Dodaj do ulubionych

Kibice Turowa dostaną autokar za milion złotych!

IP: *.e-wro.net.pl 27.07.07, 21:30
Jakiś przekręt pewnie
Obserwuj wątek
    • zigolo22 Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty 27.07.07, 23:20
      ale super:)
      • Gość: szacun Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: 217.153.97.* 28.07.07, 17:08
        Nie chciałem tych pieniędzy przeznaczyć na sam klub. Wiem, że nasi kibice też
        mają potrzeby i są dla Turowa bardzo potrzebni. Sam grałem w koszykówkę, moi
        synowie grali i ja wiem, że fani to szósty zawodnik na parkiecie. Sam jestem
        charytatywnym członkiem klubu kibica i po prostu spełniam ich prośbę - ucina
        Artur Toronowski.

za.j...sty kolo:)
        • Gość: Hegemon wiecej takich ludzi a polski sport ozywi sie IP: *.2.251.72.1dial.com 28.07.07, 23:16
          w Hameryce milionerzy tez inwestyjo gigantyczne pieniadze w kluby sportowe

Im wiecej kasy tym lepiej dla klubu.
      • Gość: ale bzdura Z tym 12 tyś. zł to nieźle przesadzili. :))) IP: *.77.classcom.pl 28.07.07, 18:37
        Pomysł z autokarem fajny ale z kosztam 12 tyś zł to nieźle ktoś dowalił . Chyba
        doliczyli beznynę przy codziennym kursowaniu.
        • Gość: .. Re: Z tym 12 tyś. zł to nieźle przesadzili. :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 19:05
          liczac ubezpieczenie to moze byc spokojnie tyle
    • Gość: UK_szamo Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.sol2.cable.ntl.com 28.07.07, 00:29
      Taaaaa... poropieszczajmy ich bardziej to jeszcze beda chcieli siedziec w lozach
      dla vip'ow, a co niektorzy to maja problem z samokontrola swoich postepowan na
      wyjazdach, wiec sam nie wiem czy to dobry pomysl, ale chwali sie sponsorowi
      • Gość: kibic Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.chello.pl 28.07.07, 10:26
        moze dal by podwyzke kierowcom bo za grosze jezdza
      • Gość: krystyna z gazowni Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 10:50
        tak szamo , wiemy ile razy mialeś problem z samokontrolą na wyjazdach ...
        • Gość: VVV Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.e-wro.net.pl 28.07.07, 12:49
          nie przejmujcie sie rola i tak go wam rozp....
          a swoja droga przydalby sie kibicom Śląska w Zgorzelcu taki autokar na podroze
          na Oporowska, przy okazji pozdrowienia z Wrocka dla Nysy
        • Gość: UK_szamo Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.sol2.cable.ntl.com 28.07.07, 18:52

uderz w stół a nożyce się odezwą...
    • Gość: kostas jak nie płacić podatku? IP: 195.117.130.* 28.07.07, 13:07
      Toronowski wrzuci poprostu wydatek na autokar w koszty uzyskania przychodu
      firmy. Czyli,że jeszcze na tym zarobi, czego by nie uzyskał na sponsoringu
      klubu. Pytanie tylko w jaki sposób klub kibica utrzyma autokar????????
      • Gość: p Re: jak nie płacić podatku? IP: *.e-wro.net.pl 28.07.07, 14:17
        > Pytanie tylko w jaki sposób klub kibica utrzyma autokar????????

sprzeda puszki po piwie :)
        • Gość: breslauer ;]]]]]]]]]]]]]]]] IP: *.telsat.wroc.pl 30.07.07, 00:54
          zgola wreszcie te wasy swoje
    • Gość: Z Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 15:50
      Hmm utrzymanie autobusu 12 000 miesięcznie.
      A utrzymanie mojej rodziny to 5 000 miesięcznie.
      • Gość: sam o'hood Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.ptr.magnet.ie 28.07.07, 20:04
        skrzyknij jesze jedna i niecala pol rodziny i przekonaj darczynce oraz klub
        kibica ze suma sumarum jestescie bardziej oplacalni niz autobus. za wiele osob z
        tego zgorzelca na wyjazdy sie nie zabiera-kazdy wezmie na garba i juz
    • Gość: rapr Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.netcologne.de 28.07.07, 16:10
      Najlepiej jakby im kupili jakis autobus produkowany w Polsce.

A co do kosztow utrzymania, to moga go udostepniac na jakies wycieczki czy
      pielgrzymki za oplata.
    • o90 tylko trzeba go ubezpieczyc od podpalen 28.07.07, 16:36
      to taki pokrewny sport kiboli
    • Gość: Przepastnik Będzie kolejna żałoba narodowa :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 18:29
      Ciekawe czy ten też spadnie w przepaść :P
      • Gość: eMKa Re: Będzie kolejna żałoba narodowa :P IP: 195.117.179.* 29.07.07, 14:41
        ty się gościu porządnie puknij w czoło!
        a może już ktoś cię stuknął?
    • Gość: Adi Kibice Turowa dostaną autokar za milion złotych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 18:32
      Tak na prawde to Dobroczynce nic nie kosztowało, gdy ma sie taka liczbe
      samochodow jedej firmy to Firma w gratisie daje taki Autobus.
      • Gość: realista Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.07.07, 19:46
        Aleś madry...to JEGO autobus(jak piszesz"za posiadanie tylu aut go
        dostaje"..),za te auta także SAM zaplacil,a z WŁASNYM AUTOBUSEM mogłby zrobic
        co zechce,więc Twoje komentarze wyrażaja ELEMENTARNE NIEZROZUMIENIE SKĄD CO
        SIĘ BIERZE NA TYM ŚWIECIE(ktoś na to zapraciował i nie dostał "ZA DARMO"oraz
        mgliste pojęcie o "prawie własności prywatnej"-podstawy systemu w jakim
        zyjesz!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ta :)) IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.07, 19:29
      "Jest właścicielem i założycielem firmy Citronex zajmującej się m.in. handlem
      bananami."
      tiaaa... bananami... a prakuratorzy są zdania, że nie tylko bananami :)
    • Gość: kierowiec no, reklamę sobei zrobił IP: 82.160.23.* 28.07.07, 19:58
      naplótł bzdur i po cichu się wycofa:) a kibole jak to kibole zostanie im tylko pekaes
    • Gość: filipzz Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.aster.pl 28.07.07, 20:11
      BRAWO!!!!!!!!!!!!
    • Gość: babcia dobra rada Dlatego jest bogaty ,bo wilk syty i owca cała .n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 20:12
      • Gość: bebbe Re: Turów??? Co to za dziura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 21:35
        Nigdy nie słyszałem o tym mieście, a wy?
    • Gość: vincent02 Kibice Turowa dostaną autokar za milion złotych! IP: *.bredband.comhem.se 28.07.07, 21:44
      Zaraz przybiegnie CBA i sprawdzi!
      A potem tylko kajdanki o 6 rano!
      Oto Polska!
      Ale gest naprawde wspanialy!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: zzz Kibice Turowa dostaną autokar za milion złotych! IP: 212.77.105.* 29.07.07, 11:23
      s8.bitefight.onet.pl/c.php?uid=113310
    • Gość: kibic Kibice Turowa dostaną autokar za milion złotych! IP: 80.48.74.* 29.07.07, 14:08
      mnie to do końca nie satysfakcjonuje, autobus ? Nie lepiej zainwestować w dwóch
      lub w jednego porządnego zawodnika ? A tak znowu na Witka będzie się męczył pod
      tablicami :)
      • Gość: Górnik Wałbrzych Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: 217.153.64.* 30.07.07, 17:08
        A przyjedzie ten śliczny autobusik do Wałbrzycha? I przywiezie 50 baranów ze
        Zgorzelca? Eeeee... Coś mi się nie wydaje. Szkoda autobusu, a i tylu odważnych
        się pewnie na tej wiosce nie znajdzie... :-p
        • Gość: mariowielki Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.08.07, 11:36
          do kibiców wałbrzycha - znajdzie sie 50 na wyjazd a was tez pewnie z 50
          przyjdzie jak zamkniecie na jedno popołudnie biedaszyby. ale nie martwcie sie
          oddamy wam puszki po piwie to nie stracicie dniówki!!1 turów turów turów!!!!!!!!!!
    • Gość: emilia Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.belf.cable.ntl.com 04.08.07, 10:18
      super! oby takich osob w polsce bylo wiecej!!! bardzo mnie cieszy taka postawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka