Dodaj do ulubionych

Droga testu egazminacyjnego?

IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 14:02
Zdawalam ten test...Nie obchodzi mnie,kto go uklada,ani jaka
droge przechodzi,ale DLACZEGO JEST TAKI TRUDNY?????????Pytania
sa wziete z ksiezyca...i tak bezsensowne,ze szkoda pisac.
Obserwuj wątek
    • Gość: law Re: Droga testu egazminacyjnego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.03, 19:37
      Gdyby był łatwy za dużo osób by się dostało...
    • Gość: piegdoń Re: Droga testu egazminacyjnego? IP: *.wroc.gazeta.pl 02.07.03, 20:09
      Gość portalu: Misia napisał(a):

> droge przechodzi,ale DLACZEGO JEST TAKI TRUDNY?????????Pytania
      > sa wziete z ksiezyca...i tak bezsensowne,ze szkoda pisac.

Czy pamiętasz może jakieś pytanie, czy one rzeczywiście takie trudne?
      • Gość: Wernyhor smiać się czy płakać? IP: *.policom.com.pl 03.07.03, 17:02
        Pani Redaktor
        cyt.:"specjalne urządzenie >>sczytuje<<"
        no nie dziwię się,że kandydaci narzekają

jadnak uśmiechy:)

• Gość: piegdoń Re: smiać się czy płakać? IP: *.wroc.gazeta.pl 03.07.03, 17:26
          Gość portalu: Wernyhor napisał(a):

> Pani Redaktor
          > cyt.:"specjalne urządzenie >>sczytuje<<"
          > no nie dziwię się,że kandydaci narzekają
          >
          > jadnak uśmiechy:)
          >
          śmiać się, bo jak urządzenie zacznie szczytować, to będziemy płakać razem
          b.
          • Gość: Wernyhor trzymam za słowo:) IP: *.policom.com.pl 03.07.03, 20:49
    • Gość: asica Re: Droga testu egazminacyjnego? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 20:24
      Ten test był trudny? To są chyba żarty!!!! Czytałam te testy w gazecie! Toż to
      żenada: one chyba tylko sprawdzają czy dziecko kończące gimnazjum umie czytać!
      Polski mnie załamał doszczętnie: tekscik o starożytnym teatrze greckim i
      pytania do tego tekstu. Pytania oczywiste- wszystkie odpowiedzi, jak byk w
      tekście!!! I totalne załamanie: rysunek dwie identyczne maski różnące się
      tylko miną: jedna z uśmiechniętą druga z podkówką- smutną. Ptatanie do
      obrazka: maski stosowane w starożytnej tragedii i komedii różnią się a)
      kolorem b) wielkością c) miną d) niczym. Tak to mniej więcej.

Ja się pytam : co to pytanie sprawdza? Chyba czy dziecko nie jest idiotą ( za
      przeproszeniem).

Test z przdmiotów ścisłych: np pytania z chemii: wyrysowany wzór strukturalny
      związku i pytanie o liczbę atomów pierwiastka w tym związku ( wystarczyło
      policzyć do, o ile mnie pamięć nie myli, do dwóch i rozpoznać symbol tego
      pierwiastka. Inne to np jeśli w 1 molu substancji mamy 6 * 10e23 ( zapisane
      prościej ja tu nie mam potęg) atomów to ile mamy w 2,5 mola. Nawet kalkulatora
      nie trzeba!!!

Oczywiście podałam tu mało przykładów, ale nie pamiętam więcej- podałam te
      najbardziej banalne. na prawdę to jest bardzo prosty test.
      • Gość: afilipinka Re: Droga testu egazminacyjnego? IP: 213.155.167.* 02.07.03, 20:28
        W teście na prawo są pytania z chemii ??
      • Gość: dolar Re: Droga testu egazminacyjnego? IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 10:25
        Gość portalu: asica napisał(a):

> Ten test był trudny? To są chyba żarty!!!! Czytałam te testy w gazecie! Toż
        to
        > żenada: one chyba tylko sprawdzają czy dziecko kończące gimnazjum umie czytać!
        > Polski mnie załamał doszczętnie: tekscik o starożytnym teatrze greckim i
        > pytania do tego tekstu. Pytania oczywiste- wszystkie odpowiedzi, jak byk w
        > tekście!!! I totalne załamanie: rysunek dwie identyczne maski różnące się
        > tylko miną: jedna z uśmiechniętą druga z podkówką- smutną. Ptatanie do
        > obrazka: maski stosowane w starożytnej tragedii i komedii różnią się a)
        > kolorem b) wielkością c) miną d) niczym. Tak to mniej więcej.
        >
        > Ja się pytam : co to pytanie sprawdza? Chyba czy dziecko nie jest idiotą ( za
        > przeproszeniem).
        >
        > Test z przdmiotów ścisłych: np pytania z chemii: wyrysowany wzór strukturalny
        > związku i pytanie o liczbę atomów pierwiastka w tym związku ( wystarczyło
        > policzyć do, o ile mnie pamięć nie myli, do dwóch i rozpoznać symbol tego
        > pierwiastka. Inne to np jeśli w 1 molu substancji mamy 6 * 10e23 ( zapisane
        > prościej ja tu nie mam potęg) atomów to ile mamy w 2,5 mola. Nawet
        kalkulatora
        > nie trzeba!!!
        >
        > Oczywiście podałam tu mało przykładów, ale nie pamiętam więcej- podałam te
        > najbardziej banalne. na prawdę to jest bardzo prosty test.
        O jakim teście mówisz??????????????????Chyba nie o tym,co wszyscy.NieJest taki
        trudny,ale może faktycznie byćnie do przejścia dla niektórych.I pzypominam
        Ci,że piszemy o teście na prawo!
    • Gość: killla trudny..bezsensowny..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.03, 22:40
      dopiero gdbyś się dostała na prawo podczas kolejnych sesji zobaczyłabyś co to
      znaczy trudny... albo bezsensowny

patrz prawo ochrony środowiska ...kiedy zdechł ostatni tur w Polsce ? Kto jako
      pierwszy objął ochroną nietoperze ? albo prawo karne wykonawcze : jaka jest
      norma żywieniowa kobiety w ciąży w zakładzie karnym zamknietym ? W jakiego
      rodzaju zakładzie karnym więźniom pozwala się na posiadanie sztućców ? itp.

a pytania na aplikację to dopiero kosmos ....
      • Gość: Misia Re: trudny..bezsensowny..? IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 10:29
        Sęk w tym,że dostałam się,powoli kończę i znam od podszewki to o czym piszesz:)
    • chenjera_imbwa Re: Droga testu egazminacyjnego? 03.07.03, 03:48
      Co w nim było trudnego? To, że się nie dostałaś?
      • Gość: avensleben Re: Droga testu egazminacyjnego? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.03, 09:02
        pytania byly trudne...to fakt. ale nie sprawdza on wiedzy historycznej tylko
        czy wkulo sie szczegoliki z 8 ksiazek. ja sie spodziewalem pytania ile zawodow
        jest oficjalnie zarejestrowanych w polsce..
        • chenjera_imbwa Re: Droga testu egazminacyjnego? 04.07.03, 01:02
          A jaką znasz formę egzaminowania sprawdzającą wiedzę, a nie np: jak
          zapamiętałeś szczegóły z 8 książek?
      • Gość: Misia Re: Droga testu egazminacyjnego? IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 10:31
        chenjera_imbwa napisał:

> Co w nim było trudnego? To, że się nie dostałaś?
        Oj dostałam się dostałam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka