Gość: o IP: *.e-wro.net.pl 27.07.07, 21:30 Jakiś przekręt pewnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zigolo22 Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty 27.07.07, 23:20 ale super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szacun Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: 217.153.97.* 28.07.07, 17:08 Nie chciałem tych pieniędzy przeznaczyć na sam klub. Wiem, że nasi kibice też mają potrzeby i są dla Turowa bardzo potrzebni. Sam grałem w koszykówkę, moi synowie grali i ja wiem, że fani to szósty zawodnik na parkiecie. Sam jestem charytatywnym członkiem klubu kibica i po prostu spełniam ich prośbę - ucina Artur Toronowski. za.j...sty kolo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hegemon wiecej takich ludzi a polski sport ozywi sie IP: *.2.251.72.1dial.com 28.07.07, 23:16 w Hameryce milionerzy tez inwestyjo gigantyczne pieniadze w kluby sportowe Im wiecej kasy tym lepiej dla klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale bzdura Z tym 12 tyś. zł to nieźle przesadzili. :))) IP: *.77.classcom.pl 28.07.07, 18:37 Pomysł z autokarem fajny ale z kosztam 12 tyś zł to nieźle ktoś dowalił . Chyba doliczyli beznynę przy codziennym kursowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Z tym 12 tyś. zł to nieźle przesadzili. :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 19:05 liczac ubezpieczenie to moze byc spokojnie tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UK_szamo Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.sol2.cable.ntl.com 28.07.07, 00:29 Taaaaa... poropieszczajmy ich bardziej to jeszcze beda chcieli siedziec w lozach dla vip'ow, a co niektorzy to maja problem z samokontrola swoich postepowan na wyjazdach, wiec sam nie wiem czy to dobry pomysl, ale chwali sie sponsorowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.chello.pl 28.07.07, 10:26 moze dal by podwyzke kierowcom bo za grosze jezdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna z gazowni Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 10:50 tak szamo , wiemy ile razy mialeś problem z samokontrolą na wyjazdach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.e-wro.net.pl 28.07.07, 12:49 nie przejmujcie sie rola i tak go wam rozp.... a swoja droga przydalby sie kibicom Śląska w Zgorzelcu taki autokar na podroze na Oporowska, przy okazji pozdrowienia z Wrocka dla Nysy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UK_szamo Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.sol2.cable.ntl.com 28.07.07, 18:52 uderz w stół a nożyce się odezwą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostas jak nie płacić podatku? IP: 195.117.130.* 28.07.07, 13:07 Toronowski wrzuci poprostu wydatek na autokar w koszty uzyskania przychodu firmy. Czyli,że jeszcze na tym zarobi, czego by nie uzyskał na sponsoringu klubu. Pytanie tylko w jaki sposób klub kibica utrzyma autokar???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: jak nie płacić podatku? IP: *.e-wro.net.pl 28.07.07, 14:17 > Pytanie tylko w jaki sposób klub kibica utrzyma autokar???????? sprzeda puszki po piwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer ;]]]]]]]]]]]]]]]] IP: *.telsat.wroc.pl 30.07.07, 00:54 zgola wreszcie te wasy swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 15:50 Hmm utrzymanie autobusu 12 000 miesięcznie. A utrzymanie mojej rodziny to 5 000 miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam o'hood Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.ptr.magnet.ie 28.07.07, 20:04 skrzyknij jesze jedna i niecala pol rodziny i przekonaj darczynce oraz klub kibica ze suma sumarum jestescie bardziej oplacalni niz autobus. za wiele osob z tego zgorzelca na wyjazdy sie nie zabiera-kazdy wezmie na garba i juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rapr Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.netcologne.de 28.07.07, 16:10 Najlepiej jakby im kupili jakis autobus produkowany w Polsce. A co do kosztow utrzymania, to moga go udostepniac na jakies wycieczki czy pielgrzymki za oplata. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 tylko trzeba go ubezpieczyc od podpalen 28.07.07, 16:36 to taki pokrewny sport kiboli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przepastnik Będzie kolejna żałoba narodowa :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 18:29 Ciekawe czy ten też spadnie w przepaść :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMKa Re: Będzie kolejna żałoba narodowa :P IP: 195.117.179.* 29.07.07, 14:41 ty się gościu porządnie puknij w czoło! a może już ktoś cię stuknął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Kibice Turowa dostaną autokar za milion złotych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 18:32 Tak na prawde to Dobroczynce nic nie kosztowało, gdy ma sie taka liczbe samochodow jedej firmy to Firma w gratisie daje taki Autobus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.07.07, 19:46 Aleś madry...to JEGO autobus(jak piszesz"za posiadanie tylu aut go dostaje"..),za te auta także SAM zaplacil,a z WŁASNYM AUTOBUSEM mogłby zrobic co zechce,więc Twoje komentarze wyrażaja ELEMENTARNE NIEZROZUMIENIE SKĄD CO SIĘ BIERZE NA TYM ŚWIECIE(ktoś na to zapraciował i nie dostał "ZA DARMO"oraz mgliste pojęcie o "prawie własności prywatnej"-podstawy systemu w jakim zyjesz!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta :)) IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.07, 19:29 "Jest właścicielem i założycielem firmy Citronex zajmującej się m.in. handlem bananami." tiaaa... bananami... a prakuratorzy są zdania, że nie tylko bananami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowiec no, reklamę sobei zrobił IP: 82.160.23.* 28.07.07, 19:58 naplótł bzdur i po cichu się wycofa:) a kibole jak to kibole zostanie im tylko pekaes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipzz Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.aster.pl 28.07.07, 20:11 BRAWO!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia dobra rada Dlatego jest bogaty ,bo wilk syty i owca cała .n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 20:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebbe Re: Turów??? Co to za dziura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 21:35 Nigdy nie słyszałem o tym mieście, a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincent02 Kibice Turowa dostaną autokar za milion złotych! IP: *.bredband.comhem.se 28.07.07, 21:44 Zaraz przybiegnie CBA i sprawdzi! A potem tylko kajdanki o 6 rano! Oto Polska! Ale gest naprawde wspanialy!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Kibice Turowa dostaną autokar za milion złotych! IP: 212.77.105.* 29.07.07, 11:23 s8.bitefight.onet.pl/c.php?uid=113310 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Kibice Turowa dostaną autokar za milion złotych! IP: 80.48.74.* 29.07.07, 14:08 mnie to do końca nie satysfakcjonuje, autobus ? Nie lepiej zainwestować w dwóch lub w jednego porządnego zawodnika ? A tak znowu na Witka będzie się męczył pod tablicami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górnik Wałbrzych Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: 217.153.64.* 30.07.07, 17:08 A przyjedzie ten śliczny autobusik do Wałbrzycha? I przywiezie 50 baranów ze Zgorzelca? Eeeee... Coś mi się nie wydaje. Szkoda autobusu, a i tylu odważnych się pewnie na tej wiosce nie znajdzie... :-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariowielki Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.08.07, 11:36 do kibiców wałbrzycha - znajdzie sie 50 na wyjazd a was tez pewnie z 50 przyjdzie jak zamkniecie na jedno popołudnie biedaszyby. ale nie martwcie sie oddamy wam puszki po piwie to nie stracicie dniówki!!1 turów turów turów!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilia Re: Kibice Turowa dostaną autokar za milion złoty IP: *.belf.cable.ntl.com 04.08.07, 10:18 super! oby takich osob w polsce bylo wiecej!!! bardzo mnie cieszy taka postawa Odpowiedz Link Zgłoś