ela.zet 20.01.08, 20:37 hej,zapraszam wszystkich do dodawania Waszych opinii na temat lekarzy wszystkich specjalności- zwłaszcza ginekologów na adres www.znanylekarz.pl, E Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jolka Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.as.kn.pl 22.01.08, 15:37 Na 100% lekarze będą sami sobie pisali dobrą opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
liton Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie 23.01.08, 16:24 na 200% będą też wywzywani od niekompetentnych, "ot tak" - różnica będzie w odszkodowaniu za zniesławienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Jedynym zagrożeniem dla lekarza jest drugi lekarz IP: *.as.kn.pl 23.01.08, 20:31 Jedynym zagrożeniem dla lekarza jest drugi lekarz - jego konkurencja:) Musisz się zdecydować, czy pomagasz ludziom chorym szukającym dobrych fachowców (specjalistów), czy lekarzom nagonić klientelę. Źle robisz strasząc ludzi sądem, bo nigdy się nie zdecydują, aby ostrzec na forum następnej ofiary przed kiepskim lekarzem, a do tego to forum ma służyć. I zastanów się niby po co ktoś ma pisać nieprawdę o lekarzu, żeby mu zaszkodzić? Pacjent piszący negatywnie o lekarzu musi mieć ku temu powody, wynika z tego, że dany lekarz musiał coś źle zrobić, a zła robota (diagnoza), to niekiedy wyrok śmierci dla pacjenta. Więc źli lekarze niech się cieszą, że ludzie tylko piszą o i ich wyczynach na forum pt. "niekompetentny", a nie są ciągani przed sąd, kwitnąc na ławie oskarżonych i walcząc o jak najniższe odszkodowanie za "błąd w sztuce". Odpowiedz Link Zgłoś
liton Re: Jedynym zagrożeniem dla lekarza jest drugi le 23.01.08, 20:51 po 1 - nikogo nie bronię, bo nie mam w tym żadnego interesu po 2 - być moze paru pacjentów uratowałem przed poważnymi problemami, przypominając im, że to co napiszą w internecie nie jest równie mało znaczące jak pogaduszki między ciasteczkiem a herbatą po 3 - jeśli uważasz, że nikt nie obsmaruje lekarza z czystej zawiści, to wybacz, ale nie masz ZIELONEGO pojęcia o czym piszesz albo nie wychowałaś się w polsce - przejrzyj tę stronę - już dzisiaj widziałem parę wypowiedzi w stylu "odradzam, bo to zły lekarz, który się na niczym nie zna" Odpowiedz Link Zgłoś
jasminella28 Re: Jedynym zagrożeniem dla lekarza jest drugi le 24.01.08, 16:13 Skoro uważa Pan ze to zła strona to z wypowiedzi Pana wynika że ma Pan złe opinie więc nie dziwie się że Pan broni się przed tą stroną. Odpowiedz Link Zgłoś
liton kolejna błyskotliwa... 24.01.08, 17:28 1 - studiuję, więc siłą rzeczy nie ma prawa mnie tam być, nadinterpretacja jest tak samo błędem jak zły wniosek 2 - co powtarzam do znudzenia - pacjent ma wszystko, tylko nie wiedzę by obiektywnie oceniać pracę lekarza (mówię tu nie o przypadkach oczywistych nawet dla laika) 3 - samą stronę oceniam na lekki "+" - można przeczytać gdzie się DŁUUUGO czeka w kolejce i przede wszystkim KONTAKT - sam już zerknąłem na tę stronkę w poszukiwaniu stomatologa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk Re: kolejna błyskotliwa... IP: *.wro.vectranet.pl 30.01.08, 11:32 Zespół moderujący wypowiedzi w serwisie www.znanylekarz.pl stara sie filtrowac mozliwie jak najwiecej zbednych komentarzy. Sam widzialem jak pewne opinie o tresci "swietny lekarz!" i ocenie "specjalista" z czasem znikaly. Wyglada na to, ze dlatego iz nie stanowily zadnej wartosci. Poza tym kazdy z nas moze poczytac opinie i stwierdzic sam, ktora z nich ma dla niego jakas wartosc a ktora nie. Mysle, ze nikt nie podejmuje decyzji patrzac na wskaznik procentowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o quasi-dr porady intymne udający lekarza w portalu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.11.09, 00:12 W portalu znanylekarz są reklamowani i polecani tez nielekarze. Byłam u Niego w Pile,dał mi na kartce spis ziół. Okazuje się, że jest to nielekarz. Podobno teraz działa w Bydgoszczy. Przyjmował też w Trzciance. Uważajcie na ten portal,niebezpiecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba.7 Re: porady intymne udający lekarza w portalu 18.12.09, 22:24 Gość portalu: o quasi-dr napisał(a): > W portalu znanylekarz są reklamowani i polecani tez nielekarze. > Byłam u Niego w Pile,dał mi na kartce spis ziół. > Okazuje się, że jest to nielekarz. > Podobno teraz działa w Bydgoszczy. > Przyjmował też w Trzciance. > Uważajcie na ten portal,niebezpiecznie! Popieram konkluzje! Też mam złe doświadczenia z korzystania z tego portalu. Niektóre pozytywne opinie tam wpisywane są niemerytoryczne, żeby nie powiedzieć śmieszne. Weźmy np. dowolnego weterynarza, zajmującego wysoka pozycje w tym rankingu. Co to za opinia?! - np.: "najlepszy weterynarz na świecie" - i koniec, albo "..znam panią doktor tylko z mediów, ale wiem, że jest najlepsza..." za: www.znanylekarz.pl/20061/dorota-suminska/weterynarz/warszawa Negatywne opinie - również pozbawione są rzeczowej argumentacji np."...odkąd wdała się w pisanie książek i doradzanie w innych kobiecych pismach, poszła w GWIAZDORSTWO.." (Notabene taka opinia ma w nagłówku ocenę"najlepsza") Wiem też, że uargumentowane rzeczowo opinie bywają nie dopuszczane(co zresztą i mnie przytrafiło się) Przykład innej osoby tu: forum.gazeta.pl/forum/w,305,87711056,87711056,Portal_www_znanylekarz_pl_to_fikcja_.html O innych procederach tam "uskutecznianych" nie wspomnę, bo powstałaby powieść. Więc tylko apeluję - jeśli ktoś, szukając pomocy, będzie posługiwał się tym portalem, niechże przytomnie wybiera polecanego lekarza, a najlepiej upewni się, co do jego kompetencji korzystając z kilku różnych źródeł informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywna Re: kolejna błyskotliwa... IP: *.lijbrandt.net 24.02.10, 21:13 ale nie tylko pozytywne znikaja, niestety. Mialam nadzieje ze strona jest obiektywna ale zauwazylam zenegatywy tez sciagaja pewnie sami opiniowani im za to placa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany opłacany Re: kolejna błyskotliwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 20:15 Zespół znanylekarz.pl może filtrować wypowiedzi, ale robi to za pieniądze które płacą kliniki za reklamowanie się na stronie znanylekarz.pl a w rzeczywistości płacą za usuwanie złych komentarzy. znanylekarz.pl powinien zniknąć z sieci bo wprowadza tylko zamieszanie, a niektóre opinie to nie mają nic wspólnego z rzetelną oceną pracy lekarza, bo nie mogą mieć. Oceniać może izba lekarska jeżeli pacjent zgłosi się z zażaleniem na lekarza, a ocena w stylu "najgorszy, bo za drogo" to zwykła kpina. Służba zdrowia w Polsce i tak stoi na średnim poziomie więc jeśli ktoś się tylko wybija, kształci i inwestuje w gabinet lekarski to od razu jest "zdziercą" bo ceni swoją wiedze i umiejętności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna.85 Re: kolejna błyskotliwa... IP: *.gprs.plus.pl 09.01.09, 10:21 Byłam kilka miesięcy temu u lekarki neurolog z synem ,wtedy miał półtora roku i usłyszałam "Pani syn jest niedorozwinięty umysłowo i fizycznie, nie będzie chodzić". Stwierdziła również, że ma zespół Williamsa, nie miała żadnych podstaw,bo nie miałam jeszcze wyników badań od genetyka.Na dzień dzisiejszy mój syn ma 25 miesięcy, potrafi chodzić, badania genetyczne nie wykazały żadnej wady. Czy to jest dobre podejście lekarza do pacjentów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szela Re: Jedynym zagrożeniem dla lekarza jest drugi le IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 20:08 Takie bzdury może wypisywać tylko ktoś z rodziny lakarza. Jedynym zagrożeniem dla lekarza jest tylko Pan Bóg bo nawet Rzecznik Praw Pacjenta w Warszawie robi wszystko co może by bronić lekarza. Po co wogóle ta instytucja naprawdę nie wiem. Jeśli znasz Judyma z grupy / lekarz;prawnik/ to masz szczęście, graj w totolotka wygraną masz w zasięgu ręki. Mogę powiedzieć, że spotkanie z ,,diabłem'' byłoby dla mnie prawdopodobnie mniej fatalne w skutkach niż pomoć lekarza Michała Wiktora z MSWiA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Jedynym zagrożeniem dla lekarza jest drugi le IP: 212.59.241.* 10.02.09, 19:41 Gdybyś była lekarzem i pacjentem w jednym inaczej byś śpiewała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re:znany lekarz- nieprawdziwe informacje IP: 212.59.241.* 10.02.09, 19:40 Masz rację. wystarczy spojrzeć w jakim kraju żyjemy. Ludzie utopili by cię z zawiści w szklance wody za to że masz prestiż albo właśnie za to że jesteś wziętym lekarzem. no to kolesie z konkurencji już się postarają aby obsmarować ci tyłek mówiąc delikatnie. nad tym piepszonym portalem powinna czuwać jakaś instytucja prawna bo oni sterują komentarzami sama się o tym przekonałam.Tym portalem powinni się zainteresować lekarze bo "znany lekarz" przyczynia się do rozpowszechniania nieprawdziwych opinii na temat innych lekarzy.Powinno ich się podać do sądu. Od zgłaszania partactwa dokonanego przez lekarza są inne instytucje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Jedynym zagrożeniem dla lekarza jest drugi le IP: 212.59.241.* 10.02.09, 19:30 Połowicznie masz rację. Spójrz na to z drugiej strony. Są osoby, które chcą zaszkodzić konkurencji, zniesławić drugiego i tu mają bezkarne pole do popisu. Oprócz autentycznych wypowiedzi jest tam wiele złych i nieprawdziwych opinii o lekarzach, którzy powinni ścigać sądownie tych, którzy wypisują o nich kłamstwa.Ja o tobie również mogę napisać nieprawdę i co na to mi odpowiesz? Ja uważam, że jeżeli pacjent jest rzeczywiście poszkodowany to niech się podpisze. Dlaczego wszyscy są anonimowi?Co boją się podać swoje dane? Widocznie nie do końca są uczciwi bo wiele razy ubarwiają swoje opowiastki na temat lekarzy.I tak jak piszesz że jednym zagrożeniem dla lekarza jest inny lekarz bo jeden może pisać źle na innego takie jest życie jeden zawiści drugiemu.Więc ja nie wierzę w te opinie ani w te pozytywne ani w negatywne suma sumarum wynosi zero. I co? I tak musisz przekonać się sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martinez Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: 216.75.214.* 29.11.13, 14:50 ciekawe jest to ze dodaje ( probuje) dodac opinie o jednym lekarzu,nie uzywam obrazliwych slow,pisze tylko iz nie jestem zadowolona z wizyty.skasowana za duzo i leczeniem musial sie zajac inny lekarz.a lbo mi moderator pisze,ze nie moge wopublikowac mojej opinni bo jest za bardzo agresywna....obrazliwa czy cos takiego..albo ze jest zbyt lakoniczna.gdzie tu sens i logika,skoro z kazda generalnie opinia jest cos nie tak?? skoro nie jestem zadowolona z wityty nie napisze przeciez ze bylo super i lekarz jest super. dziwny ten portal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbietam Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.08, 19:58 mam bardzo chory kregoslup cierpialam .lekarze polecili mi jak sie okazalo wspanialego specjaliste profesora ortopedii jestem po pierwszej operacji juz jest ulga nastepne niebawem ktore wierze pomoga a wierze bo wierze profesorowi jest cieply usmiechniety interesuje sie chorym to profesor z Zakopanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opinia Re: Znany lekarz-Manipuluuje Opiniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 16:15 nie polecam! Opinie pozytywne przeze mnie dodane nigdy nie zostaly zaakceptowane, tylko te zle sie pojawiaja! to jakas chora konkurencja miedzy lekarzami dziala. Administrator mi nawet nie odpowiedzial dlaczego usunal moja opinie po tym jak ja najpierw zatwierdzil. Korupcja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Znany lekarz-Manipuluuje Opiniami IP: *.146.255.185.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.01.11, 10:54 Jestem pewna ,że serwis manipuluje opiniami.Moja negatywna opinia została wycofana , a w jej miejsce pojawiła się ocena b.dobra. NIEWIARYGODNY SERWIS!!! Dwukrotnie pisałam do admina aby poprawił opinię i bez rezultatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość2000 Re: Znany lekarz-Manipuluuje Opiniami IP: *.internetia.net.pl 06.10.11, 11:46 Zgadzam się z przedmówcą! Portal jest NIEOBIEKTYWNY! Napisałam opinię o doktorze Tomaszu Żaku - ginekologu z Poznania, który naprawdę zasługuje na negatywą opinię i co? Moderator mimo mojego ponaglania wciskał mi kit, że komentarz się ukazał. Ale ja go jakoś nie widzę.....Żenada i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Znany lekarz-ten portal klakieruje IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.13, 10:44 Moderatorzy są klakierami.Pewnie coś mają za reklamowanie lekarzy.Albo to portal lekarzy którzy sami siebie reklamują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Znany lekarz-ten portal to żenda IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.13, 10:38 Oni nie opiniują tylko reklamują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.08, 09:16 Bardzo dobry pomysł z tą stroną, dzięki za podanie linka! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .asiek Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 19:40 czy można tu pisac opinie o lekarzach wszystkich specjalnościach? Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie 29.11.08, 19:45 tak, wszystkich specjalizacji Odpowiedz Link Zgłoś
kasia75233 Pani dr.Magdalena Jarząb. 15.07.09, 19:57 leczę się u Pani dr.Magdaleny Jarząb jest super lekarzem psychiatrą gdyby nie wizyta u niej już bym nie żyła za każdym razem poświęci mi czas nawet wtedy kiedy nie jestem do Niej umówiona jest prostym człowiekiem i rozumie wszystko.Nie owija w bawełnę mówi tak jak powinno to wszystko wyglądać.Jest zajebista i tyle mogę powiedzieć nie żałuję ze do niej chodzę i gdybym mogła to chodziłabym do Niej codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjnet Re: Pani dr.Magdalena Jarząb. IP: *.mas.abpl.pl 22.08.09, 14:30 Szanowni Państwo, z przykrością muszę poinformować że Pani doktor Magdalena Jarząb usuwa negatywne wpisy o sobie, wiem o tym bo sam umieściłem o niej wpis w rankingu lekarzy, który natychmiast został przez nią skasowany i zastąpiony przez nią wpisem zachwalającym jej pracę. Zastanawiam się tylko jaki jest sens tych rankingów skoro tak naprawdę autorami wpisów są nie są tak naprawdę anonimowi pacjenci, których rzetelne opinie o lekarzu są natychmiast przez nich kasowane. Z tego też względu tej Pani nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Pani dr.Magdalena Jarząb. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.10, 21:19 Tę opinię, o pani doktor napisał pewnie jakiś mały , zakompleksiony ,pełen nienawiści do ludzi i siebie karzełek . A co do Pani doktor to mimo młodego wieku , jest wspaniałym człowiekiem i pełnym pasji lekarzem ,serdecznie ją pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka konsylium lekarskie +TK.USG i inne badania wyajśni IP: *.as.kn.pl 25.01.08, 01:36 > 2 -pacjent ma wszystko, tylko nie wiedzę by obiektywnie oceniać pracę lekarza (mówię tu nie o przypadkach oczywistych nawet dla laika) I tu się z Tobą zgadzam, pacjent może się mylić, mieć bezpodstawny żal do lekarza - z braku wiedzy medycznej - może skrzywdzić człowieka. . Więc, żeby nie być pieniaczem, który się bezpodstawnie czepia, idzie się do innego lekarza – robi TK, USG oraz wiele innych badań i wyników, zbiera się konsylium lekarskie, które mówi mu panu/i jest co innego, nigdy nie był/a pan/i na to chora. No i podstawie takiej opinii można zweryfikować kompetencje przedniego lekarza i mieć na jego temat odpowiednie zdanie - najlepiej przed sądem:), jak się komuś chce, ale mi się nie chce. Jak widzisz bardzo łatwo sprawdzić lekarza nie mając wiedzy medycznej, tylko trzeba wcześniej pójść po rozum do głowy. Ja ze swoimi znajomymi już skończyliśmy z chodzeniem do prywatnych gabinetów, szkoda zdrowia, pieniędzy i czasu. Na NFZ lekarze również dobrze leczą i jakoś szybciejJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razor Bardzo udany dowcip:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 19:29 Taaak,znam takie przypadki.Pacjent byl u 5ciu roznych lekarzy,dostal 5 roznych rozpoznan-oczywiscie,EWENTUALNIE jedno z nich jest prawdziwe.Ale gdyby zamiast szukac podstaw dla zalu do lekarza caly czas chodzil do jednego specjalisty,ten dzieki obserwacji zmian moglby po jakims czasie postawic to prawidlowe... A co do samego portalu-pacjent ni jak nie ma zadnych podstaw do oceniania lekarza.Moze ocenic jego kulture,zainteresowania-ale nie wiedze medyczna i umiejetnosci leczenia.Sorry-nie bez powodu studia medyczne trwaja 6 lat,specjalizacja 2gie tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe-wzgorza Re: Bardzo udany dowcip:) 25.08.09, 00:05 Gość portalu: Razor napisał(a): >pacjent ni jak nie ma zadnych podstaw do oceniania lekarza.Moze ocenic jego kulture,zainteresowania-ale nie wiedze medyczna i umiejetnosci leczenia. Pacjent może ocenić wiedzę medyczną zwłaszcza jeśli sam jest podobnej profesji lub doznał uszczerbku na zdrowiu wskutek złej diagnozy i nieprawidłowego leczenia. Poszerza on wiedzę sam w oparciu o źródła medyczne i doświadczenia z wizyt u innych lekarzy. Nie róbcie z pacjentów totalnych , ślepych, niczego nie rozumiejących i nic nie wiedzących kretynów. Te czasy dawno minęły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razor ...jeszcze lepszy dowcip... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 16:43 > Pacjent może ocenić wiedzę medyczną zwłaszcza jeśli sam jest > podobnej profesji lub doznał uszczerbku na zdrowiu wskutek złej > diagnozy i nieprawidłowego leczenia. Poszerza on wiedzę sam w > oparciu o źródła medyczne i doświadczenia z wizyt u innych lekarzy. > Nie róbcie z pacjentów totalnych , ślepych, niczego nie > rozumiejących i nic nie wiedzących kretynów. Te czasy dawno minęły. Ok.To ja od jutra biore sie za konstruowanie mostow.Ze studia do tego trzeba niby miec?No po co-przeciez jak sama piszesz,zeby leczyc ludzi nie potrzeba konczyc medycyny,ani robic jakiejs glupiej specjalizacji-wiec po co mi jakas tam architektura...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Bardzo udany dowcip:) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.03.11, 15:53 Całkowicie zgadzam się z tą opinią.Jeżeli pacjenci krytykują lekarzy to przecież mogli skończyć studia medyczne,zrobić specjalizację,doskonalić się zawodowo i sami się leczyć.A my jesteśmy od nadskakiwania,uśmiechania i schylania głowy przed każdym kto do nas przyjdzie (choć wie o medycynie tyle co przeciętny jełop) bo napisze na nas skargę albo poleci do sądu.Nie wspominając o takich,którzy podpuszczeni przez zazdrosnych kolegów podsyłają do naszych domów element uliczny w celu straszenia nas lub wybijania szyb!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miyoki Re: Bardzo udany dowcip:) 17.11.12, 11:21 Tutaj się mylisz. Pacjent często też ma wiedzę i może ocenić kompetencję lekarza. Jeśli lekarz robi podstawowe błędy a są tacy. Jeśli prosta diagnoza jest problemem. Byłam kiedyś u lekarza z dzieckiem chorym na anginę, nie chciał mi przepisać antybiotyku na 10 dni twierdził, że 7 wystarczy. Nic nie dały moje tłumaczenia. 10 dni przy anginie ropnej to podstawa wyleczenia. Moje dziecko często choruje na anginę i wiem to od innych dobrych lekarzy. Skończyło się tak, że dwa dni po zakończeniu brania antybiotyków angina wróciła i to mocna. I znowu antybiotyki tym razem 10 dni. I co nadal twierdzisz, że pacjent nie ma podstawy do oceny kompetencji i wiedzy lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Znany adwokat!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 15:51 Jeszcze powinien być portal : Znany adwokat Państwowych firmach i lewych etatach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Znany adwokat!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.59.241.* 10.02.09, 19:45 I powinien powstać portal o twoim etacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Portal znany adwokat IP: 193.0.242.* 17.02.09, 15:09 Zdecydowanie powinien powstać taki portal...na podobieństwo "Znanego lekarza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al usuwają krytyczne opinie! IP: *.winn.cable.ntl.com 05.12.08, 13:23 niestety nie przeczytacie Państwo krytycznych opinii, są one błyskawicznie usuwane. I wygląda na to, że dotyczy to tylko niektórych lekarzy. Miało być obiektywnie i uczciwie, a wyszło jak zawsze. Wstyd "Załogo Znanylekarz.pl" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: usuwają krytyczne i pozytywne opinie! IP: 212.59.241.* 10.02.09, 19:47 Powiem więcej nie tylko usuwają krytyczne opinie usuwają również pozytywne sterują tym jak im się tylko podoba.Przekonałam się o tym nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: usuwają krytyczne i pozytywne opinie! IP: *.e-wro.net.pl 11.02.09, 19:46 Ja wystawialam opinie i pozytywne i negatywne różnym lekarzom i zawsze byly one na stronie. Owszem trzeba odczekać na moderację, ale nie zdarzylo mi się, aby nie zostaly zamieszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania81 Re: usuwają krytyczne i pozytywne opinie! IP: *.enterpol.pl 13.02.09, 10:19 Zgadza się ten portal to jedna wielka manipulacja!!! Nagminnie opinie są usuwane. Przekonałam się o tym ja, jak również znajomi próbujac umieścić pozytywny komentarz jednemu z lekarzy. Powiem tylko tyle że z 3 ocen nie ukazała się ani jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: usuwają krytyczne i pozytywne opinie! IP: 89.108.217.* 20.02.09, 10:29 witam, interesujące informacje, niedawno stworzyłem serwis (po tym jak mnie oszukano) o firmach www.nierzetelnefirmy.pl można tam opisać firme i oprzeć sie na dokumentach, skanach, zdjęciach, opisana firma, może sie ustosunkować do zarzutów, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
supersail Re: usuwają krytyczne i pozytywne opinie! 23.02.09, 14:13 Potwierdzam, że część opinii jest usuwana (wydaje się że przy takich potalach powinny być sztywne zasady) a część wydaje się być pisana przez samych zainteresowanych lub ich gorących przeciwników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosna Re: sławni seksuolodzy w ranking znanylekarz.pl IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.05.09, 18:46 Niestety są nagminne nagonki nieuczciwej konkurencji. 1/ Najbardziej znany wrocławski seksuolog jest stale krytykowany, gdzie się da, na wszystkich internetowych forach. Jednocześnie prosperuje od lat całkiem dobrze. Gdyby słaby był, to już nie byłoby tego gabinetu dawno! U Niego czeka się na termin, u innych można bez zapisu, z ulicy... 2/ Najlepszy (bezkonkurencyjnie - za Nim długo nic) w rankingu polski seksuolog (znanylekarz.pl) dr Dadei jest w ogóle w kraju nieznany, czy ktoś słyszał o takim seksuologu? 3/ A z kolei niewątpliwie znany publicysta i lekarz-praktyk, Smolinski jest gdzieś tylko w połowie listy. 4/ A Pan Profesor Zbigniew Lew-Starowicz jeszcze niżej! Mogłabym jeszcze więcej podać "aberacji" i niewiarygodnosci... Ranking służy do samopromowania oraz opluwania, to drugie głownie przez nieuczciwą i zawistną konkurencję. Oczywiście piszą Pacjenci, zazwyczaj mają słuszne żale, niestety. Ale piszą też psychopaci i "niedojdy życiowe", dla nich to raj pluć zza węgła, bez logowania, w "dyskrecji". Podsumowując, idea dobra, wykonanie fatalne. Jak to bywa u nas... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sławni seksuolodzy w ranking znanylekarz.pl IP: *.40.130.70.sub.mbb.three.co.uk 22.08.09, 23:26 A kto to ten najbardziej znany seksuolog. Chyba nie ten z Jaracza, ktorego brak kompetencji potwierdzilo Polskie Towarzystwo Seksuologiczne???????????? facet oszukiwal pacjentow, a pozniej odwracal kota ogonem. Oszukiwanie pacjentow to psychopatia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opinia oszusci i tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 16:19 manipuluja opiniami Odpowiedz Link Zgłoś
tenia42 Re: usuwają krytyczne i pozytywne opinie! 19.10.09, 10:35 bo sie boja. Oni mysla,ze ludzie to idioci i wierza w kazde ich slowo. Lekarz rodzinny zapisujac mi leki mowi "niech pani nie czyta ulotki" to po co ona jest. Jak mu powiedzialam cos co wyczytalam ne nacie to uwaza,ze to glupota i banialuki. Po prostu szukaja na sile pacjentow bo maja braki za kazdego po 5 zl im wiecej pacjentow tym lepiej. Np urolog w Narutowiczu fajna praca. Okolo 10-15 pacjentow i tasmowo wypisywanie lekow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opinia Re: usuwają krytyczne opinie! albo pozytywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 16:18 opinia pozytywna zostala usunieta, chociaz byla rzeczowa. Natomiast same negatywy zostaja zatwierdzone na danego lekarza! I to ma byc portal opiniujacy????? wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Wrocław Re: usuwają krytyczne opinie! IP: *.internetia.net.pl 01.01.14, 17:32 Zgadza się, opinie pozytywne dodadzą, ale te negatywne lub neutralne moderator nie przepuści, gdy lekarz posiada "profil zweryfikowany". Wiarygodne, to są może jeszcze jedynie profile niezweryfikowane. Ja również JUŻ NIE wierzę portalowi "ZL". Naczytałam się rewelacyjnych opinii o stomatologu (Krzysztof Różycki z Wrocławia), przed którym chciałam ostrzec innych - żeby nie czuli się oszukani tak jak ja. Napisałam na "ZL" opinię neutralną, która nie została opublikowana. Otrzymałam od moderatorów informację, że moja opinia nie została zaakceptowana z uwagi na wrogie zwroty i że jeśli chcę ją opublikować, to muszę ją przeredagować. No cóż, nie mam czasu redagować wiadomości wielokrotnie, by opinia negatywna w końcu wyglądała na pozytywną :), więc po prostu przekleję poniżej swój nieopublikowany wpis - ku przestrodze innym. Oceńcie sami, na ile zawarłam w niej wulgaryzmy i wrogie treści :) My, pacjenci, musimy ostrzegać się nawzajem, bo opiniom na portalu "ZL" nie ma co ufać, przytoczę jedną z nich: "Panie doktorze, prosze sklonować sie i w różnych miejscach przyjmować pacjentów." Poniżej moja opinia, odrzucona przez moderatorów: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ "Nie wiem, kto napisał "Panu Doktorowi" te wszystkie piękne komentarze o nowoczesnym sprzęcie, precyzji i przystępnych cenach. Studenci polonistyki? Zachęcona opiniami wybrałam się z wizytą i cóż, czuję się oszukana. U mojego starego dentysty płaciłam 220 - 250 zł za dobrej jakości plombę, natomiast p.Różycki zainkasował 200 zł za 5 minut przeglądu zębów z tradycyjnym "lusterkiem", bez użycia tak tu chwalonej kamery. Stwierdził, że nie mam nic pilnego do leczenia - choć miałam 4 ubytki. Wróciłam do mojego starego stomatologa, bo choć mam obecnie do niego bardzo daleko, to wolę zmarnować pół dnia na dojazd niż 200 zł wyrzucić na 5-minutową pogadankę, jak myć zęby i udawanie, że nie ma niczego do leczenia. Moim zdaniem p.Różycki selekcjonuje sobie pacjentów, nie bawi się w "zwykłe" leczenie zębów, tylko stawia na bardziej dochodowe implanty, które przy okazji zresztą polecił. Wpisuję komentarz jako neutralny, choć powinien być negatywny, jednak negatywny pewnie zaraz zostałby skasowany (wstążeczka = profil zweryfikowany = lekarz może usuwać negatywy na swoim profilu), a tak, to może jeszcze ktoś zdoła przeczytać ostrzeżenie. Dodam, że odczuwałam wyraźny ból przy jednym z ubytków, ale "Pan Doktor" autorytarnie stwierdził, że tam nic nie ma do leczenia. Na "kamerce" u starego stomatologa jednak naocznie widziałam, że owszem było, na powierzchni stycznej dwóch zębów. No, ale p.Różycki wiedział bez kamerki "lepiej" i dał to odczuć wyniosłym zachowaniem. Reasumując, idźcie do kogoś innego i zainwestujcie 200 zł od razu w plombę, niż w niedokładny przegląd u p.Różyckiego." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
marta_staszek Re: usuwają krytyczne opinie! 02.01.14, 12:59 Witam, Bardzo się cieszę, że wkleiła Pani tutaj swoją opinię. Będzie to dobry przykład, żeby wskazać konkretnie, dlaczego Pani opinia nie została dodana. Nie jest absolutnie powodem fakt, że lekarz ma zweryfikowany profil. Podobnie stałoby się, gdyby wpis dotyczył lekarza niezweryfikowanego. Ani w jednym, ani w drugim przypadku lekarz nie ma możliwości usunięcia opinii. Zacznę od tego, że opinia powinna być merytoryczna i opierać się na faktach. Dlatego nie publikujemy swego rodzaju przypuszczeń na temat autorów innych komentarzy (cyt. Nie wiem, kto napisał "Panu Doktorowi" te wszystkie piękne komentarze o nowoczesnym sprzęcie, precyzji i przystępnych cenach. Studenci polonistyki?), bo nie ma to związku z opinią o samym lekarzu i de facto nie wnosi wartości merytorycznej dla innych pacjentów. Podobnie jak poniższy fragment: Wpisuję komentarz jako neutralny, choć powinien być negatywny, jednak negatywny pewnie zaraz zostałby skasowany (wstążeczka = profil zweryfikowany = lekarz mo że usuwać negatywy na swoim profilu), a tak, to może jeszcze ktoś zdoła przeczytać ostrzeżenie. Zacytowany fragment nie jest opinią o lekarzu, dlatego nie może się znaleźć na profilu lekarza. Jeżeli zdecyduje się Pani dodać opinię bez powyższych fragmentów, które nie dotyczą bezpośrednio lekarza i odbytej wizyty, to myślę, że nie będzie problemu z jej zaakceptowaniem - nawet jeżeli będzie to komentarz negatywny, a nie neutralny. Pozdrawiam, Marta Staszek (ZnanyLekarz.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: usuwają krytyczne opinie! IP: *.13.199.109.static.rdi.pl 06.02.14, 10:25 Oczywiście zgadza się "znany lekarz" nie pozwala na dodawanie negatywnych czy neutralnych komentarzy w profilach lekarzy mających tam konta (tzw. płatne). Nawet nie ma co próbować dodać- mi się to nie udało, mimo że opinia nie była wroga a jedynie szczera i dotyczyła przebiegu wizyty. To powinno być zabronione jako przestępstwo i nadużycie. Wprowadza się niewinnych pacjentów w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_staszek Re: usuwają krytyczne opinie! 06.02.14, 16:23 Witam, Zasady moderacji są takie same w przypadku lekarzy korzystających z usług płatnych, jak i tych, którzy nie posiadają konta w serwisie. Na profilach lekarzy korzystających z usług płatnych znajduje się wiele opinii zarówno neutralnych, jak i negatywnych. Jeżeli prześle Pan swoją opinię do mnie, na e-mail opinie@znanylekarz.pl, wskażę, co dokładnie było przyczyną niezaakceptowania Pana komentarza. Pozdrawiam, Marta Wrzosek (Staszek) ZnanyLekarz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowana Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 08:11 W tym wątku opisywani są mało znani lekarze. Treść opinii wskazuje, że ich autorami są niezadowoleni pacjenci. Radzę zmienić lekarza na faktycznie znanego i dobrego. Lekarzy dobrych jest wielu, niekoniecznie są znani w całym kraju. Co mnie mieszkankę Wrocławia intresuje działalność lakrza w miejscowosci oddalonej od mojego miasta o kilkaset kilometrów. Małe prawdopodobieństwo, że będę musiała z jego porady skorzystać, a jeżeli będę musiała, to i tak nie zapamiętam krytycznych uwag o jego pracy, nawet jeżeli są one prawdziwe, w co wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
tenia42 Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie 19.10.09, 10:31 Co do lekarzy. Unikajcie Narutowicza. Mialam do czynienia. 1.Tak odbierali porod mojej corki zwazywszy jej 4350g i 64 cm,ze mam corke niepelnosprawna. 2. Bolal mnie brzuch robiono kilkakrotnie usg i przy wzmozonym ehogennie miazszu,podwyższonej amylazie wyniki sa dobre Obecnie mam powiekszona watrobe i nie wiem co dalej. boli mnie 3. Lek.urolog stwierdza bez badan zapalenie pecherza i zleca antybiotyk Odpowiedz Link Zgłoś
tenia42 Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie 19.10.09, 10:38 Dwie kobiety rozmawiaja w autobusie na temat szpital MSWIA w Krakowie. cutyje "Kto tam wchodzi to wychodzi nogami do przodu"""" Faktycznie usmiercili mi Ojca,nie zrobili nic w celu ratowania zycia po wypadku drogowym. Przezyl raptem 4 godziny po wypadku."podpieliesmy do aparatury i zrobilismy badania"" Odpowiedz Link Zgłoś
tenia42 Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie 19.10.09, 10:39 Dwie kobiety rozmawiaja w autobusie na temat szpital MSWIA w Krakowie. cutyje "Kto tam wchodzi to wychodzi nogami do przodu"""" Faktycznie usmiercili mi Ojca,nie zrobili nic w celu ratowania zycia po wypadku drogowym. Przezyl raptem 4 godziny po wypadku."podpieliesmy do aparatury i zrobilismy badania""Mial zlamane zebra i miednice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 23:12 www.dobrylekarz.info - tu znalazłam swojego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwantka Re: Znany lekarz-nie ma na liscie IzbLek IP: *.147.51.2.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.10, 00:35 Wygląda na to, że stronadobry lekarz jest moze wiarygodniejszy od znanylekarz.pl, np. lek seksuolog-chirurg-urolog w ogóle nie jest stwierdzany jako lekarz przez centralny spis lekarzy NIL,Naczelnej Izby Lekarskiej - do sprawdzenia na stronie Izby. POLECAM dobry lekarz.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Znany lekarz-nie ma na liscie IzbLek IP: *.147.227.202.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.10, 23:30 To, ze kogoś nie ma na tej stronie, to jeszcze nie znaczy, że nie ma prawa wykonywania zawodu. Bywa, że NIL ma braki w swoim systemie informatycznym, a zainteresowany lekarz nie wie, że nie ma go w internetowym wykazie tak długo, aż sam nie wrzuci tam swoich danych i nie uzyska informacji, że go nie ma w rejestrze. Najpewniej nie zrobi tego z własnej inicjatywy tak długo, jak długo nie usłyszy od swoich pacjentów, że go tam nie ma :) - znam osobiście takie przypadki. Po interwencji lekarza dane pojawiły się. A co do portali: osobiście też wolę dobregolekarza. Odnoszę wrażenie, że na znanymlekarzu ze względu na jego popularność jest ogronie dużo różnych manipulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 08:51 Cóż, obserwuję ten portal, jeden z lekarzy (ginekologów)ma bardzo dobrą metodę, na jedną negatywną opinię organizuje sobie w odpowiedzi co najmniej 3 pozytywne i w ten sposób zawsze jest na topie.Mimo wszystko uważam jednak, że takie informacje są potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa28 portal ŻAL.PL 13.02.10, 19:13 Kolejne kółko wzajemnej adoracji, polegające na tym, że ilekroć pojawi się jakaś negatywna opinia o lekarzu, to w odpowiedzi na nią niemal od ręki pojawiają się 3 pozytywne. I nie trzeba ponadnormatywnego IQ, by się domyślić KTO je pisze. Ciekawe, że niektórzy lekarze o sporym dorobku i doświadczeniu W OGÓLE nie figurują na tym śmiesznym portalu, gdy tymczasem aż roi się tam od trzecioligowych miernot, które mają po 30 i więcej opinii, pisanych czasem w odstępach kilkudniowych, tak jakby pacjenci nie mieli nic lepszego do roboty, tylko od razu po wizycie u takiego albo pobycie na oddziale siadać do kompa i pisać laurki na znanymlekarzu. Śmiechu warte. Kolejny, manipulowany portal o znikomej wartości merytorycznej, gdzie ci co cwańsi i mający widocznie opór czasu [mimo pozornego zabiegania zawodowego] dbają o swój PR i o nic więcej. Post napisany w oparciu o wielokrotne doświadczenia, zwłaszcza dot. opinii o lekarzach wrocławskiego ASK, do których nie posłałabym nawet swojego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywna Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.lijbrandt.net 24.02.10, 21:09 hej a po co skoro umieszczacie na chwile negatywne opnie a potem je usuwacie??? Ktos Wam placi za sciaganie negatywnych opinii?? Domyslam sie ze sami opiniowani. STRONA ZNANYLEKARZ nie jest strona obiektywna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stomatolog Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.09.10, 22:09 LUDZIE!! Opamiętajcie się. Ten poratal to kpina. Do mnie zadzowila pewna firma, zapraszając do skorzystania za jedyne 400zł/mc kupienia tzw pozytywnych komentarzy na tym portalu pod moim nazwiskiem. Oczywiście wszystko robione w białych rękawiczkach tzn komentarze z różnych IP itd. To co tam się wypisuje to naprawdę mnie przeraża. Zawiść ludzka nie ma końca. Utopili by człowieka w łyżce wody. No, ale to już taki naród. Anonimowo dokopać, a poczuję się lepiej. Zasięgajcie opinii wśród znajomych, innych pacjentów, a nie z takiego portalu co rodem przypomina Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.180.156.199.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.10.10, 20:59 Rozchorować się poważnie, to już dramat w naszym kraju, ponieważ niekompetencja lekarzy sięga wręcz zenitu i do tego to traktowanie ,,tych bogów,, niewiedzy! Nie dość, że często niedouczeni i zarozumiali w swej niewiedzy, to jeszcze nie muszą być mili jak doktor Sotowski z szpitala w Grodzisku Mazowiecki. Totalna trauma na oddziale traumatologii, związana z doktorem Melonem, który jest niesympatycznym despotą i w bezczelny sposób potrafił wyganiać połamanych pacjentów z korytarza szpitalnego do kawiarni, ponieważ hałas przeszkadzał mu w myśleniu. Na całe życie można zapamiętać taki personel szpitalny i niechęć do lekarzy i pielęgniarek, które na dyżurach śpią snem kamiennym. Nie potrafią obsługiwać łóżek na oddziale ortopedycznym (a sprzątaczki potrafią), robić zastrzyków a kroplówki to są tam jakieś dziwne z czerwoną naklejką (po operacji) na literę ,,H,,!!!. Po operacji dostałam dożylny zastrzyk przeciwbólowy (chyba Pyralgina). Tam się też dowiedziałam, że można wypisać pacjenta po nocnej operacji nogi, na drugi dzień i to jest ciekawa praktyka DOKTORA Melona! Podobno to jest certyfikowany szpital unijny i strach bierze na myśl jak jest w tych niecertyfikowanych!!! Pobyt w szpitalu krótki, a tak dużo się działo w tym czasie, że nawet rehabilitant zawitał do mnie po operacji nogi, twierdząc, że mam chodzić w tym dniu. Personel medyczny na oddziale traumatologii i ortopedii, to jakaś farsa, a jeszcze chcą im znieść egzamin, zamiast dołożyć badania psychologiczne przed przyjęciem na studia medyczne!!! To był prestiżowy zawód, od dawna nie jest, jak są tacy lekarze!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.181.95.208.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.11.10, 10:03 Proszę trzymać się z daleka od szpitala im. Marcinkowskiego w Poznaniu i oddziału profesor Wandy Stryły, a oddział ten ma podobno fantastyczną opinie, nie wiedzieć czemu!!! Pani profesor prowadzi nowatorką wręcz ,,kampanię,, leczenia i sprawdzania na pacjentach działania pola elektromagnetycznego i wykorzystywanie Bemer 3000 (jak w szpitalu wojskowym w Ciechocinku na 60 żołnierzach), podobno pole to nie działa aż tak szkoldlwe na stan pacjentów w depresji i stan ich nie pogorszył się, po tych eksperymentach, takie ukazały się wnioski końcowe tego ,,leczenia,,. Pani profesor wygłosiła przemówienie na temat skuteczności działania tego ,,podobno,, certyfikowanego urządzenia do wspomagania leczenia wszystkiego, tylko, jaki to certyfikat już nam nie ujawniają, no NFZ, nie przyznaje się do niego. Certyfikat jest na samo wykonanie tego plagiatu Milewskiego dla zwierząt i nie ma nic wspólnego z leczeniem, bo jak każdy wykształcony człowiek wie, to pole elektromagnetyczne jest szkodliwe i to OD DAWNA WIADOMO, tym co chodzili do szkoły, kiedykolwiek!!! Więc jak to możliwe aby lekarz i komendant tego szpitala zgodził się na te pożal się Boże doświadczenia? Chyba, że nie są to fale elektromagnetyczne tylko mózgowe, bo są od dawna w modzie i na ten temat może powiedzieć także coś szpital wojskowy w Łodzi. Zgłosiłam dawno temu problem szpitalowi, jednak jak to lekarze, nie reagują na ogól wcale na takie sytuacje!!! Czy profesor może promować takie urządzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Leczenie polem elektromagnetycznym!!! IP: *.180.161.98.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.11.10, 09:21 Jak wojsko teraz leczy żołnierzy w XXI wieku!!! W ramach oszczędności polem elektromagnetycznym a profesorowie się podkładają, chyba że to były fale mózgowe, bo zostali tak wystymulowani falami, że zapomnieli jak wygląda real! Uwaga na leczenie szkodliwym polem elektromagnetycznym Bemer 3000!!! Test tego urządzenia zrobiono na żołnierzach w szpitalu wojskowym w Ciechocinku. Na 60 pacjentach sprawdzano skuteczność pola elektromagnetycznego facetów w depresji. Nową metodę propaguje profesor Wanda Stryła ze szpitala Marcinkowskiego w Poznaniu. Promuje firmę Innomed Polska s.c. wcześniej była to Natalia i spółka,( za ok. 20 tys. certyfikat, opinia pacjentów). Jako ordynator oddziału rehabilitacji w szpitalu, ma wpływ na swoich podwładnych i tak się sprawa rozciąga dalej do firm prywatnych ,,RehabPozcero,, i ,,Rehab,, centrum. NFZ nie zajął w tym czasie zdania na temat urządzenia, ale nikt nie chce potwierdzić dobroczynnego wpływu tej metody leczenia na ludzi. Cewki z matami miedzianymi Bemer 3000 kosztują kilka tysięcy złotych i polecają na wszystkie choroby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znanylekarz.pl Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.171.46.196.static.crowley.pl 23.11.11, 15:24 Portal znanylekarz.pl to jedno wielkie oszustwo: Lekarze oczerniają konkurencję lub sami o sobie piszą laurki. Wiem coś o tym bo mam tam konto mimo, że chciałem je zlikwidować jak dowiedziałem się jak to działa. Dodatkowo działania portalu są nieetyczne i prawdopodobnie na granicy prawa. Lekarz nie może zlikwidować swojego profilu a ponadto profil może być założony bez jego zgody i wiedzy. Jest tez fatalnie moderowany. Przeprowadziłem się chciałem i uaktualnić dane nowej kliniki i wykasować stare ale nie dało się tego zrobić. Po czym po paru miesiącach miałem sytuację, ze ktoś wpisał, że nie podobał mu się mój sposób leczenia i w ogóle klinika tyle, że ja już od dawna nie pracowałem w tej klinice (zresztą pracowałem tam króciutko) mało tego przeprowadziłem się do innego miasta. Dodatkowo jeszcze wtedy nie wykonywałem zabiegu o którym była mowa. Zajmuję się inną specjalizacją widocznie konkurencja o tym nie wie :). Szczerze odradzam znanylekarz.pl który jest dla frustratów i/lub oszczerców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.12, 17:56 Jak dla mnie trzeba zastosować złoty środek przy czytaniu opinii, ponieważ jak są złe opinie to jest możliwość, że konkurencja robi złe opinie, może ktoś oczernia lekarza, a nawet go nie zna, ale równie dobrze może się okazać, że jakiś lekarz popełnia wiele błędów w sztuce lekarskiej i ktoś chce opisać swoją historię, żeby przestrzec przed leczeniem u lekarza, bo np. pacjenci przychodzą na operację do jakiegoś lekarza, a 85% pacjentów jest sparaliżowanych po operacjach u danego lekarza i ludzie takiego chirurga czy ortopedę odradza i poleca leczenie u innego lekarza, który świetnie leczy. Równie dobrze dobre opinie może sobie pisać sam lekarz czy jego rodzina, ale równie dobrze dobre opinie są pisane przez pacjentów, którzy są zadowoleni z leczenia i polecają np. świetnego chirurga, który ma złote ręce i uratował wielu ludzi przed kalectwem czy nawet śmiercią. Dlatego należy filtrować opinie. A co do moderacji, to zdarza się, że obiektywne opinie są kasowane. Widziałam profile, gdzie jest 100% dobrych opinii, pojawia się 1 zła opinia i szybko jest kasowana, żeby dalej było 100% dobrych opinii, a wiadomo, że lekarz nie jest cudotwórcą i np. chirurg zrobi dobrze 999 operacji, a kolejny pacjent ma powikłania i np. człowiek jest sparaliżowany, poza tym zdarzają się lekarze alkoholicy, którzy idą na nocny dyżur do szpitala, upiją się tak, że nie mogą ustać na nogach, idzie kogoś zoperować i kilka pielęgniarek musi go trzymać, bo lekarz nie daje rady utrzymać się na nogach i tak przeprowadza operację, po której pacjent ma powikłania i opisuje swoją historię poprzedzoną twardymi faktami, żeby innych uchronić. A są badania, że jest pewien procent lekarzy alkoholików, którzy pracują pod wpływem, część lekarzy to narkomani, którzy pracują pod wpływem narkotyków (ale w sumie w każdym zawodzie można znaleźć grupę alkoholików czy narkomanów), więc czasem ktoś chce ostrzec przed takim lekarzem. Ale oczywiście to nie mogą być jakieś tam wymysły, tylko niezbite dowody, więc wiecie, jak się podaje takie informacje, to nie są pomówienia, tylko ratowanie innych pacjentów. Widziałam też profile lekarzy, którzy mają 95% złych opinii i jak się pojawia jakaś dobra opinia potwierdzona dowodami, że np. pacjent miał ciężką dyskopatię, a lekarz zajął się tym pacjentem i wszystko przeszło jak ręką odjął i człowiek normalnie funkcjonuje, a wyniki badań potwierdzają, że lekarz dobrze leczył pacjenta i takie dobre opinie są kasowane, więc ja nie wierzyłabym ślepo w takie portale, należy przejrzeć opinie i samemu sobie to ocenić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwa historia Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.gtnet.net.pl 03.04.13, 21:45 W zupełnosci sie zgadzam ze znay lekarz to jedno wielkie oszustwo. Najwyrazniej jest Pani rownie slabym lekarzem, cos w stylu takiego u jakiego bylam i ktory zniszczyl mi zdrowie i zycie. Podkreslam ze nie jestem frustrastem etc. Po przepisanych lekach dostalam udaru mozgu; na szczescie zyje i nie jestem sparalizowana, normalnie mowie etc., niestety nie mam pracy. Szkoda zycia zeby pisac prawdzwe opinie na znanylekarz.pl, poniewaz brane sa za wulgaryzmy, mimo kulturalnego tonu.Na szczescie lecze sie wylacznie ambulatoryjnie, dlatego jeszcze zyje... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwa historia Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.gtnet.net.pl 03.04.13, 21:48 p.s. Lepiej powiadomic lokalny NFZ lub centrale lub Rzecznika Praw Pacjenta w danym szpitalu etc. czy przelozonego w zaleznosci czy ktos korysta z prywatnej czy/i bezplatnej sluzby zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Wrocław Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.internetia.net.pl 01.01.14, 17:47 Brawo za odwagę i szczerą wypowiedź, jak to jest z drugiej strony barykady! Co do krytycznej opinii w Pana profilu, to proponuję rzeczowo - jak tutaj w wątku - przedstawić kontrargumenty. Osobom rozsądnym to wystarczy, będą wiedziały, kto jest wiarygodny. Oczywiście, i tak nie wiadomo, czy moderatorzy - jak można wnioskować z kolejności zdarzeń - autorzy krytycznej opinii - opublikują Pana próbę samoobrony :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.static.chello.pl 19.01.14, 12:58 Mam podobne zdanie. Napisałem negatywnĄ opinie o Dariuszu Patkowskim chirurgu dziecięcym z SPSKnr 1 we Wrocławiu. Moderatorzy zarzucili, że opinia nie jest opinią pacjenta ( pacjent dziecko zmarło). Nie przeszkadza to portalowi zamieszczać pozytywnych opinii rodziców. No ale skoro portal ma pośredniczyć w umawianiu wizyt to kto umówi wizytę u lekarza który ma niepochlebne opinie? TAK WIĘC WG MNIE JEST TO PORTAL NIEOBIEKTYWNY Odpowiedz Link Zgłoś
h.kociubinska Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie 16.05.12, 13:43 Dwa lata temu zostałam oszukana przez dr. J. Zrobił mi zabieg kolana po czym wmówił mi że konieczna jest operacja przeszczepu więzadła krzyżowego, ponieważ moje jest zerwane. Przygotowałam się do operacji - żmudna rehabilitacja, badania, cudem zdobyte 20 tyś. zł. W ostatniej chwili coś mnie tknęło i poszłam na konsultację do innego chirurga - okazało się, że nie tylko nie mam zerwanego więzadła, ale również pierwszy zabieg był niepotrzebny. Opisałam moją historię na portalu Znany Lekarz - pierwszy post został zamieszczony. Po jakimś czasie na profilu tego lekarza pojawiło się mnóstwo podobnych do mojej opowieści. Napisałam drugi post z propozycją byśmy nawiązali ze sobą kontakt i złożyli oficjalną skargę do Naczelnej Izby Lekarskiej - ten post nigdy nie ukazał się na portalu. Wtedy już wiedziałam, że coś tu śmierdzi ale... jakie było moje zaskoczenie, gdy kilka miesięcy później dostałam wiadomość, że są nowe opinie o Panu Doktorze i... okazało się, że jego konto zostało całkowicie wyczyszczone ze złych opinii, których było mnóstwo, zniknęły nawet te neutralne, zostały tylko same bardzo dobre. Sami sobie odpowiedzcie na pytanie co wart jest ten portal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 16:52 portal znanylekarz to oszustwo. np złe opinie o stomatologu Jacku Kałużnym są natychmiast usuwane (moja zupełnie sie nie pojawila). kto to moderuje? sami lekarze? powiedzcie bo nie mam pojęcia;/ tak czy inaczej przestrzegam przed tym dentystą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor z Dziurowa Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: 213.192.85.* 14.07.13, 15:59 Niestety na portal znany lekarz nie szanuje lekarzy, jest tylko po stronie wystawiających opinie. Lekarz nie ma szans żeby się bronić czy też sprostować co się wydarzyło. Pacjenci nie rozumieją że w medycynie nie wszystko da się przewidzieć, liczy się staranne działanie a nie efekt. To nie jest założenie tipsów czy henna... Portal proponuje lekarzom pakiety za parę tysięcy rocznie, pewnie wtedy masz szansę nie być oczerniany przez szajbusów. Co więcej znany lekarz dokładnie instruuje jak wystawić opinię aby była negatywna, dokopująca lekarzowi a trudno było ja ruszyć. Portal istnieje tylko dzięki lekarzom a nie jest po ich stronie. Szanowny znany lekarz odrzuca zgłoszenia, nie odpowiada na korespondencję nawet od prawników. Słowem żenada! Słyszy się od lekarzy że bardzo prosto zdobyć opinię, prosi się o nią rodzinę-"ma Pan bardzo pochlebne opinie na...", "dziękuję, cały weekend rodzina siedziała przy komputerach..." Odpowiedz Link Zgłoś
marta_znanylekarz.pl Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie 15.07.13, 10:21 Celem serwisu ZnanyLekarz.pl jest tworzenie wiarygodnego i merytorycznego miejsca, z poszanowaniem zarówno lekarzy, jak i pacjentów, gdzie pacjent umówi się na wizytę online i pozna opinie innych pacjentów o lekarzu. Regulamin dokładnie precyzuje, jakie opinie mogą zostać opublikowane, a jakich moderator nie zaakceptuje. Ponadto serwis umożliwia każdemu lekarzowi bezpłatne zweryfikowanie profilu, dzięki czemu będzie mógł m.in. skomentować opinie pacjentów i zamieścić sprostowanie, które będzie opublikowane pod opinią pacjenta. Faktem jest, że serwis posiada płatne usługi dla lekarzy - jest to możliwość korzystania z systemu umawiania wizyt online. Jednak wykupienie płatnej usługi w żadnym wypadku nie oznacza, że lekarzowi nie będzie można dodać negatywnej opinii. Opinie negatywne, które są zgodne z regulaminem, są publikowane niezależnie od faktu, czy lekarz korzysta z usług płatnych, czy nie. Rzeczywiście zdarza się, że moderator daje wskazówki do napisania opinii negatywnej - właśnie po to, aby opinia była merytoryczna i wyważona, a nie obraźliwa, czy wulgarna. Warto też dodać, że system dodawania opinii został zabezpieczony w taki sposób, aby zapobiec dodawaniu opinii pozytywnych np. przez rodzinę, czy negatywnych przez konkurencję. Odnosząc się do Pana zarzutu braku odpowiedzi na korespondencję, informuję, że odpowiedź na każde pismo wysyłane do ZnanyLekarz.pl jest udzielana w ciągu 7 dni, a odpowiedź mailowa zazwyczaj w ciągu 24h. Jeżeli nie uzyskał Pan odpowiedzi lub ma Pan wątpliwości, czy pytania dotyczące działania ZnanyLekarz.pl, zapraszam do kontaktu: opinie@znanylekarz.pl Chętnie udzielę dodatkowych wyjaśnień. Pozdrawiam, Marta Staszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Znany lekarz to portal klakierów IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.13, 15:26 Znany lekarz to portal klakierów którzy reklamują lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Wrocław do Pani Marty Staszek IP: *.internetia.net.pl 02.01.14, 02:37 Pani Marto, miło z Pani strony, że tak stara się Pani wytłumaczyć postępowanie załogi "Znanego Lekarza". Ale czy na pewno Pani jeszcze wierzy w to, co pisze? Na początku można święcie wierzyć swojemu pracodawcy, ale z biegiem czasu na pewno zauważyła Pani raz i drugi, że coś tu się nie do końca zgadza? W pewnym sensie nie zazdroszczę Pani sytuacji: pracodawca każe Pani dbać o PR portalu, a Pani pisze - na początku pełna wiary i z przekonania, później już z konieczności i wbrew sobie. Kiedyś, jak Pani zmieni pracę, chętnie poczytamy Pani wspomnienia i PRAWDZIWĄ opinię o "Znanym Lekarzu". Odpowiedz Link Zgłoś
marta_staszek Re: do Pani Marty Staszek 02.01.14, 13:04 Witam, Właśnie dlatego, że dokładnie wiem, jak działa ZnanyLekarz.pl i moderacja opinii, jestem przekonana o słuszności takiego postępowania. Zależy mi, aby tę wiedzę przekazać również forumowiczom, stąd moje (całkowicie dobrowolne) wypowiedzi tutaj. Zupełnie nie wiem, skąd to podejrzenie, że piszę z konieczności i wbrew sobie :) Pozdrawiam, Marta Staszek (ZnanyLekarz.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
mirrarium Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie 12.04.19, 13:24 Pacjenci to nie szajbusy! szajbusów i popier...ów za to wśród np lekarzy ortodontów nie brakuje... na opinie lekarz pracuje od pierwszego dnia aż po ostatni. Lekarze to teraz tacy co z etyką się mijają, jak przeczytają prawdziwą negatywną opinię na portalu typu fejsbuk to aby " zachować twarz" zrobią z pacjentów zaburzonych psychicznie i skierują sprawę na drogę sądową. Kłamliwe Pajace. Odpowiedz Link Zgłoś
elcia-2511 Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie 04.11.12, 21:24 Nie czekaj e kolejkach do Lekarzy! Opieka Medyczna SIGNUM dla Ciebie. Poczuj solidną i dostępną opiekę medyczną. Jeden telefon: 26 specjalistów, badania laboratoryjne i diagnostyczne, rehabilitacja oraz wiele innych usług medycznych. 1000 placówek w całej Polsce. Tylko z nami kompleksowo zadbasz o swoje zdrowie. Dowiedz się więcej: Elżbieta Krauz, tel. 693 243 737, ekrauz@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
miyoki Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie 17.11.12, 11:09 Ja proponuję bojkotować ten portal. Jest on oszustem. Negatywne opinie są usuwane. Dodałam jakiś czas temu opinię o pewnej dietetyczce negatywną, było tam jeszcze kilka negatywnych opinii. Po jakimś czasie wszystkie negatywne opinie zostały usunięte. Chciałam dodać ponownie ale teraz nie przechodzi przez moderatora, mimo, że nie jest obraźliwy, rzeczowy i opisuje sytuację, która mnie z tą Panią spotkała. Taki portal jest kłamliwy, nabija kasę kiepskim lekarzom. Teraz myślę, że nie ma co wierzyć w lekarzy, którzy mają same pozytywne opinie. Nie ma takich lekarzy. Przy tulu pacjentach zawsze zdarzy się ktoś niezadowolony. Same pozytywy świadczą o tym, że lekarz za kasę usuwa negatywy. I to się sprawdza. Dietetyczka, która na początku miała pozytywy dopiero potem doszły negatywy oczywiście szybko usunięte, więc musiałam wstępnie trafić na wyczyszczone konto Pani dietetyczki. Okazała się beznadziejna. Lekarz rodzinny który ma same pozytywy okazał się fatalny. A urolog z różnymi opiniami pozytywnymi, negatywnymi neutralnymi okazał się świetnym specjalistą. Po prostu leczy ludzi zamiast sam wystawiać sobie opinie i robić marketing w internecie. Konto jego jest jakie jest są różne opinie. A ja uważam go za dobrego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
mirrarium Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie 12.04.19, 13:13 Miałam podobnie na "znanym lekarzu", ( sama nazwa jest wprowadzająca w błąd) znany lekarz haha, negatywna moja opinia nie została tam umieszczona!!!! tam jest cenzurka na ZN-moja opinia była 10 razy odrzucana przez moderacje, ( chyba że sami lekarze mają tam dostęp) na tyle sposobów podawałem moja opinię bo oczekiwano ode mnie uzasadnienia. Na Facebooku firmy, stomatologiczne, ortodontyczne sobie usuwają negatywne opinie, tak by średnia nie spadała. Jak napisałem jedną negatywną opinię to pojawiły się od razu seryjnie trzy pozytywne, a moją zdjęto w google.( tam też cenzurka). Odradzam sugerowanie się pozytywnymi opiniami, zwłaszcza gdy jakiś doktor ma 20 samych pozytywnych opinii a ledwo co studia ukończył. Ja traktuje poważnie negatywne na stronach gdzie moderacji nie ma. To nie pomawianie to prawda- coraz mniej takich stron gdzie można napisać opinię o lekarzu na cito. Wszędzie trzeba się logować przez facebooka czy coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
mirrarium Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie 12.04.19, 13:39 O! o! w punkt! Portal ZN nabija kasę kiepskim lekarzom!!! negatywne opinie są usuwane po jakimś czasie widać to po prawie samych pozytywnych ha ha ha proponuję na wizażu albo na innych forach zamieszczać negatywy ku przestrodze dla innych pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta usuwane negatywne IP: *.eimperium.pl 29.11.12, 12:43 Chyba już nie warto dodawać niczego. Serwis nie zamieszcza, nawet najgrzeczniej i najmerytoryczniej napisanych opinii negatywnych, Kiedy proszę o szczegóły, odpisują, że wyrzucają od razu niezakwalifikowane opinie. Giną też negatywy, które były w opiniach o lekarzach. Właśnie skasowałam tam konto i kolejny raz ktoś mi otworzył oczy na to, że wszystkie niemal opinie w internecie to fikcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu 11 Re: usuwane negatywne IP: 93.190.152.* 07.08.13, 11:54 Potwierdzam, wiem że usunięto negatywną opinię na tym portalu o popularnym młodym ginekologu z Warszawy ze szpitala Św Zofii, który przyjmuje pacjentki w babka medica, mimo tego że opinia była naprawdę przekonywująca. Szkoda, że takie rzeczy się dzieją. Odpowiedz Link Zgłoś
mirrarium Re: usuwane negatywne 12.04.19, 14:16 Moja opinię z Google usunięto, a była prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mirrarium Re: usuwane negatywne 12.04.19, 13:30 Tak dokładnie, te opinie to fikcja... zwłaszcza jak doktorek ma lat 39 i ma ze 20 pozytywnych opinii pisanych przez rodzinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memnon Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.ipredator.se 04.12.12, 21:54 Bardzo fajne są różne portale informacyjne można poczytać i uniknąć kłopotów albo chociaż się dowiedzieć kto za nimi szkodzi. Mi zaszkodzić próbowali aż dwaj lekarze cymerys z i atler j z Poznania. Są w takiej klice jakby z radiestetami a do tego jeszcze inne osoby śmieszne bo niektóre udają nawet bardzo religijne tylko np. komputer szpiegują. W każdym razie odradzam obu wraz z ich rodzinami nawet małe dzieci szkolą w złym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 17:08 Nie radzę nic zamieszczać, to jedno wielkie oszustwo. Napisałam dość pochlebną opinię o lekarzu u którego się leczyłam i nie została ona zamieszczona. Natomiast moja koleżanka, która też jest lekarką nagabywana była przez pracowników portalu do zapłacenia abonamentu rocznego (chyba 2,5 tys. zł) za "obsługę" jej konta na portalu. Znajoma nie chciała zapłacić i od tamtej pory pozytywne komentarze systematycznie znikają z jej konta, a zostają neutralne i negatywne. Wywnioskowałam, że lekarz, któremu chciałam napisać pozytywną opinię również nie płaci "abonamentu". Mam nadzieje, że inne portale rankingowe nie posuną się do tego, a znany lekarz jest już skończony. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_znanylekarz.pl Re: Znany lekarz-portal informacyjny+opinie 12.02.13, 14:39 Witam, Pracuję w ZnanyLekarz.pl, więc z zainteresowaniem śledzę wątki poświęcone serwisowi. W związku z Twoją wypowiedzią, chciałabym wyjaśnić kilka kwestii. W przypadku pozytywnej opinii najczęstszą przyczyną odrzucenia opinii przez moderatora, jest brak merytorycznego uzasadnienia np. podania krótkiego opisu wizyty. Jeżeli chciałabyś dowiedzieć się, co dokładnie było przyczyną w Twoim przypadku, napisz do mnie na opinie@znanylekarz.pl - chętnie odpowiem. Jeżeli chodzi o drugą część Twojej wypowiedzi, to chciałabym podkreślić, że serwis absolutnie nie przyjmuje żadnych opłat za publikowanie pozytywnych komentarzy. Płatne profile dają lekarzom dodatkowe możliwości promocji, natomiast w żaden sposób nie jest to związane z komentarzami. Opinie, które są zgodne z regulaminem są publikowane nie zależnie od tego, czy profil jest płatny, czy nie oraz czy opinia jest pozytywna czy negatywna. Łatwo to zweryfikować, wchodząc na kilka przypadkowych profili lekarzy w serwisie. W razie pytań, zapraszam jeszcze raz do kontaktu:opinie@znanylekarz.pl Pozdrawiam serdecznie, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nancy DO PANI MARTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.13, 09:58 Pani Marto Rzeczywiscie śledząc portal pod kontem stomatolog wrocław jakoś te profile promowane są nierówno. na kilkanaście wejść profil dr Hartleb jest zawsze na górze. Poza tym jest dwa razy na pierwszej stronie. dlaczego? A np. dr Napadłek pojawia się bardzo rzadko. czy to zależy od opłaty właśnie? jest to moim zdaniem nierówne promowanie lekarzy. ciekawe jest na jakiej zasadzie ustalana jest rónież kolejnosć nazwisk polecanych przez portal? Ilość opinii ? nie! profil zweryfikowany? nie! co decyduje o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
marta_znanylekarz.pl Re: DO PANI MARTY 15.03.13, 16:14 Witam, Bardzo przepraszam za tak późną odpowiedź - przyznam, że przeoczyłam powiadomienie o nowej wypowiedzi w tym wątku. Za kolejność lekarzy na liście wyszukiwania odpowiada algorytm, który bierze pod uwagę kilka różnych czynników, są to m.in. opinie pacjentów. Jeżeli chodzi o promowanie lekarzy, to serwis promuje tych specjalistów, którzy korzystają z kalendarza wizyt online, dając pacjentom możliwość umówienia się na wizytę bezpośrednio przez serwis. Nie zauważyłam, żeby profil doktor Hartleb wyświetlał się dwukrotnie na liście wyszukiwania - być może był to chwilowy błąd? Jeżeli będzie miała Pani pytania, zachęcam do pisania bezpośrednio do mnie na maila opinie@znanylekarz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DO PANI MARTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 14:06 Witam. Od pewnego czasu chcę zamieścić niepochlebną opinię o Krakowskim Szpitalu Specjalistycznym im. Jana Pawła II w Krakowie. Najpierw dostawałam wielokrotnie informację, że mam zmodyfikować swoją opinię, a gdy w końcu przeedytowałam ją tak, że konkretnie nie można było jej nic zarzucić, to całkowicie usunięto moją opinię bez publikacji. Uważam, że ten portal oszukuje pacjentów. Dawniej wybierełam lekarza, kierując się opiniami w portalu. Teraz wiem, że opinie są selekcjonowane, a opinie negatywne są wyrzucane, lub trzeba je pisać w taki sposób, że nie informują rzetelnie, dlaczego dany lekarz lub placówka nie są polecane. Ten portal coraz bardziej traci na wiarygodności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak potwierdzam Re: DO PANI MARTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 14:52 ja mam podobną sytuację z opinią pozytywną - od pewnego czasu próbuję i ciagle ten sam komunikat . nie bardzo rozumiem jakich słów należy użyć aby pan moderator raczył umieścić opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_staszek Re: DO PANI MARTY 14.06.13, 10:24 Witam, Aby wyjaśnić przyczyny nieopublikowania opinii, potrzebuję informacji, na jaki adres e-mail macie zarejestrowane konto w ZnanyLekarz.pl. Bardzo proszę o kontakt na opinie@znanylekarz.pl. Jak tylko otrzymam wiadomość, postaram się przesłać wyjaśnienia. Pozdrawiam, Marta Staszek Odpowiedz Link Zgłoś