zajmą się taką samą speluną jaką prowadzi kloczkowski kazimierz w budynku dawnego dworca Świebodzkiego ? bo ma swoich kumpli w komendzie policji !! Tak wygląda prawo ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Policja chroni burdele !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 23:22 Są dwa sposoby na zwalczenie takiego procederu i żyjącej na krzywdzie tych kobiet mafii. 1. Legalizacja. Dziewczyna zakłada sobie działalność i pracuje, wchodzi w spółki z koleżankami po fachu.Wszystko jest czytelne i transparentne. 2. Egzekwowanie prawa zabraniającego tego typu działalności. Naloty na burdele, kontrole, zamykanie właścicieli. Teraz niby zakazane, a wszyscy wiedzą co sie dzieje i nikomu to nie przeszkadza, a potem ze brak poszanowania prawa. Zdziwienie ze nie szanuje sie organów ścigania, które mimo swojego OBOWIĄZKU udają ze nic nie wiedzą. Każdy w mieście wie co sie działo na Lelewela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcos Nie chcieli się dzielić haraczem z psami... IP: *.telsat.wroc.pl 25.07.07, 23:21 Nie chcieli płacić haraczu kundlom z komendy, ani dawać panienek za darmo chłopakom na służbie, to ci zrobili poPiSową akję pod publikę. Takie jest prawo i taka jest moralność "obrońców porządku". A co do burdeli - bierzmy przykład z pragmatycznych Czechów, którzy nie są świętoszkowatymi oszustami i nie klękają po kościołach. Zalegalizować prostytucję - tak żeby dziewczyny były bezpieczne i zamiast płacić haracz mafii odprowadzały podatki do kasy publicznej. A klienci też mieliby większą pewność że nie złapią syfa... Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Prostytucja jest złem !!! 25.07.07, 23:27 Wszyscy, którzą się w tym babrzą - alfonsi, prostytutki i sami klienci - są degeneratami. Ale sytuacja, w której kobiety zmuszane są do prostytucji, jest potworną zbrodnią. Wyobraźcie sobie, że Waszą siostrę, dziewczynę albo córkę jakiś sk..syn zwabia podstępem, bije, gwałci, a potem każe jej uprawiać seks z różnymi typami. Za coś takiego powinna być kara śmierci. A ten, który tu na Forum wymądrza się jako klient burdelu, niech w duchu sam siebie zapyta, czy ma stuprocentową pewność, że każda kobieta, którą rżnął za kasę ( bo trudno seks w burdelu subtelniej chyba nazywać ), dobrowolnie wybrała taką "karierę". Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Prostytucja jest złem !!! 25.07.07, 23:48 > burdelu subtelniej chyba nazywać ), dobrowolnie wybrała taką "karierę". Chodzi Ci o przymus bezpośredni, fizyczny? Czy może taki, że po prostu niczego innego nie potrafi, co by takie pieniądze mogło jej dać? W pierwszym przypadku to faktycznie podłe przestępstwo. Co do drugiego przypadku, to może niech ci moralni zaoferują im porządną pracę i zapłatę porównywalną. Odpowiedz Link Zgłoś
quonio Re: Prostytucja jest złem !!! 26.07.07, 07:58 Z jednej strony są przeciwnicy, z drugiej zwolennicy. Dla mnie zmuszanie kogokolwiek do czegokolwiek to brak szacunku i człowieczeństwa. Czytając jednak posty mam dziwne wrażenie że najbardziej oberwało się klientom którzy w moim mniemaniu jednak nie są sprawcami całego zamieszania, a jedynie narzędziem w rękach alfonsów. Jeżeli ktoś napada na bank, to klient banku też jest temu winien bo trzyma w nim pieniądze ? W końcu gdyby tego nie robił napadów by nie było. Proponuje więc zastanowić się jak przeciwdziałać takim sytuacjom, a nie rozwodzić się nad winą tych, którzy z przyczyn różnych chodzą do burdeli. Nie ma złotego środka. Trzeba po prostu być uważnym. Co do winy alfonsów nie sprzeczam się. 10-lat to za mało. Powinni dostać tyle ile będzie potrzebowała dziewczyna żeby sobie poradzić psychicznie ze wspomnieniami takiego koszmaru. Klienci są oczywiście częścią tego zjawiska, ale jak wiadomo nie rozum ich tam prowadzi. Wyglądałoby to dziwnie gdyby zaczęto karać ludzi za posiadanie potrzeb seksualnych. Dodam jeszcze że część z nich mogłoby przy braku burdeli próbować wyładować swoją energię na przypadkowo napotkanych dziewczynach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kde44 Re: Prostytucja jest złem !!! IP: *.ikatel.pl 26.07.07, 09:26 > posty mam dziwne wrażenie że najbardziej oberwało się klientom którzy w moim > mniemaniu jednak nie są sprawcami całego zamieszania, a jedynie narzędziem w > rękach alfonsów. > Jeżeli ktoś napada na bank, to klient banku też jest temu winien bo trzyma w > nim pieniądze ? W końcu gdyby tego nie robił napadów by nie było. Genialne porównanie, jestem pod wrażeniem. Ja raczej porównałbym tą sytuację do takiej, że ktoś kradnie Ci samochód, włamuje się do mieszkania, ponieważ zawsze się znajdzie gnojek, który "okazyjnie" kupi to, co Tobie ukradziono. Handel kobietami do agencji będzie kwitł, bo są gnojki, którym to sprawia radość. To popyt napędza te zjawiska. Dltatego twierdzę, że klienci są w tym przypadku w bardzo dużej mierze współwinni. Inna sprawa, że legalizacja prostytucji mogłaby się przyczynić do ukrócenia tego procederu. Tylko że to nie w tym kraju. Tu rządzi hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Prostytucja jest złem !!! 26.07.07, 11:32 Napięcie seksualne można rozładować poprzez kontakt obustronny dobrowolny lub przez gwałt. Klienci to najczęściej osoby które nie mają partnera, być może z powodu braku urody lub nieśmiałości, mimo to nie chcą nikogo zmuszać przemocą. Czy myślisz, że księża aby pozbyć się popędu seksualnego, to zmówią sobie jakiś paciorek i cudownie złe myśli zanikają? Oni albo prochy łykają albo kogoś mają na boku albo chodzą do prostytutek albo mają jakieś zaburzenia skutkujące zanikiem popędu. Ktoś kto wierzy, że jest inaczej jest naiwny. Co do analogii z bankiem lub złodziejem, to oboje lekko chybiliście. Bardziej adekwatny wydaje się przykład: idziesz do sklepu bo czegoś potrzebujesz ale nie chcesz kraść tylko uczciwie kupić. Czy zastanawiasz się, że ten sklep może mieć narzuconą "opiekę" (nawet w postaci firmy ochroniarskiej, w końcu w normalnym państwie od tego jest policja) innymi słowy płaci komuś haracz? Proponujesz pociągnąć do odpowiedzialności klientów owych "chronionych" placówek? > "okazyjnie" kupi to, co Tobie ukradziono. Handel kobietami do agencji będzie > kwitł, bo są gnojki, którym to sprawia radość. To popyt napędza te zjawiska. A może Handel kobietami do agencji będzie kwitł, bo są gnojki, które udają bardzo moralnych ale nie chcą zatrudnić w branży nie związanej z seksem tych biednych kobiet za stawkę która je usatysfakcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kde44 Re: Prostytucja jest złem !!! IP: *.ikatel.pl 26.07.07, 18:06 Nie przeczę, że prostytucja zalegalizowana może być zwyczajną usługą z którą może nie być związane porywanie kobiet i zmuszanie ich do pracy. jestem zwolennikiem legalizacji prostytucji. W aktualnym stanie rzeczy jednak prawdopodobieństwo, że kupienie takiej usługi przyczynia się walnie do rozwoju ciemnej strony tego interesu, jest bardzo wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
quonio Re: Prostytucja jest złem !!! 26.07.07, 12:37 Genialne czy nie, obrazujące jedynie idiotyzm tego co wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebutcher tak przecież dalej być nie może IP: *.acn.waw.pl 25.07.07, 23:45 Trzeba coś zrobić z prawem w tym kraju. Policja powinna mieć prawo kontrolować burdele codziennie jak będzie trzeba. Przecież sędziowie mogą wydawać nakazy przeszukań itp. A fakt, ze policjanci nie chronią ludzi, którzy dzwonią z donosami na bandytów zakrawa na dyscyplinarki dla dowództwa policji w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.do.pl 25.07.07, 23:58 Nie mam nic przeciwko prostytucji. Zawsze była i będzie. Wybór kobiety. Ale za gwałcenie i porywanie dziewczyn... aż nie chcę myśleć co bym zrobił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 00:14 bylem na imperzie na ktorej uzedowala pani z tej wlasnie agencji-byla bardzo arogancka i obnosila sie tym ze ma takich "orchroniarzy"- czy ona byla do tego przymuszana -nie sadze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: germanik Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 00:44 niesłychane. W agencji towarzyskiej gwałcono kobiety! Do tej pory slyszalem z oficjalnych zrodel, ze te panie tylko z wlasnej woli gawedza i ew. masuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stunt Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 00:52 hehehe, bo one szly do agencji , ale nie wiedzialy ze tak beda pracowac a nie ukladac wierszyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stunt Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 00:55 swoja droga na necie sa zdjecia lasek stamtad..niezle laseczki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamma Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.e-wro.net.pl 26.07.07, 01:17 grozi 10 lat! hahahahahahahahahahahahahaahhahaahahhaahah!!!!!!!!!!!! bbbbuuuuhahahahaahahaahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!! ciekawe ile z tych kobiet zatłukli na śmierć (i penie nie tylko je mają na sumieniu). Grozi 10 lat! bbbbuuuhahahahahaahaha! K MAĆ!!!!! ZOSTAJĘ GANGSTEREM!! ZAJEBIOZA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poProstuOn Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.07, 03:13 a moim zdaniem to jest nastepna bajka naszych sluzb , ktore nie maja nic pwoaznego na koncie i musza cos sobie robic, az dziw ze te biedne zmaltretowane dziewczyny nie mialy w jaki sposob sie obronic, ze byly tam sila przetrzymywane itp itd.. to chyba jasne ze innaczej wyglada stosunek z osoba zmuszana a z osoba ktora chce tego dla czerpania korzysci... Prasa dolewa oliwy do ognia zeby tylko nie wystyglo i bylo czym zapelnic ramki... Ten burdel chyba nie istnial od 3 miesiecy lecz od lat i nikt nie wiedzial co sie dzieje ? AZ DZIW BIERZE ze tak nagle wszystko wyplywa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Współwinni są ci, co wiedzieli!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 08:16 Dlaczego ta pani farmaceutka i wielu, na pewno wielu innych, się wypięła? JEst współwinna, bo była świadkiem i zignorowała to zupełnie. Sąsiedzi podobnie. Fakt, że nie zawsze pewnie można liczyć na reakcję policji, ale są instancje. Dopóki nie poczujemy, że możemy sami - jako obywatele - zmienić ten kraj, to będzie dziadostwo. Ludziska obudźcie się! ps. nie chodzi mi o samo egzekwowanie prawa (choć też), ale o niszczenie ludzi, o czym też wiedzieli ludzie z otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslaueer Re: Współwinni są ci, co wiedzieli!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 08:29 szkoda trochee, fajny burdel tam był. i to w centrum miasta, blisko bylo do niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Współwinni są ci, co wiedzieli!!! IP: *.os1.kn.pl 26.07.07, 08:46 Jak jesteś taka mądra to zamieszkaj koło burdelu i strasz alfonsa że zadzwonisz na policję. Gwarantuje Ci że zostaniesz wyśmiana, a przy najbliższej okazji Twoje dziecko, auto, mąż, mieszkanie ucierpią. Przeciętny człowiek nie odpowiada za porządek w tym kraju. Od tego jest władza i dopóki nie będzie działać sensownie, nic się nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puppy Re: Współwinni są ci, co wiedzieli!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 10:33 wladza nie bedzie dzialac sensownie, dopoki bedzie wybierana w sposob demokratyczny (socjal-demokratyczny), cykliczna wymiana rzadzacych bynajmniej nie motywuje ich do myslenia, bo przeciez co 4 lata sa zwalniani z odpowiedzialnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepes Re: Współwinni są ci, co wiedzieli!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 10:54 Gdyby prostytutki wykonywały swoje usługi dobrowolnie i bez przymusu to nie byłoby potrzeby "werbować" szantażem i gwałtem normalnych dziewczyn. Sek w tym że kobiet pokręconych psychicznie (będących prostytutkami ponieważ lubią ten zawód) jest ile ?????? 1% spośród wszystkich prostytutek. A jest duży popyt na te usługi - więc to popyt - klienci - sprawiają, że kwitnie handel ludźmi. klienci więc są współwinni wszystkich tych przestępstw. KLIENCI takich agencji FINANSUJĄ więc gwałty i przemoc oraz okrucieństwo, szantaże i upokorzenie innych ludzi. Kto finansuje działalność przestępczą jest współwinnym - jak paser który kupuje kradzione samochody, tylko że tu chodzi o LUDZI a nie o kradziony telewizor... Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Współwinni są ci, co wiedzieli!!! 26.07.07, 11:45 W tym rozkładzie procentowym umknęły Ci te kobiety, które może nie specjalnie lubią ten zawód, ale jeszcze mniej lubią ciężką nieatrakcyjną pracę za mniejsze pieniądze, na przykład cieszące się małym prestiżem sprzątanie. Nie pokuszę się o podanie dokładnie ile to procent, ale jest to zapewne najliczniejsza z grup uprawiających prostytucję. A te które to lubią jak i te które siłą są zmuszane, to margines, przy czym tylko ten ostatni przypadek jest godny potępienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.07, 10:44 ekspedientka ???? ale te dziewczyny sa naiwne????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nko Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 195.187.134.* 26.07.07, 10:59 Niech uzywają głowy do myslenia. Niech się pilnują. Każdą można zmanipulować, wystarczy powiedzieć, ze jest piękna i będzie miala sesję zdjęciową. Albo coś w tym stylu. Są głupiutkie i prosze, jakie problemy potem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nko Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 195.187.134.* 26.07.07, 11:13 Obroncom kobiet powiem: niedawno ukazał się w poważnej prasie duzy artykul. co sie okazuje: wystarczy dac ogloszenie o zakladaniu agencji, dziennikarze tak własnie zrobili, i od razu nie mogli opędzić sie od ofert dziewczyn, ktore same dzwoniły. Mieli codziennie od kilkunastu do dwudziestu kilku ofert. To a propos tego powszechnego "zmuszania". Odpowiedz Link Zgłoś
nemit Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 26.07.07, 11:38 Zalosny mizoginie Nko, czy nie zauwazyles, ze mowa jest o tym odsetku kobiet, ktore do prostytucji zostaly zmuszone wbrew swojej woli??? Wiec nie przytaczaj artykulow, ktore - jak rozumiem - maja potwierdzic twoja teze, ze "zdecydowana wiekszosc kobiet chetnie sie puszcza za kase". Czesc lubi w ten sposob zarabiac i to bez zmuszania? Ich sprawa. Ale nie uogolniaj, dobrze? Slyszales o przypadkach porywania do burdeli kobiet z ulicy? Nikt im nie mowil ze sa ladne i ze zalatwi im sesje foto. Nie osmieszaj sie. Wystarczy troche wyobrazni i empatii. Wyobraz sobie, ze twoja zona wraca z pracy i nagle ktos ja sila wciaga do samochodu, a co bedzie dalej - wiadomo. Jakis inteligentny komentarz? P.S. Okreslenie "obroncom kobiet" jest bardzo bliskie do "obroncow Murzynow", "obroncow Zydow", "obroncow gejow", "obroncow zwierzat". Gdzies w glebi zawsze kryje sie lekcewazenie i pogarda. Obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nko Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 195.187.134.* 26.07.07, 12:02 nie podniecaj sie tak, humanisto, co kocha wszystkich. Kobiety jak świat światem czerpały z nierządu, bo odkryły ze jest na to popyt. A dzis to szczególnie łatwe, i szczególnie kuszące. Większosć kobiet spotykanych w burdelach jest tam absolutnie z własnej woli wiec nie staraj sie tutaj udowadniać, ze tylko znikoma częśc puszcza się za kase, a wielkie zastępy niewiast porywa się z ulic. Faktycznie, codziennie słychać o porywanych z ulicy kobietach, potem zamykanych w burdelach, prawda? Niemal strach wyjsc kobiecie na ulice, zaraz ktos podjeżdza i porywa. Odpowiedz Link Zgłoś
nemit Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 26.07.07, 12:11 Niedojrzaly petak bez rzeczowych argumentow. Naucz sie czytac ze zrozumieniem. I nie staraj sie udowadniac, ze swieta jest twoja mama i zona, a reszta kobiet to wiadomo... No comments. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nko Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: 195.187.134.* 26.07.07, 14:04 nemat, ja cie nie obrazam, napisalem tylko "humanista", wiec daruj sobie obelgi, albo potrafisz dyskutowac albo nie otwieraj ust. Posiadanie odmiennego zdania przez rozmówce nie upoważnia cie do nazywania go "pętakiem", czy to jest jasne? czy tego nie pojmujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 26.07.07, 12:16 Co do uogólniania, to zakładający wątek uogólnił pierwszy, że wszyscy korzystający z płatnych usług seksualnych są winni porwań i do zmuszania przemocą owych porwanych. Co do handlu kobietami, to słowo handel jest nie na miejscu. Równie dobrze ja mogę sprzedać komuś Niderlandy czy Manhattan. Trzeba nazywać rzeczy po imieniu: to jest porwanie i bezprawne przetrzymywanie kogoś siłą, bicie i zastraszanie. Za takie czyny należy bydlaków do obozów pracy wysłać aby w pocie czoła odpracowywali wielomilionowe odszkodowania dla swoich ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kde44 Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.ikatel.pl 26.07.07, 18:02 może mi zatem wyjaśnisz, w jaki sposób potencjalny klient agencji jest w stanie odróżnić, czy kobieta, której właśnie płaci za sex, jest zmuszona do prostytucji, czy pracuje z własnej woli? Jeśli nawet przyjąć - nie wiadomo czym uzasadnione - założenie, że 90 % robi to z własnej woli, to i tak pozostaje całkiem sporo zmuszanych. Klienci czynnie współdziałają ze zmuszającymi je do pracy, ponieważ ich to po prsotu nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 11:27 A mi sie marzy, ze to kiedys w koncu bedzie zalegalizowane i wtedy nie bedzie dochodzilo do takich sytuacji. Burdele byly sa i beda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka Re: calineczka czy to pseudo zawodowe? IP: *.dialup.optusnet.com.au 28.07.07, 04:10 Masz racje. Burdele byly sa i beda bo dziwki byly sa i beda. Jak suka nie da to pies nie wezmie. Choroby STD tez byly sa i beda. No i dobrze bo choc troche trzymaja w ryzach tych co maja choc troche szacunku dla siebie. Nie powinni tylko za leczenie placic podatnicy, bo dziwki nie placa podatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Olivia.mp3 26.07.07, 11:56 Jeśli ktoś jeszcze tego nie słuchał to polecam: www.wrzuta.pl/file.php?type=a&key=2UWSS3rElC&page_size=&page=14 Odpowiedz Link Zgłoś
www.szarlatan.pl Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 26.07.07, 13:02 W takich sytuacjach zawsze pozostaje pytanie nie o bandziorów tylko o ZDROWE społeczeństwo które z tych usług korzystało... Odpowiedz Link Zgłoś
quonio Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia 26.07.07, 13:04 A co ma korzystanie do handlu ludźmi ? Jeżeli to dla Ciebie to samo proponuje zadbać w własne zdrowie. Badania się przydadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.generacja.pl 26.07.07, 14:45 przecież na zdjęciu widnieje dziwka i do tego, przez tych baranów, SKUTA jak prosię rzucona twarzą na łóżko. Dziwki to często bardzo miłe dziewczyny. Nie widzę nic złego w tym, że dwoje dorosłych umawia się na seks tak, że jedna strona płaci drugiej; choć oczywiście (tym bardziej) bydlaków sutenerów trzeba gonić i tłuc po dupskach. Temu o czym pisze gazeta zapobiegłaby: 1 legalizacja prostytucji, 2 opodatkowanie prostytutek (wraz z ich ochroną prawną i medyczną) oraz 3 istnienie związku zawodowego prostytutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Upublicznic IP: *.e-wro.net.pl 26.07.07, 14:52 Sasiedzi mogli by dyskretnie umiescic kamere na korytarzu i filmowac kto wczodzi do burdelu a nastepnie umiescic filmy np. na youtoobe. Brak klienteli i pornobiznes sam padnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nko Re: Upublicznic IP: 195.187.134.* 26.07.07, 15:12 a gdzie tam padnie. Za upublicznienie czyjegos wizerunku w YouTube bedziesz mial sprawy w sądzie, bo facet powie,ze szedł do Leszka tylko pomylił bramy. A kobiety sobie poradzą: mieszkania, ustronne miejsca, parki, dadzą radę. Co z tego, ze jest popyt: skoro jest towar, to jest i biznes. Gadanina o porywanych kobietach to głupota. Nikt nie porywa kobiet z ulic, jak jeden mądrala tu pisał, trzy czwarte z nich same szuka takiej roboty. A tę mniejszosc lapią w sidła pracy, jakichś wymyślonych zarobków, proszą o paszporty, itd. Mase programów juz o tym było. Niektórzy tutaj jednak próbują generalizować: jakie to domy niewolnictwa, tysiące zniewolonych kobiet a jak ktoś im uzmysłowi, ze jest inaczej, atakują: "ty uwazasz, ze wszystkie kobiety lubią to robic, itd". Dyskusja nie ma sensu. Same skrajnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Upublicznic IP: *.e-wro.net.pl 26.07.07, 15:51 Nawet nie wiesz jak sie mylisz. Wiele a moze i wiekszosc "panienek" to dziewczyny ktore poszly np. na dyskoteke i ktorym podrzucono narkotyki, tzw. narkotyk gwaltu, kiedy sie budza juz sa po paru gwaltach a nie zadko juz poza Polska. Przestan pieprzyc o naiwnych panienkach albo dobrowolnym sprzedawaniu sie. Odpowiedz Link Zgłoś
nemit Re: Upublicznic 26.07.07, 16:13 No dokladnie. Rece opadaja, jak czytam tego mizogina Nko. Pan bardzo madry, z jedna zalozona z gory teza, nie umiejacy czytac ze zrozumieniem, do upadlego broniacy swej teorii (chociaz NIKT nie zaprzecza, ze spora czesc kobiet sprzedaje sie dobrowolnie). Facet nie chce slyszec, ze jest jakis margines, w rzeczywistosci calkiem spory "margines" kobiet, ktore do burdeli zostaly zwerbowane sila. Ciagle i ciagle sie o tym slyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik Re: Upublicznic IP: *.wroclaw.mm.pl 26.07.07, 17:50 nawet nemit ci pisze, ze nikt nie kwestionuje tego, ze wiekszosc panieniek idzie do burdeli z wlasnej woli. No to po co tak glupio piszesz, Yonas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Upublicznic IP: *.e-wro.net.pl 26.07.07, 18:59 Bo pisze bzdury w stylu 'te panie same sobie sa winne'. Niestety czasem nawet nie wiedza ze wpadaja w sidla mafii poki nie jest za pozno. Ludzie ktorzy sami sa uczciwi moga nie zauwazyc ze ktos ich oszukuje. Jest takie przyslowie, wedlug mnie bardzo madre i trafne 'kazdy widzi innych wedlug siebie'. Sa ludzie ktorzy ufaja ze ktos chce im pomoc w znalezieniu pracy i nie zauwazaja przekretu ale tacy jak moj przdmowca nazywa takich ludzi 'naiwniacy' i ich wlasnie obwinia za ich wlasne tragedie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr-lelewela Własciciel -Lelewela we własnej osobie 28.06.14, 20:00 TO JA SAM PIOTR BYŁY WLASCICIEL LELEWELA I ZARAZEM GŁÓWNY ZATRZYMANY W TEJ SPRAWIE.CZYTAM SOBIE TE BZDURY I KOMENTARZE "ZNAWCÓW"KTÓRZY WSZYSTKO WIEDZĄ I OSOBIŚCIE UWAŻAM ŻE POWINNI ZŁOŻYĆ CV DO POLICJI. Z CAŁĄ PEWNOSCIĄ BĘDZIE W NIEJ JESZCZE WIĘCEJ MATOŁÓW.SAMI DETEKTYWI,PSYCHOLOGOWIE I ZNAWCY BRANŻY. WYDAJE MI SIE A PRZYNAJMNIEJ JA TAK POSTEPUJE ŻE JAK SIĘ NA CZYMŚ NIE ZNAM LUB NIE POSIADAM WIEDZY W DANYM ZAKRESIE ,TO SIE PO PROSTU NIE WYPOWIADAM BO NAJZWYCZAJNIEJ W SWIECIE MÓGŁ BYM WYJŚĆ NA KRETYNA.W PRASIE NAPISALI BZDURY,W TELEWIZJI ZROBILI POMPE A PO OKOŁO 4 LATACH UNIEWINNILI Z TYCH WSZYSTKICH STRASZNYCH ZARZUTÓW.PAŃSTWO WYDAŁO KASE NA AKCJĘ ABW I CBŚ Z SAMEJ ELITY WARSZAWSKICH POLICJANTÓW ,BO MIELI MOCNE ZEZNANIA PIER.....DO LNIETEJ PANNY ORAZ MISJE NAGŁOŚNIENIA CZEGOŚ W TELEWIZJI.ZEZNANIA BYŁY CHYBA Z 8 RAZY ZMIENIANE ZANIM MNIE ARESZTOWANO I OGÓLNIE MÓWIĄC NADAWAŁY SIĘ NA HU....J I W KOSMOS BO LATAŁO CHYBA W NICH NAWET UFO.JEDYNIE CO SIĘ UDAŁO TO WYDAĆ GÓRE PAŃSTWOWYCH PIENIĘDZY NA SPRAWĘ W KTÓREJ NAWET PROKURATOR DOBRZE WIEDZIAŁ ŻE BYŁEM NIEWINNY. SAM SIĘ PEWNIE ZASTANAWIAŁ JAK TO ODKRECIC SKORO NAROBIL JUZ TAKIEJ PI...ZDY A TU NIC Z TEGO NIE WYCHODZI I WSTYD ŻE ZAUFAŁ ZAKŁAMANEJ DZI...WCE I NARAZIŁ ABW I CBŚ NA POŚMIEWISKO. PRAWDA JEST TAKA DZIEWCZYNY W TAKICH MIEJSCACH PRACUJĄ BO CHCĄ I ZARABIAJĄ DOBRE SIANO O JAKIM NAWET NIE SĄ W STANIE MARZYĆ W CZYMKOLWIEK INNYM.TERAZ SĄ TELEFONY KOMÓRKOWE ,DO TAKICH LOKALI PRZYCHODZĄ TEŻ PRZECIEŻ KLIENCI ,WIĘC GDYBY W TAKICH LOKALACH DZIAŁA SIĘ PANNĄ KRZYWDA TO PSIARNIA RO..ZJE...BAŁA BY TAKI LOKAL W 3 SEKUNDY.SMUTNE W TYM WSZYSTKIM JEST TO ŻE ZA DAMSKI H...UJ PRZESIEDZIAŁEM 27 MIESIĘCY JAKO ARESZTOWANY (NIE SKAZANY) I ŻE SKOŃCZYŁO SIĘ DOBRE SIANKO A TAK POZATYM WE WROCŁAWIU JUŻ NIE MA GDZIE DOBRZE PORUCHAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dggg Re: Własciciel -Lelewela we własnej osobie IP: 78.9.7.* 13.05.15, 10:17 Może więcej byś się pochwalił...że byłeś największą maskotką w pierdu, a po wyjściu chciałeś z balkonu skakać ale na czas przyjechała straż pożarna, szkoda że nie skoczyłeś...Tacy jak ty powinni mieć częste naloty przy udziale CBŚ i powinni dostawać dożywocie. Ci co prowadzą burdele to są nieroby, śmiecie i skończeni zera myślą że mają kasę i wszystkich w kieszeni to się pomyliłeś. Dariuszowi Rz. też zamknięto burdel i pewnie żałuje że przyszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nie.chodze sąsiadom z Lelewela 26.07.07, 17:24 Byłem w podobnym miejscu (może jednak nie kontrolowanym przez żadną mafię, może...) jeden raz, kilka dobrych lat temu. Dobrze zrobiłem prosząc o wyjście do pokoju obok akurat tę konkretną, starszą wtedy ode mnie kobietę. Dzielenie się wrażeniami na tym akurat forum sobie daruję (ona była taktowna wobec mnie, wtedy napalonego dwudziestoparolatka, więcej był wówczas śmiechu niż seksu). Tak naprawdę większość czasu z godziny która błyskawicznie minęła, przegadaliśmy przytuleni. Okazała się normalną kobietą, która zdecydowała się na to zajęcie kilka miesięcy wcześniej, gdy nie miała pracy (było wtedy dużo większe bezrobocie niż teraz). Usłyszałem o obawach że któregoś razu natknie się na nią odwiedzający agencję jej sąsiad z klatki, gadaliśmy o jej dziecku, które właśnie rozpoczynało swój pierwszy rok szkolny, itd. Mam nadzieję, że nie musi już tak pracować, mam nadzieję, że nie posmakowało jej takie życie (wtedy moim zdaniem - jeszcze nie). Na pewno w inny sposób nie zarobi tyle, ale przestanie ryzykować swoim zdrowiem oraz psychiką. A ja od dłuższego czasu wiem, że drugi raz nie odwiedzę takiego miejsca. Także będąc bogatym facetem (nie jestem póki co :) Ktoś wyżej napisał, że seks jest ludzką potrzebą, wszyscy go lubimy. Mam go, a raczej ja i dziewczyna mamy razem :) Drugą styczność z prostytutką miałem rok, czy 2 lata temu. Zaczepiła mnie na ulicy. Ładne ciało w kusej czarnej sukience, ale sporo siniaków i blizn. A przede wszystkim zmęczona twarz i takie samo spojrzenia na świat. Właśnie błąkała się pod jakąś przychodnią. Urwała się swoim "chłopakom" przyjeżdżając do Wrocławia. Miała jakieś nieleczone złamanie palców stopy, za ich sprawą. Chociaż śmiała się, że tej nocy i tak wyszalała się w Dolmelu (lub innej WZetce) i znalazła chętnego, miała pieniądze. Wszystko jak mogłem jej pomóc, to opisać drogę do przychodni na Traugutta. Dostałem też nr telefonu, na jaki parę godzin później jakiemuś nieufnemu facetowi podyktowałem dla niej numer telefonu "do pomocy prawnej" (do La Strady) jaki spisałem z sieci. Nie próbowałem jej "nawracać" (chociaż szczerze jej życzę wyjścia z tego g-na). Po pierwsze ciągle była lekko pijana, po drugie chwaliła sobie to jedno, że ma dzięki temu od czasu do czasu duże pieniądze. Co takiej dziewczynie powiedzieć?.. Myślę, że większość kobiet tak "pracujących" mieści się gdzieś pomiędzy tymi dwoma przypadkami. Pieniądze - czasami na życie, a czasami na najdroższe kosmetyki, to ten powód dla którego zaczynają. Rozumiem ten motyw, nie myślę o nich jak o ku-wach (w przeciwieństwie do wielu z "klientów"; za to elegancko nazywacie samych siebie :) Gdybym był bogiem ;) nie istniało by coś takiego jak prostytucja. Ale wiem że zawsze będzie... więc rzeczywiście niech będzie legalna, z obowiązkowym okresowym badaniem zdrowia i bez jeb-ych "opiekunów". Ja w każdym razie nie skorzystam już, nie chcę tego mimowolnie popierać... I słówko o sąsiadach agencji z Lelewela. Tak, bójmy się. Udawajmy, że nic nie widzimy. Spychajmy na innych. Mówmy że to sprawa wyłącznie policji. Tłumaczmy, że "nie będę przecież donosić". Chciałbym, żeby za parę następnych lat rozzuchwalony bandyta okradł czy pobił takich "ślepych" i "głuchych" sąsiadów. Może to ich/nas czegoś nauczy... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczony Re: sąsiadom z Lelewela IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.07, 19:13 witam straszne nieszczęście nas spotkało.... jedyna porządna agentura z normalnymi cenami zamknięta... znacie może coś co nam to zastąpi? na Kościuszki jest Ania, ale tam laski są naćpane na maxa, coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: sąsiadom z Lelewela IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.07.07, 21:58 Każdy normalny facet ma normalną kobietę, z którą uprawia seks dla przyjemności obopólnej.Klientami agencji są wyrzutki społeczeństwa,które nie potrafią nawiązac normalnych stosunków z kobietą.Żeby życ w normalnym związku trzeba coś od siebie dac,byc partnerem,przyjacielem a nie obleśnym samcem jak niektórzy "panowie" z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stunt Re: sąsiadom z Lelewela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 00:46 A jak sie nie chce dac? :) Ja jestem bardzo przystojnym mezczyzna swietnie zarabiajacym A kobiety nie mam bo nie mam czasu ani ochoty miec na stale Takie przybytki sa odskocznia, po silowni spelnieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka Re: majetny stunt - sex a milosc IP: *.dialup.optusnet.com.au 28.07.07, 04:26 Hej przystojniaczku (wg ciebie)czy slyszales kiedys o milosci? Szlachetnym uczuciu szacunku? Obcowaniu cielesnym kochajacych sie dwojga ludzi? Mysle ze nie i nigdy nie bedzie ci dane dostapic tego szczescia. Dziwka nigdy nie zazna szczescia i rozkoszy w ramionach meza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: sąsiadom z Lelewela IP: *.wroclaw.mm.pl 27.07.07, 09:10 Kobieto, skoro tak zle oceniasz tych samców, a jak ocenisz kobietę, ktora daje im to za pieniadze? chetnie posłuchamy co powiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: sąsiadom z Lelewela IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.07.07, 20:52 Z tego co donoszą media wynika,że częśc z tych kobiet jest do tego zmuszana przez zwyrodniałych goryli,częśc była molestowana w dzieciństwie,częśc robi to dla lekkiej kasy a póżniej nabija się z tych wszystkich niby samców przeżywających orgazm za pięniądze a tylko niewielki odsetek kobiet czerpie z tego przyjemnośc tzw.nimfomanki przez medycynę klasyfikowane jako odstepstwo od normy.Jak zapewne wiesz tak przynajmniej donosi prasa one rzadko robią to na trzeżwo.Przewaznie są znieczulone z własnej woli albo na siłę alkoholem lub narkotykami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: sąsiadom z Lelewela IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.07.07, 21:16 Jak wiesz wśród kobiet tez zdarzaja się wyrzutki społeczenstwa. A częśc z nich zmuszana jest do tego przez obleśnych goryli,częśc była molestowana w dzieciństwie,częśc zarabia na narkotyki,częśc tych najgorszych robi to dla lekkiej kasy a póżniej nabija się z tych marniutkich samców przeżywających orgazm za pieniądze i tylko niewielki procent kobiet odczuwa z tego przyjemnośc,naogół są to nimfomanki uznawane przez medycynę za odstępstwo od normy.A prawie wszystkie uprawiające seks za pieniądze robią to zamroczone alkoholem lub narkotykami,bo nie da się robic tego na trzeżwo z byle kim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik Re: sąsiadom z Lelewela IP: *.wroclaw.mm.pl 28.07.07, 12:20 co to znaczy "nabija sie z marniutkich samców"? czy bycie popielniczką na cudzą spermę, pare razy dziennie, czyli kilkaset razy w roku, upoważnia do "nabijania się?" Kto tu z kogo powinien się nabijać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Kobieto co ty p..lisz IP: *.airbites.net 18.08.07, 12:29 gość Kobieta napisała: > Każdy normalny facet ma normalną kobietę, z którą uprawia seks dla > przyjemności obopólnej.Klientami agencji są wyrzutki społeczeństwa, > które nie potrafią nawiązac normalnych stosunków z kobietą.Żeby życ > w normalnym związku trzeba coś od siebie dac,byc partnerem, > przyjacielem a nie obleśnym samcem jak niektórzy "panowie" z tego > forum. Masz poglądy jak marna wieśniaczka nie mająca pojęcia o dzisiejszych realiach. Wydaje ci sie że wszędzie jest tak jak na twojej wiosce, gdzie pary tworzą się automatycznie i singlami zostają tylko rzeczywiste wrzody społeczne. Otóż NIE. Oprócz siebie znam jescze osobiście ze 3 - 4 takie przypadki. Przypadki ludzi jak to ty nazwałaś "normalnych", którzy chętnie coś od siebie dadzą, będą przyjacielem, ale mają mocno ograniczoną podaż. W moim miejscu pracy jest 98% facetów, pozostałe 1,5% to kobiety od 40-tki wzwyż (mające czasem nawet wnuków), i 0,5% (słownie 2) panienek w moim wieku ale będących w szczęśliwych związkach i nie mających ochoty ich zmieniać. Po pracy na fuchach nawet jeśli trafię na jakąś laskę wzywającą mnie do naprawy np. pralki to też jest mężata (ba, tak mi sie trafia ze najczęściej laska dzwoniąca po naprawę praleczki jest z brzuszkiem). Więc głupia następczyni biblijnej Ewy powiedz mi gdzie jest sklep z potencjalnymi żonami? W knajpie, wśród narąbanych nastolatek? A może mam jak menel zaczepiający o złotówke wypytywać w tramwaju laseczki czy chcą sie ze mną skumać? Głupia cipo goowno wiesz o życiu więc nie filozofuj. Jestem za burdelami, bo jak tak dalej pójdzie to sam zaczne takowe nawiedzać, cierpliwośc ma swoje granice. Natomiast żeby nie było sporadycznych przypadków zmuszania siłą do nierządu (bo nie oszukujmy się że i takie są) to powinno sie zalegalizować proceder, na rynku wówczas zostałyby tylko panienki robiące to dobrowolnie, placące podatki i składke zdrowotno - emerytalną, mające prawa pracownika i pozbawione alfonsów ściągających od nich połowę utargu. I dziewczyny by były zadowolone i państwo polskie tez,, bo nałapałoby więcej podatków, ale PiSiory tego nie zrobią bo ich największy elektorat w moherowych beretach by się zbuntował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: sąsiadom z Lelewela IP: *.e-wro.net.pl 27.07.07, 14:56 Są naćpane bo zostały doprowadzone do takiego stanu, siłą uzależnione. Teraz gdy są na głodzie zrobią wszystko aby dostać działkę nawet puszczą się z zakompleksionym smacem, który normalnie nie potrafi sobie poderwac panienki. Chodząc w takie miejsca popierasz zniewolenie tych dziewczyn oraz nieodwracalne w skutkach uzaleznianie ich od narkotyków i ich 'właścicieli'. Podnieca cię to? Odpowiedz Link Zgłoś
mumio145 Re: sąsiadom z Lelewela 27.07.07, 15:53 wzruszająca opowieśc, popłakałem się. I tak się k...wy usprawiedliwia, i tak sie tworzy relatywizm moralny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haya Re: Handlowali kobietami w centrum Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:21 A Wyborcza jak zwykle z jednej strony święcie oburzona, a z drugiej... zobaczcie do drobnych ogłoszeń w dziale "praca" :))) Odpowiedz Link Zgłoś