redakcja_wrw 18.12.01, 18:43 Co robcie w Sylwestra? Wyjezdzacie czy zostajecie w swoich miejscowosciach? Wladze Wroclawia nie organizuja w tym roku zadnej zabawy w Rynku, czy mimo to bedziecie sie tam bawic o polnocy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ssaczek Re: Co w Sylwestra? 18.12.01, 19:04 Byłem raz w rynku i więcej tam nawet nie myślę się pokazywać. Sylwester w rynku to tylko: -pijane małolaty -latające butelki -petardy nad, pod i wszędzie w koło -brak miejsca do zabawy i siedzenia i to ma być zabawa? uciekaliśmy po 20 minutach! A teraz szukam ofert, ale coś tak jakoś cienko to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiek Re: Co w Sylwestra? IP: *.iil.pwr.wroc.pl 18.12.01, 20:02 tym razem pojde chyba spac o godzinie 21 by obudzis sie w roku przyszlym ;) pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarna Re: Co w Sylwestra? IP: *.*.*.* 19.12.01, 11:41 Razem z mężem chcieliśmy wypożyczyć dużo filmów i oglądać je tak długo jak się da, ale zaprosili nas znajomi i idziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wookasch Re: Co w Sylwestra? IP: *.arch.pwr.wroc.pl 19.12.01, 12:05 Gość portalu: sarna napisał(a): > Razem z mężem chcieliśmy wypożyczyć dużo filmów i oglądać je tak długo jak się > da, ale zaprosili nas znajomi i idziemy. ale co? o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Co w Sylwestra? IP: 192.168.129.* 19.12.01, 14:07 Gość portalu: wookasch napisał(a): > Gość portalu: sarna napisał(a): > > > Razem z mężem chcieliśmy wypożyczyć dużo filmów i oglądać je tak długo jak > się > > da, ale zaprosili nas znajomi i idziemy. > > ale co? o co chodzi? no na Sylwestra idą do nich, nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judyt Re: Co w Sylwestra? IP: 192.168.129.* 19.12.01, 14:11 na Rynku nigdy nie byłam i nie zamierzam :) idę się bawić do jednej wrocławskiej knajpy (po raz trzeci do tej samej, bo za każdym razem jest równie wesoło, smacznie, tanecznie i dłuuugo...) Odpowiedz Link Zgłoś
bosambo Re: Co w Sylwestra? 19.12.01, 17:35 Już od kilku lat jeździmy tą samą ekipą do Karpacza, bowiem kumpel - Marlboro Man - jest szczęśliwym posiadaczem domku tamże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tos Re: Co w Sylwestra? IP: localhost 21.12.01, 11:37 A ja bede ogladal w telewizorni relacje z zabaw sylwestrowych na rynkach miast nie starajacych sie o Expo i nie oglaszajacych swojej otwartosci na swiat i potrzeby ludzkie w znanych tytulach amerykanskich. Ba, nigdy nawet nie mialy Takiego Prezydenta, jak my do niedawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Co w Sylwestra? IP: *.eu.org 21.12.01, 11:41 Tos ! tos mi wyrwal z ust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tos Re: Co w Sylwestra? IP: localhost 21.12.01, 12:43 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Tos ! tos mi wyrwal z ust. JA ??? Gdzieżbym chciał !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek byle.............. IP: 10.85.101.* 22.12.01, 11:54 byle jak, byle gdzie, byle z kim,.....byle tylko we Wrocławiu bonczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ig Re: byle.............. IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 23:25 Ja jade w gory. W Rynku znow bedzie syf i banda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: byle.............. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.01, 00:26 a mnie korci maraton filmowy w Oskarze :-)... ale może się skończy w domku... przy wideo... i masażu stóp ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: byle..............2Tirsa 25.12.01, 19:34 Tirsa, zanim sobie dasz stopy wymasowac nie zapomnij o swojej poczcie ;-) bzzz swiateczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: byle..............2Pszczółek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.01, 20:35 Pszczółek ulubniona :-)) jeśli mowa o poczcie z 22 grudnia, to odebrana i do wyblaknięcia literek zaczytana już ;-)) a winko u mnie pewniejsze niźli w banku... i niekoniecznie na Odrze... może być nad ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjot Re: Co w Sylwestra? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.01, 19:16 Cóż... Jak zwykle – już od jedenastu lat- spędzimy z małżonką sylwestra w dziczy! Może ktoś wpadnie? Wtedy jest impreza na całego. A może będziemy sami? Wtedy bąble i telewizor. Po okresie gospodarki planowej nigdy nie robimy planów w „tem temacie”. Na pewno po wzniesieniu toastów jak zwykle wyjdziemy na zewnątrz chałupy i będziemy podziwiać docierające do nas zza ściany lasu kolorowe błyski i odgłosy fajerwerków. Sami tego cudu myśli ludzkiej nie używamy by nie zakłócać spokoju naszych leśnych współlokatorów! Myślę, że śniegi i mrozy nie ustąpią!? W tej chwili jesteśmy odcięci od świata! Kłaniam się niziutko i nie omieszkam wznieść kielicha za Wrocławian! M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Co w Sylwestra? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 00:55 Gość portalu: mjot napisał(a): > Myślę, że śniegi i mrozy nie ustąpią!? > W tej chwili jesteśmy odcięci od świata! We Wrocławiu ustępują. Czy macie co jeść?! Dalibóg wilcy pod Waszą chałupę nie podchodzą ?! > Kłaniam się niziutko i nie omieszkam wznieść kielicha za Wrocławian! M.J. Dziękujemy i wzniesiemy toast za tych, co nam rubieży pilnują ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Co w Sylwestra? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 01:09 licze, ze w gorach nie ustapia, bo jakze na nartach smigac, kiedy zbocza jedynie trawa pokryte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjot Re: Do MKK i Tyryska IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 19:37 Witam witam... Niestety mrozy i u nas chyba ustępują, dziś było tylko –1stC. No i dziś po południu zostaliśmy odkopani, można już przejechać (niestety)! Liczę jednak na to, że Opatrzność od nas się jednak nie odwróci! Mieszkam w okolicach Leżajska, gór tu nie ma a i wilcy nie mieszkają tu na stałe, bywa zimową porą, że zapędza się jakaś para w te strony, natenczas jednak tropów nie widziano. Co do rubieży. Wszak niegdyś mapy znaczyły tak wschodnie granice Małopolszczy, że bliżej byłoby nam do Wrocławia! (Proszę nie doszukiwać się w zdaniu tym żadnych knowań terytorialnych.) Dzięki za troskliwość! Zapasy oczywiście poczynione, chrust nagromadzony! Nie zginiemy, wszak my już nie nowicjusze! Jednak na początku oj bywało różnie... Najniższe ukłony! Zabezpieczony M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: Co w Sylwestra? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 00:30 Bede ciezko pracowal daleko stad . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: Co w Sylwestra? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.01, 19:43 Czyżby odwierty ropy na platformie na Morzu Północnym? Odpowiedz Link Zgłoś
fra_mauro Re: Co w Sylwestra? 29.12.01, 11:32 Mam dwie mozliwosci: 1. wyzdrowiec i pojsc na wczesniej oplacona impreze zorganizowana 2. chorowac dalej i powitac 2002 w "bialym salonie" z wlaczonym komputrem , ewent. TV-ką. Sama jeszcze nie wiem, co wybiore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Co w Sylwestra? IP: *.eu.org 29.12.01, 22:23 Jak to co ? Jestesmy u Was w Sylwestra o 19.30. Tak, jak zapraszaliscie. Prosze, by stoly byly dobrze zaopatrzone. No i zadnych zdjec w czasie imperzy. Odpowiedz Link Zgłoś