brezly 25.06.03, 13:37 www.korea-dpr.com/poland/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedzonka Re: Strona dla koneserow 25.06.03, 14:59 Wystarczy zebrac co niektore posty Alena, Mapa4, Ballesta, DuzYego i Roba-35, nieco "udoslownic" ich sens ukryty w przemyslnych metaforach, przetlumaczyc na angielski - i tradycyjny koreanski obraz na jedwabiu NASZ!!! :) www.korea-dpr.com/8july92.htm Brezly, jak Ty wlasciwie wpadles na takie znalezisko? :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Strona dla koneserow 25.06.03, 18:33 > Brezly, jak Ty wlasciwie wpadles na takie znalezisko? :) > Pozdrawiam! No wiesz, jak czlowiek zapedzi do roboty 12 komputerow to ma troche czasu na szukanie ciekawych rzeczy :.-) Wersja angielska jest tu: www.korea-dpr.com/ Mozna posluchac hymnu KRLD w mp3. Ten organizatro tego w Polsce to jakis Pomaramczowy Alternatywiarz. Zdejcie ze spotkania rodzinnego mnie o tym przekonalo. A czytales fragment o genialnosci i talencie Wielkeigo Przywodcy? 'W tym czasie Przywódca Kim Dzong Il ze swojš dalekowzrocznš przenikliwo�ciš, d�wigajšc na swoich barkach los kraju i narodu, zainicjował politykę nakierowanš na sprawy wojskowe. To nowo�ć w �wiatowej polityce, nowa metoda socjalistycznej polityki, która przede wszystkim wzmacnia armię, tworzy z niej podporę kraju i głównš siłę rewolucji i w ten sposób posuwa naprzód dzieło całego socjalizmu, to metoda oparta na filozofii oręża, mówišca, że broń zabezpiecza partię, państwo i naród'. Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Re: Strona dla koneserow 25.06.03, 21:10 brezly napisał: > > > Brezly, jak Ty wlasciwie wpadles na takie znalezisko? :) > > Pozdrawiam! > > No wiesz, jak czlowiek zapedzi do roboty 12 komputerow to > ma troche czasu na szukanie ciekawych rzeczy :.-) > Wersja angielska jest tu: > www.korea-dpr.com/ > Mozna posluchac hymnu KRLD w mp3. > Ten organizatro tego w Polsce to jakis Pomaramczowy > Alternatywiarz. Zdejcie ze spotkania rodzinnego mnie o > tym przekonalo. Czyli z obrazka na jedwabiu nici! :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Strona dla koneserow IP: *.chicago-09rh15rt.il.dial-access.att.net 25.06.03, 17:03 Stronka przyjemna bo dobrze wiedziec jak ludzie zyja. Ale nie podoba mi sie komentaz do: "Zjednoczenia" Nie podaje ilosci zolnierzy sil koreanskich , tak skutecznie broniacych granic przed chcacym opuscic Wielkiego Wodza ten Wpanialy Kraj w celu klepania biedy z rodzinami na Poludniu, okupowanym przez 50.000 zolnierzy (40.000 z innych zrodel. Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Re: Strona dla koneserow 25.06.03, 17:51 Gość portalu: jajaccek napisał(a): > Stronka przyjemna bo dobrze wiedziec jak ludzie zyja. > Ale nie podoba mi sie komentaz do: "Zjednoczenia" > Nie podaje ilosci zolnierzy sil koreanskich , tak skutecznie broniacych > granic przed chcacym opuscic Wielkiego Wodza ten Wpanialy Kraj w celu > klepania biedy z rodzinami na Poludniu, okupowanym przez 50.000 zolnierzy > (40.000 z innych zrodel. Towarzysze! Wasz Wielki Wódz był zawsze dla mnie natchnieniem o poranku, dzięki niemu moje zycie nabiera tempa. Dlatego też jestem dumny, że mogę złożyć Umiłowanemu Wodzowi i całemu demokratycznemu Narodowi Koreańskiemu życzenia wszelkiej pomy�lno�ci. Dzi� patrzę z nadziejš na poczynania Umiłowanego Wodza, który z takš stanowczo�ciš opiera się imperializmowi amerykańskiemu. Niech Wasza potęga i rozwój będzie przestrogš dla wszelkich imperialistycznych działań,które podstępnie chcš zniszczyć zdobycze demokratycznej Wielkiej Korei Północnej. Z wyrazami szacunku Towarzysz Michał Jajaccek, po tym co piszesz widze ze ostatnie zdanie to chyba dla Ciebie przestroga! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Strona dla koneserow IP: *.chicago-26-27rs.il.dial-access.att.net 25.06.03, 20:48 wedzonka napisał: > imperializmowi amerykańskiemu. Niech Wasza potęga i rozwój będzie przestrogš > dla wszelkich imperialistycznych działań,które podstępnie chcš > zniszczyć zdobycze demokratycznej Wielkiej Korei Północnej. > > Z wyrazami szacunku > Towarzysz Michał > > > Jajaccek, po tym co piszesz widze ze ostatnie zdanie to chyba dla Ciebie > przestroga! :) To jest bardzo powazna przestroga.Zwlaszcza , ze chodzi zagrozenie osobistych zdobyczy Czerwonego Wschodu Slonca. Ps.W poprzednim poscie zapomnialem dodac " amerykanskich" mowiac o 50.000 zolnierzach wojsk okupujacych Koree Poludniowa.Pozdrawiam. A na stronie nie ma nic na temat glodu jaki panuje na Polnocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Re: Strona dla koneserow 25.06.03, 21:14 Gość portalu: jajaccek napisał(a): > wedzonka napisał: > > > imperializmowi amerykańskiemu. Niech Wasza potęga i rozwój będzie przestro > gš > > dla wszelkich imperialistycznych działań,które podstępnie chcš > > zniszczyć zdobycze demokratycznej Wielkiej Korei Północnej. > > > > Z wyrazami szacunku > > Towarzysz Michał > > > > > > Jajaccek, po tym co piszesz widze ze ostatnie zdanie to chyba dla Ciebie > > przestroga! :) > > To jest bardzo powazna przestroga.Zwlaszcza , ze chodzi zagrozenie osobistych > zdobyczy Czerwonego Wschodu Slonca. > Ps.W poprzednim poscie zapomnialem dodac " amerykanskich" mowiac o 50.000 > zolnierzach wojsk okupujacych Koree Poludniowa.Pozdrawiam. > > > A na stronie nie ma nic na temat glodu jaki panuje na Polnocy!!! Glodu? Jakiego glodu? Chyba masz na mysli glod duchowy liberalnych krwiopijcow! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=6638321&a=6669565 Pozdrawiam rewolucyjnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Strona dla koneserow IP: *.chicago-26-27rs.il.dial-access.att.net 25.06.03, 21:49 wedzonka napisał: >> Glodu? Jakiego glodu? Chyba masz na mysli glod duchowy liberalnych krwiopijcow! > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=6638321&a=6669565 > > Pozdrawiam rewolucyjnie! Az do tej chwili unikalem w/w watku. Podswiadomie i swiadomie nie chciale tam zagladac, no ale zmusiles i teraz zaluje.:)) PS. Przy okazji sprawdz poczte.pozdrawiam.jac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justicje Re: Strona dla koneserow IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 21:56 wedzonka napisał: > > Towarzysze! > Wasz Wielki Wódz był zawsze dla mnie natchnieniem o poranku, Masz na myśli Zdroja ? > dzięki niemu moje zycie nabiera tempa. Dlatego też jestem dumny, > że mogę złożyć Umiłowanemu Wodzowi Masz na mysli Zdroja ? i całemu demokratycznemu Narodowi > Koreańskiemu > życzenia wszelkiej pomy�lno�ci. Dzi� patrzę z nadziejš na poczynania > Umiłowanego Wodza Masz na myśli Zdroja ? >, który z takš stanowczo�ciš opiera się > imperializmowi amerykańskiemu. Niech Wasza potęga i rozwój będzie przestrogš > dla wszelkich imperialistycznych działań,które podstępnie chcš > zniszczyć zdobycze demokratycznej Wielkiej Korei Północnej. > > Z wyrazami szacunku > Towarzysz Michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Strona dla koneserow IP: *.chicago-26-27rs.il.dial-access.att.net 25.06.03, 22:03 Gość portalu: justicje napisał(a): .................. > Masz na myśli Zdroja ?.............. > > .........Masz na mysli Zdroja ?........ >......... Masz na myśli Zdroja ?.......... Obsession??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justicje Re: Strona dla koneserow IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 22:06 Gość portalu: jajaccek napisał(a): > Gość portalu: justicje napisał(a): > .................. > > Masz na myśli Zdroja ?.............. > > > > .........Masz na mysli Zdroja ?........ > > >......... Masz na myśli Zdroja ?.......... > > Obsession??? :) No, confusion... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Akurat dla lewaków pokroju Roba-35 25.06.03, 22:10 To jest ich raj. Może fundniemy im bilety w jedną stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justicje Re: Akurat dla lewaków pokroju Roba-35 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 22:13 wielki_czarownik napisał: > To jest ich raj. Może fundniemy im bilety w jedną stronę? No problem ! Niech podadzą numer konta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Akurat dla lewaków pokroju Roba-35 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.03, 22:22 wielki_czarownik napisał: > To jest ich raj. Może fundniemy im bilety w jedną stronę? Niech jadą rowerami z carrefoura za 100 zł, będą mieli mase krytyczną :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik + SUPER!!! CYTAT!!! 25.06.03, 22:14 "Dwa niebieskie pasy symbolizują wolę walki Koreańczyków z ludźmi całego świata w imię niezależności, pokoju i przyjaźni." No chyba się ze śmiechu przewalę! :)))))))))))))))))))) :DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Stuart Mill Dobrze, ze nie maja ropy naftowej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.03, 22:27 bo juz by bylo po demokracji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Dobrze, ze nie maja ropy naftowej IP: *.chicago-08rh16rt.il.dial-access.att.net 26.06.03, 11:42 Ropy nie, ale wiedza jak zarobic na chleb i Wielkie Slonce Polnocy, wzielo od okupowanego Poludnia 100 milionow zielonych lapowki za mozliwosc spotkania pojednawczego, 3lata temu.100 milionow wzieli za randke, a nie za pojednanie i Polnoc z Poludniem wciaz sa w stanie wojny.Zreszta zaden prawdziwy komunista wladzy dobrowolnie nie odda, a narod cierpi na niedosyt pomnikow i konterfektow Wielkiego Czarodzieja i stowka -jak znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Jako zalozyciel watku.... :-)) 26.06.03, 11:51 ..stwierdzam ze poszedl w dziwnym kierunku:-)). Jak wy daliscie rady przejsc od Kim Ir Sena do Zdrojewskiego? :-)))) Z Wami sie nie da nudzic, slowo honoru :-)) A propos, dochodzi do mnie ze znowu ma ktos hobby latac samolotem za podatniczy wdowi grosz, tyle ze juz nie do Dubaju tylko do Klaju? Ech, to pokolenie wychowane w modelarniach, niewylatane takie... Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Po obejrzeniu nabrałam ochoty na tramping ... 26.06.03, 11:57 do Korei Pn. Tylko ta informacja sie nie otwiera :-((( Trampki już mam, ktoś się przyłączy ? Kupą raźniej :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zach Re: Strona dla koneserow IP: *.mr.com.pl 26.06.03, 12:10 Strona, absolutny odlot!!!To jest po prostu rewelacja!!! A strona z życzeniami, to jest, to jest.... kurde, ale jaja!!! Sorry, nie mogę więcej pisać, bo łzy, żołądek....właśnie szef pyta mnie, czemu tak głośno rżę!!! pozdr. wszelkich towarzyszy, mimo wszystko- zach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Stuart Mill Re: Strona dla koneserow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.03, 12:45 podoba mi sie, ze autorzy website'u konsekwentnie trzymali sie antycznej zasady decorum, czyli odpowiedniosci tresci i formy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platormers Re: Strona dla koneserow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.03, 21:11 Szanowny Panie Brezly. Mamy zamiar wykorzystać przedstawioną przez Pana sprawę na stronach www.urząd miejski.wrocław.pl. Ponieważ rozumiemy, że ma Pan prawo do gratydikacji z tytułu praw autorskich prosimy o bardzo pilny kontakt z nami. Prosimy też o wyrażenie zgody na wkomponowanie na tle wrocławskiego ruczaju zachodzącego Słońca Sudetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdr Re: Strona dla koneserow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.03, 00:22 Szanowny Panie Platformers, itd. bzdr.republika.pl/bzdr.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Strona dla koneserow IP: *.chicago-08rh16rt.il.dial-access.att.net 27.06.03, 00:36 Gość portalu: bzdr napisał(a): > Szanowny Panie Platformers, itd. > bzdr.republika.pl/bzdr.html Wyraznie widac, ze koreanie doceniaja Go jako Przywodce. Radosc na ich sympatycznie prostych twarzach, powinna Mu wynagrodzic wszystkie paskudztwa, jakie wieszaja na nim wroclawianczycy. Odpowiedz Link Zgłoś