zimne_piwo 02.10.07, 09:27 tak i możecie dalej ścigać rowerzystów po 1 piwie, gratulacje(zawsze można powiedzieć, że zatrzymany został pijany kierowca). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: diablo Policjanci wymienili się bronią IP: *.siubuk.com 02.10.07, 12:16 Dlaczego zawsze piszecie używając słowa Policjanci w liczbie mnogiej. Drodzy Państwo może powinniście użyć słów NIEKTÓRZY Z POLICJANTÓW zamienili się bronią z kolegami, bo taka właśnie jest prawda. W mojej jednostce nikt z zza biórka nie zdał broni i o czym więc tu mówić. Tak właśnie wykonuje się rozkazy a wy opisujecie tylko częśc prawdy wprowadzając społeczeństwo w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Policjanci wymienili się bronią IP: *.dialog.net.pl 03.10.07, 18:08 Śmiech na sali ? Pytanie, kto do tak absurdalnego stanu rzeczy dopuścił ? I komu min. po premii trzeba pojechać ! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: teraz niech sie jeszce butami wymienia :) 03.10.07, 18:42 Też mi nowina. A w Wojsku Polskim to co tydzień zmieniają bieliznę osobistą :-) Piechota z czołgistami, marynarką i lotnictwem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawczyk Re: teraz niech sie jeszce butami wymienia :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.07, 19:41 a potem wymienią się żonami, narzeczonymi i kochankami :) i będzie jedna wielka sodomia i gomoria !! brawo PIS tak właśnie walczy się o nasze bezpieczeństwo. Nie wiem jak to jest, że ludzie wierzą iż jest i będzie bezpiecznie w tym kraju ! przecież to wstyd ! a ci co wierzą Kaczyńskim są po prostu śmieszni !!! to jakaś totalna siara :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutki Policjanci wymienili się bronią IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.10.07, 12:18 To naprawdę śmieszne, w mojej jednostce także nikt zza biurka broni nie oddał, nie wspominając o komendantach , naczelnikach itp, którzy swoje walthery i glocki trzymają w szafach pancernych i aż żal pisać , że na ulicy policjanci chodzą z p-64, które w większości na sześć strzałów mają cztery zacięcia:), a znam nawet ludzi w kryminalnych z p-64. Śmiech na sali należy napisać w co wyposażony jest policjant na co dzień narażajacy swoje życie. Odpowiedz Link Zgłoś