Gość: Ciekaw IP: *.mw.tu-dresden.de 28.05.01, 17:29 Co sadza Wroclawianie o VIX LO we Wroclawiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S Re: VIX LO IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.01, 17:35 Gość portalu: Ciekaw napisał(a): > Co sadza Wroclawianie o VIX LO we Wroclawiu? VIX czyli XIV ? 14? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekaw Re: VIX LO IP: *.mw.tu-dresden.de 28.05.01, 21:08 Przepraszam za zamieszanie XIV oczywiscie przepraszm jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: VIX LO IP: 195.116.104.* 28.05.01, 17:58 W sprawie formalnej: o które liceum Ci chodzi??? Wprawdzie nauczono mnie w szkole cyferek i liczb rzymskich, ale "pięciodziewiątki" tom jeszcze nie widział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekaw Re: XIV LO IP: *.mw.tu-dresden.de 28.05.01, 21:09 przepraszam za zamieszanie oczywiscie XIV LO przepraszam jeszcze raz :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba_Wr Re: VIX LO IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 11:10 Nie wiem, czy to co napiszę, jest prawdą, bo informacje mam z drugiej ręki. A wygląda to tak: Liceum stawia na nauki ścisłe W każdej klasie istnieje wyraźny podział na geniuszy i uczniów mniej zdolnych Każdy z każdym konkuruje Normą jest bycie laureatem olimpiad, bez względu na koszty/wyrzeczenia W rankinach poziom spada Odpowiedz Link Zgłoś
homik Re: XIV LO 29.05.01, 12:53 Gość portalu: Kuba_Wr napisał(a): > Nie wiem, czy to co napiszę, jest prawdą, bo informacje mam z drugiej ręki. A Ja mam z pierwszej reki. skonczyle to to. > wygląda to tak: > Liceum stawia na nauki ścisłe eee, co ty, jak pamietam cisneli nas glownie z jezykow w tym ojczystego > W każdej klasie istnieje wyraźny podział na geniuszy i uczniów mniej zdolnych nigdy, choc czasem bylo kilku lizusow > Każdy z każdym konkuruje na wuefie :) > Normą jest bycie laureatem olimpiad, bez względu na koszty/wyrzeczenia ??? nie wiem o co ci chodzi ??? > W rankinach poziom spada no i dobrze. Osobiscie nie polecam tej szkoly. Ale dla jednej osoby warto ja zaliczyc. Panie Bak pozdrawiam pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekaw Re: VIX LO sprostowanie XIV LO oczywiscie IP: *.mw.tu-dresden.de 28.05.01, 21:07 Przepraszam za zamieszanie :-))))) Postanawiam sie poprawic i wiecej nie mieszac :-)))))) a wiec niech bedzie XIV i to moje ostatnie slowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: VIX LO sprostowanie XIV LO oczywiscie IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 11:51 ale to już było.... Patrz post w kwietniu Odpowiedz Link Zgłoś