dzenifer 07.01.08, 19:55 Witam! Znalazlam strone "Karczmy Rzym" (Wrocław - Jarnołtów ul. Jarnołtowska 85b). Nie moge jednak znalezc zadnych opinii. Prosze o pomoc. Warto wybrac sie tam na staropolski obiad lub kolacje? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lesiop Re: Karzczma Rzym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 21:27 Warto i... nie warto :| Jedzenie bardzo poprawne, choć bez wirtuozerii. Natomiast... obsługa!!!! Czasem woła to o pomstę do nieba, jak nb. baaardzo miły pan, z prędkością żółwia w galopie dłubie coś na kasie lub za barem, a gromada konsumentów, zarówno tych przy stolikach i u baru, potulnie musi czekać na koniec jego arcyważnych zajęć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Karzczma Rzym IP: 82.177.175.* 07.01.08, 21:31 Jak tam wygląda codzienna obsługa to nie wiem ,ale bawiłam się tam na weselu i było OK! Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Karzczma Rzym 07.01.08, 22:20 Dość dawno tam nie byłem, ale widzę, że wiele się nie zmieniło, tzn. potwierdzam słowa poprzednika, że obsługa, szczególnie przy barze jest, delikatnie mówiąc, ospała. Nie polecam zwłaszcza wybierać się tam w ciepłe, weekendowe dni, kiedy tłumy turystów pieszych i rowerowych dosłownie zwalają się tam całymi tabunami i oczekiwanie na realizację zamówienia trwa wieczność. Niestety wynika to z bardzo ograniczonej oferty gastronomicznej w okolicy, a tereny Parku Krajobrazowego Bystrzycy ściągają w sezonie sporo turystów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbnntnrent Re: Karzczma Rzym IP: *.e-wro.net.pl 07.01.08, 23:49 W wyszukiwarce na forum można znaleźć pełno opinii o nich. Natomiast na forum dla młodych par jest mnóstwo o tamtejszym jedzeniu:www.przewodnikmp.pl/forum/ Ja myślę, że bardzo warto odwiedzić to miejsce, zarówno ze względów kulinarnych, jak i piękna okolicy(ale to raczej wiosną, latem) Odpowiedz Link Zgłoś