Gość: MICHAL IP: *.swipnet.se 21.04.01, 17:22 Skoro ujawniles sie na tym FORUM.Moze powinienem napisac ujawnil sie Pan na tym Forum to musze napisac , ze byl Pan swietny w Jabloniach Osieckiej i Koscielniaka w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marsha Re: KONRAD IMIELA IP: *.kask.net.pl 21.04.01, 22:04 a ja wolę "Rybi Puzon..."!!! (Był rewelacyjny.) dlaczego już nie śpiewasz? pozdrawiam Cię Konradzie I. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 22.04.01, 00:06 Nie śpiewam Waitsa, choć często spędza mi to sen z oczu. Po prostu jest problem z prawami autorskimi na ten materiał... Póki co pracuję nad recitalem złożonym głównie z premierowych piosenek w, myślę, dość atrakcyjnym sosie muzycznym. Piosenki będą aktorskie, bo nie dość że aktor śpiewa, to jeszcze w większości autorami są aktorzy tzn. Kościelniak, Imiela, Gonera. Zapraszam w czerwcu do Firleja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.01, 01:30 Gość portalu: marsha napisał(a): > a ja wolę "Rybi Puzon..."!!! (Był rewelacyjny.) > dlaczego już nie śpiewasz? Konrad spiewa przecież w "Hucku" w Teatrze Polskim! A nie wiem, czy wiecie, że był bardzo zajęty! Zagrał w dwóch super produkcjach kinowych. O szczegółach może sam napisać... Może napisze... > pozdrawiam Cię Konradzie I. :) POZDROWIENIA DLA MARSHY I KONRADA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: KONRAD IMIELA IP: 156.24.231.* 31.05.01, 01:47 Gość portalu: stary napisał(a): > Gość portalu: marsha napisał(a): > > > a ja wolę "Rybi Puzon..."!!! (Był rewelacyjny.) > > dlaczego już nie śpiewasz? > Konrad spiewa przecież w "Hucku" w Teatrze Polskim! A nie wiem, czy wiecie, że > był bardzo zajęty! Zagrał > w dwóch super produkcjach kinowych. O szczegółach może sam napisać... Może napi > sze... > > pozdrawiam Cię Konradzie I. :) > POZDROWIENIA DLA MARSHY I KONRADA! > Napisz Konrad! Napisz! A tak w ogole to wiecie co? Trzeba Konrada po prostu zaprosic pod Jemiole, tam sa w poblizu jego ulubione skrzydelka wiec na pewno da sie skusic i bedzie nam opowiadal do woli... :) Pozdrawiam cala gromadke! Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: KONRAD IMIELA 01.10.01, 00:43 Post NUMER 200 SLOWNIE DWIESCIE. W nagrode powinienem dostac wejsciowke na Grease. Moze byc miejsce na jaskolce.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 22.04.01, 00:08 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Skoro ujawniles sie na tym FORUM.Moze powinienem napisac ujawnil sie Pan > na tym Forum to musze napisac , ze byl Pan swietny w Jabloniach Osieckiej > i Koscielniaka w telewizji. Dziękuję! Juz myslałem, że nikt tego nie zauważył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woodoo Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 22.04.01, 00:14 dzieki za MC MAYAKA zagracie to jeszcze? dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: KONRAD IMIELA IP: *.kask.net.pl 22.04.01, 19:40 Będziesz w poniedziałek w Warszawie na II Ogólnopolskim Festiwalu Sztuki Estradowej Wa 2001,nieprawdaż? TV nic nam nie pokaże...,a do Wa-wy jest trochę za daleko.szkoda,bo będzie tam wielu wykonawców,których chciałabym posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: 213.76.92.* 24.04.01, 23:32 Zapraszam w najbliższą sobotę do II pr. TVP! Będzie relacja z tego koncertu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: KONRAD IMIELA IP: *.kask.net.pl 25.04.01, 21:24 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Zapraszam w najbliższą sobotę do II pr. TVP! Będzie relacja z tego koncertu. * BĘDZIE RELACJA,POWIADASZ... MAM NADZIEJĘ,ŻE RELACJA I REWELACJA ! OBEJRZĘ NA PEWNO DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.01, 20:05 Gość portalu: woodoo napisał(a): > dzieki za MC MAYAKA > zagracie to jeszcze? > dajcie znać MC MAYAK - mistrzostwo świata!!! Numer jeden! Suuuper! :)) dzięki za niego ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.01, 13:44 Gość portalu: M napisał(a): > Gość portalu: woodoo napisał(a): > > > dzieki za MC MAYAKA > > zagracie to jeszcze? > > dajcie znać Dziękuję! Zapraszam na wznowienie tego przedstawienia po 3,5 miesięcznej przerwie. Gramy 8,9,10 maja. Oczywiście w k2. Powiedz znajomym! k.i. > MC MAYAK - mistrzostwo świata!!! Numer jeden! Suuuper! :)) dzięki za niego ! : > ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: KONRAD IMIELA IP: *.swipnet.se 26.04.01, 17:17 Czy juz widziales sie z MichALEM Ch. Odpowiedz Link Zgłoś
jotesz Re: KONRAD IMIELA 27.04.01, 13:02 Pozdrowienia dla Ciebie, Agnieszki i Zosi Jacek i Ania Sz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: KONRAD IMIELA IP: *.skane.se 27.04.01, 21:41 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Czy juz widziales sie z MichALEM Ch. Kiedy wznawiacie Hucka.Podejrzewam, ze Michal Chr sie pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: 213.76.92.* 27.05.01, 23:37 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > Czy juz widziales sie z MichALEM Ch. > > Kiedy wznawiacie Hucka.Podejrzewam, ze Michal Chr sie pojawi. > Graliśmy Hucka - Michała pozdrowiłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: KONRAD IMIELA IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 26.05.01, 10:01 Konradzie:nie wiesz przypadkiem kiedy odbędzie się premiera rock-opery (o Wilgefortis,na podstawie op.O.Tokarczuk)? miało to nastąpić pod koniec maja,a cisza panuje wokół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: 213.76.92.* 27.05.01, 23:34 Mimo że przez chwilę związany byłem z tą produkcją, wiem niewiele. Z tego co mi dzis wiadomo, kolejny pokaz odbędzie się w bliżej nieokreslonej przyszłości. Na pewno nie 28 maja jak planowano. Sądzę, że najdokładniejsze informacje posiada Stajnia 8 A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: KONRAD IMIELA IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 28.05.01, 01:18 dziękuję a co z Twoim recitalem? chyba go nie przegapiłam?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 23:44 Gość portalu: marsha napisał(a): > dziękuję > a co z Twoim recitalem? chyba go nie przegapiłam?... W piątek powinny zawisnąć plakaty, więc sprawa stanie się jasna. 13 czerwca (to jest środa przed Bożym Ciałem) o godz. 20.00. w FIRLEJu przy Grabiszyńskiej. Zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 09:58 z niecierpliwością oczekuję Twojego recitalu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 22:31 Gość portalu: kinga napisał(a): > z niecierpliwością oczekuję Twojego recitalu. Pozdrawiam. Dziękuję! Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: KONRAD IMIELA IP: *.swipnet.se 31.05.01, 22:48 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Gość portalu: kinga napisał(a): > > > z niecierpliwością oczekuję Twojego recitalu. Pozdrawiam. > > Dziękuję! Zapraszam! MIALES MNIE SKONTAKTOWAC Z M.CHOROSINSKIM. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 22:54 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > Dziękuję! Zapraszam! > > MIALES MNIE SKONTAKTOWAC Z M.CHOROSINSKIM. Nie. PROSIŁEŚ mnie człowieku o przekazanie pozdrowień. Przekazałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 19:44 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > > > Dziękuję! Zapraszam! > > > > MIALES MNIE SKONTAKTOWAC Z M.CHOROSINSKIM. > > > Nie. PROSIŁEŚ mnie człowieku o przekazanie pozdrowień. Przekazałem. Ja sie przyjączam do pozdrowień dla Michała i bardzo się ciesze że występuje na deskach Teatru Polskiego trzymam za niego kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroc.gazeta.pl 02.06.01, 13:47 A „Gazeta” na recital Konrada tez zaprasza. Gdzie, kiedy i o ktorej juz wiecie. O szczegolach bedziemy pisac. Aha, recital jest pod patronatem naszej „Gazety”. pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: KONRAD IMIELA IP: 195.116.104.* 01.06.01, 12:18 Konradzie, byłem na Twojej stronie internetowej. Pliiiz, zrób coś, aby wyglądała ona bardziej profesjonalnie i zawierała więcej materiałów - będziesz miał kolejny atut w promocji siebie i Twoich dokonań artystycznych. Może przyciągniesz jakieś nowe fanki, czego Ci serdecznie życzę. Z innej beczki - czy przygotowujesz może jakąś rolę dramatyczną, niemuzyczną? Pozdrawiam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.01, 20:54 ja też idę na recital :))))) Ale skoda, że w Firleju., bo to cyhyba najgorsze miejsce na występy... ale na pewno będzie super. Do MICHALA: nie truj błagam Cię. na Forum Cię wszędzie pełno. Poczejkaj na Michała Chorosińskiego po jego występie i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: 213.76.92.* 02.06.01, 00:36 Gość portalu: magician napisał(a): > ja też idę na recital :))))) Ale skoda, że w Firleju., bo to cyhyba najgorsze > miejsce na występy... ale na pewno będzie super. To ja wybrałem to miejsce... Myslę, że jest OK. Po remoncie byłem tam na znakomitym koncercie Leszka Możdżera. Super nagłośnienie! Pod tym względem to chyba najlepsza kameralna sala we Wro. Może połozone troche na uboczu. Kto będzie chciał - ten przyjdzie! > > Do MICHALA: > nie truj błagam Cię. na Forum Cię wszędzie pełno. Poczejkaj na Michała > Chorosińskiego po jego występie i koniec. dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: 213.76.92.* 02.06.01, 00:48 Gość portalu: Jarosz napisał(a): > Konradzie, byłem na Twojej stronie internetowej. Pliiiz, zrób coś, aby > wyglądała ona bardziej profesjonalnie i zawierała więcej materiałów - będziesz > miał kolejny atut w promocji siebie i Twoich dokonań artystycznych. Może > przyciągniesz jakieś nowe fanki, czego Ci serdecznie życzę. Szczerze powiem, że nie mam teraz chwili czasu na uatrakcyjnienie tej, w pośpiechu zmajstrowanej, strony. Nie mam tez nikogo, kto by to zrobił za mnie. Ale pewnie przyjdzie na to czas! W każdym razie DZIĘKI ZA WIZYTĘ! > > Z innej beczki - czy przygotowujesz może jakąś rolę dramatyczną, niemuzyczną? > > Pozdrawiam :-))) Nie przygotowuję. Chętnie przyjmę taką propozycję. Na brak tych "muzycznych" na razie nie narzekam, więc nie popadam w depresję. Takie czasy, że muzyka chyba jest trochę bardziej w cenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 16:45 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Gość portalu: Jarosz napisał(a): > > > Konradzie, byłem na Twojej stronie internetowej. Pliiiz, zrób coś, aby > > wyglądała ona bardziej profesjonalnie i zawierała więcej materiałów - będz > iesz > > miał kolejny atut w promocji siebie i Twoich dokonań artystycznych. Może > > przyciągniesz jakieś nowe fanki, czego Ci serdecznie życzę. > > Szczerze powiem, że nie mam teraz chwili czasu na uatrakcyjnienie tej, w > pośpiechu zmajstrowanej, strony. Nie mam tez nikogo, kto by to zrobił za mnie. > Ale pewnie przyjdzie na to czas! W każdym razie DZIĘKI ZA WIZYTĘ! > > > > Z innej beczki - czy przygotowujesz może jakąś rolę dramatyczną, niemuzycz > ną? > > > > Pozdrawiam :-))) > > Nie przygotowuję. Chętnie przyjmę taką propozycję. Na brak tych "muzycznych" na > > razie nie narzekam, więc nie popadam w depresję. Takie czasy, że muzyka chyba > jest trochę bardziej w cenie... Nie tyle co "w cenie" ale muzyka jest bardziej przyswajalna przez dużą część widowni... nie wszyscy lubią sztuki dramatyczne a muzyka , piosenka jest wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermina Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 17:04 a Konradku znasz "Szlak Wspaniałych"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA -uwaga! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 19:53 Recital kosztuje 15 zl w przedsprzedazy a 20zł w dniu występu - Firlej 13czerwca2001 godz.20:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA -uwaga! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 23:30 Gość portalu: kinga napisał(a): > Recital kosztuje 15 zl w przedsprzedazy a 20zł w dniu występu - Firlej > 13czerwca2001 godz.20:00 potwierdzam! skąd Ty to wiesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 23:28 Gość portalu: hermina napisał(a): > a Konradku znasz "Szlak Wspaniałych"? nie znam herminko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta S. Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 15:27 Dzień dobry, ja chciałam serdecznie pozdrowić pana i zapytać czy jest może jakiś pomysł, albo niedługo będzie na wydanie płytki z pana autorskiem recitalem (który jest bardzo pomysłowy i szkoda, że tak niewiele ludzi słucha takiej muzyki ) kiedy następnym razem będzie można pana usłyszeć albo zobaczyć we wrocławiu a nmie w tym brzydkim mieście jakim jest warszawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 23:38 Gość portalu: kinga napisał(a): Takie > czasy, że muzyka chyba > > jest trochę bardziej w cenie... > > > Nie tyle co "w cenie" ale muzyka jest bardziej > przyswajalna przez dużą część widowni... nie wszyscy > lubią sztuki dramatyczne a muzyka , piosenka jest > wszędzie cały swiat sztuki wokół nas jest coraz bardziej skondensowany, wszystko dzieje się coraz szybciej; myślę, że to idealny czas do śpiewania piosenek, które są właśnie takimi maksymalnie skondensowanymi opowieściami, impresjami często jest przecież tak, że w piosence mozna zawrzeć historię, której poświęcono film fabularny; 3 godziny opowiedziane w trzy minuty! i odwrotnie: jest wiele piosenek opowiadających historie na podstawie których można nakręcić film, lub cały serial; ale teraz zaczyna już brakować czasu na żmudne oglądanie seriali, więc więcej osób woli słuchać piosenek; a poza wszystkim muzyka jest najbardziej nośną i komunikatywną sztuką, tak myślę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 11:32 najpierw odpowiem skąd wiem o cenach biletów : Z plakatów , które wiszą na Firleju a co do tego co mówileś o muzyce i piosence w dzisiejszych czasach całkowicie się z Toba zgadzam Trzymaj się cieplutko - Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.01, 15:38 Będzie Pan śpiewał "Mandaley"??? To jedna z moich ulubionych piosenek śpiewanych przez Pana. Może Pan napisać jakie jeszcze będzie Pan śpiewał? Dziękuję. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: 213.76.92.* 03.06.01, 20:26 będę śpiewał MANDALAY, kilka piosenek Wojtka Koscielniaka, kilka moich, jedną Roberta Gonery, kilka Arthura H. (francuz, nie za bardzo znany w Polsce), kilka Toma Waitsa i jeszcze parę niespodzianek. Strasznie mi miło, że podobało Ci się Mandalay! Przyjdź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 20:35 Konradku a jak uważasz czy taka kondensacja wszystkiego moze nieść za soba coś dobrego , może dojdzie do tego ze w naszym pośpiechu i gonitwie sami sie zmniejszymy do rozmiarów mrówek - to by było ciekawe> Tak myślę ,że "piosenka jest dobra na wszystko" A poza tym zawsze moze wpaśc do ucha i nucić ją sobie można dzień i w nocy... Niby tak technika i nauka idą do przodu , XXI wiek, cyberprzestrzeń i te sprawy , ale współczesny czlowiek pędząc uświadamia sobie coraz bardziej i częściej o swojej przemijalności... Z innej beczki: jak długi przygotowałeś recital 2,3,4h? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.01, 19:09 No Panie Konradzie jak ja mogłabym nie przyjść??? Jeśli naprawdę będzie Mandalay to ja jestem pierwsza :>> pozdrowienia dla Pana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: KONRAD IMIELA IP: *.swipnet.se 05.06.01, 14:10 MANDALEY spiewal niedawno w tym samym klubie przepraszamze sie tak wyraze Michal Bajor. Czy bedzie Pan spiewal wiecej piosenek z jego repertuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 23:29 Gość portalu: M napisał(a): > MANDALEY spiewal niedawno w tym samym klubie > przepraszamze sie tak wyraze Michal Bajor. > Czy bedzie Pan spiewal wiecej piosenek > z jego repertuaru. nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: KONRAD IMIELA IP: 156.24.231.* 04.06.01, 19:45 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Gość portalu: kinga napisał(a): > Takie > > czasy, że muzyka chyba > > > jest trochę bardziej w cenie... > > > > > > Nie tyle co "w cenie" ale muzyka jest bardziej > > przyswajalna przez dużą część widowni... nie wszyscy > > lubią sztuki dramatyczne a muzyka , piosenka jest > > wszędzie > > cały swiat sztuki wokół nas jest coraz bardziej > skondensowany, > wszystko dzieje się coraz szybciej; > myślę, że to idealny czas do śpiewania piosenek, które > są właśnie takimi maksymalnie skondensowanymi > opowieściami, impresjami > często jest przecież tak, że w piosence mozna zawrzeć > historię, której poświęcono film fabularny; 3 godziny > opowiedziane w trzy minuty! > i odwrotnie: > jest wiele piosenek opowiadających historie na podstawie > których można nakręcić film, lub cały serial; > ale teraz zaczyna już brakować czasu na żmudne oglądanie > seriali, > więc więcej osób woli słuchać piosenek; > a poza wszystkim muzyka jest najbardziej nośną i > komunikatywną sztuką, tak myślę... > Konradzie, skoro tak to czy moglbys zaspiewac Teorie Obwodow II ? Na Polibudzie zyskasz dozgonnie nieprzebrane i wdzieczne audytorium! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroc.gazeta.pl 04.06.01, 20:03 https://www.gazeta.pl/alfa/artykul.jsp? xx=299261&dzial=wrw020121 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 00:34 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Konradzie, skoro tak to czy moglbys zaspiewac Teorie Obwodow II ? > Na Polibudzie zyskasz dozgonnie nieprzebrane i wdzieczne audytorium! myślisz, że muzyka podniosłaby atrakcyjność tego utworu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: KONRAD IMIELA IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 05.06.01, 00:37 o,dzisiaj Konrad ze mną czuwa...:) a Wrocław we śnie pogrążony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: KONRAD IMIELA IP: 156.24.231.* 05.06.01, 00:50 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Gość portalu: wędzonka napisał(a): > > Konradzie, skoro tak to czy moglbys zaspiewac Teorie Obwodow II ? > > Na Polibudzie zyskasz dozgonnie nieprzebrane i wdzieczne audytorium! > > myślisz, że muzyka podniosłaby atrakcyjność tego utworu? > Jesli skondensowalbys to do trzech minut to moze byc nawet bez muzyki i wierszem bialym :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: KONRAD IMIELA 05.06.01, 19:01 Poiosenke Mandalay spiewal niedawno w Firleju co by o nim nie powiedziec Michal Bajor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 20:28 szpiro napisał(a): > Poiosenke Mandalay spiewal niedawno w Firleju co by o nim nie powiedziec > Michal Bajor. no, śpiewał ale każda interpretacja jest b.dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 20:56 Konrad bedzie gosciem naszego czatu we wtorek 12 czerwca o godz. 14. Zarezerwujcie sobie czas!!! red Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.01, 20:20 Panie Konradzie czy wie Pan może, czy już wydana jest plyta MC MAYAK ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroc.gazeta.pl 07.06.01, 21:19 Pamietajcie o czacie! Wtorek godz.14.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: KONRAD IMIELA IP: *.skane.se 08.06.01, 03:17 Podobno jaki by on tam nie byl Bajor wystepowal ostatnio w klubie Firlej ciekawy jestem jaka byla frekwencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.01, 20:51 Mówiłam Panu dzisiaj "dzień dobry" w Soul cafe...o godz. mniej więc 16:15 taka dziewczyna siedząca naprzeciwko Pana (plecami) w czarnej kurtce. Widział mnie Pan??? :))))) Ale nie odpowiedział mi Pan to może za cicho mówię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 00:05 Gość portalu: magician napisał(a): > Mówiłam Panu dzisiaj "dzień dobry" w Soul cafe...o godz. mniej więc 16:15 > taka dziewczyna siedząca naprzeciwko Pana (plecami) w czarnej kurtce. Widział > mnie Pan??? :))))) Ale nie odpowiedział mi Pan to może za cicho mówię :))) nie widziałem... chyba za cicho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.01, 17:20 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Gość portalu: magician napisał(a): > > > Mówiłam Panu dzisiaj "dzień dobry" w Soul cafe...o godz. mniej więc 16:15 > > taka dziewczyna siedząca naprzeciwko Pana (plecami) w czarnej kurtce. Widz > iał > > mnie Pan??? :))))) Ale nie odpowiedział mi Pan to może za cicho mówię :))) > > nie widziałem... chyba za cicho... > poprawię się :)) hehehehe :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: KONRAD IMIELA 09.06.01, 18:06 Gość portalu: magician napisał(a): > Gość portalu: Konrad I napisał(a): > > > Gość portalu: magician napisał(a): > > > > > Mówiłam Panu dzisiaj "dzień dobry" w Soul cafe...o godz. mniej więc 1 > 6:15 > > > taka dziewczyna siedząca naprzeciwko Pana (plecami) w czarnej kurtce. > Widz > > iał > > > mnie Pan??? :))))) Ale nie odpowiedział mi Pan to może za cicho mówię > :))) > > > > nie widziałem... chyba za cicho... > > > poprawię się :)) > hehehehe :))))) > Konrad Imiela ma tez prawo do prywatnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA IP: 217.99.225.* 09.06.01, 19:32 szpiro napisał(a): > Gość portalu: magician napisał(a): > > > Gość portalu: Konrad I napisał(a): > > > > > Gość portalu: magician napisał(a): > > > > > > > Mówiłam Panu dzisiaj "dzień dobry" w Soul cafe...o godz. mniej w > ięc 1 > > 6:15 > > > > taka dziewczyna siedząca naprzeciwko Pana (plecami) w czarnej ku > rtce. > > Widz > > > iał > > > > mnie Pan??? :))))) Ale nie odpowiedział mi Pan to może za cicho > mówię > > :))) > > > > > > nie widziałem... chyba za cicho... > > > > > poprawię się :)) > > hehehehe :))))) > > Konrad Imiela ma tez prawo do prywatnosci. > zgadzam się , a Konradzie w końcu udało się z tymi biletami :)Kinga-tanita0 Pozdrowienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klon Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.01, 10:54 kto z Was idzie na ten recital w srode? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 11:34 Gość portalu: klon napisał(a): > kto z Was idzie na ten recital w srode? Ja się wybieram -kinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.01, 12:04 Gość portalu: kinga napisał(a): > Gość portalu: klon napisał(a): > > > kto z Was idzie na ten recital w srode? > > Ja się wybieram -kinga > ja tesh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroc.gazeta.pl 11.06.01, 11:06 Konrad Imiela będzie jutro (wtorek) o 14.00 gosciem czata gazety - w pokoju �film�. zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroc.gazeta.pl 11.06.01, 20:42 Juz jutro we wtorek od godz. 14 mozecie porozmawiac z Konradem na naszym czacie. Adres: www.gazeta.pl/czat - POKÓJ FILM. Nie zapomnijcie!!! Bedziemy czekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 21:23 Pamiętamy ,pamiętamy:) i napewno będziemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroc.gazeta.pl 12.06.01, 13:10 Czad z KOndardem Imiela! Zaczynamy za 45 minut, tj. o 14.00 w pokoju „film” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: KONRAD IMIELA IP: *.swipnet.se 13.06.01, 19:55 Kto byl na recitalu Konrada Imieli niech zlozy dokladne sprawozdanie. Mam nadzieje , ze redakcja G.W. zamiesci recenzje z wystepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 22:15 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Kto byl na recitalu Konrada Imieli niech zlozy dokladne sprawozdanie. > > Mam nadzieje , ze redakcja G.W. zamiesci recenzje z wystepu. Recitalem Konrada Imieli jestem zachwycona. Nowe utwory Konrada z doskonałą aranżacją wzbudziły ogromne brawa na sali. Cały koncert rozegrany był w barwach czerwieni i czerni, Konrad wraz z zespołem stworzył trochę więcej niż piosenkę aktorską, jednym słowem żałujcie, że nie byliście!!! ...paparapara...senkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroc.gazeta.pl 13.06.01, 22:19 Pewnie, ze zamiesci - na papierze i w Internecie. A jak bylo? Konrad Imiela mowi, ze nie wstydzi sie Chamisa. A ja mowie, ze z recitalu w Firleju moze byc dumny. A co najwazniejsze: oby potwierdzili to znawcy muzyki i aktorstwa. > Kto byl na recitalu Konrada Imieli niech zlozy dokladne sprawozdanie. > > Mam nadzieje , ze redakcja G.W. zamiesci recenzje z wystepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.01, 11:37 Recital był po prostu niesamowty!!! Piosenki extra (no w końcu Mandaley było, nie? :>) i super aranżacje..., a dziewczyna, która siedziała za mną tak piszczała...z rseztą nie tylko ona, bo publiczność była zachwycona, a najczęstsze opinie po wyjściu brzmiały: "To było fantastyczne", "On jest niesamowity", ":Nie żałuję, że nie przyszłam/edłem" i tak dalej i tak dalej. No same wspaniałe rzeczy. Ja się przyłączam :))) "...i hasło jest sobota a festiwal ciągle trwa..." Pozdrawiam (....szaleńcze...) ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: 213.76.92.* 15.06.01, 00:24 Dzięki! Miło, że byliście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yappie Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.01, 12:27 Recital w Firleyu był ciekawy z punktu widzenia materiału (za wyjątkiem nużącego już Mandalay piosenki nowe i interesujące). Panu Domagale chyba jednak nie po raz pierwszy słoń na ucho nadepnął (recenzja Gazety) ponieważ o dobrej akustyce w tym dusznym miejscu mowy być nie mogło!!! Aktor śpiewał a kapela zagłuszała go skutecznie (znakomici, świetnie zresztą grający muzycy). To jednak nie wina aktora, ale bezmyślnego akustyka (monsieur Guzek nie po raz pierwszy daje d...). Niestety, panie Konradzie, zdarzały się nieciekawe fałsze, ale ja na Pana miejscu też bym się nie słyszał. Numer z nożycami znakomity, kilka pięknie zrobionych piosenek (szkoda, że nie słyszałem, o czym są, bo dźwięki były silniejsze od Pańskiego głosu) i nie polecam śpiewania Karuzeli z Madonnami (nie jestem przywiązany do oryginału). To tyle w potężnym skrócie. Jeśli Pan będzie ciekaw szczegółów - zapraszam do mojej poczty: Yappie2@poczta.onet.pl Pozdrawiam - Y. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: KONRAD IMIELA 15.06.01, 21:30 Ciekawy jestem ilu widzow moze pomiescic sala Firleya.Zalezy mi na dokladnej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: KONRAD IMIELA IP: *.dtvk.tpnet.pl 16.06.01, 00:45 Co się dzieje? Imiela, Imiela. Kto to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: KONRAD IMIELA IP: *.dtvk.tpnet.pl 16.06.01, 01:22 czy Imiela, to facet z Rudego 104? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 10:59 Gość portalu: hrabia napisał(a): > czy Imiela, to facet z Rudego 104? hehe nie, aktor Teatru POlskiego we Wrocławiu jak chcesz wiedzieć o Nim więcej zajżyj na jego stronę...Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 00:10 Grałem dziś mój recital w Arsenale w ramach tzw. Arsenału Sztuki i związana jest z tym faktem pewna afera. Chciałem wyjaśnić wszystkim, którzy przyszli na 19tą i musieli czekać ponad pół godziny, przyczyny tego skandalicznego opóźnienia. Otóż dziś popołudniu podjęliśmy wraz z organizatorami decyzję, że zagram w sali, a nie na dziedzińcu (dzisiejsza pogoda nastrajała raczej do przytulnych wnętrz). Organizatorzy wraz z akustykiem Januszem Cedro poinformowali mnie, że ok i od godziny 18.10. będą nosili sprzęt, montaż zajmie im 20 min, zrobimy 5 min. próby i zaczniemy punktualnie. Tymczasem pierwsze kable pojawiły się na zaimprowizowanej scenie ok. 18.50., kiedy ludzie już niepokoili się przy wejściu. Pełni nostalgii pracownicy techniczni instalowali sprzęt nagłośnieniowy do ok.19.30. (na wstępie postanowili konsoletę postawić na scenie, obok mnie... naprawdę!!!). Zagraliśmy w przypadkowych warunkach akustycznych, ale dzięki bardzo życzliwej widowni atmosfera została uratowana. Później dowiedziałem się, że nikt z organizatorów nie powiedział słowa o przyczynach opóźnienia do zniecierpliwionych widzów, wręcz spotkali się oni z pretensjami ze strony jakiś osób związanych z organizacją Arsenału Sztuki, że tłoczą się przy wejściu (pół godziny po planowanym czasie rozpoczęcia!!!). W swoim imieniu przepraszam wszystkich, którzy musieli czekać i znosić to wszystko. Dziękuję, że poczekali i że pojechaliśmy razem na przekór warunkom akustycznym w ciekawą godzinną podróż. A gdyby impreza była komercyjna i biletowana, czy byłoby tak samo? Czy ważny jest tylko fakt, że w ogóle coś się w Arsenale dzieje, czy ważne jest też to JAK się dzieje?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 21:04 >A gdyby impreza była komercyjna i > biletowana, czy byłoby tak samo? Czy ważny jest tylko fakt, że w ogóle coś się > w Arsenale dzieje, czy ważne jest też to JAK się dzieje?... pewnie by tak nie było ale warto było poczekać, Arsenał raczej nie słynie z imprez więc wcale mnie nie zdziwiło opóźnienie, podobnie się dzieje na imprezach plenerowych. Oczywiście gdyby tu szło o kasę od widzów wszystko byłoby zamknięte na ostatni guziik już o 18-55 a nie z półgodzinnym opóźnieniem. Cierpliwi i miający dużo czasu pozostali na Twoim koncercie ... TO JAk się dzieje w Arsenale nie wiem, prawdę mówiąc byłam tam poraz pierwszy, na przyszłość mogliby bardziej się zorganizować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOOPEE Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.01, 14:00 Ja sie chcialam tylko zapytac od kiedy bylo wiadomo, ze nie wystapi Mariusz Kilian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 20:26 Dla mnie to zarozumiały sorry dupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: 213.76.92.* 19.07.01, 22:42 Gość portalu: Widz napisał(a): > Dla mnie to zarozumiały sorry dupek No! Wreszcie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: KONRAD IMIELA 14.07.01, 19:35 Podejrzewam, ze w czasie wakacji krecisz film za filmem. Ciekawy jestem czy w koncu ukaze sie plyta ze spektaklu telewizyjnego Jablonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: 213.76.92.* 19.07.01, 22:45 szpiro napisał(a): > Podejrzewam, ze w czasie wakacji krecisz film za filmem. > Ciekawy jestem czy w koncu ukaze sie plyta ze spektaklu > telewizyjnego Jablonie... Nic nie kręcę, tylko przy pomocy pana Rysia remontuję moje mieszkanie na przyjście na świat kolejnej córki... A płyty z JABŁONI... pewnie nigdy nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: KONRAD IMIELA IP: *.skane.se 21.07.01, 06:46 Mam dla Ciebie i dla Teatru K 2 propozycje repertuarowa. Montaz piosenek miedzywojennych pt:Taka noc nie powtorzy sie wiecej. Autor Kacper Stefanowicz.Pseudonim.Grany byl ten spektakl w Teatrach preowincjonalnych.Ogladalem Taka noc w Radomiu w rez. Barbary Fijewskiej. Uwazam , ze rzecz jest swietna. W tym sezonie planuje to wystawic Syrena. W Kalamburze zrobilibyscie to napewno lepiej. Pozdrawiam Michal. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: KONRAD IMIELA 21.07.01, 18:27 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Mam dla Ciebie i dla Teatru K 2 propozycje repertuarowa. > Montaz piosenek miedzywojennych pt:Taka noc nie powtorzy sie wiecej. > Autor Kacper Stefanowicz.Pseudonim.Grany byl ten spektakl w Teatrach > preowincjonalnych.Ogladalem Taka noc w Radomiu w rez. Barbary Fijewskiej. > Uwazam , ze rzecz jest swietna. > W tym sezonie planuje to wystawic Syrena. > W Kalamburze zrobilibyscie to napewno lepiej. > Pozdrawiam Michal. KONRAD ODPOWIEDZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 00:10 szpiro napisał(a): > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > Mam dla Ciebie i dla Teatru K 2 propozycje repertuarowa. > > Montaz piosenek miedzywojennych pt:Taka noc nie powtorzy sie wiecej. > > Autor Kacper Stefanowicz.Pseudonim.Grany byl ten spektakl w Teatrach > > preowincjonalnych.Ogladalem Taka noc w Radomiu w rez. Barbary Fijewskiej. > > Uwazam , ze rzecz jest swietna. > > W tym sezonie planuje to wystawic Syrena. > > W Kalamburze zrobilibyscie to napewno lepiej. > > Pozdrawiam Michal. > > KONRAD ODPOWIEDZ. Odpowiadam. W 1996 roku miał w teatrze k2 swoją premierę spektakl pt.SYRENA ELEKTRO w reż. w.Kościelniaka. Tyle mieliśmy do powiedzenia jesli chodzi o piosenki przedwojenne. Tylko szkoda troche, że już nie gramy... Osobiście nie przepadam juz za piosenkami z tamtych lat, więc nie mam teraz ochoty do nich sięgac. Z całym szacunkiem do wdzięku ich i szyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 23:41 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Mam dla Ciebie i dla Teatru K 2 propozycje repertuarowa. > Montaz piosenek miedzywojennych pt:Taka noc nie powtorzy sie wiecej. > Autor Kacper Stefanowicz.Pseudonim.Grany byl ten spektakl w Teatrach > preowincjonalnych.Ogladalem Taka noc w Radomiu w rez. Barbary Fijewskiej. > Uwazam , ze rzecz jest swietna. > W tym sezonie planuje to wystawic Syrena. W roku 1996 miał swoją premierę spektakl "Syrena Elektro" w teatrze k2 w reż. W.Kościelniaka. To wszystko, co chcieliśmy powiedzieć o piosence międzywojennej. Szkoda tylko, że już tego nie gramy... > W Kalamburze zrobilibyscie to napewno lepiej. > Pozdrawiam Michal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: KONRAD IMIELA IP: 206.48.59.* 23.07.01, 14:19 Jezeli chodzi o pomysly repertuarowe to napewno macie plany rep. na nowy sezon zapiete. Ciekawi mnie tylko czy braliscie pod uwage sztuke pt. "Kopenhagen" - Michael Frayyn. Oryginalnie wystawiona przez Royale Theatre w Londynie. Przeniesiona na Broadway przez Shubert Org. Theatre. Obsada - 3 osoby. Do tego 3 krzesla i pare rekwizytow. I to wszystko. Temat - spotkanie Nielsa Bohr i Wernera Heisenberg w Kopenhadze w ''41. Widzialem spektakl nowojorski. Sala wypelniona do ostatniego fotela(700). Cisza-jak makiem zasial przez caly spektakl (2 x po 45 minut). A wydawaloby sie, ze broadway''owska publicznosc szuka czegos zupelnie innego. Mysle, ze spektakl wart jest pokazania wroclawskiej publicznosci, pomimo tego, ze autentyczne wydarzenie mialo miejsce 60 lat temu. A scena Waszego (kiedys rowniez mojego) tetru wydaje sie byc idealna do tego przedstawienia. Z teatral...! PS.Probowalem pisac do Tereski ale chyba jest na wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: 213.76.92.* 25.07.01, 00:49 Gość portalu: janusz napisał(a): > Jezeli chodzi o pomysly repertuarowe to napewno macie plany rep. na nowy > sezon zapiete. Ciekawi mnie tylko czy braliscie pod uwage sztuke pt. > "Kopenhagen" - Michael Frayyn. Oryginalnie wystawiona przez Royale Theatre > w Londynie. Przeniesiona na Broadway przez Shubert Org. Theatre. > Obsada - 3 osoby. Do tego 3 krzesla i pare rekwizytow. I to wszystko. > Temat - spotkanie Nielsa Bohr i Wernera Heisenberg w Kopenhadze w ''''41. > Widzialem spektakl nowojorski. Sala wypelniona do ostatniego fotela(700). > Cisza-jak makiem zasial przez caly spektakl (2 x po 45 minut). > A wydawaloby sie, ze broadway''''owska publicznosc szuka czegos zupelnie > innego. Mysle, ze spektakl wart jest pokazania wroclawskiej publicznosci, > pomimo tego, ze autentyczne wydarzenie mialo miejsce 60 lat temu. > A scena Waszego (kiedys rowniez mojego) tetru wydaje sie byc idealna > do tego przedstawienia. > Z teatral...! > PS.Probowalem pisac do Tereski ale chyba jest na wakacjach. Aktualnie nie jestem za bardzo związany z k2. Po MC Mayaku (nie granym od stycznia) nic tam nie robiłem, a w tej chwili szykuję się do pracy przy musicalu GREASE w warszawskim Teatrze ROMA i trochę brakuje mi w głowie miejsca na kolejne plany repertuarowe. W kazdym razie dziękuję za propozycje. Zapiszę. A Teresa pewnie siedzi u siebie na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaniares Re: KONRAD IMIELA IP: 213.76.92.* 25.07.01, 18:41 Bardzo sie ciesze,ze znalazles prace w teatrze ROMA-wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu.Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: KONRAD IMIELA IP: *.skane.se 25.07.01, 23:55 100 wpis " w temacie Konrad Imiela". Swietnie , ze grasz w Romie.Po tylu latach we Wroclawiu powalisz Warszawe. Tymbardziej , ze musicale w Romie wystawiane sa z klasa i stylem. W listopadzie bede w Warszawie.Mam nadzieje, ze juz bedzie po premierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOOPEE Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.01, 17:41 Czy McMayak bedze grany w nowym sezonie, czy to jakas dluzsza przerwa? - pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz "Kopenhaga" IP: 195.116.104.* 26.07.01, 18:17 Ja tylko dodam, gdyby ktoś chciał wiedzieć, że polskie tłumaczenie "Kopenhagi" Frayna ukazało się w zeszłorocznym "Dialogu" - bodajże czerwcowym albo lipcowym. Polskiej zawodowej prapremiery jeszcze nie było (ciekawe, kto ma do niej prawa autorskie), ale grali to już amatorzy - warszawski Teatr Szkolny im. S. Staszica. Mieli nawet domową stronę WWW (http://teatr.staszic.waw.pl/), ale dziś przywitał mnie tam zakaz wjazdu, czyli mój ulubiony ;-((( błąd 403 (forbidden). Co do tekstu - czyta się go jak kryminał. Znakomicie napisany! To JEST materiał na świetne przedstawienie, jeśli się go dobrze zagra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: "Copenhagen" IP: 206.48.59.* 26.07.01, 18:56 Dziekuje za poparcie. Moze jednak Teresa Sawicka jako Margrethe Bohr by sie skusila. Ona moze angazowac aktorow z zewnatrz (2), czyli zapewnic dobra obsade. Probowalem do niej dotrzec do k2. Odpowiedziano mi, ze Pani Dyr. jest na wczasach! Coz, kanikula. Z teatr...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaniare Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 21:11 Jako przedstawiciel Romów w Polsce bardzo sie ciesze z angazu Konrada do Teatru ROMA ale w jednym z postow przeczytalem zdruzgotany,ze pochodzi On z Afganistanu.Czy ktos wie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 22:02 Z tego, co wiem (a wiem!), Konrad w wieku 12 lat zostal porwany przez wedrowna cyganska trupe ze swojej rodzinnej wioski pod Bukaresztem. Kiedy mial lat 15- zostal sprzedany na uslugi bezdzietnej rodzinie sprzataczy z Teatru Narodowego w Sofii. Po dlugim leczeniu (maly Konradek nabawil sie brzydkiej choroby od swojego kundelka) zaczal terminowac jako palacz w macierzystym zakladzie pracy swoich przybranych rodzicow. Niestety, nabyte romskie nawyki pchnely Go (naszego drogiego bohatera) w droge. I tak oto, po wielu latach mozemy podziwiac Jego niebywaly (w swiecie) talent "dramatyczny" na deskach naszego, najlepszego, wroclawskiego Teatru. Konradzie, podziwiamy Cie i trzymamy kciuki za dalsze sukcesy, czego i sobie zyczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 22:02 Z tego, co wiem (a wiem!), Konrad w wieku 12 lat zostal porwany przez wedrowna cyganska trupe ze swojej rodzinnej wioski pod Bukaresztem. Kiedy mial lat 15- zostal sprzedany na uslugi bezdzietnej rodzinie sprzataczy z Teatru Narodowego w Sofii. Po dlugim leczeniu (maly Konradek nabawil sie brzydkiej choroby od swojego kundelka) zaczal terminowac jako palacz w macierzystym zakladzie pracy swoich przybranych rodzicow. Niestety, nabyte romskie nawyki pchnely Go (naszego drogiego bohatera) w droge. I tak oto, po wielu latach mozemy podziwiac Jego niebywaly (w swiecie) talent "dramatyczny" na deskach naszego, najlepszego, wroclawskiego Teatru. Konradzie, podziwiamy Cie i trzymamy kciuki za dalsze sukcesy, czego i sobie zyczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciorek Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 22:25 Oj ty Monia.Jad i zazdrosc przebija z Twego postu.Przeciez zyciorys Konrada to zupelnie jak American dream-od zera do bohatera.Dzieki uporowi i ciezkiej pracy nauczyl sie poslugiwac jezykiem polskim a takze widelcem i nozem.Co prawda martwi mnie fakt,ze coraz wiecej zagranicznych tworcow (miedzy innymi znany Tadzyk-Okil Khamidow,autor Dwoch Swiatow oraz Kiepskich)uczestniczy w tworzeniu naszej tak zwanej "kultury" ale takie sa koszty wolnego rynku a i Hollywood nie od razu zbudowano.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 22:48 Ludzie wogle nie macie pojencia ze my milosnicy teatru bardzo lubimy pana Konrada Imiele i Okila i jesli nawet to prawda jest co piszecie o ich etnicznych kozeniach to co to kogo interesuje bo nas nie. Nasze miasto wspaniale jest przez mieszanke kultur a i przed wojna mieszkaly tu 4 narody w wielkiej zgodzie i nie wiem czego sie czepiacie?! Pracuje teraz w ATEEMIE robimy tam Amazonki, ktore sa dobrym programem miedzy innymi dlatego, ze robi go rowniez inny cudzoziemiec z bylej Jugoslawii i pracuje sie wspaniale. Ciesza sie duza ogladalnoscia i maja bardzo dobre notowania u widzow, wiem bo ostatnio mowil nam pan Solorz. Dlatego jeszcze raz prosze nie czepiajcie sie opcokrajowcuw bo oni tylko wzbogacaja nasze panstwo. Pozro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 22:49 Ludzie wogle nie macie pojencia ze my milosnicy teatru bardzo lubimy pana Konrada Imiele i Okila i jesli nawet to prawda jest co piszecie o ich etnicznych kozeniach to co to kogo interesuje bo nas nie. Nasze miasto wspaniale jest przez mieszanke kultur a i przed wojna mieszkaly tu 4 narody w wielkiej zgodzie i nie wiem czego sie czepiacie?! Pracuje teraz w ATEEMIE robimy tam Amazonki, ktore sa dobrym programem miedzy innymi dlatego, ze robi go rowniez inny cudzoziemiec z bylej Jugoslawii i pracuje sie wspaniale. Ciesza sie duza ogladalnoscia i maja bardzo dobre notowania u widzow, wiem bo ostatnio mowil nam pan Solorz. Dlatego jeszcze raz prosze nie czepiajcie sie opcokrajowcuw bo oni tylko wzbogacaja nasze panstwo. Pozro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 23:12 Nie wiem skad Wy wszyscy czerpiecie swoje informacje.Wedlug moich zrodel Konrad akurat jest uchodzcem z bylej Jugoslawii.Po roku pobytu zaczal studia we wroclawskiej szkole teatralnej.Rodzina uciekla przed wojna do Ameryki Pld. tak,ze Konrad nie mial po co wracac do Jugoslawii po studiach.I bardzo dobrze. Niewielu mamy tak utalentowanych aktorskich spiewakow.Tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I generalne "RE" IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 23:34 tak, wreszcie zostałem odkryty... dementując wszystkie plotki informuję, że pochodzę z małej fińskiej wioski za kręgiem polarnym w dzieciństwie byłem jasnym blondynem, ale pewnego dnia mój ojciec dał mi na obiad zepsutą rybę, którą wymienił za zegarek od eskimosa-przybłędy i nagle włos mi zczerniał a lico zbrązowiało jak po turbosolarium tak oto stałem się wykapanym Tunezyjczykiem i tylko dla tego zagrałem w PUSTYNI I W PUSZCZY niedawno przeczytałem, że moja rodzina pochodzi ze Starachowic, jakiegoś miasta na skraju Puszczy Świętokrzyskiej, ale to tylko plotki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: generalne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.01, 15:19 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > tak, wreszcie zostałem odkryty... > dementując wszystkie plotki informuję, że pochodzę z małej fińskiej wioski za > kręgiem polarnym > w dzieciństwie byłem jasnym blondynem, ale pewnego dnia mój ojciec dał mi na > obiad zepsutą rybę, którą wymienił za zegarek od eskimosa-przybłędy i nagle > włos mi zczerniał a lico zbrązowiało jak po turbosolarium > tak oto stałem się wykapanym Tunezyjczykiem i tylko dla tego zagrałem w PUSTYNI > > I W PUSZCZY > niedawno przeczytałem, że moja rodzina pochodzi ze Starachowic, jakiegoś miasta > > na skraju Puszczy Świętokrzyskiej, ale to tylko plotki... Ale Pani z radia wzięła Pana za tunezyjczyka...i bardzo chciała się dowiedzieć jak to jest być na planie takiego filmu... :)))))) To była Pani z Polskiego Radia zdaje się. :))))))))))) najlepsze jest to, że puściito w radio :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: generalne IP: 195.116.104.* 30.07.01, 15:24 No to nareszcie się wszystko wydało ;-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: generalne 30.07.01, 20:39 Tylko nie zostan na stale w tej Warszawie. Chociaz tak to sie chyba skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: generalne IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 11:31 szpiro napisał(a): > Tylko nie zostan na stale w tej Warszawie. > Chociaz tak to sie chyba skonczy. ... chyba stracimy kolejnego dobrego aktora na rzecz stolicy ...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: generalne IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 00:33 Gość portalu: kinga napisał(a): > szpiro napisał(a): > > > Tylko nie zostan na stale w tej Warszawie. > > Chociaz tak to sie chyba skonczy. > > ... chyba stracimy kolejnego dobrego aktora na rzecz stolicy ...:( Absolutnie nie chcę przenosić się na stałe do Warszawy! Wręcz cały czas po głowie chodzi mi problem: - Co zrobić, żeby nie musieć wyjeżdżac do stolicy a mieć "sławę i pieniadze"...? Czy to jest w ogóle mozliwe w miescie, gdzie na afiszach teatralnych nazwiska aktorów wypisane są alfabetycznie haniebną wielkością czcionki?! Gdzie, jeśli przyjedzie gwiazda telenoweli warszawskiej od razu zaprasza się ją na wywiad w tv regionalnej, a znakomici aktorzy grający wielkie role w miejscowych teatrach są przeciętnym wrocławianom nieznani?! Gdzie, jesli już kręci się teatr tv, to aktorzy wrocławscy stanowią tło dla gwiazd z Warszawy lub Krakowa? Bardzo chciałbym NIE MUSIEĆ "tam" jeździć! Ale "tam" wszystko ma inną wagę, prestiż, oglądalność, pieniądze itd. Cały czas wierzę jednak w to, że da się (nie wiem na razie jak...) sprawić, żeby to ONI przyjeżdżali do Wrocławia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teatro Re: generalne IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 09:45 Co do mozliwosci wroclawskich aktorow to niektorym jakos nie przeszkadzalo to ze sa z Wroclawia w zrobieniu ogolnopolskiej kariery.Mam na mysli np.Kinge Preis ,ktora oprocz grania w bajeczkach typu Tomek Sawyer odniosla sukces jako wszechstronna aktorka dramatyczna (nie tylko spiewajaca)i Warszawa sama o nia zabiega.Nie musi startowac w castingach.No i lepiej jest chyba zagrac glowna role u Jerzego Jarockiego niz u Jana Szurmieja.Ale moze sie nie znam.Drugim przykladem moze byc twoj towarzysz od lat Mariusz Kiljan.On tez nienajgorzej sobie radzi u uznanych rezyserow w wiodacych rolach.Zagranie w dwoch duzych produkcjach kinowych nie uwazam za kwestie talentu tylko dogodne warunki zewnetrzne-karnacje.Nie zaprzeczam natomiast Twoim zdolnosciom wokalnym.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: generalne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.01, 14:39 Wyjeżdżać mogą i tą decyjzę należy zrozumieć. Oby tylko wracali do Wrocławia to i może czcionka się powiększy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: generalne IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 22:47 Gość portalu: teatro napisał(a): > Co do mozliwosci wroclawskich aktorow to niektorym jakos nie przeszkadzalo to > ze sa z Wroclawia w zrobieniu ogolnopolskiej kariery.Mam na mysli np.Kinge > Preis ,ktora oprocz grania w bajeczkach typu Tomek Sawyer odniosla sukces jako > wszechstronna aktorka dramatyczna (nie tylko spiewajaca)i Warszawa sama o nia > zabiega.Nie musi startowac w castingach.No i lepiej jest chyba zagrac glowna > role u Jerzego Jarockiego niz u Jana Szurmieja.Ale moze sie nie znam. Znasz się, znasz. Ale trochę nie zrozumieliśmy się. Drugim > przykladem moze byc twoj towarzysz od lat Mariusz Kiljan.On tez nienajgorzej > sobie radzi u uznanych rezyserow w wiodacych rolach. Dlatego chciałbym, żeby nazwisko Kiljan było również znane w Białymstoku i w Swinoujściu. Aktor we Wrocławiu jest skazany na bycie (w najlepszym wypadku) aktorem regionalnym. A aktor np. w Krakowie ma lepiej. Może liczyć na coś więcej. Ale brutalna prawda jest taka Zagranie w dwoch duzych > produkcjach kinowych nie uwazam za kwestie talentu tylko dogodne warunki > zewnetrzne-karnacje. Zgadzam się i dziękuję Sienkiewiczowi, że nie pisał o Finlandii... Zresztą ja tu nie piszę JESTEM SUPER. Wygląda nadość bezczelne z mojej strony utrzymywanie tego wątku, widzę że to trochę drażni. Chyba zaszyję się pod pseudonimem... Nie zaprzeczam natomiast Twoim zdolnosciom wokalnym.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: generalne IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 11:13 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Dlatego chciałbym, żeby nazwisko Kiljan było również znane w Białymstoku i w > Swinoujściu. Aktor we Wrocławiu jest skazany na bycie (w najlepszym wypadku) > aktorem regionalnym. A aktor np. w Krakowie ma lepiej. Może liczyć na coś więce > j. > Ale brutalna prawda jest taka > > Zgadzam się i dziękuję Sienkiewiczowi, że nie pisał o Finlandii... Zresztą ja t > u > nie piszę JESTEM SUPER. Wygląda nadość bezczelne z mojej strony utrzymywanie te > go > wątku, widzę że to trochę drażni. Chyba zaszyję się pod pseudonimem... Widzę Konradzie (bez urazy) że to ciebie zaczyna draznić ten temat, nikt z tu obecnych nie ma nikonu nic za złe, każdy pisze to co myśli... poza tym nawet pseudonim ci nie pomoże ... Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: generalne IP: *.kask.net.pl 03.08.01, 21:12 > > nie piszę JESTEM SUPER. Wygląda nadość bezczelne z mojej strony utrzymywan > ie te > > go > > wątku, widzę że to trochę drażni. Chyba zaszyję się pod pseudonimem... Zabawna sprawa: wszelkie rozmowy z Tobą toczą się wokół wątku o teatrze,dla teatru itp...,natomiast Miłogost Reczek -nawet po "rozpoznaniu"- nie jest często nagabywany o sprawy zawodowe... może zmiana nicka dopomoże w zgubieniu się w tłumie tylko nie znikaj z Forum całkowicie! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abdul Re: generalne IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 18:24 Zmieniam nick na j.w.Pozdrawiam.Konrad I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: generalne IP: *.kask.net.pl 04.08.01, 18:53 Gość portalu: Abdul napisał(a): > Zmieniam nick na j.w.Pozdrawiam.Konrad I. :)).... uroczy! ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: generalne IP: *.skane.se 05.08.01, 03:25 Gość portalu: Abdul napisał(a): > Zmieniam nick na j.w.Pozdrawiam.Konrad I. Abdullah to jordanskie imie krolewskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x2x Re: generalne IP: *.candw.ai 05.08.01, 04:39 Gość portalu: MICHAL napisał(a): Abdullah to jordanskie imie krolewskie. To popularne imie arabskie. Mniej wiecej jak nasz Janek. Albo lepiej. A co chciales przez to powiedziec? Ze niby nasz artysta Abdul z teatru "Roma", to ...!?! Syn Krola Jordanskiego Abdullaha XXVII i jego naloznicy (27). Nie majac szans na tron, z rozpaczy sprzedal sie w/w teatrowi. Sprawa nie jest jednak calkowicie przegrana. Po premierze styczniowej planowane jest tourne po Jordanii. Krol jest wielbicielem Johna Travolty. Usynowi naszego Abdula. Happy End! Jaka z tego korzysc dla nas? W podziece za owacje jaka zgotowano mu w "Firleju" po ostatnim recitalu, Abdullah XXVIII otworzy filie tetru "Roma" w naszym Wrocku. I przyrzeknie wystapic raz w roku na cele dobroczynne. Zebrane w ten sposob fundusze pozwola otworzyc filie filii teatru "Roma" w Walbrzychu. Walbrzyskie TPZ (brak kropki nad Z) wykorkuje. I tak dziala V Kolumna Arafata. Moral tej bajki. Jak sie mowi "a" np. Abdullah - trzeba sie liczyc ze skutkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: generalne IP: 213.76.92.* 06.08.01, 00:07 Gość portalu: x2x napisał(a): > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Abdullah to jordanskie imie krolewskie. > > To popularne imie arabskie. Mniej wiecej jak nasz Janek. Albo lepiej. > A co chciales przez to powiedziec? > Ze niby nasz artysta Abdul z teatru "Roma", to ...!?! > Syn Krola Jordanskiego Abdullaha XXVII i jego naloznicy (27). > Nie majac szans na tron, z rozpaczy sprzedal sie w/w teatrowi. > Sprawa nie jest jednak calkowicie przegrana. Po premierze styczniowej > planowane jest tourne po Jordanii. Krol jest wielbicielem Johna > Travolty. Usynowi naszego Abdula. Happy End! > Jaka z tego korzysc dla nas? W podziece za owacje jaka zgotowano mu w "Firleju > " > po ostatnim recitalu, Abdullah XXVIII otworzy filie tetru "Roma" w naszym Wroc > ku. > I przyrzeknie wystapic raz w roku na cele dobroczynne. Zebrane > w ten sposob fundusze pozwola otworzyc filie filii teatru "Roma" > w Walbrzychu. Walbrzyskie TPZ (brak kropki nad Z) wykorkuje. > I tak dziala V Kolumna Arafata. > Moral tej bajki. Jak sie mowi "a" np. Abdullah - trzeba sie liczyc ze > skutkami. > > Całuję mocno i pozdrawiam wszystkich! Abdullahów i innych szczególnie. Przyglądam się z zainteresowaniem... k.i. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: generalne IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:12 Może tak nowy-stary wątek: KONRAD IMIELA 2 - bo ten już przekroczył 100 i zaczyna się coraz wolniej otwierać... Co Wy na to ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: generalne IP: *.ie.pwr.wroc.pl 06.08.01, 10:38 ok, a co Ty na to Konradzie - Abdul''u ? Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 22:38 Gość portalu: magician napisał(a): > Panie Konradzie! Czy mógłby Pan powiedzieć, kiedy we Wrocławiu będzie można > jeszcze raz zobaczyć Pana recital? Może już na wakacje będzie można Pana > zobaczyć? > dziękuję za informacje. Zapraszam 28 września, w ostatni piątek przed październikiem, o 20tej do Firleja! k i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 20:36 > > Zapraszam 28 września, w ostatni piątek przed październikiem, o 20tej do > Firleja! k i fantastycznie ale jednak po raz trzeci nie pójdę, gdyz najprawdopodobniej mnie nie będzie we Wrocku! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.01, 16:53 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Gość portalu: magician napisał(a): > > > Panie Konradzie! Czy mógłby Pan powiedzieć, kiedy we Wrocławiu będzie możn > a > > jeszcze raz zobaczyć Pana recital? Może już na wakacje będzie można Pana > > zobaczyć? > > dziękuję za informacje. > > Zapraszam 28 września, w ostatni piątek przed październikiem, o 20tej do > Firleja! k i DZIĘKUJĘ BARDZO!!! Niech mnie grom z nieba trafi na którejś z ulic jak ni przybędę. :D Pozdrawiam! P.S Może niech Pan nie zmienia tego nicka na Abdul...ech...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: KONRAD IMIELA IP: *.eu.org 19.08.01, 16:56 Czas, by Imiela został Bondem, lub Stierlitzem. Byłoby więcej dowcipów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 20:44 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Czas, by Imiela został Bondem, lub Stierlitzem. Byłoby więcej dowcipów. może tak samemu wymyslić jakiś kawał, moja koleżanka ulorzyła taki dwuwers: Żaden mąż co ściane bieli, nie zastapi ci Imieli ;) Przepraszam jak kogos uraźliłam pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 22:25 Gość portalu: magician napisał(a): > P.S Może niech Pan nie zmienia tego nicka na Abdul...ech...... NIGDY NIE ZMIENIŁEM MOJEGO NICKA (tymbardziej na Abdul...) I NIE ZAMIERZAM TEGO ROBIĆ! Abdul to pewnie jakiś Abdul, a ja to ja. Konrad Imiela www.kki.net.pl/~kimiela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.01, 14:19 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Gość portalu: magician napisał(a): > > P.S Może niech Pan nie zmienia tego nicka na Abdul...ech...... > > NIGDY NIE ZMIENIŁEM MOJEGO NICKA (tymbardziej na Abdul...) I NIE ZAMIERZAM TEGO > > ROBIĆ! Abdul to pewnie jakiś Abdul, a ja to ja. > > Konrad Imiela > www.kki.net.pl/~kimiela Hmmmm....dziwne bo ja przeczytałam wpis niejakiego "Abdula" śwadczącego jednoznacznie o tym, że to jednak PAN zmienia "Konrada I" na "Abdula".... dobra. nie wnikam. Ale się pokomplikowało.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 23:04 Gość portalu: magician napisał(a): > Gość portalu: Konrad I napisał(a): > > > Gość portalu: magician napisał(a): > > > P.S Może niech Pan nie zmienia tego nicka na Abdul...ech...... > > > > NIGDY NIE ZMIENIŁEM MOJEGO NICKA (tymbardziej na Abdul...) I NIE ZAMIERZAM > TEGO > > > > ROBIĆ! Abdul to pewnie jakiś Abdul, a ja to ja. > > > > Konrad Imiela > > www.kki.net.pl/~kimiela > > Hmmmm....dziwne bo ja przeczytałam wpis niejakiego "Abdula" śwadczącego > jednoznacznie o tym, że to jednak PAN zmienia "Konrada I" na "Abdula".... > dobra. nie wnikam. Ale się pokomplikowało.... > szkoda, że ten ktoś nie wysłał posta jako konrad i.(autorem był "abdul"...), byłby bardziej wiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 11:20 Konradzie, na wrześniowy recital bilety będą sprzedawane na tej samej zasadzie co na czerwcowy i ta sam cena? Pozdrawiem i na razie żegnam, pojawie się tu dopiero po 3 września papatki! 3majcie się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 23:07 Gość portalu: kinga napisał(a): > Konradzie, na wrześniowy recital bilety będą sprzedawane na tej samej zasadzie > co na czerwcowy i ta sam cena? Pozdrawiem i na razie żegnam, pojawie się tu > dopiero po 3 września papatki! 3majcie się:) Sądzę, że tak, ale jeszcze nie było rozmów na ten temat. Pozdrawiam również! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.08.01, 01:57 Witam wszystkich serdecznie. Przygladam sie dyskusji bacznie i w koncu sama cos skrobne, bo to nieladnie byc pasozytem. ;-) Moze na poczatek, bo wyczytalam ze byly o to pytania, adres strony Konrada: http://www.kki.net.pl/~kimiela Mam nadzieje, ze nie dostane od niego po uszach, ze sie tak szarogesze ta strona. ;-))) Dodam, ze troche sie zmienila. Jeszcze duzo jest do zrobienia, ale od czegos zaczac trzeba. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje ze do poczytania Malfinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: KONRAD IMIELA IP: *.skane.se 26.08.01, 02:25 Konrad Napisz jak zaawasowane sa prace remontowe tzn. remont Twojego mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRET Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.01, 22:11 A może jeszcze, frajerze dęty, powinien Ci napisać, czy jego żona nosi stringi, czy też białą koronkę?! a może flusiu wolisz, żeby aktor Imiela odsłonił przed Tobą skrytość swego ducha??? Najpierw mu dobrze zapłać, a potem zadawaj takie pytania. Sledzę Cię już jakiś czas. Zacznij myśleć, albo zmień nicka. PS. Nawet jeśli zapłacisz, to nie wiadomo, czy aktor rozda Ci wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 23:36 Gość portalu: KRET napisał(a): > A może jeszcze, frajerze dęty, powinien Ci napisać, czy jego żona nosi stringi, > > czy też białą koronkę?! a może flusiu wolisz, żeby aktor Imiela odsłonił przed > Tobą skrytość swego ducha??? Najpierw mu dobrze zapłać, a potem zadawaj takie > pytania. Sledzę Cię już jakiś czas. Zacznij myśleć, albo zmień nicka. PS. Nawet > > jeśli zapłacisz, to nie wiadomo, czy aktor rozda Ci wszystko. Dzieki za rzetelny wpis. Postęp mojego remontu będę chronił niczym dane osobowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 20:00 witam i jak tam po wakacjach?, sezon ogorkowy za nami :))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marus Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 20:10 matelon ! odezwij się !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marus Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 20:24 Oprócz Roberto kocham również ciebie Konradzie. Ależ ty jesteś boski, a to twoje piękne ciało. Zabawimy się? Czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: KONRAD IMIELA IP: 213.76.92.* 04.09.01, 21:41 Marus, spadaj z tego watka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 22:02 Gość portalu: FraMauro napisał(a): > Marus, spadaj z tego watka ! Bo co mi zrobisz geju jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: KONRAD IMIELA IP: 213.76.92.* 04.09.01, 22:07 Twoja ograniczonosc nie pozwala ci nawet pomyslec, ze moge byc kobieta.Bez odbioru, popaprancu-szkoda mi klawiatury i pradu na taki element jak ty. Konrad, wybacz-ostatnio forum nawiedzilo kilku takich (a moze to jeden i ten sam?)cwiercmozgow i zasmiecaja kazdy watek. Zgodnie z punktem 3 niedawno przeprowadzonego referendum, nie bede kontynuowac dalszej "dyskusji" w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marus Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 09:44 I jebal cie pies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 11:23 Gość portalu: Marus napisał(a): > I jebal cie pies. Aha widzę że bezmózgowiec tu wtargnął mam prośbę załuż swój wątek to pogadamy.!!! sorki Konradzie za te bzdury, pozdrawiam:) kinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:26 Tu Konrad I. Nadaję już z Wrocławia, gdzie wróciłem po pierwszym tygodniu prób do Grease. Widzę, że nieźle się na tym wątku zabawiacie, ale w końcu każdy może pisać co chce... Przezyłem kilka dni w Warszawie i z radością powróciłem na łono Wrocławia i mojej (liczniejszej od kilku dni!) rodziny. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marus Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:29 Kogo to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:42 Gość portalu: Marus napisał(a): > Kogo to? Znalazłeś, kliknąłeś, wyczekałeś aż się otworzy, przeczytałeś, więc widocznie Ciebie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: KONRAD IMIELA IP: *.kask.net.pl 06.09.01, 23:41 ...(liczniejszej od kilku dni!) rodziny. Pozdrawiam! gratuluję!! czyżby druga córka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:49 Gość portalu: marsha napisał(a): > > > ...(liczniejszej od kilku dni!) rodziny. Pozdrawiam! > > gratuluję!! czyżby druga córka? :) > Druga córka - Janka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodek Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:54 No to czyja corka -Twoja czy Janka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:57 Geja Abdula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 00:02 No Bodek nie ladnie, to ja bawiem sie tym nickiem tego dupka Krissa a nie ty. Ale fajnego grypsa walneles na forum warsiawki. Kocham cie za to ty moj maly chlopczyku. Wczoraj kupilem sobie fajne fatalaszki. Moze chcesz porzyczyc sobie jakies damskie ciuszki Bodek? No i jebac Roberto. Jebac normalnych. Tylko GEJ POLSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marus Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:59 O tu jestes Bodek stary geju i pedofilu. Slyszalem ze bardzo chcialbys obciagnac siusiaka temu Imieli ale nie wiesz jak zaczac. To ty Bodek juz mnie nie kochasz. A taka ladna para bysmy byli no i razem moglibysmy wykonczyc na tym piepszonym forum tego palanta Roberto. Ty Bodzio moj kochany geju przeciez takze go nie lubisz i chcesz go tu zniszczyc. No to co wspolpraca Bodek? Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: KONRAD IMIELA 07.09.01, 00:49 Anonimowosc forum pozwala niektorym wypisywac brednie. Uwazajcie bo was z tego forum usuniemy. Redaktorze Gazety Wyborczej do dziela. Wykreslic te czarne owce. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: KONRAD IMIELA 07.09.01, 20:02 szpiro napisał(a): > Anonimowosc forum pozwala niektorym wypisywac brednie. > Uwazajcie bo was z tego forum usuniemy. > Redaktorze Gazety Wyborczej do dziela. > Wykreslic te czarne owce. Masz całkowitą rację Szpiro, niech admini GW wreszcie coś zrobią z tą "zakałą" naszego forum i to jak najszybciej. A ty Andzia, Kriss, Marus i jeszcze 100 innych nicków dobra rada - odejdż z tego forum jak najszybciej, bo póżniej może być dla ciebie już za póżno... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: KONRAD IMIELA 07.09.01, 19:59 Gnojku tego już za wiele !!!!!!!!!!!!!! Co ty szczeniaku osiągnąłeś do tej pory w życiu, kim jesteś, że myślisz, że możesz sobie bezkarnie obrażać nawet Konrada. Nie dorosłeś mu nawet do pięt, a obrażasz go jak swojego kolegę z podwórka. Jeżeli do zaspokojenia swoich potrzeb ("intelektualnych")potrzebujesz kogoś zwyzywać, poobrażać, to obrażaj sobie mnie (mi to naprawdę "wisi i powiewa"), ale Konrada oraz innych forumowiczów zostaw w spokoju !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA 07.09.01, 20:24 Na początku gratulacje córeczki i życzę szczęścia. A poza tam i jak w Warszawce? Dzisiaj stałeś obok mnie (w samochodzie) na światłach w mieście... Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.01, 20:49 nie wydaje mi się aby ten wątek został oczyszczony. A szkoda bo było fajnie. Ale nam-FANOM-pozostaje czekać na recital..... czymajcie się ;> Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA 07.09.01, 20:52 Gość portalu: magician napisał(a): > nie wydaje mi się aby ten wątek został oczyszczony. A szkoda bo było fajnie. > Ale nam-FANOM-pozostaje czekać na recital..... > > czymajcie się ;> "Magician" idziesz? fajnie może ja też wpadnę na recital, hm... Papatki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.01, 13:21 kinga!!! napisał(a): > Gość portalu: magician napisał(a): > > > nie wydaje mi się aby ten wątek został oczyszczony. A szkoda bo było fajni > e. > > Ale nam-FANOM-pozostaje czekać na recital..... > > > > czymajcie się ;> > > "Magician" idziesz? fajnie może ja też wpadnę na recital, hm... Papatki! > JASNE ZE IDE!!!! :))) A przy okazji to zajrzyjcie na stronę bo tam jest fantastyczna rzecz dla fanów recitalu.... :)))))) DA DA DA DA SENKE! ;)))) Konradzie chyba będziesz miał nadkomplet na recitalu. :) narazie Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA 08.09.01, 15:13 Widzę że strona Konrada coraz bardziej interesująca. Oby tak dalej! Czekamy z niecierpliwością na płytę! Pozdrawiam cały zespół a szczególnie Bognę i Ciebie oczywiście Konradzie! a Magician daj mi swój adres mailowy. Oki? pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.01, 18:09 czy jest jakaś szansa na chociaż jeden plik mp3 na stronie z piosenką z recitalu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 23:02 Gość portalu: magician napisał(a): > czy jest jakaś szansa na chociaż jeden plik mp3 na stronie z piosenką z > recitalu??? > > > Na razie zamieściłem tylko taki skrótowy mix w mp3. Jest na mojej stronie. Tam trzeba kliknąć "recital", a później ikonkę WinAmpa. Niestety, z tego co nagraliśmy na żywo w czerwcu niewiele się nadaje... Moze tym razem będzie lepiej. Pozdrawiam!!!! Konrad Imiela www.kki.net.pl/~kimiela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.01, 18:23 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Gość portalu: magician napisał(a): > > > czy jest jakaś szansa na chociaż jeden plik mp3 na stronie z piosenką z > > recitalu??? > > > > > > > > Na razie zamieściłem tylko taki skrótowy mix w mp3. Jest na mojej stronie. Tam > trzeba kliknąć "recital", a później ikonkę WinAmpa. Niestety, z tego co > nagraliśmy na żywo w czerwcu niewiele się nadaje... Moze tym razem będzie lepie > j. > Pozdrawiam!!!! > > Konrad Imiela > www.kki.net.pl/~kimiela buuuuuu... :/ a ten mix z recitalu jest całkiem niezły. Może Pan w kolejności napisać jakie piosenki zostały tam zgrane? Bo kojarzę texty, ale nie znam tytułów. Dziękuję. see You na recitalu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 23:07 Gość portalu: magician napisał(a): > buuuuuu... :/ a ten mix z recitalu jest całkiem niezły. Może Pan w kolejnośc > i > napisać jakie piosenki zostały tam zgrane? Bo kojarzę texty, ale nie znam > tytułów. > Dziękuję. Ależ z przyjemnością!: 1.Telefon z Istambułu 2.Perfumy 3.Mandalay 4.Dadasenka 5.Wyspa mego serca 6.Karuzela z madonnami 7.Dadasenka (coda). Pozdrawiam! ki www.kki.net.pl/~kimiela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 17:43 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Gość portalu: magician napisał(a): > > > buuuuuu... :/ a ten mix z recitalu jest całkiem niezły. Może Pan w kole > jnośc > > i > > napisać jakie piosenki zostały tam zgrane? Bo kojarzę texty, ale nie znam > > tytułów. > > Dziękuję. > > Ależ z przyjemnością!: > 1.Telefon z Istambułu > 2.Perfumy > 3.Mandalay > 4.Dadasenka > 5.Wyspa mego serca > 6.Karuzela z madonnami > 7.Dadasenka (coda). > > Pozdrawiam! > > ki > www.kki.net.pl/~kimiela Ależ dziękuję! :)) A czy na tym recitalu wrześniwym będą jakieś nowe utwory? Tesh Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA 12.09.01, 19:24 Kiedy bedzie MC Mayak? czy bilety są juz w sprzedaży (na recital)? Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.01, 20:22 Chodzi Pan czasem do Teatru? (niekoniecznie Polskiego czy K2) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: 213.76.92.* 14.09.01, 23:13 Gość portalu: magician napisał(a): > Chodzi Pan czasem do Teatru? (niekoniecznie Polskiego czy K2) > Uwielbiam chodzić do teatru. Trochę sobie nie wyobrażam aktora nielubiącego teatru. Ostatnie sztuki na których byłem to "Opowieści dublińskie" w Teatrze Studio i "Miss Saigon" w Romie. Teraz, kiedy zacząłem próby do GREASE w Warszawie czekam z utęsknieniem na wolny wieczór, kiedy będę mógł pójść na jakąś niezłą sztukę. Chętnie zobaczyłbym również jutrzejszą premierę "Kubusia Fatalisty" w moim Teatrze Polskim, ale nie wiem, czy się wyrobię. W sprawie mojego recitalu 28 września, to nic jeszcze nie wiem w sprawie biletów. Tym zarządza FIRLEJ. W poniedziałek może się czegoś dowiem. "Czy będą nowe piosenki?" Chciałbym żeby za każdym razem ten koncert był trochę inny. Mam nadzieję, że uda nam się znaleźć czas na przygotowanie 1-2 nowych piosenek. Mam już na to pewien pomysł, potrzeba tylko próby. Pozdrawiam, nareszcie (po tygodniu tańczenia, śpiewania i czytania egzemplarza GREASE) z Wrocławia. ki www.kki.net.pl/~kimiela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaniares Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 10:20 No juz ten Teatr nie taki Twoj.Zgadza sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 00:07 Gość portalu: kaniares napisał(a): > No juz ten Teatr nie taki Twoj.Zgadza sie? Dlaczego? Mój! Tam cały czas pracuję jako etatowy Pan Aktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.01, 12:50 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Gość portalu: kaniares napisał(a): > > > No juz ten Teatr nie taki Twoj.Zgadza sie? > > Dlaczego? Mój! Tam cały czas pracuję jako etatowy Pan Aktor. Pan Aktor..hyhyhy :)))))) Jak to ładnie brzmi. A do Wrocławskich Teatrow Pan chodzi czasem? Jaka sztuka się Panu najbardziej podobała? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA 23.09.01, 21:35 Cześć Konradzie , jak tam odczucia po wyborach? recital w piątek o której godzinie? See you!!!Pozdrawiwam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: 213.76.92.* 23.09.01, 22:28 kinga!!! napisał(a): > Cześć Konradzie , > jak tam odczucia po wyborach? Zawiodłem się bardzo na statystycznym Polaku, który nie poszedł na wybory. No i na tym głosującym na Leppera. I jeszcze na paru innych. Szkoda... recital w piątek o której godzinie? W piątek o 20tej. Plakaty miały wisieć już w piątek, ale chyba przegrały z pięknymi portretami kandydatów do Sejmu. Zawisną pewnie we wtorek. Zapraszam do Firleja! > See you!!!Pozdrawiwam!!! Ja też Cię pozdrawiwam! ki www.kki.net.pl/~kimiela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.01, 15:17 a jakieś nowe pieśni będą? Np. Blue Valentine (baaaardzo fajna piosenka) Do zobaczenia na recitalu! (I hasło jest sobota a festiwal ciągle trwa...tararaar....;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA 24.09.01, 18:51 Plakaty się juz pajawiły np. na ulicy Kościuszki w okolicach Dwroca Gł. Szukujesz jakąś niespodzianke dla widzów recitalu? :))) papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasha Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 19:37 bezczelnie się wtrące i zapowiem również swoje przybycie - dzisiaj też widziałam plakaty! Pozdrawiam Pana Aktora Konrada i pozostałe osóbki na forum. natash Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 00:07 Szykujemy dwie nowe piosenki, właściwie premierowe. Mam nadzieję, że nam się uda. Chciałbym żeby ten koncert za kazdym razem był trochę inny. Do zobaczenia w piątek! Idę spać, bo o 5.23 mam pociąg do W-wy, żeby zdążyć na próbę, na 10tą. Dobranoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: KONRAD IMIELA 27.09.01, 23:02 ...i jak się ma sprawa z tym akordeonistą, który dokuczał Ci pod Twoimi oknami Konradzie ??? Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 00:04 roberto65 napisał(a): > ...i jak się ma sprawa z tym akordeonistą, który dokuczał Ci pod Twoimi oknami > Konradzie ??? > > Pozdro ! gra częściej głośniej gorzej coraz bardziej pod Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: KONRAD IMIELA 28.09.01, 00:07 ...to żle Konradzie, to bardzo żle (oby Ci tylko nie urządził jakiejś blokady akordeonistów pod oknami)... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA 28.09.01, 15:03 > gra > częściej > głośniej > gorzej > coraz bardziej pod Leppera Nie martw się jutro będzie Lepper tzn. lepiej ;), W końcu każdy arysta musi sie gdzieś wyrzyć szkoda tylko , że tak to doskwiera innym, See you a recitalu. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: KONRAD IMIELA IP: *.kask.net.pl 28.09.01, 17:06 inaczej zaplanowałam dzisiejszy wieczór,ale los bywa zwodny i tym razem kieruje me kroki do Firleja... zatem,do zobaczenia! udanego występu Tobie i sobie życzę! :) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: KONRAD IMIELA IP: *.kask.net.pl 29.09.01, 00:04 nie zawiodłam się,dzięki!!! -...odrobiny jazzu można było zakosztować! -(ale i tak najbardziej Waits w Twoim wykonaniu mi się podoba...) -piszczące fanki dopisały (nieco przez nie ogłuchłam) :) pozdrawiam! M. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA 29.09.01, 09:59 BYło super, dzięki, ja również przygłuchłam przez rozwrzeszczane fanki , dzięki za nowe premierowe piosenki, zauważyłam że twój kolega Mariusz również nie źle się bawił. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 12:31 Było suuuupeer!!! Chociaż Telefon z Istambułu wtedy (tzn. na pierwsyszm występie w Firleju) jakoś bardziej mi się podobał. Ale ogólnie rewelacja! Teraz ma Pan obowiązek informowania nas o następnych występach:))))) A te fanki....no jakiś fanklub widać, ale głosy to miały...nie ma co. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: 213.76.92.* 29.09.01, 23:35 Gość portalu: magician napisał(a): > Było suuuupeer!!! Chociaż Telefon z Istambułu wtedy (tzn. na pierwsyszm występi > e > w Firleju) jakoś bardziej mi się podobał. Ale ogólnie rewelacja! Teraz ma Pan > obowiązek informowania nas o następnych występach:))))) > A te fanki....no jakiś fanklub widać, ale głosy to miały...nie ma co. ;) > Cieszę się że się podobało! Następny koncert będzie w piątek, 26 października o 20.oo. w Firleju - już zapraszam! I może "Istambuł" pójdzie lepiej?!...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: KONRAD IMIELA IP: *.kask.net.pl 30.09.01, 23:32 :) mam pytanie mało teatralne...- skąd pochodzi naszyjnik,który miałeś podczas występu na szyi? dostałam niedawno taki sam i ponoć jest to talizman z Haiti... (i może wiesz co on symbolizuje,lub "na co działa"?- pytana nie umiem odpowiedzieć na te pytania,a chciałabym wiedzieć coś więcej... ) pozdrawiam m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 23:47 Gość portalu: marsha napisał(a): > > :) > mam pytanie mało teatralne...- skąd pochodzi naszyjnik,który miałeś podczas > występu na szyi? dostałam niedawno taki sam i ponoć jest to talizman z Haiti... > (i może wiesz co on symbolizuje,lub "na co działa"?- pytana nie umiem > odpowiedzieć na te pytania,a chciałabym wiedzieć coś więcej... ) > pozdrawiam > m. Może Twój jest z Haiti?... Mój jest z Sahary, z małego tunezyjskiego miasteczka. Kupiłem go tam podczas kręcenia W PUSTYNI I W PUSZCZY. Ponoć to ozdoba nigeryjska, zrobiona jest z tzw. berberyjskiego srebra i oznacza w skrócie bycie w zgodzie i harmonii ze światem. Wiele części tego czegoś odpowiada pewnym elementom otoczenia i życia - że jest się w porządku wobec rodziców, nieba, księżyca, ziemi itp. Lubię go bardzo, no a poza tym my - Byki mamy słabość do takich rzeczy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: KONRAD IMIELA IP: *.kask.net.pl 01.10.01, 00:05 Lubię go bardzo, no a poza tym my - Byki mamy słabość do > takich rzeczy, prawda? oj,prawda... :) dzięki za objaśnienia.zatem, mam afrykański talizman.uwielbiam go.ciekawam była jego znaczenia,bo "działa na ludzi"- zawsze przyciąga uwagę (szczególnie płci przeciwnej... :) cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.10.01, 01:36 Nawiazujac jeszcze do recitalu... Bylam pierwszy raz i dla mnie to byly czary. :-) Tylko te fanki mnie rozpraszaly... A ze siedzialam tuz kolo nich... Brrr... Omal mi dyktafon nie wybuchl. ;-)) Ciesze sie, ze powtorka niebawem-kilkoro moich znajomych bardzo sie ucieszy, bo ostatni termin im nie pasowal. A i sama raz jeszcze postaram sie wybrac. Mysle ze i tym razem nie bedzie problemu, zeby "przyszlo tyle ludzi ile przyszlo", ze zacytuje. ;-)) Pozdrawiam Malfinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.01, 12:27 ...26 pazdziernika`01 - 20.00. - firlej - dziękuję i zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA 01.10.01, 18:41 Wiesz Konradzie to miło że we Wrocławiu jest ktos co coś robi innego niz wszyscy i to z takim zapałem, następny recital w październiku? hm ...iść po raz czwarty to chyba lekka przesada nie sądzisz? :) Pozdrawiam i życzę kolejnych pomysłów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.01, 19:06 Kinga: ja chyba trzeci raz pójdę jednak.. ;)) Panie Konradzie kiedy płyta niech Pan lepiej powie, bo się co po niektórzy doczekać raczej nie mogą... ;) (nie chcę mówić głośno kto np.) P.S Czy wiadomo coś na temat płyty z MCMAYAKA? pozdrawiam i wierzę że telefon z IStambułu mnie powali :::D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: 212.244.60.* 03.10.01, 17:26 Gość portalu: magician napisał(a): > Kinga: ja chyba trzeci raz pójdę jednak.. ;)) > > Panie Konradzie kiedy płyta niech Pan lepiej powie, bo się co po niektórzy > doczekać raczej nie mogą... ;) (nie chcę mówić głośno kto np.) > > P.S Bardzo się cieszę z tych Waszych reakcji na nasz koncert. Czyli warto!... Nam, tam na scenie, ten materiał też sprawia wielką przyjemność! Płyta... Po prostu trzeba ją nagrać, a teraz trochę brak czasu na samo nagranie, łażenie za sponsorami, szukanie poważnego wydawcy. Ale na pewno się uda. Sądzę, że zabiorę się za to po styczniowej premierze GREASE. Chciałbym doprowadzić do nagrania płyty również z MC Mayaka, a to już jest trochę bardziej skomplikowane, bo przynajmniej jeden z utworów powinna zagrać orkiestra symfoniczna. Ale wierze że i to się w końcu uda. Tymczasem biegnę na wieczorną próbę do ROMY! Pozdrawiam z warszawskiej kawiarenki internetowej!!! ki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: KONRAD IMIELA IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 04.10.01, 00:56 > > Pozdrawiam z warszawskiej kawiarenki internetowej!!! > > ki i z Warszawki Pan do nas pisuje... podsumuję krótko: jesteś uzależniony od Internetu!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: KONRAD IMIELA 04.10.01, 01:16 Autor wpisu nr 200 powinien otrzymac nagrode.Wstyd powiedziec bylem to ja! Niestety wpis ten nigdy nie ukazal sie na Forum.Powiedzialbym, ze byla to zlosliwosc rzeczy martwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: 212.244.60.* 04.10.01, 15:02 Gość portalu: marsha napisał(a): > i z Warszawki Pan do nas pisuje... > podsumuję krótko: jesteś uzależniony od Internetu!!! :) > może trochę tak... ale po prostu miałem wolne popołudnie i znalazłem sympatyczną internet cafe pozdrawiam! ki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: KONRAD IMIELA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 13:56 popularnością bije chyba we Wrocku gwiazdy Hollywood Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.01, 14:03 Na wlasna prosbe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.10.01, 00:45 Ale ucichlo... Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA 09.10.01, 10:08 ucichlo bo Konrad w warszawie siedzi!!! A bientot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: 212.244.60.* 10.10.01, 15:03 kinga!!! napisał(a): > ucichlo bo Konrad w warszawie siedzi!!! A bientot!!! Ale czasami zachodzi do internet cafe i sobie czyta! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.10.01, 01:24 Nie dosc, ze czyta to jeszcze odpisuje... :-) Wystarczylo troszke uderzyc w stol i wreszcie sie zrobil maly ruch w tym calym interesie. ;-)) Swoja droga tak jak natura ciagnie wilka do lasu tak nalog ciagnie do komputera, nieprawdaz, panie K....? ;-) Ale to milo, ze do nas zagladasz... Trzeba korzystac poki mozna, bo jak Cie Warsiawka pokocha (a w to nie watpie) to juz z Dolnoslazakami nie bedziesz chcial gadac. ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:28 Tradycyjnie zapraszam wszystkich w najbliższy piątek (26.10.) o 20tej do Firleja (ul.Grabiszyńska 56). To ostatni lub przedostatni raz w tym roku. Kto nie wie o co chodzi: www.kki.net.pl/~kimiela/recital2zapowiedz.htm Do usłyszenia! ki Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: KONRAD IMIELA 21.10.01, 22:52 W najnowszym numerze Zycia zamieszczono obszerny wywiad z Konradem Imiela. www.teatry.art.pl/ kliknij na wydarzenia .Wywiad przedru- kowal teatralny dziennik internetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.10.01, 23:59 > W najnowszym numerze Zycia zamieszczono obszerny wywiad z Konradem Imiela. [ciach] Dzieki za info. Jesli sie komus nie chce szukac, to moge dodac, ze ten wywiad bedzie jakos jutro wieczorem tez na stronce KI. Adres wiadomy. Pozdrawiam Malfina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieklon Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 09:53 Przeczytałem ten wywiad. Nie ma to jak autoreklama. Szkoda tylko,że w Warszawie nic nie wiedzą na temat Jego głównej roli w Grease. Oni tam głupki myślą,że to Michał Milowicz będzie.(próbuje jeszcze Damian Aleksander) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 22:59 Gość portalu: nieklon napisał(a): > Przeczytałem ten wywiad. Nie ma to jak autoreklama. Szkoda tylko,że w Warszawie > > nic nie wiedzą na temat Jego głównej roli w Grease. Oni tam głupki myślą,że to > Michał Milowicz będzie.(próbuje jeszcze Damian Aleksander) Bo i prawda jest taka, że będę tę rolę grał ja i Michał Milowicz. Pozdrawiam! ki Odpowiedz Link Zgłoś