Dodaj do ulubionych

usuniecie spirali

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.07, 17:06
dziewczyny moze podpowiecie mi ..poszukuje dobrego ginekologa do usuniecia
wkladki. podczas zakladania bardzo cierpialam i nie mam juz zaufania do
mojego ginekologa .czekam na wasza pomoc poleccie kogos
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: usuniecie spirali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 10:21
      polecam dr Adamiaka, przyjmuje w pn, śr i pt od 16 w gabinecie nad Desą na pl.
      Kościuszki - wejście od podwórza, tam gdzie kino Warszawa - usunięcie właściwie
      nic nie boli, a ja usuwałam w środku cyklu, nawet nie w czasie miesiączki i to
      było naprawdę myk i już... założenie jest bardziej nieprzyjemne, ale cóż-jak dla
      mnie to najlepsza metoda antykoncepcji!
      Za wizytę bierze 50 zł, za wizytę z założeniem spirali (T-Copper na 5 lat) - 150
      zł - chyba jest najtańszy we Wrocku. Przez wiele lat był ordynatorem na 1 Maja,
      nigdy nie brał za wizytę tyle co jego asystenci - wiem, bo prowadził moje dwie
      ciąże - rewelacja! naprawdę wszystkim polecam
      • Gość: BK Re: usuniecie spirali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 15:47
        W środku cyklu ? No to już bym do niego nie poszła. Nie usuwa się
        wkładki w środku cyklu tylko podczas miesiączki i wcale nie chodzi
        tylko o to że jest to mniej bolące. Jest jeszcze inny powód nie
        powiedzial ci tego ?
        • Gość: anka Re: usuniecie spirali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 08:19
          oczywiście jesteś specjalistą, skoro się na ten temat wypowiadasz, prawda?
        • Gość: ewa b. Re: usuniecie spirali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 08:30
          wkładka można i założyć i usunąć w innym momencie niż miesiączka, ale w czasie
          miesiączki jest to najłatwiejsze. zresztą odsyłam do literatury -
          www.libramed.com.pl/WPG/NumeryArchiwalne/19/07.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka