Dodaj do ulubionych

SE Xperia X8-problem z tapetą

15.02.11, 13:08
Niech mi ktoś pomoże,bo zaraz mnie coś trafi.
Problem jest następujący:
Mam w telefonie zdjęcie w Albumie.Wchodze sobie w ten album,wybieram zdjęcie,chcę je ustawić na tapecie i pokazuje mi sie ramka do przycięcia fotki.
Mimo tego,że zaznaczam tą ramką cale zdjęcie to na tapecie wchodzi mi jakby część,tzn mam na środku wielką twarz (w tym przypadku dziecka) i wyglada to okropnie.
Czy mozna to jakos ustawić zeby bylo cale NORMALNE zdjęcie,albo chociaz jakos wysrodkować ale żeby osoba wyglądała normalnie,a nie jakby boki twarzy były poza ekranem.
Dadam,że wszystkie widgety(czy jak to sie nazywa) pousuwałam i ekranu nie da się juz przesunąć na boki(tak chce mieć).
Ale co zrobić zeby miec tapetę jak w normalnym telefonie????
Obserwuj wątek
    • Gość: bobi Re: SE Xperia X8-problem z tapetą IP: *.centertel.pl 25.02.11, 20:49
      witam chyba jako jedyny potrafie to zrobić jeśli chcesz wiedzieć jak dobrze to zrobić odezwij sie na mojego e-meila roberto18@autograf.pl wszyscy zainteresowani niech piszą a opisze jak zrobić to krok po kroku bedziecie zadowoleni
      • Gość: marzena Re: SE Xperia X8-problem z tapetą IP: *.play-internet.pl 31.08.11, 12:27
        możesz mi napisać jak się robi ta tapetę na cały wyswietlacz? bede wdzięczna
    • Gość: Robert Re: SE Xperia X8-problem z tapetą IP: *.play-internet.pl 20.10.11, 16:13
      musicie ustawić na tapete fotkę którą chcecie mieć na telefonie i jeśli macie widżety na tapecie usówacie je wszystkie wyłączacie i włączacie telefon i już jest ok jesli jeszcze fotka nie jest tak jak chcecie robicie zdjęcie tym telefonem ale trzymając ten telefon w poziomie a nie w pionie nie trzymajcie go tak jak rozmawiacie tylko poziomo wchodzicie w album i ustawiacie zdjęcie które własnie zrobiliście musi być wtedy dobrze i prosze o napisanie na tego emaila komu sie udało roberto18@autograf.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka