Gość: Misia IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 14:02 Zdawalam ten test...Nie obchodzi mnie,kto go uklada,ani jaka droge przechodzi,ale DLACZEGO JEST TAKI TRUDNY?????????Pytania sa wziete z ksiezyca...i tak bezsensowne,ze szkoda pisac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: law Re: Droga testu egazminacyjnego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.03, 19:37 Gdyby był łatwy za dużo osób by się dostało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń Re: Droga testu egazminacyjnego? IP: *.wroc.gazeta.pl 02.07.03, 20:09 Gość portalu: Misia napisał(a): > droge przechodzi,ale DLACZEGO JEST TAKI TRUDNY?????????Pytania > sa wziete z ksiezyca...i tak bezsensowne,ze szkoda pisac. Czy pamiętasz może jakieś pytanie, czy one rzeczywiście takie trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wernyhor smiać się czy płakać? IP: *.policom.com.pl 03.07.03, 17:02 Pani Redaktor cyt.:"specjalne urządzenie >>sczytuje<<" no nie dziwię się,że kandydaci narzekają jadnak uśmiechy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń Re: smiać się czy płakać? IP: *.wroc.gazeta.pl 03.07.03, 17:26 Gość portalu: Wernyhor napisał(a): > Pani Redaktor > cyt.:"specjalne urządzenie >>sczytuje<<" > no nie dziwię się,że kandydaci narzekają > > jadnak uśmiechy:) > śmiać się, bo jak urządzenie zacznie szczytować, to będziemy płakać razem b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asica Re: Droga testu egazminacyjnego? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 20:24 Ten test był trudny? To są chyba żarty!!!! Czytałam te testy w gazecie! Toż to żenada: one chyba tylko sprawdzają czy dziecko kończące gimnazjum umie czytać! Polski mnie załamał doszczętnie: tekscik o starożytnym teatrze greckim i pytania do tego tekstu. Pytania oczywiste- wszystkie odpowiedzi, jak byk w tekście!!! I totalne załamanie: rysunek dwie identyczne maski różnące się tylko miną: jedna z uśmiechniętą druga z podkówką- smutną. Ptatanie do obrazka: maski stosowane w starożytnej tragedii i komedii różnią się a) kolorem b) wielkością c) miną d) niczym. Tak to mniej więcej. Ja się pytam : co to pytanie sprawdza? Chyba czy dziecko nie jest idiotą ( za przeproszeniem). Test z przdmiotów ścisłych: np pytania z chemii: wyrysowany wzór strukturalny związku i pytanie o liczbę atomów pierwiastka w tym związku ( wystarczyło policzyć do, o ile mnie pamięć nie myli, do dwóch i rozpoznać symbol tego pierwiastka. Inne to np jeśli w 1 molu substancji mamy 6 * 10e23 ( zapisane prościej ja tu nie mam potęg) atomów to ile mamy w 2,5 mola. Nawet kalkulatora nie trzeba!!! Oczywiście podałam tu mało przykładów, ale nie pamiętam więcej- podałam te najbardziej banalne. na prawdę to jest bardzo prosty test. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afilipinka Re: Droga testu egazminacyjnego? IP: 213.155.167.* 02.07.03, 20:28 W teście na prawo są pytania z chemii ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolar Re: Droga testu egazminacyjnego? IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 10:25 Gość portalu: asica napisał(a): > Ten test był trudny? To są chyba żarty!!!! Czytałam te testy w gazecie! Toż to > żenada: one chyba tylko sprawdzają czy dziecko kończące gimnazjum umie czytać! > Polski mnie załamał doszczętnie: tekscik o starożytnym teatrze greckim i > pytania do tego tekstu. Pytania oczywiste- wszystkie odpowiedzi, jak byk w > tekście!!! I totalne załamanie: rysunek dwie identyczne maski różnące się > tylko miną: jedna z uśmiechniętą druga z podkówką- smutną. Ptatanie do > obrazka: maski stosowane w starożytnej tragedii i komedii różnią się a) > kolorem b) wielkością c) miną d) niczym. Tak to mniej więcej. > > Ja się pytam : co to pytanie sprawdza? Chyba czy dziecko nie jest idiotą ( za > przeproszeniem). > > Test z przdmiotów ścisłych: np pytania z chemii: wyrysowany wzór strukturalny > związku i pytanie o liczbę atomów pierwiastka w tym związku ( wystarczyło > policzyć do, o ile mnie pamięć nie myli, do dwóch i rozpoznać symbol tego > pierwiastka. Inne to np jeśli w 1 molu substancji mamy 6 * 10e23 ( zapisane > prościej ja tu nie mam potęg) atomów to ile mamy w 2,5 mola. Nawet kalkulatora > nie trzeba!!! > > Oczywiście podałam tu mało przykładów, ale nie pamiętam więcej- podałam te > najbardziej banalne. na prawdę to jest bardzo prosty test. O jakim teście mówisz??????????????????Chyba nie o tym,co wszyscy.NieJest taki trudny,ale może faktycznie byćnie do przejścia dla niektórych.I pzypominam Ci,że piszemy o teście na prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killla trudny..bezsensowny..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.03, 22:40 dopiero gdbyś się dostała na prawo podczas kolejnych sesji zobaczyłabyś co to znaczy trudny... albo bezsensowny patrz prawo ochrony środowiska ...kiedy zdechł ostatni tur w Polsce ? Kto jako pierwszy objął ochroną nietoperze ? albo prawo karne wykonawcze : jaka jest norma żywieniowa kobiety w ciąży w zakładzie karnym zamknietym ? W jakiego rodzaju zakładzie karnym więźniom pozwala się na posiadanie sztućców ? itp. a pytania na aplikację to dopiero kosmos .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: trudny..bezsensowny..? IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 10:29 Sęk w tym,że dostałam się,powoli kończę i znam od podszewki to o czym piszesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
chenjera_imbwa Re: Droga testu egazminacyjnego? 03.07.03, 03:48 Co w nim było trudnego? To, że się nie dostałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avensleben Re: Droga testu egazminacyjnego? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.03, 09:02 pytania byly trudne...to fakt. ale nie sprawdza on wiedzy historycznej tylko czy wkulo sie szczegoliki z 8 ksiazek. ja sie spodziewalem pytania ile zawodow jest oficjalnie zarejestrowanych w polsce.. Odpowiedz Link Zgłoś
chenjera_imbwa Re: Droga testu egazminacyjnego? 04.07.03, 01:02 A jaką znasz formę egzaminowania sprawdzającą wiedzę, a nie np: jak zapamiętałeś szczegóły z 8 książek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Droga testu egazminacyjnego? IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 10:31 chenjera_imbwa napisał: > Co w nim było trudnego? To, że się nie dostałaś? Oj dostałam się dostałam... Odpowiedz Link Zgłoś