Gość: NOP IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.04.02, 13:26 W SKLEPIE PRZY UL.DŁUGIEJ 60 MOŻNA KUPIĆ PISMO SZCZERBIEC ZNANE Z PROPAGOWANIA FASZYZMU !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty Re: FASZYZM W ŚWIDNICY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.04.02, 13:27 I wszystko jasne. Podczas DNI ŻYDOWSKICH ktoś przerwał impreze w Rynku telefon o ładunku wybuchowym ... nic dziwnego skoro oficjalnie sprzedaje się gazety nazistowskie.. Odpowiedz Link Zgłoś
franck Re: FASZYZM W ŚWIDNICY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.07.02, 11:36 Gość portalu: NOP napisał(a): > W SKLEPIE PRZY UL.DŁUGIEJ 60 MOŻNA KUPIĆ PISMO SZCZERBIEC ZNANE Z PROPAGOWANIA > FASZYZMU !!!!!!!!!!! A w kazdym kiosku w calej Polsce mozena kupic "Nasz Dziennik", ktory propaguje anysemityzm!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
claspo Re: FASZYZM W ŚWIDNICY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.02, 14:28 Qrna, a ja szukam po kioskach "Płomyka" pisma młodzieży socjalistycznej i nie mogę znaleźć. :);) Pomóżcie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwri Re: FASZYZM W ŚWIDNICY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.09.02, 21:30 Ech, biedni ludzie. Jaki faszyzm? Ze sprzedawany jest Szczerbiec? To bardzo dobrze, przynajmniej istnieje pluralizm. Jeśli chodzi o ścisłość to dużo większej ilości ofiar dorobił się komunizm. Czemu nie wybrzydzacie na komunizm? W kioskach znajduje się pełno komuszych, lewackich i socjalistycznych szmatławców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOP Re: FASZYZM W ŚWIDNICY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.03, 14:45 Już niedługo akcja plakatowa anty UE w Świdnicy :) Narodowe Odrodzenie Polski www.nop.org.pl www.patriota.pl swidnica@nop.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: FASZYZM W ŚWIDNICY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.03, 20:24 Gość portalu: NOP napisał(a): > W SKLEPIE PRZY UL.DŁUGIEJ 60 MOŻNA KUPIĆ PISMO SZCZERBIEC ZNANE Z PROPAGOWANIA > FASZYZMU !!!!!!!!!!! Gość z tego kiosku koniecznie chce mieć zawsze wszystkie prasowe tytuły, które ukazują się na naszym rynku. Pracowałem w firmie kolportażowej i nadzielałem mu prasę - gdy czegoś nie dostał to wydzwaniał do szefostwa z pretensjami ;] Odpowiedz Link Zgłoś