szpiro Re: KONRAD IMIELA 27.10.01, 01:35 Ciekawy jestem w jakich terminach wystapisz z recitalem w listopadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA - zostanie czy nie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.01, 20:23 Po przeczytaniu tego wywiadu myślicie że Pan Imiela zostanie we Wrocławiu? Nie chciałabym mówić nic na temat jego kontaktu z publicznością W teatrze a nie POZA nim. (co my tu w ogóle robimy..?) :PPP pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: KONRAD IMIELA - zostanie czy nie? 28.10.01, 00:04 Gość portalu: magician napisał(a): > Po przeczytaniu tego wywiadu myślicie że Pan Imiela zostanie we Wrocławiu? > > Nie chciałabym mówić nic na temat jego kontaktu z publicznością W teatrze a nie > > POZA nim. (co my tu w ogóle robimy..?) :PPP > > pozdro. Niewiele z tego rozumiem co napisalas.Jezeli nawet wyjedzie z Wroclawia to i tak bedzie przyjezdzal z recitalami. Chociaz jak narazie nie wyjechal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA - zostanie czy nie? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 23:03 szpiro napisał(a): > Gość portalu: magician napisał(a): > > > Po przeczytaniu tego wywiadu myślicie że Pan Imiela zostanie we Wrocławiu? > > > > Nie chciałabym mówić nic na temat jego kontaktu z publicznością W teatrze > a nie > > > > POZA nim. (co my tu w ogóle robimy..?) :PPP > > > > pozdro. > > Niewiele z tego rozumiem co napisalas.Jezeli nawet wyjedzie z Wroclawia > to i tak bedzie przyjezdzal z recitalami. > Chociaz jak narazie nie wyjechal. > Ja trochę rozumiem. Czułem, że będę się musiał tłumaczyć z tego wywiadu... Chociaż nie, jednak nie rozumiem. Magician - o co chodzi?! Byłem pełen dobrych intencji, faktycznie parę zdań może robić złe wrażenie, ale nie do końca Panią przejrzałem... szpiro napisał(a): > Ciekawy jestem w jakich terminach wystapisz z recitalem w listopadzie. Niestety w listopadzie nie wystąpię. 17go listopada w Galerii D. ma być tylko koncert, gdzie zaśpiewamy z M.Kiljanem i M.Drężkiem (ktoś to nazwał "TRZEJ MUSZKIETEROWIE PIOSENKI AKTORSKIEJ" .................?!..hmmmm..). W grudniu zas najprawdopodobniej 8go w Firleju odbędą się Nocne Spotkania Literacko-Muzyczne, gdzie pewnie zaśpiewam parę piosenek z recitalu. Zapraszam! A w styczniu posprzątam i opuszczę mój pokój w teatrze ROMA w stolicy i będę znów 100%-owym wrocławianinem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOOPEE Re: KONRAD IMIELA - zostanie czy nie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.01, 22:19 K.Imiela, M. Kilian i M. Drężek... to brzmi obiecujaco...! czy moze jakies szczegoly (poza tym ze widowisko odbedzie sie 17 listopada)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA - zostanie czy nie? IP: 212.244.60.* 30.10.01, 16:31 Gość portalu: YOOPEE napisał(a): > K.Imiela, M. Kilian i M. Drężek... to brzmi obiecujaco...! czy moze jakies > szczegoly (poza tym ze widowisko odbedzie sie 17 listopada)? Sting, Cave, Waits, Arthur H. i inni. Grają: P.Dziubek, D.Kaliszuk. R.Szydło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOOPEE Re: KONRAD IMIELA - zostanie czy nie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.01, 16:33 jeszcze jedno... plakaty informuja, ze cala impreza odbedzie sie o godz. 22.00 czy to prawda? - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA - zostanie czy nie? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 22:19 Gość portalu: YOOPEE napisał(a): > jeszcze jedno... > plakaty informuja, ze cala impreza odbedzie sie o godz. 22.00 > czy to prawda? > - pozdrawiam Mógłbyś nie wierzyć plakatom?! Chyba prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.10.01, 23:44 Coz, moim skromnym zdaniem nie ma co debatowac, czy KI zostanie czy nie zostanie... Wolny kraj, zrobi co bedzie chcial, choc szkoda, bo do tej Warsiawki to jednak kawalek... Choc wlasciwie co go w tym Wroclawiu, poza umilowaniem miasta, trzyma...? Jak znam zycie wroclawskie teatry ockna sie dopiero jak Konrad na dobre wsiaknie w Warszawe. Niemniej pozostaje wierzyc, ze choc z recitalem sie u nas wtedy czasem pojawi, bo recital jest cudny. :-)) Wlasnie, piekne dzieki za piatkowy wieczor. Te owacje na stojaco nalezaly Ci sie... :-) Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: KONRAD IMIELA 29.10.01, 02:07 Po musicalu Grease posypia sie kolejne propozycje z teatrow warszawskich.Taka jest juz kolej rzeczy. Nie wiem czy otrzymales propozycje wystepu w musicalu Notre Dame de Paris , ktorego premiera zapowiadana jest w Sali Kongresowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: 212.244.60.* 30.10.01, 16:29 szpiro napisał(a): > Po musicalu Grease posypia sie kolejne propozycje z teatrow > warszawskich.Taka jest juz kolej rzeczy. > Nie wiem czy otrzymales propozycje wystepu w musicalu > Notre Dame de Paris , ktorego premiera zapowiadana jest > w Sali Kongresowej? Przez jakiś czas byłem związany z tą produkcją. Przygotowywałem się do roli... Quasimodo. W tej chwili po kolejnym przesunięciu terminu premiery kolejna fala osób odeszła od tego tematu. Chyba już tylko producent wierzy w powodzenie swojej akcji. A szkoda, bo muzyka z "Notre Dame..." to chyba najlepsza produkcja musicalowa jaką słyszałem. Ale może im się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 19:14 Przepraszam za zamieszanie. To było nie zamierzone. Ale denerwuje mnie że np. w magazynie CITY wydrukowane wywiad z Mariuszem Drężkiem, który także wyjeżdża do Warszawy do "Grease". Ja tego nie rozumiem... tutaj obydwaj (P.Imiela i P.Drężek) nie mają żadnych większych ról (no chyba, że tak jak MCMAYAK czy recital, sami sobie je zorganizują), a w Warszawie proszę bardzo. Dostali główne role. Po prostu mnie to denerwuje, że po tym wszystkim czcionka (Panie KOnradzie:) nadal się nie zwiększa na plakatach. Po prostu tego nie rozumiem. P.S a propo's mojego wcześniejszego postu: chodziło mi o to że skoro P. Imiela nie dba o kontakty z publicznością POZA teatrem to PO CO TEN WATEK!?!? :))))) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: KONRAD IMIELA 30.10.01, 20:32 Gość portalu: magician napisał(a): > Przepraszam za zamieszanie. To było nie zamierzone. > > Ale denerwuje mnie że np. w magazynie CITY wydrukowane wywiad z Mariuszem > Drężkiem, który także wyjeżdża do Warszawy do "Grease". Ja tego nie rozumiem... > tutaj obydwaj (P.Imiela i P.Drężek) nie mają żadnych większych ról (no chyba, > że tak jak MCMAYAK czy recital, sami sobie je zorganizują), a w Warszawie > proszę bardzo. Dostali główne role. > Po prostu mnie to denerwuje, że po tym wszystkim czcionka (Panie KOnradzie:) > nadal się nie zwiększa na plakatach. Po prostu tego nie rozumiem. > > P.S > a propo's mojego wcześniejszego postu: chodziło mi o to że skoro P. Imiela nie > dba o kontakty z publicznością POZA teatrem to PO CO TEN WATEK!?!? :))))) > > pozdrawiam. Nie wypada pytac na watku Konrada , ale Drezek w Grease ? W jakiej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.10.01, 23:25 > Nie wypada pytac na watku Konrada , ale Drezek w Grease ? W jakiej roli. www.roma.warszawa.pl/grease/index.html Tam wszystko jest. :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.01, 00:16 Dręże robi tak tz. tłum A wasz ulubieniec dubluje Michał Mimilowicza Poza Nimi próbuje Damian Aleksader.....Tak,że nie podniecajmy- Zostanie ,niezostanie.Coś będzie robić musiał nowy Dyrektor Teatru Polskiego nie padł Nim na kolana idał mu czas do końca roku. Trzeba szukać pracy a Rodzina jak słyszałem się powiększyła. I też ciekawe co z mieszkankiem służbowym? Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: KONRAD IMIELA 31.10.01, 20:49 Gość portalu: Birbant napisał(a): > Dręże robi tak tz. tłum A wasz ulubieniec dubluje Michał Mimilowicza > Poza Nimi próbuje Damian Aleksader.....Tak,że nie podniecajmy- > Zostanie ,niezostanie.Coś będzie robić musiał nowy Dyrektor Teatru Polskiego > nie padł Nim na kolana idał mu czas do końca roku. Trzeba szukać pracy a > Rodzina jak słyszałem się powiększyła. I też ciekawe co z mieszkankiem > służbowym? Birbancie,taki jest zwyczaj w Teatrach Muzycznych, ze kilku aktorow dubluje role.W Romie spektakle odbywaja sie codziennie, a niekiedy dwa razy dziennie.Taka jest roznica pomiedzy Roma, a nasza kochana wroclawska Opereta zwana tez Teatrem a,Muzycznym. Z tym mieszkaniem sluzbowym K.I. bedziemy musieli cos zrobic np.wykupic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 10:53 Gość portalu: Birbant napisał(a): > Dręże robi tak tz. tłum A wasz ulubieniec dubluje Michał Mimilowicza > Poza Nimi próbuje Damian Aleksader.....Tak,że nie podniecajmy- > Zostanie ,niezostanie.Coś będzie robić musiał nowy Dyrektor Teatru Polskiego > nie padł Nim na kolana idał mu czas do końca roku. Trzeba szukać pracy a > Rodzina jak słyszałem się powiększyła. I też ciekawe co z mieszkankiem > służbowym? Pozdr awiamkole gę zpracy, ży Częwspania łychról i radzę przyło Żyć wię ksząwagę do precy zjisłużb wywiadowczych ż ebyniemar twićsię naza pas... kI Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: KONRAD IMIELA 31.10.01, 21:07 Gość portalu: Malfina napisał(a): > > Nie wypada pytac na watku Konrada , ale Drezek w Grease ? W jakiej roli. > > <a href="http://www.roma.warszawa.pl/grease/index.html">www.roma.warszawa.pl/gr > ease/index.html</a> > Tam wszystko jest. :-) > > Pozdrawiam Bylem na wskazanej przez Ciebie stronie Teatru Roma.Dziekuje za informacje. Konrad Imiela jest w pierwszej obsadzie.Drezek dostal R O L E. Dariusz Kordek w epizodzie.Czyli Wroclaw gora. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA 31.10.01, 21:45 To ja tak trochę odskoczę od tematu 'Greace'- gratuluje roli, i oczywiście Wroclaw gorą, mieszkanie się wykupi przecież nie pozwolimy by Konrad mieszkał w Domu Aktora ze współną toaletą i kuchenką ... Ja mam pytanko bo (tak mi się wydaje) powstał pewien padadoks związany z '3 muszkieterami' którzy mają być w Galerii D. 17.11 o godz.22 ale z tego co wiem galeria otwarta jest do 21 czyżby nasi Muszkieterowie pójdą śladem Robin Hooda ;), a może jestem w błędzie;) to proszę bardzo o krótkie wyjaśnienie. A ja nadal ubolewam że nigdy się nie docenia tego co się ma, mówię tu o artystach którzy chcąc coś osiągnąć są zmuszeni do szukania innych dróg jak w najbliższym otoczeniu jest coraz gorzej... Pozdrawiam!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 11:54 kinga!!! napisał(a): > To ja tak trochę odskoczę od tematu 'Greace'- gratuluje roli, i oczywiście > Wroclaw gorą, mieszkanie się wykupi przecież nie pozwolimy by Konrad mieszkał w > > Domu Aktora ze współną toaletą i kuchenką ... > Ja mam pytanko bo (tak mi się wydaje) powstał pewien padadoks związany z '3 > muszkieterami' którzy mają być w Galerii D. 17.11 o godz.22 ale z tego co wiem > galeria otwarta jest do 21 czyżby nasi Muszkieterowie pójdą śladem Robin > Hooda ;), a może jestem w błędzie;) to proszę bardzo o krótkie wyjaśnienie. > > A ja nadal ubolewam że nigdy się nie docenia tego co się ma, mówię tu o > artystach którzy chcąc coś osiągnąć są zmuszeni do szukania innych dróg jak w > najbliższym otoczeniu jest coraz gorzej... > > Pozdrawiam!!!:)))) O to właśnie na szczęście chodzi, że będziemy tam występować po zamknięciu Galerii. Oczywiście chętni wejdą. Również pozdrawiam i dziękuję za troskę! (Aktor specjalnej troski...) A przy okazji do MAGICIAN: Jeszcze wracając do tego wywiadu. Powiedziałem, że BARDZIEJ interesuje mnie kontakt z publicznością w teatrze, a nie poza nim. To chyba naturalne. Gorzej byłoby, gdyby było odwrotnie... To była odpowiedź na syndrom gwiazdorstwa o który zostałem posądzony. Ale nigdy nie powiedziałem, że nie obchodzi mnie kontakt z publicznością poza sceną. I o tym przecież świadczy ten wątek i ie 238 postów na nim. Pozdrowienia przesyłam!!! Cieszę się, że mnie pilnujesz. Bo czasami coś głupiego się może wyrwać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.01, 14:36 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > kinga!!! napisał(a): > > > To ja tak trochę odskoczę od tematu 'Greace'- gratuluje roli, i oczywiście > > > Wroclaw gorą, mieszkanie się wykupi przecież nie pozwolimy by Konrad miesz > kał w > > > > Domu Aktora ze współną toaletą i kuchenką ... > > Ja mam pytanko bo (tak mi się wydaje) powstał pewien padadoks związany z ' > 3 > > muszkieterami' którzy mają być w Galerii D. 17.11 o godz.22 ale z tego co > wiem > > galeria otwarta jest do 21 czyżby nasi Muszkieterowie pójdą śladem Robin > > Hooda ;), a może jestem w błędzie;) to proszę bardzo o krótkie wyjaśnienie > . > > > > A ja nadal ubolewam że nigdy się nie docenia tego co się ma, mówię tu o > > artystach którzy chcąc coś osiągnąć są zmuszeni do szukania innych dróg ja > k w > > najbliższym otoczeniu jest coraz gorzej... > > > > Pozdrawiam!!!:)))) > > O to właśnie na szczęście chodzi, że będziemy tam występować po zamknięciu > Galerii. Oczywiście chętni wejdą. Również pozdrawiam i dziękuję za troskę! (Akt > or > specjalnej troski...) > > > > A przy okazji do MAGICIAN: > Jeszcze wracając do tego wywiadu. Powiedziałem, że BARDZIEJ interesuje mnie > kontakt z publicznością w teatrze, a nie poza nim. To chyba naturalne. Gorzej > byłoby, gdyby było odwrotnie... To była odpowiedź na syndrom gwiazdorstwa o któ > ry > zostałem posądzony. Ale nigdy nie powiedziałem, że nie obchodzi mnie kontakt z > publicznością poza sceną. I o tym przecież świadczy ten wątek i ie 238 postów n > a > nim. Pozdrowienia przesyłam!!! Cieszę się, że mnie pilnujesz. Bo czasami coś > głupiego się może wyrwać... mam nadzieję że to złośliwe nie było... :) ja się bardziej cieszę że Pana interesuje ten wątek niż Pan. :)))) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA 01.11.01, 17:48 > O to właśnie na szczęście chodzi, że będziemy tam występować po zamknięciu > Galerii. Oczywiście chętni wejdą. Również pozdrawiam i dziękuję za troskę! (Akt > or > specjalnej troski...) :)) dzięki wielkie za wyjaśnienie, pewnie przybędę do Galerii w tym dniu...tak się zastanawiam co to będzie... a za 'troskę' nie dziękuj ;) polecam się na przyszłość... ;) Trzymaj się! PA A Magician nadal trzyma rękę na pulsie hehe...:))))))))Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.01, 18:57 kinga!!! napisał(a): > > > O to właśnie na szczęście chodzi, że będziemy tam występować po zamknięciu > > > Galerii. Oczywiście chętni wejdą. Również pozdrawiam i dziękuję za troskę! > (Akt > > or > > specjalnej troski...) > > :)) dzięki wielkie za wyjaśnienie, pewnie przybędę do Galerii w tym dniu...tak > się zastanawiam co to będzie... > a za 'troskę' nie dziękuj ;) polecam się na przyszłość... ;) > Trzymaj się! PA > > A Magician nadal trzyma rękę na pulsie hehe...:))))))))Pozdro! ale śmieszne :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 22:32 Cieszy mnie fakt, że 17 listopada wzbudza zainteresowanie. Sądzę, że nie uda mi się zaskoczyć ani kingi, ani magician bo zaśpiewam coś z recitalu. Mariusz D. zaśpiewa swojego ukochanego Cave`a, a Mariusz K. swojego ukochanego Stinga. Ciekawi nas bardzo na ile uda się "oswoić" na tę okoliczność to, stworzone przecież dla zupełnie innych celów, wnętrze. 17.11. GalDom godz.22. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 00:41 Poki co widze i rozumiem wszyyystko poza jednym... Do tego slicznego az do bolu cukierkowego sklepu beda wpuszczac za okazaniem jakiegos kosztownego swistka potocznie zwaneg biletem....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 12:45 No własnie...co z biletem albo jakieś wejściówki czy hasło:))) Panie Konradzie...Pan mnie zawsze zaskakuje. :))) Jak będzie Drężek śpiewał (mojego) Cave'a to... o niebiosa!!! :)) P.S Dlaczego Galeria D? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 13:40 Gość portalu: magician napisał(a): > No własnie...co z biletem albo jakieś wejściówki czy hasło:))) > Panie Konradzie...Pan mnie zawsze zaskakuje. :))) > > Jak będzie Drężek śpiewał (mojego) Cave'a to... o niebiosa!!! :)) > > P.S > Dlaczego Galeria D? > > Po pierwsze - nic nie wiem na temat biletów. Kto, gdzie, za ile - mogą wiedzieć w k2, bo to oni pośrednio organizują. Dlatego Galeria, że po prostu tam nas zaproszono... Pozdrawiam! ki www.kki.net.pl/~kimiela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 15:28 Hmm...A gdyby tak zrobic oblezenie Galerii...? Jesli wejde tam 24 godziny wczesniej i schowam sie za wielkim pluszowym misiem to nie beda mieli sumienia mnie wyrzucic..Nie ma sily... -Ell Gnome Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA 03.11.01, 14:14 Mmmm... zapowiada się interesujący wieczór... Mario K. :), Ty :)i Mariusz D. :) czy nas zaskoczycie ,nie wiem , jak wam coś strzeli do głowy to będzie niesamowicie fajnie... ...a jak narazie trzeba się dowiedzieć o te wejściówki.... a tak poza tym gdzie w GD na ruchomuch schodach? w fontannie? czy może na parkingu? :)))))) Pozdrawiam wszystkich Trzech Muszkieterów! ;P Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.01, 15:45 jak się ktoś dowie o wejściowki to niech melduje na forum!! kinga: w fontannie...hehehe ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.01, 17:20 To gdzie ja w fontannie zmieszcze mojego misiaaa...? Zmocze go i potem bendom mi kazali go prasowac...:(((( -El Gnome Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA 03.11.01, 19:25 W tej fontannie nie wiem czy by było wygodnie po pierwsze mokro a po drugie te ciagle zmieniajace się strumienie wody, choc uwazam że Muszkieterzy wygladali by nadzwyczajnie....;) A misiów się nie prasuje Gnomko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.01, 21:33 kinga!!! napisał(a): > W tej fontannie nie wiem czy by było wygodnie po pierwsze mokro a po drugie te > ciagle zmieniajace się strumienie wody, choc uwazam że Muszkieterzy wygladali > by nadzwyczajnie....;) > A misiów się nie prasuje Gnomko:) --> bo go bolec moze.... ja tam moge sluchac w fontannie. byle woda podgrzana byla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.11.01, 01:24 Nie ma to jak dyskusja kilku bab... I zaraz sie konczy na prasowaniu. ;-)) Swoja droga mis misiem, ale kto potem Drezkowi to fajoskie futerko a Konradowi ten ladny gajerek wyprasuje...? ;-) A jak w fontannie hoduja piranie na niegrzeczne dzieci? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.11.01, 11:26 17.11??? Czyzby z okazji moich urodzin? ;-)))) Skoro tak, bede sie tez musiala gdzies ukryc i to zobaczyc! Gnmonka, ktorego misia rezerwujesz? Szkoda, ze jeszcze nie ma choinek, bo spod drzewka to chyba nikt prezentu nie wyrzuci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.01, 16:10 ja mogę Drężkowi wyprasować to futerko z "baru O'Maleya" Panie Konradzie: niech Pan powie Mariuszowi Dreżkowi(jesli mozna) że jego występ na "Balladach Morderców" i tak był baaaardzo dobry. (sobota. 3.11) ... Co z biletami?:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA 04.11.01, 17:18 Gość portalu: magician napisał(a): > ja mogę Drężkowi wyprasować to futerko z "baru O'Maleya" jakie znów prasowanie? a jak juz coś będzie to ja mogę pomóc M.Kiljanowi :))) do innych widzę że sie zatrudniłyście ...(i dobrze:) )tylko żeby to na jaw nie wyszło ;))))))) Ach te baby...:))) a podobno im tak śpieszno było na traktor a tutaj na forum prasować im sie zachciało... pozdro! Magician ty znów na "Balladach"? :)))) oki, narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 21:08 Gość portalu: magician napisał(a): > ja mogę Drężkowi wyprasować to futerko z "baru O'Maleya" > > Panie Konradzie: > niech Pan powie Mariuszowi Dreżkowi(jesli mozna) że jego występ na "Balladach > Morderców" i tak był baaaardzo dobry. (sobota. 3.11) ... > > Co z biletami?:) > > pozdrawiam Wszystko przekażę - we wtorek jedziemy razem do Warszawy. A zresztą utworzyłem jego wątek - jak będziemy w Warszawie, zaciągnę go do kawiarenki internetowej, żeby sobie poczytał. Piszcie! A co z biletami - nie wiem... Odsyłam do k2 3444460. Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.01, 22:03 Gosc portalu konrad I napisal(a): > Wszystko przekażę - we wtorek jedziemy razem do Warszawy. A zresztą utworzyłem > jego wątek - jak będziemy w Warszawie, zaciągnę go do kawiarenki internetowej, > żeby sobie poczytał. Piszcie! Ee...Niech sobie nie mysli ze bedzie tu popularniejszy od Ciebie -niepozwolimy! > A co z biletami - nie wiem... Odsyłam do k2 3444460. A nie mozna miec nadziei ze ze wzgledu na miejsce imprezy wejscie nie bedzie pilnowane przez ych przemilych panow w czarnych koszulkach? -ElGnome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.11.01, 00:50 > ja mogę Drężkowi wyprasować to futerko z "baru O'Maleya" No wlasnie o to futerko mi chodzilo... Mozna dolozyc jeszcze te koronkowa koszulke, he he. > Ach te baby...:))) a podobno im tak śpieszno było na traktor a tutaj na forum prasować im sie zachciało... Prasowac nie umiem, wiec jednak wolalabym ten traktor. Tylko czy w Galerii znajdzie sie jakis traktor-oto jest pytanie... BTW widzialam dzis plakat z repertuarem k2-jest jest, pieknie napisane-"3 muszkieterow w Galerii". Data sie zgadza, godzina takowoz. Znaczy ze KI nie klamie... ;-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 12:47 to co? spotkanie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.11.01, 23:15 Primo: mysle ze dobra wiadomosc dla fanow recitalu Konrada. Teksty bodajze osmiu piosenek pojawily sie przed chwila na stronie. Ma byc wiecej-mam obiecane. Secundo... Strasznie sie rozrosl ten watek, sciaga sie toto kosmicznie dlugo. I tak sobie mysle, ze moze by jakos usprawnic te wymiane mysli, pogladow i wrazen. Moze jakas lista dyskusyjna? Konrad bylby za. Co o tym sadzicie? A moze macie jakies inne propozycje? Tertio... Wie ktos cos w koncu na temat tych biletow na muszkieterow? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaguśka Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.01, 17:40 O biletach wiadomo tyle że są do 20 zł, wejściówki będą a dokładniej to można się dowiadywać od wczoraj w k2. Ja byłam we wtorek więc tylko tyle wiem, ale jeszzce jutro sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta.S Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 15:33 Dzień dobry, ja chciałam serdecznie pozdrowić pana i zapytać czy jest może jakiś pomysł, albo niedługo będzie na wydanie płytki z pana autorskiem recitalem (który jest bardzo pomysłowy i szkoda, że tak niewiele ludzi słucha takiej muzyki ) kiedy następnym razem będzie można pana usłyszeć albo zobaczyć we wrocławiu a nmie w tym brzydkim mieście jakim jest warszawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: 212.244.60.* 22.11.01, 15:48 Gość portalu: Marta.S napisał(a): > Dzień dobry, ja chciałam serdecznie pozdrowić pana i zapytać czy jest może > jakiś pomysł, albo niedługo będzie na wydanie płytki z pana autorskiem > recitalem (który jest bardzo pomysłowy i szkoda, że tak niewiele ludzi słucha > takiej muzyki ) kiedy następnym razem będzie można pana usłyszeć albo zobaczyć > we wrocławiu a nmie w tym brzydkim mieście jakim jest warszawa? Witam i odpowiadam!!! Moja płyta ukaże się na Przeglądzie Piosenki Aktorskiej w marcu`2002 (przynajmniej taki jest plan...). Do tego czasu postaram się zagrać kilka piosenek z recitalu podczas Nocnych Spotkań Literacko-Muzycznych 8 grudnia w Firleju i pewnie gdzieś na przełomie stycznia i lutego cały recital w Firleju. A tymczasem siedzę w Romie w Warszawie i za kierownicą "Śliskiej Błyskawicy" wypatruję Sandy wcierając sobie we włosy brylantynę... Pozdrawiam! Wszelkie aktualne informacje na mojej stronie! ki www.kki.net.pl/~kimiela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta S. Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 15:27 Czy "Nocne spotkania..." długo trwają? Pozdrawiam i dziękuję,że odpowiada pan na pytania... co świadczy o skromności i samych dobrych rzeczach, mam nadzieję ,że miasto stołeczne Warszawa pana nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.01, 21:41 Gość portalu: Marta S. napisał(a): > Czy "Nocne spotkania..." długo trwają? > > Pozdrawiam i dziękuję,że odpowiada pan na pytania... co świadczy o skromności i > > samych dobrych rzeczach, mam nadzieję ,że miasto stołeczne Warszawa pana nie > zmieni. > > oj nie martw sie nie martw....juz my o to zadbamy...:))Sila sciagniemy go stamtad jesli bedzie trzeba. A na to pytanie mam nadzieje niedlugo bedzie na drugim watku konrada odpowiedz jego, zadane juz chyba trzy razy..Tam szukaj odpowiedzi. Pozdrawiam -ElGnome Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.i Re: KONRAD IMIELA 04.12.01, 21:20 Informuję wszystkich , że się zalogowałem. Niestetyb terroryzm jest wszeczobecny-nie oszczędził tez forum. Pozdrawiam kiki www.kki.net.pl/~kimiela www.imiela.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
matprzem Re: KONRAD IMIELA 27.12.01, 14:52 ma pan wspaniały głos i bardzo mi się podoba w roli haka fina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.i Re: KONRAD IMIELA IP: *.magma-net.pl 05.06.02, 01:02 pozdrowienia dla bonczka! robisz niezłą robote stary! dzięki ki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.01, 00:00 Panie Konradzie! Czy mógłby Pan powiedzieć, kiedy we Wrocławiu będzie można jeszcze raz zobaczyć Pana recital? Może już na wakacje będzie można Pana zobaczyć? dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 00:00 Gość portalu: magician napisał(a): > Panie Konradzie! Czy mógłby Pan powiedzieć, kiedy we Wrocławiu będzie można > jeszcze raz zobaczyć Pana recital? Może już na wakacje będzie można Pana > zobaczyć? > dziękuję za informacje. Być może 22 lipca w Rynku, wszystko się wyjasni w najbliższym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.01, 14:25 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Gość portalu: magician napisał(a): > > > Panie Konradzie! Czy mógłby Pan powiedzieć, kiedy we Wrocławiu będzie możn > a > > jeszcze raz zobaczyć Pana recital? Może już na wakacje będzie można Pana > > zobaczyć? > > dziękuję za informacje. > > Być może 22 lipca w Rynku, wszystko się wyjasni w najbliższym tygodniu. > Czy już wie Pan coś więcej na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.01, 13:35 Czy już wiadomo coś na temat Pana recitalu? Miał być 22 lipca, ale nie wiem czy był czy jednak nie. Proszę żeby Pan napisał coś więcej na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 00:00 Konradzie pozdrów Mariusza Kiljana nieobecnego we wtorek ode mnie oraz Bognę Woźniak ("Panią Blondynkę"):) KINGA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 22:36 Gość portalu: magician napisał(a): > Panie Konradzie! Czy mógłby Pan powiedzieć, kiedy we Wrocławiu będzie można > jeszcze raz zobaczyć Pana recital? Może już na wakacje będzie można Pana > zobaczyć? > dziękuję za informacje. Zapraszam 28 września o 20tej do Firleja! k i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 00:00 Gość portalu: YOOPEE napisał(a): > Ja sie chcialam tylko zapytac od kiedy bylo wiadomo, ze nie wystapi Mariusz > Kilian? Było wiadomo od piątku, lub soboty. Nieźle, nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JMP Re: KONRAD IMIELA IP: *.candw.ai 13.07.01, 20:14 Prosze o podanie adresu panskiej strony. Chcalem zagladnac. JMP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: KONRAD IMIELA IP: 195.116.104.* 16.07.01, 12:58 Zajrzyj, Januszu, do wątku "NAJLEPSZA STRONA WWW DOT WROCLAWIA" - tam onże jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA -strona IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.08.01, 01:44 > Prosze o podanie adresu panskiej strony. Chcalem zagladnac. > JMP Troche po czasie, ale pozwalam sobie i tak ten adresik podac. Mysle ze nie dostane po uszach od Konrada, ze tam sie szarogesze jego strona. www.kki.net.pl/~kimiela Dodam, ze troszke sie zmienila. A tak w ogole witam wszystkich serdecznie. Malfina Odpowiedz Link Zgłoś