moniewa1 10.10.07, 13:34 dziewczyny, czy znacie dobrego alergologa dzieciecego we Wroclawiu??? Moj 15m-czny synek ma wysypke, niezyt nosa, kaszel i musze z nim isc do specjalisty. Blagam, doradzcie kogos. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwciu-nia2 Re: dobry alergolog 11.10.07, 10:58 witaj sama chodzę do b.dobbrej alergolog dr. n.med urszula marciniak ul. uczniowska 29 tel 601771977 dom. 3681149 przyjmuje rowniez w Proximum na Żelaznej 34 tel.7836261 pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
moni Re: dobry alergolog 11.10.07, 15:16 My również chodzimy do Pani dr Marciniak i jesteśmy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
moniewa1 Re: dobry alergolog 14.10.07, 19:34 ok, jutro dzwonie azeby zamowic wizyte do dr Marciniak. pokladam duze nadzieje w ta wizyte. juz nie wiem co robic. maly ma caly czas zatkany nosek, meczy sie w nocy okropnie, no i ten katar...co prawda przeziebil sie 2 tyg temu ale mam przeczucie, ze jest tutaj jeszcze jakas inna przyczyna tego potwornie zapchanego noska. meczymy sie wlasciwie od polowy sierpnia. poza tym na lydkach pojawia sie i znika (rzadziej) uczulenie - takie krosteczki, ktore w zaleznosci czy sie pojawiaja czy zanikaja, to sa albo czerwone albo zachodza drobnymi strupkami. wszystko wskazuje na alergie. tydzien temy wykluczylam z jego diety nabial, miod, pomidory ale jakos nie widze poprawy. modlimy sie, zeby nie byl alergiczny na psa - mamy mieszanca labradora, ktory jest moim drugim dzieckiem...bardzo pilnuje porzadku, sprzatam psia siersc, odkurzam itd. czy ktos robil 16 miesiecznemu dziecku testy na alergie? czy testy w tym wieku sa w ogole wiarygodne??? pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
hajduga87 Re: dobry alergolog 20.10.07, 20:51 Cześć !!! Mój synek ma 15 miesięcy i chodziny do dr Anny Łątkowskiej przyjmuje ona na Bulwarze Ikara . Jest bardzo dobrym specjalistą . Mój synek miał wykonane badania alergologiczne z krwi , ale są one płatne i troszke kosztują . Ale warto je zrobić bo wiadomo na co dziecko jest uczulone . Ja osobiście polecam te badania . Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: dobry alergolog 22.10.07, 22:34 hajduga87 napisała: > Cześć !!! > Mój synek ma 15 miesięcy i chodziny do dr Anny Łątkowskiej przyjmuje ona na > Bulwarze Ikara . Jest bardzo dobrym specjalistą . > Mój synek miał wykonane badania alergologiczne z krwi , ale są one płatne i > troszke kosztują . Ale warto je zrobić bo wiadomo na co dziecko jest uczulone . > Ja osobiście polecam te badania . Tez słyszalam o tej pani doktor, tylko nie wiem po co robic testy dziecku 15-miesięcznemu. W tym wieku (do 3 lat nawet) wyniki są malo wiarygodne Odpowiedz Link Zgłoś
weronika.holtz Re: dobry alergolog 17.10.07, 13:15 w takim wieku zazwyczaj nie robi się dziecku testów alergicznych gdyż są niewiarygodne, najprawdopodobniej będziesz musiała zrobić morfologię z iGa moje dziecko z poważnej alergii wyciągnęła dr sikorska wpisz w wyszukiwarce a na pewno znajdziesz kontakt, wiele razy byłą tu wychwalana Odpowiedz Link Zgłoś