son_ia 12.09.07, 09:03 Poszukuje solidnego adwokata ktory prowadzil lub zaja by sie sprawa o uniewaznienie malzenstwa.Jezeli ktos wie prosze o namiary.Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
membrum_virile Re: Adwokat-pilne. 12.09.07, 09:39 W jakim celi ludzie twego pokroju wstępują w związki małżeńskie? Przynajmniej dzieci sobie nie róbcie, żeby nie wywoływać u tych niewiniątek niepotrzebnej traumy. Może steryzlizujcie się przed ślubem... Ponadto obserwuję w ostatnim czasie pojawienie się tzw. sms-owej inteligencji. Obdarzone nią umysły tracą zdolność pisania (ą,ę,ć,ś,) a w konsekwencji i zdolność myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
witek1001 Re: Adwokat-pilne. 15.09.07, 21:30 jeżeli nie jest potrzebne zastępstwo procesowe w sądzie to mogę być pomocny. Jestem aplikantem adwokackim więc będzie niedrogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peem Re: Adwokat-pilne. IP: *.zlotniki.pl 16.09.07, 11:54 Son_ia, masz na myśli unieważnienie małżeństwa cywilnego, czy też proces przed sądem biskupim o uznanie nieważności małżeństwa w chwili jego zawarcia? Jeśli to drugie to potrzebujesz dobrego specjalisty od prawa kanonicznego, a nie adwokata. Coś o tym wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
splinoskoczek Re: Adwokat-pilne. 16.09.07, 13:10 Sonia, rozwiń się nieco. Chcesz rozwód czy unieważnienie przez Sąd Kościelny? W tym 2 wypadku to adwokat będzie Ci raczej mało przydatny. A spece w czarnych kieckach od prawa kanonicznego to najgęściej występują przy Katedralnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: son_ia Re: Adwokat-pilne. IP: *.hsd1.il.comcast.net 17.09.07, 02:13 Na mysli mam uniewaznienie malzenstwa cywilnego zawarte przez osobe chora ktora niebyla zdolna do podejmowania decyzji (osoba niemowiaca) Odpowiedz Link Zgłoś