Dodaj do ulubionych

Wszystkie spowiedzi Chlebowskiego

02.11.09, 11:53
Chlebowski powinien siedzieć cicho, jeśli nie chce się jescze bardziej pogrążyć.
Co to znaczy,że nie umie odmówić? Jeśli ktoś go poprosi o pomoc w kradzieży,to też nie będzie umiał odmówić? Wstyd,z e dorosły człowiek używa tak głupawych argumentów
Obserwuj wątek
    • stoerungsquelle Re: Wszystkie spowiedzi Chlebowskiego 02.11.09, 13:52
      W ciagu tego miesiaca powinien isc do spowiedzi u ksiedza, a nie mazac sie przed kamerami. Wstyd, tym bardziej, ze i argumentacja slaba.

---
      nie tylko u nas lewe dochody #Niemcy www.scholar-online.pl/viewpage.php?page_id=46&c_start=170#c13195
      • bodo.2 Re: Wszystkie spowiedzi Chlebowskiego 02.11.09, 14:01
        ciągnie wilka do lasu,chciało by się rzec,w parlamencie to dopiero życie i
        lody,aż łezka się kręci w oku
    • krakower Re: Wszystkie spowiedzi Chlebowskiego 02.11.09, 21:33
      O Jezu - jak wiocha! W wywiadzie powiedział m.in. "mogłem wszystko" - to chory facet. Władza mu we łbie pomieszała. Tylko Rokita mógł wypromować kogoś takiego. Zresztą podobnych do niego popapranców są w samorządach całe bataliony.
    • reniaczek1980 Re: Wszystkie spowiedzi Chlebowskiego 04.11.09, 02:44
      Faktycznie argumentacja i mnie nie przekonuje. Poza tym skoro sam twierdzi, ze fakty sa wazniejsze od slow, to chyba powinien miec swiadomosc, ze tylko nowe wydarzenia moglyby go przywrocic do lask opinii publicznej. Ale oczywiscie takich zdarzen ani slychu ani widu, za to slowami tlumaczy, ze tamte slowa to tylko slowa.

Czy tamte slowa to tylko slowa, tego nie wiem, ale ze te slowa to tylko tlumaczenie bez faktow, tego mam pelna jasnosc.
    • zoil44elwer Re: Wszystkie spowiedzi Chlebowskiego 04.11.09, 04:39
      Dla Zbynia przyszła POra na "sPOwiedż" u prokuratora!!I na
      Montelupich(Kraków)lub na Smutną(Łódż)
    • bodo.2 Re: Wszystkie spowiedzi Chlebowskiego 21.01.10, 14:56
      rudy robi za spowiednika,ciekawe czy rozgrzeszy i jaką POkutę dostanie
      • adams96 Re: Wszystkie spowiedzi Chlebowskiego RE:gdzie sa 21.01.10, 15:03
        komentarze platnych internautow Mlodych Demokratow.Chcialbym
        przeczytac co mysli porannakawaoraz inni na oswiadczenie Pana
        Chlebowskiego na Komisji Sledczej ze tylko dbal o interes panstwa w
        dobie kryzysu i dlatego chcial podarowac bosom hazardowym
        ca.489mil.zl.Takiej hipokryzji i klamstwa dawno nawet od innych
        czlonkow PO nie slyszalem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka