gospelxy 03.08.07, 23:51 dziewczyny temat był już wałkowany ale nic nie wybrałam... Proszę o polecenie dobrego fryzjera- taki który nie wystrzępi włosów, doradzi kolor i nie skasuje jak za przysłowiowe "zboże"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biscotti Re: po raz kolejny dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 23:52 Moim skromnym zdaniem takich nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DiaBLi Re: po raz kolejny dobry fryzjer IP: *.wroclaw.mm.pl 08.08.07, 12:23 Są tylko naprwde jest ich bardzo mało....większość z nich jest dobra tylko nie słuchają ludzi!!!! i ich potrzeb...zapraszam do mnie....Lokalizacja: Krzyki Ołtaszyn Odpowiedz Link Zgłoś
biedrrro Re: po raz kolejny dobry fryzjer 22.08.07, 22:02 Galeria Fryzur J& M przy ul. Sienkiewicza 10 b Tel.: 0713279292 prosic i umawiac sie z Panem Stefanem! :) chodze ja (proste cienkie), Mama (sucha 'szopa' z kreconych) i Brat (sztywne druty) ;) strzyzenie kosztuje (od) 40zl. Pan Stefan to prawdziwy fryzjer z powolania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokaza Re: po raz kolejny dobry fryzjer IP: *.as.kn.pl 07.09.07, 22:13 Unique - pan Andrzej fantastycznie ścina włosy. Znów do niego pójdę! Odpowiedz Link Zgłoś