Dodaj do ulubionych

Groclin jedzie do USA

IP: *.dsl.ksc2mo.swbell.net 14.07.05, 19:57
Ide na mecz!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: from LA Ja mysle ze Chicago w lecie to pomylka... IP: *.eds.net 14.07.05, 20:07
      fatalna pogoda, goraco i duszno, tragiczne warunki do
      treningu. LA to zupelnie inna sprawa... wspaniala
      pogoda i warunki. Ciekawe, czemu wybrali Chicago,
      moze zeby zarobic troche na meczu? Ale w LA Meksykow
      jest troche no i Polonia by przyszla na mecz(e).
      • Gość: Ja Re: Ja mysle ze Chicago w lecie to pomylka... IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.07.05, 04:50
        Ja tez tak mysle
    • Gość: royal Re: Groclin jedzie do USA IP: *.gene.uic.edu 14.07.05, 20:12
      To bedziesz jednym z 3 Polakow na meczu z druzyna Club America Mexico City.
      :)
    • Gość: trabka A. MEXICO nie jest mistrzem MEXICO!!!!! IP: *.hsd1.il.comcast.net 14.07.05, 20:43
      tytul mistrzowski nalezy do PUMAS - A. MEXICO odpadla w cwiercfinale...
      ..ale jest napewno jednym z najlepszych klubow Poludniowej Ameryki - z ich
      szybkoscia i technika 3:0 bedzie najlagodniejszym wynikiem- choc moze sie myle...
      ...napewno pojde na mecz - ARKA GDYNIA , STAL MIELEC , KORONA KIELCE ,CRACOVIA -
      pozdro dla POLONI MIELEC
      • Gość: z LA Re: A. MEXICO nie jest mistrzem MEXICO!!!!! IP: *.eds.net 14.07.05, 21:34
        "..ale jest napewno jednym z najlepszych klubow Poludniowej Ameryki -"

maly problem: Mexico to Polnocna Ameryka a nie Poludniowa,
        chyba ze miales na mysli Ameryke Lacinska...
        • Gość: fantomasz Re: A. MEXICO nie jest mistrzem MEXICO!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 14.07.05, 22:38
          dobry artykul :)
          Groclin jedzie do USA i to wszystko na ten temat.
          Ani nie napisane z kim i gdzie graja.Paranoja.
          • Gość: fantomasz Re: A. MEXICO nie jest mistrzem MEXICO!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 14.07.05, 22:39
            o dodali :)
      • Gość: k2 America wygrała w finale z Guadalajarą 5:2 IP: *.aster.pl 14.07.05, 23:30
        Byłem wtedy w Mexico i brałem udział w wielkiej fecie. Nie chrzan misiu.
        • Gość: k2 America wygrała w finale z Guadalajarą 5:2 IP: *.aster.pl 14.07.05, 23:31
          Oczywiscie chodzi o zespol America z DF Mexico
    • Gość: nadgajowy Re: Groclin jedzie do USA IP: 81.80.218.* 15.07.05, 13:14
      Ciekawe ze w Groclinie rozumieją brak spraing prtnera gdy zalało niektore
      tereny Austri. Bo w Wisłe trenerek już zaznaczyl jaka to nie profesjonalne
      przygotowanie załatwił poprzedni trener i ON wybawce nastepne załatwi własnymi
      siłami !! Ciekawe jak teraz nazywa się branie prowizji !! ;)))
    • Gość: skinq Re: Groclin jedzie do USA IP: *.client.insightBB.com 20.07.05, 16:23
      ja tez bede :D
    • Gość: soltys lzs to zostawcie we wsiach IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 22.07.05, 04:56
      w srode to tu sie pracuje, kilku polakow na meczu, moze nastepnym razem inny
      lzs, tysiace kibicow z grodziska czekaja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka